samsung a30 nasıl bir telefon / Samsung Galaxy A30 özellikleri, inceleme, yorumlar, çıkış tarihi - PhonesData

Samsung A30 Nasıl Bir Telefon

samsung a30 nasıl bir telefon

Samsung, özellikle Galaxy A serisi ile geçti&#;imiz sene çok say&#;da modeli piyasaya ç&#;kartt&#;. y&#;l&#;nda da bu aileyi geni&#;letecek olan &#;irket, böylece yine piyasada çok say&#;da modelle yer alacak. Bu incelemizde ise Samsung'un giri&#; – orta segment aras&#;na konumland&#;rd&#;&#;&#; Galaxy A30s modeline yak&#;ndan bakaca&#;&#;z. Galaxy A30'dan sonra gelen ve o modele göre birtak&#;m farkl&#;l&#;klar içeren telefon, TL fiyatla &#;u an sat&#;n al&#;nabiliyor. Peki, bu fiyata tercih edilmeli mi, yoksa rakipleri daha m&#; iyi; bu incelememizde de&#;erlendiriyoruz.

Samsung Galaxy A30s: Tasar&#;m

Samsung Galaxy A30s: Tasar&#;m

Samsung Galaxy A30s, tasar&#;m&#;yla çok &#;&#;k modellerden biri oluyor. Hem ince hem hafif olan telefon, prizma desenli gövdesi ile &#;&#;k bir ak&#;ll&#; telefon sahibi olmak isteyenlere gayet uygun bir seçim olacakt&#;r.

Elimizde Prizma Ye&#;il renk seçene&#;iyle bulunan telefon, ayr&#;ca Prizma Siyaj&#; ve Prizma Beyaz&#; gibi 2 farkl&#; renkle daha tercih edilebiliyor.

Ön yüzde geni&#; ekran&#;yla dikkat çeken telefon, böylece Samsung'un Sonsuz Ekran tasar&#;ml&#; telefon modellerinden biri oluyor. Ekran&#;nda V &#;eklinde kamera çenti&#;i bulunduran telefon, arka taraf&#;nda da 3'lü kamera dizilimine yer veriyor.

Sa&#; kenar&#;nda güç ve ses butonlar&#;n&#; bulunduran Galaxy A30s, sol yanda da SIM kart ve microSD kart çekmecesini konumland&#;r&#;yor. Çift SIM kart destekli olan telefonda, alt kenarda bir de mm kulakl&#;k giri&#;i yer al&#;yor. Bu arada telefonun kutusunda bir kulakl&#;&#;&#;n yer ald&#;&#;&#;n&#;, ancak silikon k&#;l&#;f&#;n bulunmad&#;&#;&#;n&#; da söyleyelim.

Galaxy A30s de tek hoparlörlü modellerden biri oluyor. Ortama ses üreten telefonda, USB-C ba&#;lant&#;s&#; da yine hoparlörün yan&#;nda yer al&#;yor.

Samsung Galaxy A30s: Ekran ve &#;&#;letim Sistemi

Samsung Galaxy A30s: Ekran ve &#;&#;letim Sistemi

Galaxy A30s, inç büyüklü&#;ünde bir ekran&#;n sahibi. V çentikli tasar&#;m ve ince ekran çerçeveleri sayesinde oldukça geni&#; bir ekran – gövde oran&#; yakalayan telefonda, ekran çözünürlü&#;ü x piksel seviyesinde. Aç&#;kças&#; bu çözünürlük rakiplerine nispeten dü&#;ük. Öte yandan Galaxy A30 modelinde x piksel çözünürlük kullan&#;lm&#;&#;t&#;; bu modelde ise geri çekilmi&#;. Ekran çözünürlü&#;üne ba&#;l&#; olarak piksel yo&#;unlu&#;u da dü&#;ük telefonun: ppi seviyesinde.

Buna kar&#;&#;n panelin Super AMOLED olmas&#;ndan dolay&#; renk üretiminin ve doygunlu&#;unun iyi seviyede oldu&#;unu söyleyebiliriz. Öte yandan kandela ortalama parlakl&#;&#;&#;yla da ekran&#;yla parlak modellerden biri oluyor Galaxy A30s.

Telefonda Android 9 i&#;letim sistemi yer al&#;yor. Galaxy A30s, Android 10 güncellemesi de alacakt&#;r.

Arabirim olarak art&#;k Samsung'un di&#;er modellerinden de a&#;ina oldu&#;umuz gibi One UI arabiriminin kullan&#;ld&#;&#;&#;n&#; gördü&#;ümüz telefonda, One UI sürümü yer al&#;yor.

Gayet basit ve sade tasarlanan i&#;letim sisteminde arad&#;&#;&#;n&#;z&#; çok kolay &#;ekilde bulabiliyor, eri&#;imle oyalanm&#;yorsunuz.

One UI arayüzünün tüm avantajlar&#;n&#; sunan telefon, farkl&#; tema seçenekleri ve duvar ka&#;&#;tlar&#; ile özelle&#;tirme olana&#;&#; tan&#;mas&#;n&#;n yan&#;nda, ayarlar menüsünden de kullan&#;m&#;n&#;za ili&#;kin çok say&#;da de&#;i&#;ikli&#;i yapma olana&#;&#; tan&#;yor. Bu menüden ekran&#; gece moduna alabilir, renk modunu de&#;i&#;tirebilir, navigasyon çubu&#;unu özelle&#;tirebilir ve daha bir dizi i&#;lemi gerçekle&#;tirebilirsiniz. Bu arada bu notada merak edenler için söyleyelim: Galaxy A30s'te bir bildirim &#;&#;&#;&#;&#; yok. Ancak Samsung bunun yerine son dönem telefonlar&#;nda farkl&#; bir çözüm üretiyor: I&#;&#;kl&#; Bildirim.

Geli&#;mi&#; ayarlardan ula&#;abilece&#;iniz I&#;&#;kl&#; Bildirim menüsü ile telefonunuza bir bildirim geldi&#;inde, ister ekran ister fla&#; ile uyar&#;l&#;yorsunuz.

Yaz&#;l&#;ma ili&#;kin bahsedebilece&#;imiz di&#;er detay da, Galaxy A30s'te de yine bir Game Launcher alan&#;n&#;n bulundu&#;u olacak. Oyunlar&#;n&#;z bu alanda bir arada toplan&#;yor ve böylece tek noktadan eri&#;ebiliyorsunuz. Oyunlara uygun olarak performans ayarlamas&#; da yapabilece&#;iniz Game Launcher, oyun geçmi&#;inize ait istatistiki verileri de tutabiliyor.

Telefonda birtak&#;m uygulamalar da yüklü olarak geliyor. Bunlardan Spotify, Netflix ve Microsoft Office oldukça yararl&#;yken, Trendyol uygulamas&#; ise muhtemelen herkese hitap etmeyecek. Ayr&#;ca Galaxy F&#;rsatlar&#;, Samsung Global Goals, Bizz gibi birkaç uygulama daha mevcut. Bunlar&#; kullanmak istemiyorsan&#;z silmeniz mümkün.

Samsung Galaxy A30s: Biyometrik Güvenlik

Samsung Galaxy A30s: Biyometrik Güvenlik

Galaxy A30s'te hem parmak izi sensörü yer al&#;yor hem de kamera yoluyla yüz tan&#;ma. Yüz tan&#;ma kamera yoluyla yap&#;ld&#;&#;&#; ve ek bir sensör içermedi&#;i için çok güvenli de&#;il tahmin edilebilece&#;i gibi, ancak bir pratik bir yöntem olarak kullan&#;labilir. I&#;&#;k &#;artlar&#; çok dü&#;medi&#;i sürece de nispeten h&#;zl&#; çal&#;&#;&#;yor bu yöntem.

Galaxy A30s'te parmak izi sensörü ise ekrana entegre olarak kar&#;&#;m&#;za ç&#;k&#;yor. Ekran&#;n içine yerle&#;tirilen sensör, aç&#;kças&#; son zamanlarda art&#;k s&#;kça kar&#;&#;la&#;t&#;klar&#;m&#;za k&#;yasla biraz yava&#; çal&#;&#;&#;yor. Bir – iki deneme yapt&#;&#;&#;n&#;zda, ne demek istedi&#;imizi zaten anlayacaks&#;n&#;z. Ancak bu s&#;n&#;fta ekran alt&#; entegre sensörüne yer verilmi&#; olmas&#;n&#;n yenilikçi bir avantaj oldu&#;undan da bahsetmek laz&#;m.

Galaxy A30s: Teknik Özellikler ve Performans

Galaxy A30s: Teknik Özellikler ve Performans

Galaxy A30s, ba&#;ta da söyledi&#;imiz gibi giri&#; – orta segmente konumlanan bir telefon modeli. Samsung'un Exynos 7 serisi orta segment i&#;lemcisi olan 14nm fabrikasyon süreci eseri Exynos i&#;lemcisinden güç sa&#;layan telefon, 8 çekirdekli yap&#;da. Bu i&#;lemcisiyle beraber 2 performans odakl&#; ve GHz frekansl&#; Cortex-A73 ile 6 adet verimlilik odakl&#; ve GHz frekansl&#; Cortex-A53 yongalar&#;ndan güç sa&#;layan telefon, bir performans modeli de&#;il. Galaxy A30s'in i&#;letim sistemi içinde dola&#;&#;rken, uygulamalar aras&#;nda geçi&#; yaparken ve genel kullan&#;mda çok h&#;zl&#; bir model olmad&#;&#;&#;n&#; söylemek gerek.

Ancak günlük kullan&#;mlar için yeterli performans&#; gösterdi&#;ini söyleyebiliriz. Buna oyunlar da dahil. Pek çok yeni oyunu orta seviyeli grafik ayarlar&#;nda ak&#;c&#; &#;ekilde oynayabiliyorsunuz. Örne&#;in PUBG'de HD – yüksek grafik ayarlar&#;nda iyi performans gösteren telefon, Call of Duty Modern Warfare'de ise orta grafik ayarlar&#;nda ideal performans sa&#;l&#;yor. Bu arada telefonun her iki oyun senaryosunda da &#;s&#;nmad&#;&#;&#;n&#; söyleyebiliriz.

Telefonun teknik kadrosuna devam edelim: 4 GB RAM ve 64 GB depolama alan&#; ile gelen Galaxy A30s, Mali-G71 grafik ünitesine ve mAh kapasitesinde bataryaya sahip. ac Wi-Fi, Bluetooth 5 ve NFC deste&#;inin oldu&#;u telefonda, FM radyo bulunmas&#; da sevindirici.

Bu bölümü kapatmadan önce telefonun muadilleriyle ka&#;&#;t üzerindeki yerini de ortaya koyal&#;m. Galaxy A30s, uygulad&#;&#;&#;m&#;z AnTuTu Benchmark sonucundan puan toplad&#;. Bu puan&#;yla tabloya yerle&#;tirdi&#;imizde ise pek parlak bir yere konumland&#;&#;&#;n&#; söyleyemiyoruz, zira çevresindeki modellerle aras&#;nda ciddi fiyat fark&#; yaratan bir telefon oluyor Galaxy A30s. Ha, yenilikçi birtak&#;m özellikler içeriyor, oras&#; ayr&#;. Performans olarak tablodaki yeri ise tam olarak bu &#;ekilde.

Samsung Galaxy A30s test sonuçlar&#;n&#; hemen yukar&#;daki videomuzda görebilirsiniz.

Samsung Galaxy A30s: Pil Ömrü

Samsung Galaxy A30s: Pil Ömrü

Galaxy A30s'te mAh gibi oldukça geni&#; kapasitede bir batarya yer al&#;yor. Bu bataryas&#; ile 30 dakikal&#;k Call of Duty: Modern Warfare'de yüzde 8 &#;arj tüketen, PUBG'de ise yine 30 dakika sonunda yüzde 10 &#;arj tüketen Galaxy A30s, böylece s&#;n&#;f&#; için ideal bir pil tüketimi sunuyor. Öte yandan 90 dakikal&#;k Full HD video testimizde de yüzde 14'lük bir batarya tüketiminde bulunan telefon, bu noktada da s&#;n&#;rlar çerçevesinde yer al&#;yor. Bu arada tüm bu 3 senaryoda ekran parlakl&#;&#;&#;n&#;n da tam aç&#;k oldu&#;unu belirtelim.

Genel kullan&#;m neticesinde de aktif kullan&#;mda yakla&#;&#;k 11 saat ekran aç&#;k kalma süresi sundu&#;unu söyleyebilece&#;imiz Galaxy A30s, böylece pil ömrüyle tam günü ç&#;kartacak modellerden biri oluyor.

Peki, Galaxy A30s'in pili tükendi&#;inde ne kadar sürede &#;arj oluyor derseniz, nispeten davrand&#;&#;&#;n&#; söylemek mümkün. &#;lk yar&#;m saat içinde bataryan&#;n yüzde 30'u dolarken, 1 saat sonunda yüzde 60'&#; dolabiliyor. 1 saat 40 dakika sonunda da tam kapasite &#;arj olabiliyor Galaxy S30s. Kutu içeri&#;inde 15W'l&#;k h&#;zl&#; &#;arj adaptörünün yer ald&#;&#;&#; bilgisini de verelim.

  • 10 dakika: %11
  • 20 dakika: %19
  • 30 dakika: %30
  • 40 dakika: %38
  • 50 dakika: %48
  • 60 dakika: %60
  • 70 dakika: %72
  • 80 dakika: %85
  • 90 dakika: %93
  • dakika: %

Samsung Galaxy A30s: Kameralar

Samsung Galaxy A30s: Kameralar

Galaxy A30s, kameralar&#;yla orta s&#;n&#;f s&#;n&#;fa hareket kazand&#;ran modellerden biri oluyor. 3'lü kamera dizilimi ile son dönem trendi takip eden telefon, arka yüzde 25 MP çözünürlüklü ve f/ diyaframl&#; ana kameraya yer veriyor. Faz alg&#;lamal&#; otofokus destekli ana kameraya, 8 MP ve f/ diyaframl&#; ultra geni&#; aç&#;l&#; kamera ile 5 MP çözünürlüklü ve f/ diyaframl&#; derinlik kameras&#; e&#;lik ediyor.

Arka yüzde bir LED fla&#; da yer al&#;rken, ana kamera ile 30 kare Full HD video kayd&#; yapabiliyorsunuz.

Kamera arayüzüyle di&#;er Samsung modelleriyle e&#; kullan&#;m sunan telefonda; yiyecek, panorama, profesyonel, canl&#; odak modlar&#; mevcutken, canl&#; odak ile yapaca&#;&#;n&#;z çekimlerde derinlik kameras&#;ndan yararlanabiliyorsunuz. Ön kamera ile yapaca&#;&#;n&#;z portre çekimlerinde ise alan derinli&#;i yaz&#;l&#;m ile sa&#;lan&#;rken, her iki kamerada da iyi &#;&#;&#;k ko&#;ullar&#;nda güzel foto&#;raflar çekebiliyorsunuz. Ancak &#;&#;&#;k de&#;erleri kötüle&#;tirçe, bulan&#;kl&#;klar ve grenler kendini göstermeye ba&#;l&#;yor. Sensör gece çekimlerinde ayr&#;nt&#;lardan yoksun sonuçlar üretiyor.

25 MP kamera manzara çekimlerinde ise iyi sonuçlar al&#;yor, ancak nesnelerin ve dokular&#;n kenarlar&#; netlikten yoksun ç&#;kabiliyor. Buna kar&#;&#;n ise renkler yine de canl&#; görünüyor.

Samsung Galaxy A30s ile çekilen foto&#;raflar&#; hemen yukar&#;daki videomuzda görebilirsiniz.

Özetle

Samsung Galaxy A30s, Super AMOLED ekran&#;, güzel tasar&#;m&#; ve s&#;n&#;f&#;na uygun ölçüde performans üretmesiyle giri&#; – orta segment için güzel bir model oluyor. Ancak bu fiyat etiketiyle kar&#;&#;s&#;nda önemli rakipleri oldu&#;u kesin. Tüketiciler performans konusunda muadil, ancak fiyat&#;yla daha uygun modelleri tercih edeceklerdir ki bunlar&#; da test tablomuzda bir arada payla&#;t&#;k. Özellikle Xiaomi Redmi Note 8 modeli fiyat&#;yla çok daha cazip duruyor do&#;rusu. O anlamda Galaxy A30s sat&#;n almak isteyenlerin, TL'lik fiyat&#;n&#;n dü&#;mesini bekleyeceklerini dü&#;ünüyoruz do&#;rusu.

Kimler Almal&#;

TL alt&#; ak&#;ll&#; telefon arayanlar, Super AMOLED ekran sahibi ve iyi pil ömrü sunan Galaxy A modellerinden Galaxy A30s'i tercih edebilirler.

Alternatifleri

Samsung Galaxy A30s'e alternatif olarak Xiaomi Redmi Note 8 modeli tercih edilebilir.

Teknik Özellikler

Ürün ModeliSamsung Galaxy A30s

Ürün MarkasıSamsung

İşletim SistemiAndroid 9

İşlemciExynos

Çekirdek (CPU)8

İşlemci Hızı - GHz

Ekran TeknolojisiSuper AMOLED

Ekran Boyutu inç

Ekran Çözünürlüğü x px

Grafik İşlemciMali-G71 MP2

Bellek (RAM)4 GB

Dahili Depolama64 GB

Arttırılabilir Depolama GB

Ön Kamera16 MP

Arka Kamera25 MP

Arka Kamera (2)8 MP

Arka Kamera (3)5 MP

Çift HatVar

Wi-FiVar

NFCVar

GPSVar

LTE (4G)Var

HDMI (MHL)Yok

BluetoothVar

FM RadyoVar

Batarya Kapasitesi mAh

Parmak İzi SensörüVar

Yüz TanımaVar

Boyutlar74 x x mm

Ağırlık gr.

Samsung Galaxy A30 İncelemesi

Samsung Galaxy A30incelemesi, bir orta sınıf akıllı telefonun özelliklerine derinlemesine bakmanıza olanak sağlayacak. Samsung, yılına oldukça hızlı bir giriş yaptı, birçok akıllı telefonu duyurdu. Amiral gemisinden bütçe telefonlarına kadar büyük bir seçenek var.

Son birkaç haftada Samsung, TL ile TLarasındaki fiyat segmentini toplam 5 farklı M serisi ve A serisi telefon piyasaya sürdü. Her biri olduça fazla özelliğe ve bellek sürümlerine sahip.

Kısacası kesinlikle burada seçim şansı yok, Çünkü tüm bütçeler için bir telefon bulmak mümkün. Aserisi telefonlar, bu serilerin en üstün ürünü ve AMOLED ekranların, seçkin tasarımın ve Android Pie tabanlı yeni One UI&#;nin avantajını içeriyor.

Samsung Galaxy A30 İncelemesi

Bunların hepsi uygun bir telefonda olması gerçekten harika bir özellik ve Galaxy A30 da, Samsung&#;un en uygun fiyatlı telefonu. Peki, Galaxy A30, satın almanız gereken telefon mu? Redmi Note 7 Pro&#;dan daha mı iyi? Bunu, Galaxy A30 incelememizde detaylı olarak tartışalım.

Samsung Galaxy A30 Teknik Özellikleri

Ekran FHD+ Infinity-U ekran, x pixels
İşlemciGhz sekiz çekirdekli Exynos yonga seti
RAM4GB
Dahili Depolama32GB/64GB, Özel kart yuvası ( GB&#;a kadar genişletilebilir)
İşletim SistemiAndroid 9 Pie tabanlı One UI
Arka Kamera16MP (f) + 5MP (f, Geniş Açıllı)
Selfie Kamerası16MP
Parmak izi sensörüArkada
BataryamAh, hızlı şarj desteği
Fiyat4GB  RAM + 64GB depolama– TL

Samsung Galaxy A30 İncelemesi

Kutu içerisinde gelen ürünler arasında Samsung, biraz daha cömert davranıyor. Şarj adaptörü, USB Type-C bağlantı kablosu, Kulaklık, Ejeksiyon Pimi ve Yumuşak bir silikon koruma kılıfı geliyor.

Samsung Galaxy A30 Tasarım Özellikleri

Yapı kalitesi söz konusu olduğuda Galaxy A30&#;u elinize alır almaz, tasarımı ve kalitesi ile olumlu bir etki bırakır. Yapı kalitesinin oldukça iyi olması rekabette üstünlüğü olmasına olanak sağlıyor. Oldukça hoş ve kelimenin tam anlamıyla tüy gibi hafif hissediyor.

Tasarım konusunda kısmen Galaxy A50 modeline benzer. Samsung&#;un cam kaplaması olarak adlandırdığı şey, kullanılan malzeme polikarbonat olsa bile, telefon gerçekten üstün hissediyor.

Samsung Galaxy A30 İncelemesi

Ayrıca birçok kullanıcı Redmi Note 7 Pro üzerinde bulunan, gerçek camla bunu karıştırabilecek derecede iyidir. Ayrıca gradyan arka tasarımı ile harmanlanması gerçekten işe yarıyor ve A30 ellerde daha ergonomik ve rahat hissettiriyor.

Tüm yeni Samsung telefonları gibi, Galaxy A30 da bir mono hoparlörün yanına yerleştirilmiş altta USB Tip C bağlantı noktasıyla geliyor. Tasarım açısıdan A30 modelinin A50’den ayıran tek şey bir parmak izi sensörünün yerleştirilmesi.

Samsung Galaxy A30 İncelemesi
Samsung Galaxy A30 İncelemesi
Samsung Galaxy A30 İncelemesi

Galaxy A50 ekran içi bir sensör kullanırken, A30 eski fiziksel parmak izi sensörünü kullanıyor. Ancak özellikle küçük elleriniz varsa, biraz yukarıda olduğu için kullanmanız biraz sıkıntılı olabilir. Her şeyi göz önünde bulundurarak, Galaxy A30 kesinlikle fiyat segmentinde en iyi görünümlü cihazlardan biridir.

Samsung Galaxy A30 Ekran Özellikleri

Söz konusu ekran olduğunda, Galaxy A30 modelinin ön plana çıkan özelliklerinden birisi oluyor. Samsung, bu bütçe telefonu için çözünürlükte köşeleri kesmeden bir Süper AMOLED ekran seçti. × piksel çözünürlük ve en boy oranıyla inç fullHD+ ekrana sahip.

Samsung Galaxy A30 İncelemesi

Oldukça canlı renkler elde edersiniz ve çok parlak güneş ışığı altında bile rahatça kullanmanız için yeterince parlak bir ekranı var. Samsung&#;un doğru yaptığını başka bir şey de HD akışı için Widewine L1 sertifikasını alarak bu telefona eklemek oldu.

Peki bunun size ne yararı olacak? Bu, Galaxy A30&#;un Netflix, Prime Videos, Hotstar vb. uygulamalardaki HD akışını destekleyeceği ve bu muhteşem ekrandan en iyi şekilde yararlanmanıza olanak tanıdığı anlamına geliyor.

Samsung Galaxy A30 Performans Özellikleri

Galaxy A30, performans konusunda Redmi Note 7 Pro ile rekabet edebilir mi? Güney Koreli şirket, kendi Exynos serisi 7 yongasını kullanıyor. Akıllı telefon, 3GB veya 4GB RAM ile eşleştirilen sekiz çekirdekli Exynos yonga setini beraberinde getiriyor.

Samsung Galaxy A30 İncelemesi

Bu, Galaxy M20 (inceleme) ve Galaxy M30&#;da bulabileceğiniz aynı yonga setidir. Benchmark puanları açısından, Redmi Note 7 Pro&#;ya yakın bile değildir. Ancak günlük kullanımda herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.

Bunlarak ek olarak PUBG gibi yüksek kaliteli oyunlar iyi sonuç vermiyor. Cihaz, özellikle Samsung’un yeni One UI&#;si sayesinde genel kullanıcı deneyimi açısından açık bir avantaja sahip. Bugün Android&#;deki en temiz, kullanıcı ve kaynak dostu özel arayüzlerden biri olarak ön plana çıkar.

Samsung Galaxy A30 İncelemesi

Menüler ve ayarlar, bu büyük ekranlı telefonları çalıştırırken gerçekten fark yaratan tek elle kullanım için optimize edilmiştir. Android Pie ile, kutudan çıkar çıkmaz Digital Wellbeing desteğini de barındırıyor. Ek olarak kullanımınızı daha iyi bir şekilde izlemek ve kontrol etmek için etkili araçlar elde edersiniz.

Samsung Galaxy A30 Kamera Özellikleri

Samsung Galaxy A30 kamera özellikleri bakımından da oldukça etkileyici özellikleri vardır. Telefon, 16MP birincil sensörlü (f/ diyafram) ve 5MP ultra geniş sensörlü (f/ diyafram) çift kamera kurulumu bulunuyor.

En önemli noktalardan birisi de Samsung’un yeni modeli olan Galaxy S10 Plus’ın (inceleme) aynı derecelik görüş alanına sahip olması. Selfie sevenler için ön tarafta 16 MP kamera var.

Samsung Galaxy A30 İncelemesi

Kamera uygulamasında hemen herşeyi doğrudan bulabileceğiniz, basit bir arayüz mevcut. Arayüz aynı zamanda kullanıcı dostudur. Kamera performansı arttıkça, uygun ışıklandırmada performans göze çarpıyor.

Fotoğraf çekimlerinde, odak hızlı bir şekilde kilitlenir ve deklanşör gecikmesi olmaz. İşte size daha iyi bir fikir verecek birkaç kamera örneği. Aşağıdaki galeriden kamera çekimlerini göz gezdirebilirsiniz.

Samsung Galaxy A30 - Kamera Örnekleri

Samsung Galaxy A30 Batarya Ömrü

Telefon son derece hafif olsa da, Samsung batarya kısmında ödün vermedi. Aslında, büyük bir mAh batarya ile geliyor. İyi optimize edilmiş yazılım ve donanım sayesinde, iki güne kadar uzun bir batarya ömrüne sahip olabilirsiniz.

Samsung Galaxy A30 İncelemesi

yılında Samsung&#;un genel olarak cihazlarında bir değişiklik olduğu görülüyor ve şimdi her yeni telefonu 15W hızlı şarj cihazıyla gönderiyor. Galaxy A30 ayrıca kutu içinde bir tane de hızlı şarj cihazını da alıyor ve hızlı şarjı destekliyor.

Genel Değerlendirme

&#;da Samsung, orta seviye akıllı telefon dünyasını kökten değiştirdi. Şirket genç tüketicileri memnun etmek için çok çalışıyor ve Galaxy A30 çoğunlukla doğru yönde bir adım atarak devam ediyor. Muhteşem ekranı, çekici tasarımı, Android Pie tabanlı temiz yazılımı ve büyük bir pili ile kendine çekici bir durum yaratıyor.

Öte yandan, ağır koşul performansı ve yoğun oyun oynama durumları, geri kaldığı yerler oluyor. Kullanılan yonga seti, Redmi Note 7 Pro&#;ya karşı bir performans konusunda cihazı geri bırakıyor.

Kısacası yeni yazılım arayüzü ve geliştirilmiş tasarım, Galaxy A30&#;u Galaxy M30&#;dan daha iyi bir seçenek haline getiriyor.

-- Reklam --

Samsung Galaxy A30

Teknolojiye yön veren markalardan olan Samsung Galaxy serisiyle kullanıcıların beğenisini toplar. Galaxy serisinin gözde modellerinden biri olan Samsung Galaxy A30, özellikleri ile fark yaratır. Ürünün şık ve sade bir tasarımı vardır. Süper AMOLED ekranı ile yeni nesil akıllı telefonlara fark yaratır. Samsung Galaxy A30 teknik özellikleriyle kullanıcılarına yüksek performans sağlar. Cihaz, Exynos 7 Series yonga setine sahiptir. Yonga seti sistemin ana hızını belirleyen parçalardan biridir. Sistem içerisindeki donanımlar arasındaki bilgi akışını sağlar. Ana işlemci ise 2 x GHz ARM Cortex-A73 özelliğine sahiptir.

Samsung Galaxy A30 RAM kapasitesi sayesinde oldukça hızlıdır. Samsung Galaxy A30 ekran çözünürlüğü de sunduğu netlikle beğeni kazanır. 8 çekirdekli işlemcisi bulunan ve 14nm CPU değerine sahip olan model, veri hızıyla üstün performans gösterir. Samsung Galaxy A30 GPU teknolojisiyle grafik görüntülerini net biçimde sunar. Samsung A30 ekran yapısı da beğeni kazanan detaylara sahiptir. Eşsiz bir oyun ve izleme deneyimi sunan Samsung Galaxy A30 inch ekran boyutuyla dikkat çeker. x piksel ekran çözünürlüğüne sahip model, her şeyi canlı gösterir. 16 milyon renk sayısı ile en ufak bir detayı bile atlamaz. Ekranın çerçevesi su damlası çentiklidir. Bu özelliği sayesinde sonsuz ekran olarak da adlandırılır. Ekran görüntüsünü en üst düzeye çıkan Süper AMOLED özelliği ise bir şeyler izleme deneyimini daha keyifli hâle getirir. Parlaklığı artırıp, yansımayı azaltan bu özellik sayesinde telefonunuz ile daha verimli vakit geçirmeniz mümkün olur.

Boyu , eni ve kalınlığı ise mm olan Samsung Galaxy A30 cep telefonu, şık ve kaliteli dış tasarıma sahiptir. Samsung Galaxy A30 boyutu sayesinde film ve video izlemek için rahatlıkla kullanılabilir. Süper AMOLED olarak adlandırılan ekran tipi ile bir telefondan beklenen her şeyi karşılar. Muhteşem ekran grafikleri ile çok daha kaliteli ve renkli multimedya deneyimi sunar. gr ağırlığa sahip olan ürün, kolay taşınabilir ve muhafaza edilebilir özelliğe sahiptir. İnce ve zarif yapısı sayesinde elinizde şık görünür.

Modelin yapımında kullanılan kaliteli malzemeler zamanla deforme olma olasılığını en aza indirir. Marka, ürünlerini kullanıcının ihtiyacına yönelik tasarlar. Bunun için pek çok fonksiyonu aynı ürün içerisinde sunar. Samsung Galaxy A30 bluetooth, NFC 3 G ve 4 G gibi çeşitli bağlantı seçenekleriyle donatılır. Samsung A30 modeli renk, GB değeri gibi farklı özelliklere ayrılır. Bu özellikler arasından kendinize uygun olanı seçebilirsiniz. Samsung Galaxy A30 SAR değeri baş için W/kg, vücut için W/kg’dır. Bu değerler güvenli kullanım için idealdir. Samsung Galaxy A30 telefon detaylarını Trendyol üzerinden inceleyebilir, kısa süre içerisinde sipariş verebilirsiniz.

Oldukça Kullanışlı Özellikleri Nelerdir?

Oldukça Kullanışlı Özellikleri Nelerdir?

Tasarımıyla görenleri kendine hayran bırakan model, özellikleriyle de dikkat çeker. Herkesin telefonu kullanım amacı ve miktarı aynı değildir. Bu nedenle gereken depolama haznesi, hızı, rengi kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Samsung A30 özellikleri farklı ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak tasarlanır. Marka kullanıcılarına, farklı GB değerlerine sahip seçenekler sunar. Bu seçeneklerin ilki Samsung A30 32 GB modelidir. 32 GB’lık bu ürün pek çok kişi tarafından tercih edilir. Samsung Galaxy A30 32 GB modelinin sahip olduğu hafıza birçok veri ve fotoğrafın kaydedilmesi için yeterlidir. Ancak telefonu sıklıkla kullanan ve birçok uygulamaya ihtiyaç duyan bir kullanıcıysanız daha yüksek GB değerine sahip ürünleri tercih etmeniz önerilir.

Samsung A30 GB yüksek hafızaya sahip bir üründür. Bu sayede birçok uygulamaya telefonunuzda yer verebilirsiniz. Ayrıca oyun, video, makale gibi verileri kolaylıkla indirebilir, fotoğraflarınızı depolayabilirsiniz. Samsung A30 GB modelinin özelliklerinden biri de dahili hafızaya uyumlu olmasıdır. Dilerseniz microSD özelliği sayesinde ürünün hafızasını GB’a kadar yükseltebilirsiniz. Kullanılabilir hafıza değeri ile ürünün hafızası farklı değerlere sahiptir. Ürünler bazı uygulamalar yüklendikten sonra teslim edilir. Bu durum kullanılabilir hafızayı daraltır. Örneğin Samsung A30 64 GB özelliğindeki bir modelin kullanılabilir hafızası ’dır. Hafıza özelikleri değişen bu seçenekler arasından ihtiyaç duyduğunuz depolama alanına göre bir tercih yapabilirsiniz.

Ürünün özelliklerinden bir diğeri ise işletim sistemidir. Marka ürünleriyle hayatı kolaylaştırmayı hedefler. Bunun için kendini sürekli yeniler. Yeni nesil işletim sistemi sayesinde oldukça hızlı bir arayüzü vardır. Yazılım ve donanım özellikleri sayesinde pek çok işlevi aynı anda görür. Yeni nesil Android işletim sistemi, uygulama indirme, menü geçişi gibi işlemleri oldukça pratik ve seri hâle getirir. Hızı etkileyen en önemli faktör RAM özelliğidir. Samsung A30 4 GB RAM özelliğine sahiptir. Bu sayede birçok uygulamayı aynı anda kullanabilirsiniz. Arka planda çalışan uygulamalar RAM sayesinde hızınızı kesmez. Ürünün gelişen RAM ve işletim sistemi sayesinde seri geçişler yapmanız ve istediğiniz işlemi saniyeler içerisinde hâlletmeniz mümkündür.

Samsung Galaxy A30 işlemci özellikleri açısından oldukça gelişmiştir. 64 bit işlemci mimarisine ve GHz CPU frekansına sahiptir. 8 Çekirdekli yapısıyla güçlü bir donanım sistemine sahiptir. % gövde oranıyla el ile uyumlu bir yapısı vardır. Bu sayede kolay taşınabilir özelliktedir. Orantılı gövde yapısı oyun oynarken alacağınız keyfi artırır. Ayrıca FHD+ ekran çözünürlüğü sayesinde telefondan film izlerken yüksek görüntü kalitesi sağlar. Bu sayede telefonda geçireceğiniz dakikaları en verimli hâle getirir. Corning Gorilla Glass 3 teknolojisi ile yapılan ekran yüzeyi, olası darbelere karşı dayanıklıdır. Bu sayede uzun ömürlü kullanım imkânı sağlar. Markanın modellerine Trendyol aracılığı ile ulaşabilir, ihtiyacınıza uygun özellikteki ürünü seçerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Çok Fonksiyonlu Samsung A30 İnceleme

Çok Fonksiyonlu Samsung A30 İnceleme

Zarif tasarımıyla kaliteli bir duruş sergileyen Samsung A30, kullanıcılara pek çok fırsat sunar. Samsung A30 inceleme sırasında dikkat çeken ilk özellik ürün içerisinde bulunan sensörlerdir. Marka son teknoloji ile geliştirilen sensörlerde kullanıcılara kolaylık sağlamayı hedefler. Bunun için ürünlerinde pek çok sensör vardır. Bu modelinde; pusula, jiroskop, manyetik alan, ivmeölçer, ortam ışığı ve yakınlık algılama sensörü bulunur. Yakınlık algılama özelliği, telefonu kulağınıza götürdüğünüz anda aktif hâle gelir ve telefonunuzun ekranı kapanır. Bu sayede telefon görüşmelerinizde harcanan enerjiyi en aza indirir. Samsung Galaxy A30 dual SIM özelliğine sahiptir. İki ayrı hattınız varsa, farklı cihazlar kullanmak yerine her işleminizi bu ürün üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Üstelik model içerisinde güçlü bir navigasyon özelliği bulunur. Lokasyon saptama konusunda oldukça etkili olan bu özellik, uzun seyahatlerinizde hayat kurtarıcı olabilir. Jiroskop ise cihazın değişen açılarını hesaplayarak tuş kullanmadan oyun içerisinde ilerlemenizi sağlar. Ortam ışığı sensörü ortamdaki güneş ya da diğer kaynakları algılayarak telefonun ekran parlaklığını dengeler. Samsung Galaxy A30 arka kapak tasarımında parmak okuyucu bulunur. Bu cihaz sayesinde, fazladan bir şifre eklemenize gerek kalmadan parmak izinizle verilerinizi koruma altında tutabilirsiniz. Bu sayede telefonu elinize aldığınız anda ekranı açabilirsiniz. Bir ürünün kullanım kolaylığı kadar ağ çekim gücü de önemlidir.

Samsung Galaxy A30 4 G uyumlu bir telefondur. Bu sayede ağ bağlantılarını hızlı bir şekilde aktarır. , MHz gibi küçük; , MHz gibi büyük frekanslara sahiptir. Veri akışını ve internet gücünü daha üst düzeye çıkaran Samsung Galaxy A30 4G ve G desteği de mevcuttur. Ancak Samsung Galaxy A30 5 G ağ özelliği aktif değildir. Ürünlerin iç özellikleri kadar dış tasarımı da önemlidir. Kullanıcılar farklı tarzlara sahip olduğundan değişik renklerde telefonları tercih eder. Bunun için marka renk skalasını geniş tutar. Sevilen renkleri telefonlarına yansıtır. Samsung A30 renkleri mavi, siyah ve beyaz olarak farklılık gösterir. Her rengin kendine has bir duruşu ve tarzı vardır. Renkler arasından sık tercih edilen ise Samsung A30 mavi modelidir. Mavinin en güzel tonunu sunan tasarım dikkat çeker. Mavinin asil duruşu, sonsuz U ekran ile birleşerek, görenlerin ilgisini toplar.

Marka bünyesinde yer alan bir diğer renk ise beyazdır. Samsung A30 beyaz kadın ya da erkek fark etmeden pek çok kullanıcının tercihidir. Siz de markanın sunduğu renk seçenekleri arasından kendinize uygun bir model seçebilirsiniz. Farklı kılıf modelleriyle de cihazınızı kişiselleştirebilirsiniz. Örneğin, Samsung Galaxy A30 yeşil kılıf alternatifleriyle dikkat çekici bir görünüm elde edebilirsiniz. Markanın tüm ürünleri Trendyol sayfasında mevcuttur. Samsung Galaxy A30 renkleri arasından dilediğinizi seçebilir, özellikler hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Muhteşem Kareler Yakalayın

Muhteşem Kareler Yakalayın

Pek çok şeyin dijitalleştiği bu çağda telefonların hayatımızdaki yeri her geçen gün artar. Özellikle de anın yakalanması için kullanılan telefonlar, kamera özellikleriyle birbirinden ayrılır. Samsung A30 telefon, gelişen kamera yapısıyla yeni nesil akıllı telefonlar arasında fark yaratır. Ürün içerisinde üçlü kamera sistemi bulunur. Kameraların ikisi arkada biri ön planda yer alır. Arka ana kamera 16 MP çözünürlüğe sahiptir. Bu sayede manzara, yemek, dosya gibi fotoğraflar kaliteli bir şekilde çekilebilir.

Ana kameraya eşlik eden ultra geniş derinlik kamerası da 5 MP çözünürlük sunar. Çözünürlüğü oldukça iyi olan kameralar her anınızda gerçekçi ve etkileyici kareler yakalamanızı sağlar. Ana kamera da belirtmeyi istediğiniz kişiyi veya nesneyi ön plana çıkarabilmeniz için dijital zoom özelliği bulunur. Dijital zoom özelliğinin yanı sıra hızlı odaklama özelliği sayesinde de saniyeler içerisinde hedefi net gösteren fotoğraflar yakalamanız mümkündür. Kamera ultra geniş derinliği görüş alanınızın neredeyse tamamını kaplar. Böylelikle en özel anlarınızda hiçbir detay atlamadan çekim yapabilirsiniz. Samsung A30 kamera özellikleri içerisinde yer alan panorama, HDR, portre modu gibi aktif özellikler de fotoğraf çekim kalitesini en üst düzeye çıkarır.

Samsung A30 modelleri kamera özelliği ile ön plana çıkar. Zamanlayıcı ve otomatik okuma özelliği ile fotoğraf çekerken işinizi kolaylaştırır. Üstelik farklı alternatifler de sunar. Modelin ön kamerası 16 MP çözünürlüğe sahiptir. Bu sayede etkileyici selfieler çekmeniz mümkün olur. Ön kamera, fotoğraf düzenleme, arka planı bulanıklaştırma gibi farklı özelliklere sahiptir. Siz de Samsung A30 modelinin üstün kamera özelliklerinden yararlanmayı isterseniz Trendyol üzerinden sipariş verebilirsiniz. Markanın tüm seçenekleri Trendyol üzerinde uygun fiyat ayrıcalığı ile mevcuttur.

Her Bütçeye Uygun Fiyat Aralığı Nasıldır?

Her Bütçeye Uygun Fiyat Aralığı Nasıldır?

Marka kullanıcıların memnuniyetine önem verir. Bunun için onlara çok fonksiyonlu seçenekler sunar. Modeller her bütçeye uygun fiyatlar içerir. Samsung Galaxy A30 fiyatını etkileyen en büyük unsur GB değeridir. Marka bünyesinde farklı hafızalara sahip ürünler bulundurur. Örneğin 32 GB’lık bir hafızaya sahip olan model ile GB’lık model farklı fiyatlandırmaya tabii tutulur. GB kapasitesinin yükselmesiyle fiyatta artış gözlemlenir. Ayrıca ek olarak GB’a kadar dahili hafıza mevcuttur.

Ürüne eklediğiniz her özellik fiyatı etkiler. Genel olarak modeller Assisted GPS yani baz istasyon destekli küresel konumlama sistemi özelliğine sahiptir. Ortak özellikleri kadar farklı özellikleri de mevcuttur. Samsung Galaxy A30 siyah, mavi, beyaz olmak üzere üç farklı renk seçeceğine sahiptir. Modellerin renkleri Samsung A30 fiyat aralığını etkileyen unsurlar arasında değildir. Dilerseniz farklı renklerde kılıflarda tercih edebilirsiniz. Örneğin, Samsung Galaxy A30 kırmızı kılıf modelleriyla telefonunuzun görüntüsünü tamamen değiştirebilirsiniz. Kılıfların dokuları silikon ve kumaş olmak üzere ikiye ayrılır. Her dokunun kendine has bir duruşu vardır. Silikon kılıflar kumaş kılıflara göre daha uygun fiyatlıdır.

Fiyatı etkileyen bir diğer unsur ise kılıfın kapaklı ya da kapaksız oluşudur. Kapaklı kılıfların çoğunda kartvizit özelliği bulunur. Kartvizit bölümü depolama özelliği sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Kılıfların yapısı pürüzsüz ve kalitelidir bu sayede dış darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Samsung A30 kılıf fiyatını etkileyen unsurlar ürünün sahip olduğu özelliklerdir. Örneğin yüzüklü kılıflar farklı değerlendirilir. Samsung Galaxy A30 kılıf üzerinde bulunan yüzükler; aşağı yukarı, sağa sola hareket edebilir. Bu sayede telefonu rahat tutmanızı sağlar. Ayrıca yüzüklü modeller stand olma özelliğine sahiptir. Markanın kılıflar için sunduğu renk skalası ise oldukça geniştir. Mat, soft veya neon renkli kılıflara Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yorum Bölümünden Faydalanın

Yorum Bölümünden Faydalanın

Alışveriş yaparken dikkat edilen kriterler, ürünün markası ve özellikleridir. Ancak bazı durumlarda bu kriterlerin bilinmesi yeterli olmaz. Özellikle daha önce hiç kullanmadığınız bir ürünü satın almayı istiyorsanız Samsung A30 Yorum bölümüne bakabilirsiniz. Bu bölüm sayesinde ürün hakkında daha detaylı bilgilere sahip olmanız mümkün olur. Markanın ürünleri pek çok kişi tarafından kullanıldığı içi yorum bölümünden verimli bir şekilde faydalanabilirsiniz. Trendyol kullanıcıların tüm yorumlarını aynı çatı altında toplar. Böylelikle olumlu veya olumsuz tüm yorumları görme fırsatınız doğar. Yorumlar kısmı ürün hakkındaki görüşleri içerdiği için tercih aşamasında etkili olur. Bu sayede alışveriş süresini en aza indirir. Kullanıcıların memnun olduğu özelliklerden biri ürünün pil ömrüdür.

Samsung A30 mAh değerinde bir batarya gücüne sahiptir. Ürün gelişen batarya özelliği sayesinde uzun ömürlü kullanım fırsatı sunar. Samsung Galaxy A30 batarya dayanıklılığı; ekranın açık kalma süresine, kullanılan uygulama sayısına, iletişim ve mesajlaşma miktarına göre değişiklik gösterir. Modeller hızlı şarj özelliğine sahiptir. Telefon için kullanılan şarj aletinin güç değeri, cihazın ihtiyaç duyduğu enerji miktarının altında ya da üstünde olmamalıdır. Samsung A30 şarj aleti modelin ihtiyaç duyduğu enerjiyi eşit olarak karşılar. Böylelikle bataryanıza zarar vermez. Üstelik dayanıklı kabloları sayesinde uzun ömürlü kullanım imkânı sağlar.

Şarj etme hızı oldukça yüksektir. Bu sayede kısa zamanda telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Samsung A30 batarya çıkarılabilir özellikte değildir. Bataryanın kaliteli olması, şarj olduktan sonra kullanım süresini artırır. Bu sayede eğlenceli anlarınız, önemli konuşmalarınız kesintisiz bir şekilde devam eder. WiFi’ye bağlı olduğunda ortalama 12 saate kadar kullanım imkânı vardır. Markanın tüm modelleri Trendyol üzerinde mevcuttur. Siz de aradığınız kriterdeki modellere ulaşabilir dilediğiniz ürüne anında ulaşabilirsiniz.

Avantajlı Fırsatlar Trendyol’da

Avantajlı Fırsatlar Trendyol’da

Kullanıcılarını kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerle buluşturan markanın ürün yelpazesi oldukça geniştir. Bunun için kullanıcılara pek çok fırsat sunar. Modelin farklı renkleri ve GB değerleri vardır. Bu seçeneklerin hepsine Trendyol aracılığı ile ulaşmanız mümkündür. Ürünler size Samsung A30 kulaklık ile birlikte gelir. Markanın kulaklık çeşitleri oldukça güçlü ses iletim sistemine sahiptir. Bu sayede videoları daha kaliteli bir şekilde izlemenizi sağlar. Ürün içerisinde bulunan ince teller kuvvetli iletkenlerden yapılır. Bu sayede ses yüksek kaliteli bir şekilde uçtan uca ulaşır.

Marka, kulak içi ve kablolu olmak üzere ikiye çeşit kulaklık sunar. Kulak içi olanlar daha kullanışlıdır. Kulaklıkların farklı özelliklere sahip olması fiyatı da etkiler. Bir film izlerken ses iletimi kadar telefonun boyutu da önemlidir. Samsung A30 boyut özellikleri oldukça uygun bir ortam hazırlar. Ürünün ideal boya sahip olması uzun süreli kullanımlarda ağırlık hissini en aza indirir. Eliniz ile uyumlu en ve boy oranı, kolay taşınma ve kullanma imkânı verir Bu sayede film izlerken vaktinizi en verimli şekilde geçirebilir, keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

Ürünün oldukça kolay kullanılabilir bir arayüzü ve Bluetooth özelliği vardır. Samsung Galaxy A30 NFC özelliğine de sahiptir. Bu sayede kullanıcılar telefonlarıyla temassız ödeme ve yakın mesafe veri aktarımı gibi işlemler yapabilir. Dilerseniz yüz okuma özelliğini aktif hâle getirilebilir, şifre girmeye gerek kalmadan arayüze ulaşabilirsiniz. Ayrıca microSD hafıza kartı tipi bulunur. Geliştirilen bu hafıza özelliği ile anılarınız ve uygulamalar için geniş bir alan sunar. Bu sayede kullanım kolaylığı sağlar. Samsung Galaxy A30 ROM kurulumuna uygun bir cihazdır. Dilerseniz bu tür yüklemelerle telefonunuzu geliştirmeniz mümkündür. Kullanıcılarına sunduğu kısa yollar ve hızlı işletim sistemi sayesinde bir telefondan beklenen her şeyi karşılar. Markanın tüm ürünleri Trendyol üzerinde mevcuttur. Siz de bunları inceleyebilir, seçenekler arasından ihtiyacınız olanı tercih edebilirsiniz.

Samsung Galaxy A30 64GB 4GB in&#; 16MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Samsung Galaxy A30 64GB 4GB in&#; 16MP Akıllı Cep Telefonu

( yorum)

Yorum





  • (&#;r&#;n&#; satın aldı)

    3 yıldır sorunsuz kullanıyorum, teşekkürler


  • &#;r&#;n

    kullanılmış telefonu sıfır diye satıyorlar uzak durun


  • Teşekk&#;rler &#;r&#;n g&#;zel memnun kaldık herkese tavsiye ediyorum &#;

    Olumlu yönleri: Çok teşekkür 👍👍


  • temiz &#;r&#;n

    Ürün temiz güzel orijinal bi sıkıntı yaşamadım


  • (&#;r&#;n&#; satın aldı)

    eşime aldim severek kullaniyor kaliteli urun


  • iyi

    Olumlu yönleri: bnm için sıkıntı yok


  • (yorum sahibi &#;r&#;n&#; satın aldı) UYGUN FİYAT

    Olumlu yönleri: GEÇ KARGO Olumsuz yönleri: GEÇ KARGO


  • &#;r&#;n orjinal tşk

    Olumlu yönleri: ürün orjinal tşk


  • TEŞHİR

    Olumsuz yönleri: Ürünün ne gibi bir teşhiri var bilgi alabilir miyim?


  • (&#;r&#;n&#; satın aldı)

    Iyi ki almışım dedim gayet memnunum


  • s&#;per

    Olumlu yönleri: çok hoşuma gitti güzel


  • (&#;r&#;n&#; satın aldı)

    Aynen belirtildiği gibi çıktı. Teşekkür ederim


  • (&#;r&#;n&#; satın aldı)

    Normal bir kullanım için çok güzel bir telefon ekran boyutu pili çok kullanışlı


  • (&#;r&#;n&#; satın aldı)

    Urun kutusu yirtik geldi. Hadi satici icini kontrol ederken yirtti dedim ama telefon cok gec sarj oluyo. Kutusuna koydum diger gun elime aldim 30 sarji vardi bitmis hic kullanilmadan. Tus seslerini kapatuyorum bi daha baktigimda geri ses geliyo ilk ayarlarina donuyor. Icindeki tel kayitlarini sildim kendinden kayitli olanlari ama onlarda bi daha bi bakiyim dedigimde tekrar geliyor. Begenmedim iade.


  • (yorum sahibi &#;r&#;n&#; satın aldı) standart bir &#;r&#;n

    Olumlu yönleri: Ürün gayet iyi bildiğimiz foksunlu ürünü aldık


  • (&#;r&#;n&#; satın aldı)

    fiyatına değer tavsiye ederim


  • (&#;r&#;n&#; satın aldı)

    Bu ürünün çok ciddi kronik sorunları var bunu güncelleştirmelerle acilen düzeltmeleri lazım . Hoparlörden iyi ses gelmesine rağmen telefonda konuşurken kesinle ses duyulmuyor . O yüzden telefonu kulaklıkla kullanabildim çok uzun süre konuşacağım zaman . Bir diğer çok önemli konu güneş altında kendi kendine ekran parlaklığı kısılıyor ve normal şartlarda da bu ekran parlaklığı konusunda sorun var . Pilin ömrü konusuna veya işlemciye değişmiyor çünkü öncelikle bunlar çok ciddi sorunlar . Hiç bir Samsung telefonda böyle Bi sorunla karşılaşmamızı


  • (&#;r&#;n&#; satın aldı)

    Orta segment guzel telefon


  • (&#;r&#;n&#; satın aldı)

    Kesinlikle fiyat/performans telefonu! Tavsiye ederim.


  • (&#;r&#;n&#; satın aldı)

    Iyi guzel anneme aldim gayet

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz

bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı

Samsung Galaxy A30 64GB 4GB in&#; 16MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy A30 64GB 4GB in&#; 16MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.

Lütfen yorumunuzun onaylanabilmesi için küfür, hakaret benzeri kelimeler kullanmayınız.

Yorumunuzu yazarken telefon numarası, ev/iş yeri adresi gibi bilgilerinizi paylaşmayınız.

funduszeue.info © tüm hakları saklıdır

kapat

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası