rüya avcısı duvar süsü / Düş Kapanı Fiyatları ve Modelleri - Trendyol- Sayfa 16

Rüya Avcısı Duvar Süsü

rüya avcısı duvar süsü

Tüy Rüya Yakalayıcı Duvar Asılı Dekorasyon Gizemli Etnik Sanat El Sanatları Yuvarlak

Rüya Avcısı - delikleri pencereden üzerinden geçmek Kabus; iyi rüyalar web sıkışmış ,uyuyan kişiye tüyler aşağı kaydırın vardır.

Stil:Tüy Rüya Avcısı Süsü

Renk:Kahverengi/Mor/Kahve/Bej

Malzeme:Tüy+Pamuk

Günler:Oturma Odası/Yatak Odası

Özelliği:Gizemli

Asılı Hat Olmadan uzunluğu cm/17,7 ()

Daire Çapı:Büyük 11 cm/ Orta 7cm/ Küçük 5cm/

Not:

Sadece Rehberlik İçin Boyutu, Düzgün Şekilde Uyum Sağlamak İçin Dikkatli Ölçümler Almak Önemlidir.

Paket 1 x Güzellik Rüya Yakalayıcı Dahil:

Gönderi:

Bir sipariş verdiğinizde,kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçfunduszeue.infoikle,ödeme tamamlandıktan sonra en kısa sürede öğeleri göndereceğiz.

Hızlı ürün kontrol ne kadar etkileyebilecek tek tek ülkelerde kere,gümrük farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz. Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri,broderage ücretleri,harçları ve vergileri ülke içine ithalat için sorumlu olduğunu unutmayıfunduszeue.info ek ücretler teslimat zaman funduszeue.infoti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur. Öğeler için herhangi bir extra maliyeti hakkında endişeli olduğunu anlıfunduszeue.infoçmiş deneyimlere dayanarak.

SSS:

funduszeue.info öğe için herhangi bir takip Numarası var mı?

Evet, Takip Numarası ile her sipariş gemi ve ilgili web sitesinde gönderi staus görüntüleyebilirsiniz.

2. Fotoğraflar aynı ürün var mı?

Evet, bütün fotoğraflar gerçek. Kendimizi bu fotoğraf çektirdik.

3. Hangi boy bana uygun olabilir?

Eğer normal şekil ise aşağıda boyutu öneri grafik ve ürün boyut grafik bakmak öneririz. eğer özel bir şekil varsa, lütfen bize boy ve kilo, göğüs, bel, kalça boyutu söyle bize ulaşın.

4. Daha düşük bir değer beyan edebilir misiniz?

Evet, genellikle ( adet) küçük paketler için ilan 20 $10$oluruz. Eğer özel istek lütfen bizimle irtibata geçiniz.

5. Bir satıcı olduğumu,ürünün kaç adet satın almak istiyorum, ne toptan fiyatı nedir?

Merhaba,soruşturma için teşekkürler, eğer büyük miktarda satın almak için, lütfen bize e-posta göndermek isterseniz, en iyi fiyat veririm, teşekkür ederiz!

Verir:

Müşterilerimize yapabileceğimizin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Alıcı emin döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir.Öğeleri iade edildiğinde hasar veya kayıp funduszeue.infoıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız.

Alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olacaktır.

Dream Catcher

 

Dream Catcher

 

Kızılderililerin kabuslardan korunmak ve kötülükleri yok etmek için yaptıkları düş kapanı kötü rüyaları yakalamanın yanında oldukça şık bir dekor objesi. Geçek kuş tüyleri, organik ipli sargılar ve toprak rengiyle örülen örümcek ağı ile ata modele sadık kalınarak üretilen Dream Catcher, yatağın başına asılı olduğu müddetçe kötü kabusları yakalayacak güçlü bir tılsım. Her türlü dekor içinde kullanabileceğiniz rüya yakalayan mükemmel bir hediye seçeneği olarak da değerlendirilebilir.

 

 

Ürün Özellikleri

· El yapımı

· Gerçek kuş tüyleri

· Kil boncuklar

· 35cm yükseklik x 23cm en (askı ipi hariç)

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası