afyon 2 el motorlar / Yamaha Motor - Bayi Arama

Afyon 2 El Motorlar

afyon 2 el motorlar

ACİL

Afyon Oto Test Merkezi (Computest)

TEST MERKEZİMİZ TSE HYB BELGESİNE SAHİPTİR.

Afyonkarahisar'ın İlk Tarafsız ve Güvenilir Oto Test / Ekspertiz Merkezi / Computest Afyon Araç Test Merkezi

01 Nisan tarihinden itibaren SEKİZ yaş ve km altı araç alım ve satımlarında Noterlik TSE HYB Hizmet yeterlilik belgesine sahip araç test merkezlerinden ekspertiz raporu alınmasını zorunlu kılıyor. Ekspertiz raporu olmadan ikinci el motorlu kara taşıtlarının satış işlemleri yapılmayacak. AFYONKARAHİSAR ilinde TSE HYB belgesine sahip tek test merkezi Organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren LİDER OTO TEKNİK SERVİS yetkilileri, ikinci el motorlu kara taşıtı satışı yapacak olan vatandaşları ekspertiz raporu alınmadan alım ve satışların yapılamayacağını ifade ediyor.

yılından bu güne kadar tecrübemiz ile Afyonkarahisar’da ilk defa binek ve hafif ticari araçların oto ekspertiz hizmetini vermenin haklı gururunu yaşamaktayız. Konusunda uzman kadromuz ile bu süre zarfında edindiğimiz tecrübelerimizi sizinle paylaşmaya hazırız.

İkinci el araç almayı düşünen müşterilerimize tarafsız ve güvenilirliğimizle konusunda uzman kaporta, boya, mekanik ve test personellerimizle siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktayız.

Hizmetlerimizi kaporta, şase, araç beyin testi paketi gibi paketler halinde sınırlandırmadan, istisnasız bütün araçlara silindir kapak contası kontrolü, motor testi, boya-kaporta kontrolü, fren testi, süspansiyon, yanal kayma, OBD bağlantısıyla arıza tespiti ve şase kontrolü hizmetlerini standart olarak tüm araçlara sunmaktayız.

Lider Oto Teknik Servis otomobil ve hafif ticari araçların tarafsız ve güvenilir autotest cihazlarını da servis bünyesine katarak fenni muayene öncesi ön hazırlık istasyonu olarak eksoz emisyon ölçümlerini yapmaya başlamıştır.

Araç alırken yada almadan önce, ilk olarak kafanızda alacağınız aracı hangi amaçla kullanacağınızı ve hangi tip ve modelde araç alırsanız sizin ihtiyacınıza cevap verebileceğini oluşturmalısınız. Böyle bir yaklaşım sizi aracınızı aldıktan sonra ihtiyaçlara cevap vermeme konusunda oluşabilecek pişmanlık duygusunu ortadan kaldıracak ve sizi aldığınız aracı tekrar alıp satma sırasında oluşabilecek maddi zararlardan kurtaracaktır.

Hangi aracı alacağınıza kara verdikten sonra size uygun olan ikinci el aracı bulma aşamasına geçmelisiniz. Bulduğunuz ikinci el aracı ekspertiz yaptırmadan önce ilk olarak sizin görüp beğenmeniz gereklidir.

Ve son aşama olarak karar verip beğendiğiniz aracı kesinlikle test yaptırmadan almayınız. Bu sürece geldiğinizde Afyonkarahisar ‘da Organize sanayi Bölgesi 1. Cad. 4. Sok. no:1 adresinde bulunan Lider Oto Teknik Servis'te en son teknoloji makinaları, cihazları ve konusunda eğitim sertifikalarına sahip yetişmiş uzman personelimiz ile sizlere yardımcı olabilmek için hazırız.

    Lider oto test merkezi almak istediğiniz aracın;
  • DEĞİŞEN PARÇA TESPİTİ
  • BOYALI PARÇA TESPİTİ
  • MOTOR PERFORMANS TESTİ
  • KLİMA KONTROLÜ
  • FREN TESTİ
  • SÜSPANSİYON TESTİ
  • YANAL KAYMA TESTİ
  • ÜST KAPAK (SİLİNDİR KAPAK CONTA YANIK TESTİ)
Yukarıda belitilen testler yapılarak yazılı rapor halinde sizi bilgilendiriyoruz, sizde alacağınız araç hakkında bilgi sahibi olup, aldığınız aracın size uygun olup olamadığına karar veriyorsunuz.

Motor performansı testi ile motor devri,motor torku ve motor gücü ölçülerek veriler gerçek zamanlı olarak bilgisayara kayıt edilmektedir. Ayrıca motorun her devirde ne kadar güç ürettiğini, motorun ürettiği gücün ne kadarını tekerlere ilettiğini ve motorun hangi devirde ne kadar tork ürettiğini ölçebilmekteyiz. Satın almayı düşündüğünüz aracın daha önce hararet görüp görmediğini kaçak tespit cihazımızla ölçebilmekteyiz.

Yukarıda belirtmiş olduğum testleri sadece ikinci el araç alırken değil, belirli yaş ve kilometredeki araçlarında testlerden geçmesinin önemli olduğunu hatırlatmak isterim. Bu konu erken teşhis ve tedavi olarak da yorumlanabilir. Aracınızdaki basit arızaların önlemini almazsanız ilerleyen zamanlarda büyük hasar ve zarara sebep olabilir.

Ayrıca bir yeni yenilikte aracınızın fenni muayene öncesi kontrollerini ve egsoz emisyon ölçümlerini de yaparak fenni muayene istasyonunda geri dönmemeniz için ve size tanınan bir aylık ek süreden kurtulmanız için fenni muayene öncesi kontrollerin servimizde yaptırarak fenni muayene istasyonlarından sorunsuz bir şekilde geçmenize yardımcı oluyoruz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası