a50 ekran kilidini unuttum / Samsung Galaxy A50 OEM Kilit Açma - Fabrika Ayarları

A50 Ekran Kilidini Unuttum

a50 ekran kilidini unuttum

dün gece telefon kilit ekran tercihimi desen ile değiştirdim. desen belirlemekte sıkıntı yaşamadım ama maalesef kilit ekranı desen girerek açamıyorum. dün gece de açamamıştım. bugün de açamadım. çalıştığım ofisteki arkadaşlarım telefonu kapatıp açmamı tavsiye etti. ve bilin bakalım ne oldu! telefon özelliklerine ulaşabilmem için desen kilidini yine açamadım! ilk defa android kullanan biri olarak şu anda yaşadığım can sıkıntısı ve hayal kırıklığını size tarif edemem. şu anda telefonumu kilidinin açılması için, telefoncuya götürüyor arkadaşım. belki de telefonumu içindeki hiçbir veriyi kurtaramadan sıfırlamak sorunda kalacağım. umarım dokunmatik ekranda sıkıntı vardır. eğer bu sorun yazılımsal bir sorun ise sizi asla affetmeyeceğim ve bir daha da android telefona elimi dahi sürmeyeceğim. 
Edit: ben bunları yazarken arkadaşım aradı telefonu sıfırlayacaklarmış. izin vermedim. paydos etmeden yetişebilirsem sorunu yetkili serviste çözmeye çalışacağım. 

edit 2: yazılımsal ya da donanımsal ne olursa olsun sizi affetmeyeceğim !!!

Cep telefonlarımızdaki güvenlik giderek daha etkili hale geliyor. Kendinizi hırsızlık veya gizliliğinize izinsiz girme riskine karşı korumanız önemlidir. Gerçekten de, cep telefonlarımız artık gerçek mikro bilgisayarlardır ve etkileyici miktarda kişisel ve/veya hassas veri depolarız. Çoğumuz ekran kilidini açmak için bir PIN kullanırız veya bir kilit açma düzeni kullanırız. Ancak biz Samsung Galaxy A5'in şemasını unutun, nasıl açılacağını bilmek kolay değil. Bu kılavuzda, telefonunuzun normal kullanımını yeniden kazanmak için kullanabileceğiniz farklı yöntemleri size göstereceğiz.

Bu bağlamda öncelikle PIN kodunuzu unutmanız, ardından Samsung Galaxy A5'inizin ekran kilidi açma düzenini unutmanız durumunda Samsung Galaxy A5'inizin kilidini nasıl açacağınızı öğreneceğiz.

kilidini-şema-olmadan-samsung-galaxy-a5

PIN kodunuzu kaybettiyseniz veya unuttuysanız, Samsung Galaxy A5'inizin kilidini nasıl açabilirsiniz?

Çoğu durumda, insanların büyük çoğunluğu artık Samsung Galaxy A5'lerinin kilidini açmak için bir PIN kodu veya parmak izi kullanıyor. En sinir bozucu duruma odaklanacağız, Samsung Galaxy A5'inizin kilit açma kodunu unuttunuz. Bu durumda, başka bir kilit açma yöntemi yapılandırmadıysanız, Samsung Galaxy A5'inizin hafızasını silebilecek radikal kararlar almanız gerekebileceğini unutmayın. Bu nedenle, uzak görüşlü olmanın ve genellikle telefonunuzun içeriğini tamamen yedeklemenin ilgisi.

Bu bağlamda Android cihaz yönetim aracını kullanmanız gerekecek, Google Android Yöneticisi . Bu araç, yalnızca ekran kilidi açma kodu unutulmuş bir Samsung Galaxy A5'in kilidini açmanıza değil, aynı zamanda çalınan veya kaybolan bir telefonu bulmanıza da olanak tanır. Bu nedenle, akıllı telefonunuzun güvenliğini sağlamak için henüz yapmadıysanız, bu uygulamayı hızlı bir şekilde yapılandırmanız önemlidir. Samsung Galaxy A5'inizin kilidini açmak için ne yapacağınızı öğrenin:

  • gitmek Google Android Yöneticisi
  • Samsung Galaxy A5'ınızla ilişkili Google hesabınızı kullanarak giriş yapın
  • Söz konusu cihazı seçin
  • Özelliği kullanın » kilitlemek ". Samsung Galaxy A5'inizi kilitlemek için geçici bir kod yapılandırmanın sonuçları olacaktır. Bu kod, akıllı telefonun içeriğine erişmek için ana kod olacaktır.
  • Kilidi açmak için Samsung Galaxy A5 cihazınıza bu kodu girin

Kilit açma düzenini unuttuğunuzda Samsung Galaxy A5'inizin kilidini nasıl açabilirsiniz?

Unutulan PIN kodlarının çözümlerini bulduktan sonra en sık karşılaşılan soruna odaklanacağız, şeması unutulan Samsung Galaxy A5'in ekran kilidi nasıl açılır? Şemalar pratiktir, ancak genellikle birkaç farklı hesap için kullandığımız kodlarımızın aksine bunları yalnızca cep telefonlarımızda kullanırız. Bu nedenle, Samsung Galaxy A5'inize erişimi kilitlemek için kaydettiğiniz modeli unutmak daha kolaydır.

Telefonu biçimlendirmeden kilit açma modeli unutulmuş bir Samsung Galaxy A5'in kilidini açın

Ekran kilidi modelini unuttuğunuz Samsung Galaxy A5'inizin kilidini telefonunuzu biçimlendirmek veya sıfırlamak zorunda kalmadan nasıl çok kolay bir şekilde açabileceğinizi görerek başlıyoruz:

Deseni unutulmuş bir Samsung Galaxy A5'in ekranının kilidini açmak için PIN kodunu kullanın

Çözümlerden ilki, genel bir kural olarak, belirli bir ekran kilidi açma modunu (parmak izi veya desen) yapılandırmak için, yukarı yönde bir PIN kodu yapılandırmak gerekecektir. Bu PIN kodu sayesinde Samsung Galaxy A5'inizdeki diyagramı unutma probleminizin sonuna gelmiş olacaksınız. Birkaç deneme yaptıktan sonra, sadece seçeneği seçmeniz gerekecek » PIN koduyla ekranın kilidini açın “, Veya bu özelliğin göründüğünü görmek için ekranı yukarı kaydırın. sadece zorunda kalacaksın Deseni kaybetseniz bile Samsung Galaxy A5'inizin ekranının kilidini açmak için PIN kodunuzu girin.

Ekran kilidi deseni unutulmuş bir Samsung Galaxy A5'in kilidini açmak için Google Android Manager'ı kullanın

PIN kodunuzu maalesef hatırlamamanız durumunda yukarıda anlattığımız çözümü gerçekleştiremeyeceksiniz. kullanmak gerekli olacak Google Android Yöneticisi Samsung Galaxy A5'inizin kilidini açmak için. Bu kılavuzun ilk bölümünde açıkladığımız işlemi gerçekleştirmeniz yeterlidir. Bu bağlamda, Samsung Galaxy A5'inizin kilidini açmak için Google desteğine gidin ve yukarıda görülen talimatları uygulayın.

Kilidini açmak için Samsung Galaxy A5'inizi sıfırlayın

Bu işlemlerden herhangi birini gerçekleştirememeniz durumunda, Samsung Galaxy A5'te kilit açma düzenini unutma endişenizi gidermek için ne yazık ki çok az seçenek kalacaktır. Tek çözüm telefonunuzu sıfırlayın. Maalesef telefonunuzun işlevlerine erişiminiz olmadığı için "mod"da açmanız gerekir. Hard Reset ". Bu bağlamda, aşağıdaki talimatları izleyin:

  • Samsung Galaxy A5'inizi kapatın
  • Şimdi, telefonunuz açılana kadar ses düğmeleri ve güç düğmesi (bazı modellerde yalnızca ses açma tuşunu veya güç düğmesiyle birlikte ses kısma tuşunu kullanmanız gerekir)
  • Telefonunuz açıldığında, ses kısma düğmesini kullanarak " İstihdam modu  »
  • Şimdi seyahat etmek zorunda kalacaksın" Verileri sil / fabrika ayarlarına dön  »Güç düğmesine basılarak doğrulanması gerekenler
  • Samsung Galaxy A5'inizi sıfırlama prosedürünü onaylayın

Ancak bu teknik yararlıdır ve Samsung Galaxy A5'inizde kayıtlı tüm kişisel verileri kaybedeceğiniz için son çare olarak kullanılmalıdır.

Samsung Galaxy A5'in kralı olmak için mümkün olduğunca çok eğitim istiyorsanız, sizi kategorideki diğer eğitimlere göz atmaya davet ediyoruz: Samsung Galaxy A5.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir