jhin kombosu / Vex\ yetenek sırası - League of Legends

Jhin Kombosu

jhin kombosu

CT Nilah

Nilah ile nasıl başa çıkacağınızı bilmiyorsanız endişelenmeyin, size çizgiyi kazanmanız ve Nilah&#;a karşı koyabilmeniz için gereken tüm ipuçlarını vereceğiz.

Champions counter Nilah

Nilah&#;a karşı koymak için ipuçları

Bir ADC olarak kabul edilmesine rağmen, menzilli değildir, Q&#;su etkinleştirilmediği sürece otomatik saldırıları pratik olarak çok yakın olduğu için Samira&#;ya benzer (Lucian&#;ın Q&#;su gibi ama kırbaçlı). Bununla AOE ve uzağa gidebilmek için biraz menzil kazanacak.

Bu şampiyonla ilgili çok iyi bir şey, çok fazla alan temizlemesine sahip olması, bu yüzden onu kule altında bırakırsak, kolayca temizleyebilecek, dikkate almamız gereken bir şey.

W&#;su otomatik saldırılarımızı durdurabilir ve hem AD hem de AP hasarına karşı direnç sağlar, ancak bir kez harcadığında oldukça yüksek bir CD&#;ye sahiptir, bu yüzden ona saldırmak için mükemmel bir zamandır.

E&#;sinde bir çizgi var, aslında iki tane var ve üst üste dizilebiliyorlar. Bunları hem bizi başlatmak hem de yaptığımız bir etkileşimi bırakmak için kullanabilir, bu yüzden her zaman bu iki çizgiye ve flaşına güvenmek zorundayız, bu da bize çok fazla rahatsızlık verebilir.

R&#;yi bitirmek için, vurduğumuz şeyin% 30&#;unu iyileştirecek, bu yüzden ultisinden çıkmaya çalışmalıyız, Diana&#;nın ultisine benzer bir menzile sahip, bu yüzden ona aşina iseniz, az çok ne kadar sürdüğünü bileceksiniz.

Draven

Nilah&#;ın oldukça küçük menzili ve zayıf erken oyunu ile Draven&#;ın seçimi onu Nilah&#;a karşı mükemmel bir karşı koyucu yapar. En azından rahat oynamaması için ilk seviyelerde sahip olacağımız büyük hasardan yararlanmamız gerekecek ve eğer yapabilirsek onu öldürmeye çalışacağız.

Draven&#;ın E&#;si ile Nilah&#;ın atılımını (E) kesebileceğiz, böylece bize karşı daha az hareket kabiliyeti olacak ve çok fazla hasara sahip olmak bizi ona karşı oynamak için kolay bir hat haline getirecek.

Jhin

Bu durumda, Jhin&#;in sahip olduğu zonlama ve harika menzil ile oynayacağız, ona karşı son mermimizle (kritik) oynamak çok rahat olacak çünkü farm yapmaya çok yaklaşamayacak, sadece Q&#;su ile bizi vurmamasına dikkat etmemiz gerekecek ve geri kalanı için onu öldürene kadar onu yıpratabiliriz.

Yakın dövüşçü olduğu için Jhin&#;in tüm kombosuyla onu vurmanın daha kolay olacağını düşünüyorum, ancak seviye atladıkça dikkatli olmamız gerekecek, çünkü çok agresif bir şampiyon ve eşyaları olduğunda işleri bizim için zorlaştırabilir. Yapılacak en iyi şey Nilah&#;a karşı çevrimiçi avantaj elde etmek ve takım savaşlarını kolayca kazanmaktır.

Miss Fortune

Hasar, hasar ve&#; biraz daha fazla hasar. Nilah&#;a karşı yaşayabileceğimiz tek sorun onun bize karşı sahip olduğu hareket kabiliyeti, iyi olan ne? Bu hareketliliğin bize verdiği zarar çok büyük. Pasifimiz sayesinde birkaç saniyede bir çok hasar verebiliriz. Ayrıca, bir minyonla güçlendirilmiş bir Q zincirleyebilirsek, büyük miktarda hasar ekleyeceğimiz için mükemmel olacak ve minyonlarla yakın dövüşte olacağı için onu vurmak kolay olacak ve işimizi kolaylaştıracaktır.

Caitlyn

Caitlyn ile Nilah&#;a çok basit bir şekilde karşı koyabiliriz, önünde sahip olduğumuz harika menzil ile. Açık ara en fazla menzile sahip ADC ve çevrimiçi olarak en sinir bozucu olanlardan biri, bu yüzden ona karşı harika olacağız.

Otomatik saldırılarımız ve Q&#;muzla onu yıpratmamız gerekecek, mesafemizi koruyacağız ve menzilimiz sayesinde bizi öldürmesi zor olacağından ona hükmetmek çok kolay olacak.

Sivir

Sivir ile ondan daha hızlı itebiliriz, bu yüzden sadece farm yapmak ve çok fazla takas yapmadan onu kule altında bırakmak istiyorsak, Nilah&#;a karşı ideal seçimimiz olacaktır. Takas yapmak istiyorsak, hasar kaynağımız o olacağı için ona attığımız Q&#;ları isabet ettirmemiz gerekecek, çünkü otomatik saldırılarla düello yapmak istersek, Sivir&#;den biraz daha fazla hasarı olduğu için muhtemelen ona karşı kaybedebiliriz.

İlgili Counters:

Yama Notları

Ah! Herkes geri döndü demek O zaman 'dan bahsetme vakti geldi!

Bu yamada bazı üzgün dostlarımıza yardımcı oluyoruz: Ayrılmaz İkili daha büyük kartopları fırlatıyor, Sivir seken bıçaklı bumerangını keskinleştiriyor ve Jarvan yüzey şekillerine gününü gösteriyor. Ayrıca kısa fitilli kısa bir yordle ve vole vurmada usta bir keşiş gibi denge radarımıza yakalanan diğer dostlarımızı da hedef alıyoruz.

Bunların yanı sıra aydınlanmanın ruhunda ve herkesin bam teline basabilen müzisyende birtakım ayarlamalara gidiyoruz. Eşya değişikliklerini ve yeni dereceli özelliklerini de (arkadaşlarınızdan daha iyi olduğunuzu kanıtlamanın bir yolunu mu istiyorsunuz?) katarsanız yama tamamdır.

Her zamanki gibi, bir sonraki yamada görüşmek üzere.

Kötülüklerden korkuyorsanız, sizi tüm canavarları ve cadıları ortadan kaldırarak Kahramanların Şafağı'na yer verdiğimiz TFT yama notlarına alalım!
Tricia ''mom cat'' Tan Hanna ''shio shoujo'' Woo

Giderilen Viego Hatası

Viego

GİDERİLEN HATAViego'nun E - Ecel Yolu yeteneği artık bir yüzey şekline isabet etmezse bile etkilerini kazandırıyor.

Giderilen Akshan Hatası ve Birimiz Hepimiz İçin Değişiklikleri

Akshan

NEREYE KAYBOLDU?Akshan Draktharr'ın Gece Kılıcı'yla bir rakibi katlettikten hemen sonra E - Kahraman Sallanışı yeteneğini kullandığında artık istenilenden daha uzun bir süre boyunca görünmez kalmıyor.


Birimiz Hepimiz İçin Şampiyon Güçlendirmeleri

ALISTARAldığı hasar %3 azalır⇒Aldığı hasar %3 azalır, verdiği hasar %5 artar

AURELION SOLAldığı hasar %5 azalır⇒Aldığı hasar %8 azalır

AZIRVerdiği hasar %8 artar, aldığı hasar %10 azalır⇒Verdiği hasar %8 artar, aldığı hasar %10 azalır, hareket hızı %5 artar

BRAUMVerdiği hasar %5 artar, aldığı hasar %8 azalır⇒Verdiği hasar %8 artar, aldığı hasar %8 azalır

ELISEVerdiği hasar %5 artar, aldığı hasar %5 azalır⇒Verdiği hasar %5 artar, aldığı hasar %8 azalır

IVERNVerdiği hasar %5 artar, aldığı hasar %5 azalır⇒Verdiği hasar %10 artar, aldığı hasar %5 azalır

LEBLANCAldığı hasar %5 azalır

NUNU VE WILLUMPVerdiği hasar %3 artar, aldığı hasar %5 azalır, iyileştirme etkileri %5 güçlenir⇒Verdiği hasar %3 artar, aldığı hasar %8 azalır, iyileştirme etkileri %5 güçlenir

QIYANAVerdiği hasar %5 artar, aldığı hasar %5 azalır⇒Verdiği hasar %5 artar, aldığı hasar %8 azalır

RAMMUSVerdiği hasar %5 artar

RENGARAldığı hasar %5 azalır⇒Verdiği hasar %5 artar, aldığı hasar %5 azalır

SKARNERAldığı hasar %3 azalır

THRESHVerdiği hasar %15 artar, aldığı hasar %15 azalır⇒Verdiği hasar %15 artar, aldığı hasar %15 azalır, hareket hızı %5 artar

XERATHVerdiği hasar %3 artar


Birimiz Hepimiz İçin Şampiyon Zayıflatmaları

GRAVESAldığı hasar %5 artar

IRELIAVerdiği hasar %3 azalır

KOG'MAWVerdiği hasar %3 azalır, aldığı hasar %3 artar

LILLIAVerdiği hasar %3 artar, aldığı hasar %3 azalır⇒Normal Sihirdar Vadisi'ne kıyasla değişmez

VAYNEVerdiği hasar %3 azalır

Cadılar Meclisi Evelynn, Cadılar Meclisi Cassiopeia, Cadılar Meclisi Ahri, Cadılar Meclisi Ashe, Kadim İlah Malphite, Kadim İlah Warwick ve Cadılar Meclisi LeBlanc Prestij Serisi 12 Ağustos tarihinde çıkıyor.

Diana

Pasifin destansı olmayan canavarlara verdiği hasar azaldı.

Diana, 'de getirdiğimiz değişikliklerden beri ormanda epey popülerleşti ve bu rolde özellikle de rekabetçi düzeyde fazla kuvvetli. Diana'nın kendine ikinci bir rol bulmasından memnun olsak da şu an sınırı biraz aşıyor. Ormandaki gücünü azaltmak için kamp temizleme kabiliyetini zayıflatıyoruz.

Pasif - Gümüşay Bıçağı

DESTANSI OLMAYAN CANAVARLARA VERDİĞİ HASAR%⇒%

Fiora

E'nin bekleme süresi ileri yetenek seviyelerinde arttı.

Fiora özellikle de yüksek beceri düzeylerinde bir süredir kuvvetli. Orta ila ileri safhalardaki ayrık ittirme ve kule yıkma gücünü azaltıyoruz.

E - Kılıç Sanatı

BEKLEME SÜRESİ11/9,5/8/6,5/5 saniye⇒11/10/9/8/7 saniye

Jarvan IV

Pasifin hasarı arttı. R'nin ilave hasar oranı arttı.

Demacia'nın Simgesi, hiçbir beceri düzeyinde yükselemiyor. Afet'i daha etkili hale getiriyor ve aynı zamanda düello ve kamp temizleme potansiyelini güçlendiriyoruz.

Pasif - Ordu Marşı

HASARHedefin mevcut canının %8'i⇒Hedefin mevcut canının %10'u


R - Afet

İLAVE HASAR ORANI% SG⇒% SG

Jhin

W'nun hasarı arttı. R'nin asgari hasar oranı arttı.

Jhin bir süredir sönük kalıyor ve çoğu oyunda tercih edilmiyor. Daha ölümcül bir Trajedi ve daha da ölümcül bir Son Perde'yle takım arkadaşlarıyla birlikte oynadığında ve önemli çatışmalarda rakipleri daha sık etkisiz hale getirebilecek.

W - Trajedi

HASAR50/85///⇒60/95///


R - Son Perde

ASGARİ HASAR ORANI%20 SG⇒%25 SG

Karma

Pasifin isabet halinde sağladığı bekleme süresinde azalma kaldırıldı; yeteneklerden elde edilen bekleme süresinde azalma artık sabit. Q'nun taban hasarı ilk yetenek seviyelerinde azaldı; bekleme süresi ilk yetenek seviyelerinde arttı ve ileri yetenek seviyelerinde azaldı; bedeli azaldı. Q2'nin başlangıç hasarı arttı. E'nin taban kalkanı ileri yetenek seviyelerinde arttı; ilave hareket hızı artık sabit; Direniş artık sadece takım arkadaşlarına ilave hareket hızı sağlıyor.

Karma uzun zamandır takımların daha koordinasyonlu oynadığı profesyonel düzeyde, tekli sıraya kıyasla çok daha güçlü. Karma'nın tüm oyuncuların elinde başarılı olmasını sağlamak adına küçük değişiklikler yerine, bu sefer büyük değişiklikler yapmayı deniyoruz.

Bunu başarmak için erken safhalardaki tutarlı baskı kurma ve minyon dalgası temizleme potansiyelinin yanı sıra, R-E kombosuyla tüm takımına sağladığı kalkan ve hareket hızı güçlendirmesini hedef alıyoruz. Bunları dengelemek için de yeteneklerini şampiyonlara isabet ettirdiğinde daha sık Mantra kullanabilmesini sağlıyoruz. Q'sunun azalan bekleme süresi ve bedeli de bu avantajdan faydalanmasına yardımcı olacak. Ayrıca tek başınayken de rakiplerini yok edebilmesi için R-Q kombosunu güçlendiriyoruz.

Pasif - Güçlenen Ateş

KALDIRILDIİSABET HALİNDE BEKLEME SÜRESİNDE AZALMABir rakip şampiyona normal saldırı isabet ettirdiğinde artık Mantra'nın bekleme süresi 1 saniye azalmıyor.

YETENEKLERİN SAĞLADIĞI BEKLEME SÜRESİNDE AZALMA1/6/ seviyelerde 2/3,5/5 saniye⇒5 saniye


Q - İçindeki Alev

TABAN HASAR90////⇒70////

BEKLEME SÜRESİ8/7,5/7/6,5/6 saniye⇒9/8/7/6/5 saniye

BEDEL55 Mana⇒45 Mana

Q2 - Ruhyalazı

BAŞLANGIÇ HASARI25/75//⇒40///


E - Esin

TABAN KALKAN80////⇒80////

İLAVE HAREKET HIZI%40/45/50/55/60⇒%40

DİRENİŞ'İN YAKINDAKİ TAKIM ARKADAŞLARINA YÖNELİK GÜÇLENDİRMESİToplam kalkan miktarının %30'u, % İlave Hareket Hızı⇒Toplam kalkan miktarının %30'u, %30 İlave Hareket Hızı

Lee Sin

W'nun mutlak sömürüsü azaldı.

Lee Sin, zayıflatmalarına rağmen hâlâ önüne geleni tekmeliyor ve şimdi de koridorlardan sonra ormana hükmetmeye başladı. Bu sefer erken ila orta safhalardaki düello gücünü doğrudan azaltacak sağlam bir zayıflatma getiriyoruz.

W - Demir İrade

MUTLAK SÖMÜRÜ%10/15/20/25/30⇒%5/10/15/20/25

Lulu

W'nun bekleme süresi arttı. R'nin bekleme süresi ilk yetenek seviyelerinde arttı.

Lulu ortalama düzeyde dengeli olsa da üst düzeyde güçlü, seçkin düzeydeyse aşırı güçlü. 'da Lulu'yu bilerek güçlendirmiştik; W'sunun bekleme süresini azaltarak ve ilave saldırı hızını arttırarak bu beceri düzeylerini hedef almıştık. Rakiplerini sık sık yıpratabilmesi, ona karşı oynamayı epey can sıkıcı hale getirmişti ve nihayetinde yasaklama oranlarında bir artış gözlemledik. Onu yeniden oyuna dahil etmek için üst düzeyin faydalandığı anlık kitle kontrolüne getirdiğimiz güçlendirmeyi geri alıyor ve R'sinin bekleme süresini arttırıyoruz.

W - Kapris

BEKLEME SÜRESİ15/14/13/12/11 saniye⇒16/15/14/13/12 saniye


R - Vahşi Büyüme

BEKLEME SÜRESİ/95/80 saniye⇒//80 saniye

Maokai

Pasifin iyileştirmesi arttı. E'nin patlama hasarı azaldı.

Maokai tank dizilimleri tercih etse bile üst koridorda kalmakta zorlanıyor. Dolayısıyla hayatta kalma potansiyelini arttırıyoruz. Fakat destek Maokai ve onun minik fideleri, YG dizilimlerinin daha fazla güç artışı sunduğu alt koridorda oyuncuların başına bela oluyor. Maokai hâlâ güçlü bir dürtmeye sahip olacak ama bunu biraz dizginleyeceğiz.

Bir şey daha: Maokai'nin orijinal pasif değerleri hatalıydı. Azami canının daha ufak bir bölümüne eşdeğer miktarda iyileşiyordu (% yerine %) ve düzgün bir şekilde güçlenmiyordu (1/6/9/11/13/15/ seviyeler yerine her seviyede sabit bir güç artışı kazanıyordu). Dolayısıyla aşağıda verilen pasifinin iyileştirmesinin önceki değerleri, oyun içi hatalı değerleri yansıtıyor. Artık güç artışını düzelttik ve azami cana bağlı olarak iyileştirmesi ipucunda gördüğünüzden çok daha fazla arttı.

Pasif - Öz Büyüsü

İYİLEŞTİRME seviyelerde (+ azami canın %'ü) (iyileştirme ve güç artışı hatalarından ötürü)⇒1/6/9/11/13/15/ seviyelerde 5/15/25/35/45/55/65 (+ azami canın %7/8,5/10/11,5/13/14/15'i)


E - Fide Atışı

PATLAMA HASARI25/50/75// (+ hedefin azami canının %7/7,25/7,5/7,75/8'i ( YG başına +%0,8))⇒20/45/70/95/ (+ hedefin azami canının %7/7,25/7,5/7,75/8'i ( YG başına +%0,7))

Nunu

Taban hareket hızı arttı. E'nin kartopu başına hasar oranı arttı.

Nunu ve Willump tökezledi, artık onlara yardım etme vakti geldi! Kartopunu yuvarlamaya başlamak için 'de getirdiğimiz zayıflatmanın bir kısmını geri alıyor ve saldırıya yönelik dizilimlerde elde ettikleri hasarı arttırıyoruz.

Taban nitelikler

HAREKET HIZI⇒


E - Kartopu Yağmuru

KARTOPU BAŞINA HASAR ORANI%6 YG⇒%10 YG

TOPLAM HASAR ORANI%54 YG⇒%90 YG

Shaco

Q'nun turuncu duman efekti kaldırıldı. R'nin hataları giderildi.

Bir önceki yamada () Shaco'nun dumanının Savaş Sisi'nin içinden görünmemesine yol açan ve uzun zamandır oyunda olan bir hatayı düzeltmiştik. Uzun zamandır derken, 2 yıldır falan. Bu değişiklik LoL'e uygun karşı oyun imkânları hakkında düşünüp taşınmamızı sağladı. Oyuncuları sürekli kamerayı kaydırarak turuncu duman aramaya zorlamak istemiyoruz, bu yüzden dumanı yeniden kaldırıyor ve bazı hataları gideriyoruz.

Q - Kandırmaca

KALDIRILDITOZU DUMANA KATMAShaco'nun Q - Kandırmaca yeteneğinin turuncu duman efekti artık yetenek Savaş Sisi'nin içinden kullanıldığında rakibe görünmüyor.


R - Halüsinasyon

KOPYANIN GİDERİLEN TOTEM KIRMA HATASIShaco'nun kopyası bir totem kırdığında artık diğer tüm komutları göz ardı edip sürekli Shaco'ya geri dönmeye çalışmıyor.

KOPYANIN GİDERİLEN HAREKETSİZ DURMA HATASIShaco'nun kopyası 10 saniye boyunca başka komut almadığında Shaco'ya geri dönmüyor.

GİDERİLEN TOTEM ALTINI HATASIShaco'nun kopyası tarafından kırılan totemler artık Shaco'ya altın kazandırıyor.

KOPYANIN KATLEDİLME HALİNDE PATLAMASIShaco'nun kopyası yansıma hasarı tarafından katledildiğinde artık patlayarak minik kutulara dönüşüyor.

Sivir

W'nun hasar oranı ileri yetenek seviyelerinde arttı.

Sivir takım deşen, bumeranglı bir paralı asker. Fakat kritik vuruş dizilimleri bile yetersiz kalıyor. Dolayısıyla silahını keskinleştiriyoruz.

W - Seken Atış

HASAR ORANI%30/40/50/60/70 SG⇒%30/45/60/75/90 SG

Sona

Yeni pasif! Mana bedelleri azaldı ve harenin mana iadesi mekaniği kaldırıldı. R artık minyonlara ve canavarlara da isabet ediyor.

'te Sona'cığımıza bir mana iadesi mekaniği ekleyerek fazla baskıcı oyun tarzlarının önüne geçmeye çalışmıştık. Bu pek eğlenceli bir mekanik değildi ve bazen Sona'nın yeteneklerini doğru kullandığında (E'siyle haritada tek başına dolaşmak gibi) cezalandırılmasına yol açıyordu. Bu durumu düzeltmek için onu çok daha ödüllendirici yeni bir mekanikle değiştiriyoruz.

Artık Sona, bazı yeteneklerini kullandığında onu ödüllendiren yükler kazandıran ve nihayetinde ultisine daha fazla erişebilmesini sağlayan bir mekaniğe sahip. Böylece asla kaçırmadığınız Kreşendo'larınızla rakiplerinizi daha sık dize getirebilirsiniz.

Pasif - Baskın Akor

YENİACCELERANDOSona'nın temel yetenekleri ona kalıcı Accelerando yükleri kazandırıyor. Yük başına 0,5 Temel Yetenek Hızı kazanır. En fazla 60 Temel Yetenek Hızına sahip olabilir. 60 Temel Yetenek Hızına ulaştığında, normal şartlar altında kazanacağı her bir Accelerando yükü başına ultisinin mevcut bekleme süresini 1,5 saniye azaltır.

YENİNOTAYI TUTEtki artık dirilme etkilerinden sonra kaybolmuyor (Zilean'ın ultisi ve Koruyucu Melek gibi).


Q - Cesaret İlahisi

BEDEL75/80/85/90/95 Mana⇒50/55/60/65/70 Mana

YENİYAPTIĞIN HER ATIŞTAArtık bir rakip şampiyona isabet eden her atış başına bir Accelerando yükü kazandırıyor.

KALDIRILDIHARENİN MANA İADESİBir takım arkadaşına Cesaret İlahisi haresi sağlamak artık kullanım başına 30 Mana iade etmiyor.


W - Metanet Aryası

BEDEL//// Mana⇒80/85/90/95/ Mana

YENİVERDİĞİN HER KALKANDAMetanet Arya'sının haresi artık yaralı bir takım arkadaşını her iyileştirdiğinde veya hare kalkanıyla başka bir takım arkadaşının en az Hasar almasını engellediğinde bir Accelerando yükü kazandırıyor.

KALDIRILDIHARENİN MANA İADESİBir takım arkadaşına Metanet Aryası haresi sağlamak artık kullanım başına 30 Mana iade etmiyor.


E - Sürat Şarkısı

BEDEL90 Mana⇒65 Mana

KALDIRILDIHARENİN MANA İADESİBir takım arkadaşına Sürat Şarkısı haresi sağlamak artık kullanım başına 30 Mana iade etmiyor.


R - Kreşendo

KALDIRILDIYETENEKLERİN BEKLEME SÜRESİNDE AZALMAArtık Sona'nın temel yeteneklerinin bekleme sürelerini azaltmıyor.

YENİSENİ İZLEYECEĞİMŞampiyonlara isabet eder⇒Şampiyonlara, minyonlara ve canavarlara isabet eder

Tahm Kench

Pasifin taban hasarı ilk seviyelerde azaldı. Q'nun taban iyileştirmesi azaldı.

Tahm Kench erken safhalarda, özellikle de savaş başlatabildiği ve çatışmalarda iyileşebildiği üst koridorda fazla güçlü. Rakiplerine kendilerini toparlamaları için daha fazla süre tanımak adına her iki kabiliyetini de zayıflatıyoruz.

Pasif - Tadımlık

TABAN HASAR seviyelerde ⇒ seviyelerde


Q - Dil Yarası

TABAN İYİLEŞTİRME15/20/25/30/35⇒10/15/20/25/30

Vladimir

Pasifin yetenek gücünü ilave cana dönüştürme oranı arttı; ilave canı yetenek gücüne dönüştürme oranı arttı.

Üst Vladimir, orta koridorda olduğundan çok daha zayıf durumda. Üst koridora hâkim olmasına yardım etmek için pasif ilavelerini arttırıyoruz. Bu sayede dayanıklı eşyaları tercih ettiğinde daha avantajlı olacak.

Pasif - Kızıl Akit

YG'NİN İLAVE CANA DÖNÜŞÜMÜ%⇒%

İLAVE CANIN YG'YE DÖNÜŞÜMÜ%2,5⇒%3,

Xin Zhao

Taban saldırı gücü azaldı.

Xin Zhao, Yaması'nda getirdiğimiz zayıflatmalara rağmen tüm beceri düzeylerinde hâlâ ormanın kralı. Yeni W'su ve E'si daha uzun menzillere sahip. Bu yüzden Xin erken safhalarda sınıfındaki en etkili zorba olmak zorunda değil; çünkü artık hedeflerine hiç olmadığı kadar rahatça erişebiliyor. Taban hasarını azalttıktan sonra erken safhalarda hâlâ güçlü olacak ama diğer ormancıları geride bırakmayacak.

Taban nitelikler

SALDIRI GÜCÜ1. seviyede 66⇒1. seviyede 63

Ziggs

Taban mana miktarı arttı. E'nin mayın başına verdiği taban hasar ilk yetenek seviyelerinde azaldı ve ileri yetenek seviyelerinde arttı; yavaşlatması ilk yetenek seviyelerinde azaldı.

'te alt koridor Ziggs'e getirdiğimiz zayıflatma pek işe yaramadı. Bu sebeple manasını geri veriyor ve bunun yerine ikinci geliştirilen yeteneğini dizginliyoruz. Bu değişiklikler alt koridordaki gücünü azaltacak ve orta koridordaki kaybını telafi edecek.

Taban nitelikler

MANA1. seviyede ⇒1. seviyede


E - Sihirmayın Tarlası

MAYIN BAŞINA TABAN HASAR40/75///⇒30/70///

YAVAŞLATMA%30/35/40/45/50⇒%10/20/30/40/50

Kara Mühür

Kara Mühür'ün yüksek riskli ve yüksek ödüllü bir eşya olması gerekiyor. Fakat çoğu YG kullanıcısı, hatta Doran'ın Yüzüğü'nün sağladığı manaya ihtiyaç duyan şampiyonlar için bile aşırı değerli bir seçenek haline geldi. Eşyanın yük biriktirme hızını azaltıyoruz, böylece onu tercih etmek daha riskli olacak.

İHTİŞAM YÜKÜ BAŞINA DEHŞET YG'Sİ5⇒4

KATLEDİLME HALİNDE KAYBEDİLEN İHTİŞAM YÜKÜ4⇒5

Kefaret

Kefaret, diğer efsuncu eşyalarının gölgesinde kalıyor ve bu sezon kendisine kullanıcı bulmakta epey zorlandı. Gücünü ve heyecanın zirve yaptığı anlardaki kullanılabilirliğini arttırıyoruz, bu sayede eşya daha fazla takım savaşında daha etkili olabilecek.

MÜDAHALE İYİLEŞTİRMESİTakım arkadaşının seviyesine bağlı olarak ⇒Takım arkadaşının seviyesine bağlı olarak

MÜDAHALE BEKLEME SÜRESİ saniye⇒90 saniye

Bandle Şehri temalı Clash'in ikinci hafta sonu Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. İkinci hafta sonunun takım kurma aşaması 16 Ağustos'ta başlayacak.

GÜNCELLENDİÜÇÜNCÜ SIRADAN ÇIKMA CEZASISıradan çıkma için üçüncü bir ceza eklendi. 24 saat içinde üçüncü kez sıradan çıkanlar 12 saat boyunca MOBA sıralarına giremeyecek ve 10 LP kaybedecek (ilk iki ceza değişmedi). Ayrıntılı bilgi burada.

YENİARKADAŞ SIRALAMASIHer zaman arkadaşlarından daha iyi olduğunu düşünenler artık bunu kanıtlayabilir! Dereceli Sihirdar Vadisi lobilerine yeni bir sosyal skor tablosu ekledik. Bu skor tablosuna Tek/Çift veya Esnek lobisinin sağ üst köşesindeki yeni skor tablosu düğmesine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

ESNEK SIRAUstalık ve üstündeki Esnek oyuncuları artık Platin'in altındaki Esnek oyuncularıyla birlikte sıraya giremeyecek.

  • Warwick R - Sonsuz Şiddet yeteneğiyle atlarken hedef Sıçra kullanırsa yeteneğin iptal olmasına yol açan hata giderildi.
  • Şampiyonlar artık katledildikten sonra kontrol edilebilir hale geldiğinde (Sion'un Pasif - Ölümün Görkemi yeteneği gibi) Mavi Gözcü'yü keserse, mavi güçlendirmeyi alabiliyor (kırmızı güçlendirme zaten böyle işliyor).
  • Oyuncuların destansı olmayan orman canavarlarını infaz ederken kırmızı veya mavi güçlendirmeyi kaybetmesine yol açan hata giderildi.
  • Şampiyonların başına konan ödül alınsa bile skor tablosunda gösterilen ödülün sıfırlanmamasına yol açan hata giderildi.
  • Kumkuşunun Pençesi'nin ipucunda verilen hasarı gösteren sayaç, artık rakibe verilen hasar miktarını doğru bir şekilde gösteriyor.
  • Yadigâr Kalkan alınmadan ve etkinleştirilmeden önce, Çelik Omuzluk'un iade edilmesi veya satılması durumunda her iki eşyanın güçlendirmesinin de güçlendirme göstergesinde görünmesine yol açan hata giderildi.
  • Işınlan'ın yoğunlaşma göstergesinde 0,3 saniye kalmışsa, şampiyonun yıkılmış bir kuleye ışınlanabilmesine yol açan hata giderildi.
  • Rakip şampiyon Tryndamere'e doğru dönmüşse, W - Alaycı Nara yeteneğinin Kararma'nın Batmaz Ay etkisine katkıda bulunmamasına yol açan hata giderildi.
  • Umbra Mızrağı artık hasar görmez haldeki (üstüne bir şampiyon ışınlanan) totemlere ilave hasar veremiyor.

Merhaba Sihirdarlar! League of Legends’da her şampiyon için Kombolar ve Taktikler serimizde sıradaki Şampiyonumuz Jhin. League of Legends: Jhin Rehberi – Kombolar ve Taktikler rehberimizde sizlere Jhin&#;in yetenekleri nasıl kullanılır, oynanışı hakkında bilgi ve taktikler, komboları nelerdir gibi ipuçları vereceğiz. Sizde LoL’de daha iyi olmak istiyorsanız oynamaktan keyif aldığınız şampiyonla ilgili rehberimizi okuyabilir ve oyununuzu geliştirebilirsiniz. Hadi başliyalim!

Vahşetin ortasında şafak vakti açan bir çiçek gibi ışıldıyorum.

Virtüöz A.K.A Jhin

Her yama döngüsünde yenilenen LoL Tier Listesi sizlerle! funduszeue.info LoL Masaüstü Uygulaması indirerek Tier Listesi, Profesyonel oyuncu video rehberleri, Şampiyon rehberleri ve çok daha fazlasına ulaşabilirsiniz. funduszeue.info LoL uygulamasında Pre-Game sekmesinden oto-rün dizebilir, koridorunuza göre pick & counter-pick önerileri alabilir, rakiplerin ve takım arkadaşlarınızın karşılaşma geçmişlerini görüntüleyebilir, profesyonel oyuncu buildlerini içe aktarabilirsiniz.


Jhin Rehberi

Virtüöz, Jhin Yetenekleri

LoL Jhin Rehberi

P- SuflörJhin&#;in Suflör adlı silahı, olağanüstü hasar vermek için tasarlanmış, hassas bir araçtır. Sabit bir hızla atış yapar ve haznesinde sadece dört mermi taşır. Jhin, karanlık büyüyle donattığı dördüncü merminin kritik vuruş yapmasını ve fazladan infaz hasarı vermesini sağlar. Suflör her kritik vuruş yaptığında Jhin&#;e ilham vererek kısa bir süre ilave hareket hızı kazandırır.
Q &#; İlham AteşiJhin rakibine büyülü bir fişek atar. Fişek en fazla dört hedefe isabet eder ve verdiği hasar, katlettiği her hedef başına artar.
W- TrajediJhin bastonunu savurarak muazzam menzile sahip bir atış yapar. Atışı minyon ve canavarları deşip geçse de isabet ettiği ilk şampiyonda durur. Kısa süre önce Jhin&#;in takım arkadaşlarının saldırısına uğrayan, Nilüfer Kapanlarına yakalanan veya Jhin&#;den hasar alan hedefler yere sabitlenir.
E &#; Esaret ÇiçeğiJhin, üzerine basıldığında filizlenen, görünmez bir Nilüfer Kapanı kurar. Filizlenen kapan yakınındaki rakipleri yavaşlatır, ardından keskin taçyaprakları saçarak patlar ve hasar verir. Ölümün Güzelliği &#; Jhin bir rakip şampiyonu katlettiğinde, katledilen bedenin üzerinde bir nilüfer kapanı filizlenir.
R &#; Son PerdeJhin yoğunlaşarak Suflör&#;ü omuzdan ateşlenen bir mega topa dönüştürür. Suflör bu haliyle olağanüstü menzile sahip dört süper atış yapabilir. Süper atışlar, minyon ve canavarları deşip geçse de isabet ettikleri ilk şampiyonda durur. Suflör, isabet alan rakipleri sakatlar ve onların yavaşlayarak infaz hasarı almalarını sağlar. Mükemmel hazırlanan, dillere destan bir güçle bezeli 4. atışın kritik vuruş yapması garantidir.

Jhin&#;in silahı Suflör dört mermiye sahiptir ve her dördünce mermisi kritik vuruş yapar ve fazladan infaz hasarı verir. 4. mermi atıştan sonra Jhin&#;e ilave hareket hızı kazandırır.

Jhin, rakibe büyülü bir fişek atar. Bu fişek en fazla dört hedefe isabet eder ve hasarı katlettiği birim başına artar. Bu yeteneğinizi direk rakibe atmak yerine az canlı minyonlardan rakibe sektirerek atmanız daha mantıklı olacaktır.

Jhin bastonunu savurarak uzun menzilli bir atış yapar. Bu atış bir minyonu geçebilir fakat isabet ettiği ilk şampiyonda durur. Eğer rakip kısa süre içinde Jhin&#;in ya da takım arkadaşlarının saldırısına uğradıysa yerine sabitlenir.

Bu yeteneği genelde sabitlemek ya da az canla kaçan rakibi katletmek için kullanmalısınız.

Jhin üstüne basıldığında rakibi yavaşlatan ve zamanla patlayan bir Nilüfer Kapanı kurar. Bu yetenek ile eğer bir şamiyon katledilirse katledilen bedenin üstünde bir kapan daha çıkar.

Esraret Çiçeği yeteneğinizi koridorunuzdaki minyonları temizlemek için ya da bir çalıya bırakıp size ufak çaplı bir görüş vermesi için kullanabilirsiniz.

Jhin yoğunlaşır ve Suflör&#;ü omzundan ateşlenen bir mega topa dönüştürür. Suflör olağanüstü bir menzile sahip bir şekilde dört atış yapabilir. Bu atışlar W yeteneği gibi minyonları geçebilir fakat ektstra olarak canavaları da deşip geçer ve isabet ettikleri ilk şampiyoda durur. Suflör isabet alan rakipleri sakatlar ve onları yavaşlatarak infaz hasarı verir. 4. atış diğer atışlara göre büyük oranda hasar verir.

Menzilinizdeki bir takım savaşına ya da az canla kaçan rakiplere kullanabilirsiniz. Fakat dikkatli olun rakipleri koni şeklinde açılan alanınızın ortalarında yakalamaya çalışın ki perdenizden kaçamasınlar.


SenpAI‘yi Instagram, Twitter, Facebook ve Youtube üzerinden takip ederek LoL hakkındaki tüm gelişmelerden ve çok daha fazlasından anında haberdar olabilirsiniz!

Jhin Rehberi

Jhin&#;in Oynandığı Koridorlar ve Kazanma Oranları

LoL Jhin Rehberi

RolPopülerlikKazanma Oranı
Alt Koridor%%
Orta Koridor%%
Üst Koridor%%
Orman%%
Destek%%

Jhin&#;in oynanması en çok tercih edilen rol ADC. % oranında Alt Koridor rolünde tercih ediliyor.

Jhin&#;in LoL&#;de popülerlik oranı %, kazanma oranı % ve ban oranı ise %&#;dir.

Jhin&#;e Sihirdar Büyüsü olarak Sıçra ve Şifa girmelisiniz. Duruma göre Şifa yerine Bitkinlik ya da Bariyer&#;de girebilirsiniz.

Jhin Rehberi

Jhin Komboları

LoL Jhin Rehberi

Basit Kombolar

AA + W + AA + Q + AA + AA

Rakibe düz vuruş atın ve W atarak sabitleyin ve hasar verin. AA kullanın ve Q atın. 3. ve 4. merminiz ile bitirin.

AA + AA + AA + Q + AA

Düz vuruşlarla rakiple takasa girmek için mermilerinizin hepsi olması gerek. İlk üç merminizi rakibe atın Q kullanın ve final atışınızı yapın.


Orta Seviye Kombolar

AA + E + W + AA + AA + Q + AA

Hedeflerinize ani hasar vermek için AA vurun ve sonrasında aniden E + W kullanın ve ardından 3. merminizi kullanın. Rakibe Q atın ve dördüncü atışınızı yapın.

Flash + Q + AA

Düşük canlı rakibinizi indirmek için önceden dördüncü merminiz kalacak şekilde ayarlayın ve rakibin üstüne Flash Q AA atın.


Zor Kombolar

AA + E + Q + W + AA

Bu yetenekleri peş peşe kullandığınızda animasyon iptali yapıp rakibe hızlıca hasar verirsiniz. AA kullanın ve rakibin altına E atıp aniden Q basın. W ile rakibi sersemletin ve AA vurun.

AA + E + Q + W + Flash + R + R + R + R + R

Rakibe yaklaşıp AA vurun ve altına E atıp yavaşlatın. Q kullanın ve W ile sersemletin. Geriye daha güvenli bir konuma Flash atın ve R basarak ulti perdenizi açın. Dört vuruşunuzu da rakibe tutturmaya çalışın (özellikle sonuncusunu).


League of Legends: Jhin Rehberi – Kombolar ve Taktikler rehberinin sonuna geldik! funduszeue.info‘nin diğer League of Legends rehberlerine göz atmak için TIKLAYIN.

Wild Rift Jhin Build Rehberi

Jhin, Wild Rift’te bulunan en iyi alt koridor nişancılarından birisidir. Wild Rift Jhin build rehberi sayesinde nasıl daha iyi bir nişancı olabileceğini öğreneceksiniz. Alt koridorun hakimiyetini elde tutup zafere kolayca ulaşmak istiyorsanız Jhin’i olabildiğince güçlü hale getirmelisiniz.

Wild Rift Jhin Item Build

Jhin’in saldırı hasarını iyileştirmek için ögeleri geliştirirseniz rakibinizin önüne geçersiniz. Wild Rift Jhin alt koridor en iyi item build şu şekildedir:

 

  • Ebedi Kılıç
  • Gluttonous Graves
  • Bombardıman Topu
  • Hayalet Dansçı
  • Youmuu’nun Hayalet Kılıcı
  • Koruyucu Melek
  • Cıva Büyüsü

Bu itemlerle yenilmesi zor şampiyon Jhin’i elde edebilirsiniz.

Wild Rift Jhin Rünleri

Wild Rift’de Jhin için en iyi rünler:

 

 

  • Ayağı Çabuk
  • İnsafsız Avcı
  • Yaklaşan Fırtına
  • Mana Akışı Yüzüğü

Yukarıdaki rünlerle birlikte alabileceğiniz sihirdar yetenekleri aşağıdaki gibidir:

 

Wild Rift Jhin Yetenek Sıralaması

Jhin’in yetenekleri çok kullanışlıdır. Rakipte ciddi tahribatlara yol açabilir. Tahribatı artırmak ve yetenekleri daha etkili kullanabilmek için yetenek dizilimi stratejik bir öneme sahiptir. 

Yetenek sıralamasına ilk olarak ‘ilham ateşi’ ile başlanmalıdır. İlham ateşi maksimum yapıldıktan sonra ‘esaret çiçeği’ ile devam edilmelidir. Esaret çiçeği de maksimum olunca ‘trajedi’ fullenmelidir.

Wild Rift Jhin Komboları

Jhin’in komboları alt koridordaki en büyük yardımcılarınız olabilir. Rakip tarafından etrafınız sarıldığında yapabileceğiniz 3 tane kombo vardır. Wild Rift Jhin komboları aşağıdaki gibidir:

 

  • Kombo 1: Temel Atak > Temel Atak > İlham Ateşi
  • Kombo 2: Temel Atak > Trajedi > Temel Atak > Temel Atak > Temel Atak
  • Kombo 3: Esaret Çiçeği > Trajedi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası