herkese bu sana bu mesajı emoji / Kalp emoji anlamları: WhatsApp kalpli emojiler ve anlamı | DonanımHaber

Herkese Bu Sana Bu Mesajı Emoji

herkese bu sana bu mesajı emoji

WhatsApp, Uzun Zamandır Beklenen Pek Çok Özelliğini Duyurdu: Artık Mesajlara &#;Emoji&#; ile Tepki Verebileceğiz

WhatsApp, son dönemlerde türlü yenilikleri bünyesine katarak kullanıcılarını elinde tutmaya çalışıyor. Sesli mesajlara getireceği yeniliklerden anket gibi kullanıcıları platformda daha fazla etkileşime itecek özelliklere kadar, WhatsApp'ta işler son dönemde oldukça yoğun.

Gelen son haber ise bir süredir beklenen hatta son dönemlerde yakında geleceğine yönelik dedikoduların döndüğü bir dizi yeni özellik ile ilgili. Gelen yenilikler arasında emoji ile tepki vermeden 2 GB'a kadar dosya iletebilme gibi pek çok özellik var.

WhatsApp'ta mesajlara emoji ile tepki verebileceğiz

WhatsApp yöneticisi Will Cathcart'ın Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım ile duyurduğu yeni özellik sayesinde artık mesajlara emoji ile tepki vermek mümkün. Şu an için açıklanan altı farklı emoji var ve bu emojilerin öncelikle gruplarda kullanılabileceği ifade ediliyor. Ancak kısa süre sonra özelliğin tüm sohbetlere gelmesi bekleniyor.

WhatsApp Communities

WhatsApp, bu duyuruyu yeni 'WhatsApp Communities' isimli özelliği ile birlikte duyurdu. Buna göre artık çok sayıda grup tek bir çatı altında toplanabilecek ve buradan yönetilebilecek. Ayrıca bu 'çoklu grupların' yönetiminde birer admin olacak ve bu adminler gruplardan mesajları silmek gibi yetkilere sahip olacak. 

Gelen diğer yeniliklere baktığımızda ise 32 kişiye kadar sesli aramalar yapılabimesi ve veri paylaşım boyutu ise 2 GB olarak güncellenmiş olması göze çarpıyor. Özelliklerin önümüzdeki aylarda yavaş yavaş tüm kullanıcılar için dağıtılmaya başlanacağı ifade ediliyor. Siz WhatsApp'a gelen bu yenilikler ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Bizimle yorumlarda paylaşmayı untumayın!

Kaynak : funduszeue.info

Kalpli emoji anlamları ❤ WhatsApp renkli kalp emojileri ne anlama geliyor?

Kalpli emojiler ve kalplerin anlamları

Tam Boyutta Gör

Her kalbin hem nasıl kullanıldığı hem de neyi temsil ettiği konusunda ince nüansları vardır. Yine de özünde her renkli kalp, görülenden daha yüklü bir anlam taşımaz. Standart bir klavyede aralarından seçim yapabileceğiniz 20’den fazla farklı kalp emojisi vardır. WhatsApp, Twitter, Facebook Messenger ve diğer sosyal ağlarda, Android ve iPhone mesajlaşma uygulamalarında eklenen kalpli emojiler ne anlama gelir?

❤️ Kırmızı kalp emoji anlamı

Tam Boyutta Gör

Kırmızı kalp emojisi, tutkunun ve romantizmin ifadesidir ama aynı zamanda arkadaşlık ve güçlü bağlar için romantik olmayan bağlamdadır. Tıpkı kırmızı güllerin bilindiği üzere en romantik çiçek olması gibi kırmızı kalp de en romantik kalptir. Kırmızı güller gibi en temel olandır. Yalnızca ilk kez gönderdiğinizde veya aldığınızda etkileyicidir. Yeni hoşlandığınız birinden kırmızı kalp emojisi aldıysanız evet bu bir sözdür ancak birkaç yıldır çıktığınız birinden geldiyse ilişkin bir adım ileri gittiği anlamına gelir. Kırmızı kalp aynı zamanda zamansız, platonik aşk anlamına da gelir ve keder veya kayıp zamanlarında destek göstermek için de kullanılabiliyor. Kırmızı renk kalp emojisi, yeni bir ilişkinin başlarında kullanılabilir ancak ilk buluşmadan hemen sonra kullanılması pek uygun değildir.

🖤 Siyah kalp emoji anlamı

Tam Boyutta Gör

Siyah renk kalp emojisi, çoğunluk ironik olarak birini utandırmak, kara mizahı ifade etmek veya isyanı göstermek için kullanılır. Bunun dışında sosyal medya paylaşımlarında kara kalp emojisi üzüntüyü ifade ettiği için üzücü haberlerin paylaşılmasında kullanılır. Ruh eşinizi bulduysanız, siyah kalp kullanabileceğiniz en uygun kalp emojisi ancak çıktığınız herhangi biriyle bu emojiyi kullanmanız pek uygun olmayacaktır.

💜 Mor kalp emoji anlamı

Tam Boyutta Gör

Mor kalp emojisi, sevgi ve ilgiyi temsil eder; Anneler Günü için veya ebeveynler ve çocuklar arasındaki mesajlarda da kullanılır. Mor renk kalp emojisi, moda bilincine sahip kişiler veya ünlüler tarafından cazibe veya zenginlik ifadesi olarak da kullanılır.

Işıltı ve lüks sevgisini ifade eden eflatun kalp emojisi, kişisel sohbetlerde fiziksel çekiciliği ve utangaç olmadığınızı ifade ettiğinden karşı taraftan hoşlandığınız anlamına da gelir. Bu asil göz kamaştırıcı kalp, alternatif olarak ihtişam, savurganlık ve büyü için kullanılır. Sosyal medyada lüks ürünleri, kıyafetleri veya etkinlikleri paylaşırken kullanabilirsiniz.

🧡 Turuncu kalp emoji anlamı

Tam Boyutta Gör

Turuncu kalp emojisi, gönülsüz bir aşkı temsil edebilir ya da bir ilişki yaşamak istemiyor, sadece arkadaş olmak istiyorsanız turuncu renk kalp emojisini kullanabilirsiniz.

Bu emoji, cesareti olmayanların kırmızı kalbidir. Genellikle ellerini kalplerinin üzerine koyan ancak sonsuz aşk yaşayıp yaşamamakta kararsız kişilerce kullanılır. Birine kırmızı kalp göndermek istiyorsunuz ancak belli durumlarda sevgili gibi davrandığınız bir ilişkinin içerisindeyseniz kısaca cesaretiniz yoksa turuncu renk kalp emojisini kullanabilirsiniz. Mesajı; “Seni bir arkadaş olarak derinden seviyorum.” şeklindedir veya flört etme aşamasında da kullanılabilir. Alternatif olarak, neşe, mutluluk, yaratıcılık, cesaretlendirme ve güneş ışığını ifade eder, dostluk anlamına da gelir.

💙 Mavi kalp emoji anlamı

Tam Boyutta Gör

Mavi kalp emojisi, aynı zamanda otizm farkındalığının desteklenmesi, su sporları sevgisi veya bir aşırı ilginin ifadesidir.

Mavi kalp, kardeş enerjiye sahiptir. İstikrarı, bilgeliği ve inancı ifade eden mavi renk kalp emojisini dostlarınıza gönderebilirsiniz. Bu kalpli emoji, cinsiyete dayalı değildir; ayda bir kez gördüğünüz bir arkadaşınıza veya yemek sözü verdiğiniz karşı cinse gönderebilirsiniz. Grup sohbetlerde ekleyecek bir şeyiniz olmadığında, anne babanız geldiğinde veya  Instagram’da birinden direkt mesaj aldığınızda mesajınıza mavi renk kalp emojisi ekleyebilirsiniz.

💕Pembe kalp emoji anlamları

Tam Boyutta Gör

Pembe kalp emojileri, daha samimi bir şekilde sevmek ama kırmızı kalp emojisi kadar ciddi değil. Pembe renk kalp emojisini arkadaşlarınıza ve ailenize sevginizi göstermek için, hatta yeni bir ilişkinin ilk aşamalarında büyüyen duygularınızı göstermek için kullanabilirsiniz. En çok kullanılan pembe kalp emojileri şunlar:

💕İki kalp emoji anlamı: Karşılıklı aşk - İki kalp ne anlama gelir? İki kalp, “Havada aşk kokusu var” ama tutkulu bağlamda değil. Romantik mesajlarda birisine olan sevgi ifadesi veya kızlar arasında dostluklarda iki kalp emoji kullanılır.

💞 Dönen kalp emoji anlamı: Karşılıklı anlayış - Dönen kalp ne anlama gelir? Dönen kalp, temelde kalp emojilerinin yeniden paylaşılmasıdır. İki şey aynı anda aynı şeyleri hissediyorsa dönen kalp emojisi kullanılır. Mesajla bir özrü kabul etmek, birini affetmek ve birinden özür dilemek durumlarında kullanılabilir. Platonik arkadaşlık durumunda kırmızı kalp emoji kullanılması daha uygundur.

💓Titreyen kalp emojisi anlamı: Titreyen kalp ne anlama gelir? “Sevi çok seviyorum!” Atan kalp güçlü bir bağı sembolize eder ve birisi veya bir şey için güçlü duyguları ifade eder. Aynı zamanda “bebek geliyor” anlamında kullanılır. Özür ve aşk itirafı durumunda kullanılması uygundur. Platonik arkadaşlıkta gerçek kırmızı kalp daha etkili olacaktır.

Tam Boyutta Gör

💗Büyüyen kalp emoji anlamı: Aşk itirafı veya özür dileme - Büyüyen kalp ne anlama gelir? Birbiri içindeki üç kalp, sürekli büyüyen bir kalbi ifade eder. Duygular derinleşiyor, daha da derinleşiyor, aşk büyüyor. Duygusal bir sohbetten veya harika bir deneyimden sonra kalp atışı artar ve kalp neşeyle dolar.

💖 Işıltılı kalp emoji anlamı: Sevgi ve şefkat - Parlayan kalp ne anlama gelir? Parıldayan küçük kalp emojisi, genellikle mutlu, eğlenceli veya tatlı bir tonla sevgi ve şefkati çeşitli şekillerde gösterme şeklidir. Parıltı, sırılsıklam olmayı çağrıştırabilirken, yeryüzünde barış ve herkese karşı iyi niyet duyguları için de sıklıkla kullanılmaktadır.

💘 Kalp içinde ok emojisi anlamı: Aşık olmak, vurulmak - Kalbe saplanan ok ne demek? Kalp içinde ok, mesajlarda romantik duyguları ifade eder ve genellikle Sevgililer Günü mesajları ve gönderilerinde kullanılır. Bunun yeni bir aşkın sembolü olduğuna inanılır ancak yeni aşkı simgeleyen o kadar kalp emojisi vardır ki bu, genelde kullanılmaz. Her zaman sevimli olduğunu düşündüğünüz o platonik arkadaş için kullanılabilecek bir emoji kesinlikle değil.

💝 Kurdeleli kalp emojisi anlamı: Birine ömür boyu kalbini vermek - Pembe kurdeleli kalp ne anlama gelir? Bu, ironik olmayan “kalbim senindir” emojisi. Kalp şeklinde çikolata kutusu gibi görünse de, birine tamamen aşık olduğunuzda o da aşıksa kullanabilirsiniz. Sevgililer Günü’nde kullanılan emojiler arasındadır.

🤎 Kahverengi kalp emoji anlamı

Tam Boyutta Gör

Kahverengi kalp emojisi, genellikle sevgi, şefkat ve yakın bağ duygularını temsil etmek için kullanılır. Ayrıca, “Siyah Yaşamlar Önemlidir” (Black Lives Matter) hareketi ve 🖤 siyah kalp emojisi ile birlikte, beyaz olmayan insanlar için ırksal eşitlik ve adalet desteğini ifade etmek için özel olarak kullanılan bir kalp emojisidir.

🤍 Beyaz kalp emoji anlamı

Tam Boyutta Gör

Beyaz kalp emojisi, bir ebeveynin çocuğuna duyduğu sevgi veya derin, sonsuz güçlü bir romantik aşk gibi sevginin en saf halini ifade eder. Biri size beyaz kalp emojisi gönderirse bu, onlar için ne kadar özel olduğunuzu gösterir. Örneğin; “Seni sonsuza dek tüm kalbimle seviyorum.” mesajında beyaz kalp kullanılabilir. Ayrıca beyaz renkli herhangi bir şeye karşı sevgi, destek, yakın bağ ve hayranlığı göstermek için yaygın olarak kullanılır. Boş kalp emojisi ♡, beyaz kalp emojisi yerine kullanılabilir.

💔 Kırık kalp emoji anlamı

Tam Boyutta Gör

Kırık kalp emojisinin kullanımı üzücü haberler, depresyon veya kalp hastalığı konuşması, romantik ayrılıklarla ilgili fotoğrafların paylaşılması ve tabii ki kişisel aşk ve kayıp hususunda yaygındır.

❣️ Kalp ünlem emojisi anlamı

Kalp ünlem emojisi anlamı nedir?Heves, heyecan, eğlence - Kalp şeklinde ünlem işareti anlamı nedir? Ünlem işaretli kalp emojisi, parlayan kalp emojisi 💖, atan kalp emojisi 💓, büyüyen kalp emojisi 💗 gibi sevgi, şefkat ve diğer olumlu duyguları iletmek için kullanılır. Ancak ünlem işareti olduğu için emoji, bir mesaja veya sosyal medya gönderisine heyecan, sürpriz ve keyfi katar. Bu kalp emojisi, bazen sadece görsellik için kullanılır.

💛 Sarı kalp emoji anlamı

Tam Boyutta Gör

Sarı kalp emojisi, romantik aşkın aksine sevgiyi ve dostluğu göstermek için kullanılır. Ayrıca mutluluk ifadeleriyle birlikte spor takımı renklerinden elbiselere kadar sarı olan her şeyle kullanılabilir.

💚 Yeşil kalp emoji anlamı

Tam Boyutta Gör

Yeşil kalp emojisi, doğadan yeşili kullanan spor takımlarına kadar yeşil renkle ilişkisi olan şeylere duyulan sevgiyi, desteği, yakın bağı, hayranlığı temsil etmek için yaygın olarak kullanılır.

Yardımcı linkler

Doğrudan bölümlerden birine atlayın


TikTok'ta doğrudan mesajlaşma hakkında  •  TikTok'ta kimler doğrudan mesaj gönderebilir  •  Doğrudan mesajlarınızı bulma  •  Doğrudan mesaj gönderme  •  Doğrudan mesajda çıkartma kullanma  •  Doğrudan mesajları silme, sessize alma ve filtreleme  •  Kimlerin size doğrudan mesaj gönderebileceğini yönetme  •  Okundu bilgisini açma veya kapatma  •  Doğrudan mesajlaşma için güvenlik özelliklerini kullanma  •  Neden doğrudan mesaj gönderemiyor ya da alamıyorsunuz  •  Bir doğrudan mesajı rapor etme  •  Bir kişiyi engelleme








TikTok'ta doğrudan mesajlaşma hakkında


Doğrudan mesajlaşma (DM) TikTok'ta arkadaşlarınız ve toplulukla bağlantı kurmanızı sağlar. Mesajlaşma, doğrudan TikTok'ta mesaj ve TikTok videoları gönderip alabileceğiniz anlamına gelir.

TikTok'ta doğrudan mesajlaşma ile şunları yapabilirsiniz:
•  Başkalarıyla TikTok videoları paylaşma.
•  Ortak takip edilen arkadaşlara, önerilen arkadaşlara ve kişilere ve tanıyor olabileceğiniz insanlara mesaj gönderme ve onlardan mesaj alma.
•  Kimin size doğrudan mesaj gönderebileceğini belirlemek için gizlilik ayarlarını yapma.
•  Bildirim ayarlarını yapma.
•  Topluluk Kurallarımızı ihlal eden hesapları ve içerikleri rapor etme.
•  Doğrudan mesajlarınızı kimlerin okumuş olduğunu kontrol etme.
•  Kimin aktif veya yakın zamanda aktif olduğunu görün.






TikTok'ta kimler doğrudan mesaj gönderebilir


TikTok'ta doğrudan mesajlaşma:
•  Yalnızca 16 yaş ve üstü kayıtlı hesap sahipleri tarafından kullanılabilir. yaş arası kullanıcıların ebeveynleri ve velileri, bu özelliğe Aile Eşleşmesi yoluyla kısıtlamalar getirebilir.
•  Başkalarına doğrudan mesaj gönderme izni olan herkes. Gizlilik ayarlarınızda, size doğrudan mesaj gönderebilecek kişileri kontrol edebilirsiniz.
Doğrudan mesaj ayarınızı Hiç kimse olarak güncellerseniz doğrudan mesaj alamayacağınızı unutmayın. Gelen Kutusu içinden mesaj geçmişinize erişmeye devam edebilirsiniz ancak bu sohbetlerde yeni doğrudan mesaj alamazsınız.






Doğrudan mesajlarınızı bulma


TikTok'ta tüm doğrudan mesajlarınızı görüntülemek için:
1. TikTok uygulamasında alttaki Gelen kutusu sekmesine dokunun.
2. Sohbete gitmek için Mesajlar listesinden bir ada dokunun.






Doğrudan mesaj gönderme


TikTok videoları, efektler, etiketler veya sesler gibi içerikleri doğrudan mesaj üzerinden paylaşabilirsiniz.

Doğrudan mesaj üzerinden içerik göndermek için:
1. TikTok uygulamasında paylaşmak istediğiniz efekti, etiketi ya da sesi bulun.
  ༚  Aramak için ekranınızın sağ üstündeki Ara düğmesine dokunun ve aradığınız ögeyi arama çubuğuna girin.
  ༚  Aynı zamanda, paylaşmak üzere doğrudan bir videonun içinden bir efekte, etikete ya da sese de dokunabilirsiniz.
2. Paylaş düğmesine dokunun. Videolar için paylaşmak istediğiniz videoya basılı da tutabilirsiniz.
3. Paylaşımda bulunmak istediğiniz kullanıcının profil fotoğrafına dokunun. Paylaşmak için birden fazla kişi seçebilirsiniz.
4. İsteğe bağlı bir mesaj girin ve Gönder düğmesine dokunun.
Not: Özel videolar paylaşılamaz. Video içerik üreticisi, siz video durumunu bir mesajla paylaştıktan sonra onu genelden özele değiştirirse, video kullanılamaz ve videoyu izleyemezsiniz.

Bir sohbette doğrudan mesaj göndermek için:
1. TikTok uygulamasında alttaki Gelen kutusu sekmesine dokunun.
2. Buradan:
  ༚  Yeni mesajlarınız varsa sohbete gitmek için Mesajlar listesinden bir ada dokunun.
  ༚  Birini takip ediyorsanız ve o da sizi takip ediyorsa üstteki Doğrudan mesaj düğmesine dokunun, ardından bir doğrudan mesaj göndermek için kişinin adına dokunun.
3. Bir mesaj yazın. Ayrıca GIF, emoji ve çıkartma göndermek için Emoji düğmesine de dokunabilirsiniz.
4. Gönder düğmesine dokunun.
Alternatif olarak, birini takip ediyorsanız ve o da sizi takip ediyorsa kişinin Profiline gidip Mesaj seçeneğine dokunarak bir doğrudan mesaj gönderebilirsiniz.

Not: Doğrudan mesaj gizlilik ayarını Hiç kimse olarak belirleyen bir takipçinize doğrudan mesaj gönderemezsiniz.






Doğrudan mesajda çıkartma kullanma


Doğrudan mesajda çıkartmalar göndermek için:
1. TikTok uygulamasında Gelen Kutunuzdaki sohbete gidin.
2. Mesaj çubuğundan Emoji düğmesine dokunun.
3. Çıkartma mağazası düğmesine dokunun.
4. Video çıkartmaları veya Çıkartma setleri sekmelerinden kullanmak istediğiniz bir çıkartma seçin.

Video çıkartmaları için:
  ༚  Doğrudan mesajda gönderilecek bir video çıkartmasına dokunun.
  ༚  En popüler, en yeni veya revaçtaki çıkartmaları sıralamak için üst bölümdeki filtrelere dokunun.
  ༚  Favorilerinize çıkartma eklemek için çıkartmanın üstündeki Favoriler düğmesine dokunun. Favorilerinizden kaldırmak için bu düğmeye tekrar dokunun.
  ༚  Çıkartmanın ayrıntılarını görüntülemek için çıkartmaya basılı tutun. Buradan içerik üreticisinin profilindeki tüm çıkartmaları görüntüleyebilir, orijinal videoyu izleyebilir ve çıkartmayı bildirebilirsiniz.

Çıkartma setleri için:
  ༚  Çıkartma setini kaydetmet için Ekle seçeneğine dokunun. Çıkartma seti, çıkartma paneline eklenir ve doğrudan mesajlarda kullanmanız için hazırdır.
  ༚  Çıkartma seti eklediğinizde Kullan seçeneğine dokunun. Doğrudan mesajlarda çıkartma gönderebileceğiniz çıkartma paneline yönlendirilirsiniz.
  ༚  Kaydettiğiniz tüm çıkartma setlerini görüntülemek için üst bölümdeki Eklenenler seçeneğine dokunun. Buradan, sıralamayı değiştirmek için çıkartma setini sürükleyip bırakabilir, kaldırmak için ise çıkartma setinin yanındaki Sil düğmesine dokunabilirsiniz.

Doğrudan mesajlarda video çıkartması oluşturmak için:
1. TikTok uygulamasında Gelen Kutunuzdaki bir doğrudan mesaja gidin.
2. Emoji düğmesine dokunun.
3. Favoriler düğmesine, ardından Çıkartma oluştur düğmesine dokunun.
4. Beğenilen, Paylaşılan veya Favoriler sekmelerinden bir video seçin.
5. Çıkartmayı gereken şekilde düzenleyin. Metin ekleyebilir ve videoyu kırpabilirsiniz. İşiniz bittiğinde İleri seçeneğine dokunun.
6. TikTok'ta video çıkartmanızı kimlerin keşfedebileceğini ve kullanabileceğini seçmek için Çıkartma mağazasına ekle ayarını açın veya kapatın.
7. Çıkartma oluştur seçeneğine dokunun. Çıkartmanız doğrudan mesajlardaki favoriler sekmesine eklenir ve kullanılmaya hazırdır. Çıkartmayı favorilerinizden kaldırmak için çıkartmaya basılı tutun ve ardından Kaldır seçeneğine dokunun.

Oluşturduğunuz tüm çıkartmalara, bunları doğrudan mesaj olarak gönderebileceğiniz, orijinal videoyu görüntüleyebileceğiniz, çıkartma mağazasına ekleyebileceğiniz veya silebileceğiniz profilinizden de ulaşabilirsiniz. TikTok'taki çıkartmalar hakkında daha fazla bilgi edinin.






Doğrudan mesajları silme, sessize alma ve filtreleme


Bir sohbeti silmek için:
1. TikTok uygulamasında alttaki Gelen kutusu sekmesine dokunun.
2. Mesajlar altında:
  ༚  iOS cihaz kullanıyorsanız bir sohbetin üzerindeyken ekranı sola kaydırın ve Sil seçeneğine dokunun.
  ༚  Android cihaz kullanıyorsanız mesaj dizisini basılı tutun ve ardından Sil seçeneğine dokunun.

Tek bir doğrudan mesajı silmek için:
1. Gelen kutunuzda sohbete gidin.
2. Doğrudan mesajın üstüne basılı tutun ve Sil seçeneğine dokunun.
Bir sohbeti ya da doğrudan mesajı silerseniz sadece sizin için silindiğini unutmayın. Mesajları gönderdiğiniz kişi mesajları görmeye devam edebilir.

Doğrudan mesaj bildirimlerini sessize almak için:
1. TikTok uygulamasında ekranınızın altındaki Gelen kutusu sekmesine dokunun.
2. Mesajlar altında:
  ༚  iOS cihaz kullanıyorsanız bir sohbetin üzerindeyken ekranı sola kaydırın, Daha fazla seçeneğine dokunun, ardından daha fazla bildirim almamak için Sessize al seçeneğine dokunun.
  ༚  Android cihaz kullanıyorsanız sohbete basılı tutun ve bildirimleri durdurmak için Sessize al seçeneğine dokunun.

Alternatif olarak, doğrudan bir sohbetten bildirimleri sessize almak için:
  ༚  Sohbetin üstündeki Daha fazla seçenek düğmesine dokunun, ardından Bildirimleri sessize al ayarını açın veya kapatın.

Doğrudan mesajları filtrelemek için:
1. TikTok uygulamasında alttaki Gelen kutusu sekmesine dokunun.
2. Mesajistekleri, ardından Ayarlar düğmesine dokunun.
3. Filtre tercihlerinizi seçin:
  ༚  Filtrelenmiş istekler: Güvensiz kaynaklardan gelmiş gibi görünen mesajları filtreleyin. Bu mesajları kabul ettikten sonra Gelen kutunuzda görünürler.
  ༚  İşletme mesajlarına her zaman izin ver: TikTok Creator Marketplace markalarından mesajlar alın. Siz isteklerini kabul etmeden önce size en fazla 3 mesaj gönderebilirler.






Kimlerin size doğrudan mesaj gönderebileceğini yönetme


Doğrudan mesajları açmak ya da size kimin doğrudan mesaj gönderebileceğine dair ayarı değiştirmek için:
1. TikTok uygulamasında, alt taraftaki Profil sekmesine dokunun.
2. Üst taraftaki Menü düğmesine dokunun.
3. Ayarlar ve gizlilik seçeneğine dokunun.
4. Gizlilik sekmesine dokunun.
5. Doğrudan mesajlar seçeneğine ve ardından Doğrudan mesajlar seçeneğine dokunupkimlerin size doğrudan mesaj göndermesine izin vermek istediğinizi seçin. Bu ayarların bazılarının herkes tarafından kullanılamadığını dikkate alın.
  ༚  Herkes: Herkes size doğrudan mesaj gönderebilir. Ortak arkadaşlar ve takip ettiğiniz kişilerin mesajları Gelen kutunuzda görünür. Takip etmediğiniz kişilerin mesajları Mesaj istekleri içinde görünür. Bu mesajları kabul etmeyi, silmeyi ya da rapor etmeyi seçebilirsiniz.
  ༚  Önerilen arkadaşlar:Senkronize edilen Facebook arkadaşları ve telefon kişileri gibi sizinle eşleştirilen arkadaşlar ve sizi geri takip eden takipçiler size doğrudan mesaj gönderebilir.
  ༚  Geri takip ettiğiniz takipçiler ve mesaj gönderdiğiniz kişiler: Sizi takip eden ve sizin de geri takip ettiğiniz kişiler ve mesaj gönderdiğiniz kişiler size doğrudan mesaj gönderebilir.
  ༚  Hiç kimse: Hiç kimseden doğrudan mesaj alamazsınız. Doğrudan mesaj ayarınızı Hiç kimse olarak güncellerseniz doğrudan mesaj alamayacağınızı unutmayın. Gelen Kutusu içinden mesaj geçmişinize erişmeye devam edebilirsiniz ancak bu sohbetlerde yeni doğrudan mesaj alamazsınız.






Okundu bilgisini açma veya kapatma


Okundu bilgisi, kişiler tarafından sizin doğrudan mesajınızın veya sizin tarafınızdan onların doğrudan mesajının okunup okunmadığının görülmesini sağlar.

Okundu bilgisini açmak veya kapatmak için:
1. TikTok uygulamasında, alt taraftaki Profil sekmesine dokunun.
2. Üst taraftaki Menü düğmesine dokunun.
3. Ayarlar ve gizlilik seçeneğine dokunun.
4. Gizlilik seçeneğine ve ardından Doğrudan mesajlar seçeneğine dokunun.
5. Okundu bilgisi ayarını açın veya kapatın. 18 yaş ve üzeri kullanıcılar için bu ayar varsayılan olarak açıktır.
Not: Okundu bilgisi özelliğini ikiniz de açmışsanız karşı taraf, mesajı okuduğunuzda bilgilendirilir.






Doğrudan mesajlaşma için güvenlik özelliklerini kullanma


Mesajların Topluluk Kurallarımıza uygun olduğundan emin olmak ve size istenmeyen mesajları rapor etme ve birilerinin size mesaj göndermesini engelleme fırsatı vermek için bazı doğrudan mesajlaşma güvenlik özellikleri mevcuttur.






Neden doğrudan mesaj gönderemiyor ya da alamıyorsunuz


TikTok'ta doğrudan mesaj gönderemiyor ya da alamıyorsanız bu durumun nedeni, içeriklerinizin ya da mesajınızın işaretlenmesi ya da rapor edilmesi veya hesabınızın geçici olarak askıya alınması olabilir.

Topluluk Kurallarımız, hoş, güvenli ve eğlenceli bir deneyim geliştirmeye yardımcı olmak için TikTok'ta nelere izin verildiğine ve nelere izin verilmediğine dair rehberlik sağlar. Bir doğrudan mesajda Topluluk Kurallarımızı ihlal eden bir içerik varsa bu içerik otomatik olarak engellenebilir veya rapor edilmişse Güvenlik ekibimiz tarafından ek inceleme için işaretlenebilir.

Bir doğrudan mesaj Topluluk Kurallarımızı ihlal ederse:
•  İçeriğiniz Topluluk Kurallarımızı ilk kez ihlal ettiğinde uygulama içinden bir uyarı gönderebiliriz.
•  Doğrudan mesaj sıfır tolerans politikasını ihlal ediyorsa hesabınızı kalıcı olarak yasaklayabiliriz. Gelecekte başka hesapların oluşturulmasını önlemek üzere bir cihazı da engelleyebiliriz.
•  İhlalin ciddiyetine ve önceki ihlallere bağlı olarak, hesabınızın doğrudan mesaj gönderme özelliğini bir süre (genellikle 24 ile 48 saat arasında) askıya alabiliriz.
•  Hesabınızı salt görüntüleme deneyimiyle kısıtlayabiliriz (genellikle 72 saat ile bir hafta arasında). Bu, hesabınızın doğrudan mesaj gönderemeyeceği anlamına gelir.
•  Size hesabınızın birkaç ihlalden sonra kalıcı olarak yasaklanabileceğine dair bildirimde bulunabiliriz. Bu, davranışın devam etmesi durumunda hesabın kalıcı olarak engelleneceği anlamına gelir.
İçerik ihlalleri ve yasaklamalar hakkında daha fazla bilgi edinin.






Bir doğrudan mesajı rapor etme


Topluluk Kurallarımıza aykırı olduğunu düşündüğünüz bir mesaj alırsanız bunu bize rapor etmenizi öneririz.

Doğrudan mesajı rapor etmek için:
1. TikTok uygulamasında alttaki Gelen kutusu sekmesine dokunun.
2. Mesajlar altında:
  ༚  iOS cihazlarda, bir sohbeti sola kaydırın, ardından Rapor et seçeneğine dokunup verilen talimatları takip edin.
  ༚  Android cihazlarda, bir sohbete basılı tutun, ardından Rapor et seçeneğine dokunup verilen talimatları takip edin.
3. (İsteğe bağlı) Daha fazla rapor etme seçeneği için sohbete dokunun:
  ༚  Üstteki Rapor et düğmesine dokunun ve rapor etmek için verilen talimatları takip edin.
  ༚  Üstteki Daha fazla seçenek düğmesine dokunun, ardından Rapor et seçeneğine dokunup verilen talimatları takip edin.
  ༚  Bir doğrudan mesajı basılı tutun, ardından Rapor et seçeneğine dokunup verilen talimatları takip edin.
  ༚  Yeni bir sohbette, ekranın altındaki bandın üzerindeki Rapor et seçeneğine dokunun ve verilen talimatları takip edin.






Kişilerin size doğrudan mesaj göndermesini engelleme


İstediğiniz kullanıcıyı engelleyerek TikTok'ta size doğrudan mesaj göndermemelerini veya videolarınızı görüntülememelerini sağlayabilirsiniz.

Gelen kutunuzdaki birini engellemek için:
1. TikTok uygulamasında alttaki Gelen kutusu sekmesine dokunun.
2. Mesajlar altında:
  ༚  iOS cihazlarda, sohbeti sola kaydırın ve Daha fazla, ardından Engelle seçeneklerine dokunun.
  ༚  Android cihazlarda, sohbeti basılı tutun, ardından Engelle seçeneğine dokunun.
3. Onaylamak için tekrar Engelle seçeneğine dokunun.
Veya
1. Doğrudan mesaja gidin.
2. Üst taraftaki Daha fazla seçenek düğmesine dokunun.
3. Engelle ayarını açın.
4. Onaylamak için tekrar Engelle seçeneğine dokunun.
Not: Engelle düğmesi engellenen mesajların yanında görünecektir.

Not: TikTok'taki doğrudan mesajlar, hem hareket hem de bekleme halindeyken şifrelenir. Uçtan uca şifreleme şu anda kullanılamıyor. Genç kullanıcılarımızın TikTok'ta varsayılan olarak güvenli bir deneyim yaşamalarını sağlamaya önem veriyoruz. Birçok şirket gibi biz de geçerli yasal süreç uyarınca kullanıcı verilerinin şifresini çözüyor ve Topluluk Kuralları esaslarımıza uyulmasını şart koşuyoruz. Ayrıca, bu konuda kullanıcılarımıza açık olabilmek amacıyla düzenli olarak Şeffaflık Raporları yayınlıyoruz. Yalnızca uygun yetkiye sahip ve işini yapma ihtiyacı kanıtlanmış çalışanların iletişim bilgileri veya doğrudan mesajlar gibi belirli şifresi çözülmüş verilere erişmesini sağlamak için iç kontroller uyguluyoruz.

Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip olan ve oldukça yoğun kullanılan sosyal medya uygulaması olan Instagram, yepyeni bir özellikle gündeme geldi. Kullanıcıların oldukça hoşuna gidecek olan bu yeni özellik ile paylaşılan hikayeler de beğeniye açılmış olacak. Eski özellikte kullanıcılar tarafında paylaşılan hikayelere direkt mesaj atma ve emoji atma özelliği zaten vardı. Ancak paylaşılan hikayeler, kullanıcılar tarafından beğenilemiyordu. Ancak artık paylaşılan storyler beğenilebilecek.

INSTAGRAM'A GELEN YENİ ÖZELLİKLER NELER?

Dünya genelinde en sık kullanılan sosyal medya uygulaması olan Instagram yepyeni özellikleriyle kullanıcılarının karşısında. Instagram'da oldukça yoğun bir şekilde kullanılan hikaye paylaşma özelliğine bir yenilik daha geldi. Daha önce paylaşılan hikayelere, kullanıcılar mesaj yazabiliyor ve emoji gönderebiliyordu. Ancak storyleri beğenme özelliği yoktu. Şimdi getirilen yenilikle izlediğiniz tüm storyleri beğenebileceksiniz.

Bu yeni özelliğin adı "Özel Hikaye Beğenileri" olarak anılmakta. Bu yeni özelliğin duyurusunu ise Instagram'dan Adam Mosseri yaptı. Mosseri, bu özellikteki beğenilerin ve sayıların başka kullanıcılar tarafından görülemeyeceğini, sadece hesabın sahibinin bu beğenileri görebileceğine dair açıklamada bulundu. Siz bir beğenide bulunduğunuzda, hikayenin sahibi bunu kendi sayfasında kalpler şeklinde görecek.

INSTAGRAM'A GELEN O ÖZELLİĞİ NASIL KULLANABİLİRSİNİZ?

Instagram'da takip ettiğiniz kullanıcıların paylaştığı hikayeleri izleyip, bu hikayeye DM'den özel mesaj atabiliyordunuz. Ayrıca yine DM (Direkt Mesaj) üzerinden, hikayeye özel ifade de bırakabiliyordunuz. Ancak yeni özellikle, tıpkı gönderilerde olduğu gibi sadece beğeni de atabileceksiniz.

Bunun için, Instagram'a yeni bir buton eklenecek. Sayfada daha önce hikayeleri izledikten sonra "uçak" simgesine tıklanarak DM atmak mümkün oluyordu. Instagram, yeni özelliği kullanabilmeniz için uçak simgesinin yanına "kalp" simgesi ekleyecek. Kullanıcılar, izledikleri hikayeleri beğenirlerse, mesaj atmaya gerek duymadan ya da hikayeye ifade göndermeden, hikayeleri beğendiklerini gösterebilecekler. Eğer takip ettiğiniz hesapların, paylaştıkları hikayeleri beğenirseniz, direkt olarak bu "kalp" simgeli butona tıklayarak beğeninizi gösterebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası