attend a course türkçe / attend a course Türkçe Anlamı Sözlük Çevirisi - Goca Sözlük

Attend A Course Türkçe

attend a course türkçe

KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

CLICK FOR REGISTRATION FORM

A2, B1, B2 ve C1 Kurs kayıtları devam ediyor. Kursa katılmak isteyen kişiler şu şekilde kayıt yapabilirler:

Halk Bankası IBAN TR 64 12 numaralı hesaba kurs ücreti yatırılır. Kurs ücretleri ve kurs süreleri aşağıdaki tabloda verilmiştir:

A2, B1, B2 ve C1 course registrations continue. People who want to attend the course can register as follows:

Halk Bank IBAN TR 64 12 The course fee is paid to account Course fees and duration are given in the table below:

 Düzce Üniversitesi Öğrencileri için

For Düzce University Students

Diğerleri için

for others

 KURS ÜCRETi

COURSE FEE

TL TL

KURS SÜRESİ

COURSE DURATION

7 HAFTA 

7 WEEKS

7 Hafta 

7 WEEKS 

KAYIT FORMUNU DOLDURARAK KAYIT YAPABİLİRSİNİZ.

YOU CAN REGISTER BY FILLING THE REGISTRATION FORM.




katılmak - join, participate in, attend, go in for, take part

join

gruba, organizasyona, etklinliğe katılmak; birisine eşlik etmek (katılmak)

  • Did you join to the Labour party? (İşçi partisine katıldın mı?)
  • I will join a dancing course. (Dans kursuna katılacağım.)
  • Will you join us for the match? (Maç için bize katılır mısın?)
  • We need more players, can you persuade your sister to join in? (Daha fazla oyuncuya ihtiyacımız var, kardeşini katılmaya ikna edebilir misin?)
join party / army / dicussion / band / celebration / demonstration (partiye, orduya, tartışmaya, gruba, kutlamaya, gösteriye vb. katılmak)

participate in

etkinliğe, tartışmaya katılmak (join'den daha resmi)

  • She never participates in any of our discussions. (Hiç tartışmalarımıza katılmaz.)
  • I don't think Faruk will participate in elections. (Faruk'un seçimlere gireceğini sanmıyorum.)
  • They should participate in deciding new policy. (Yeni politikaya karar vermeye katılmaları gerekir.)
participate in discussion / activity / election / seminar / competiton / teaching (tartışmaya, etkinliğe, yarışmaya, seminere, seçime, öğretmeye vb. katılmak)
participate ve attend arasındaki fark "participate in" daha aktif olarak katılmak anlamına gelir. "attend" ise orada bulunmak anlamına gelir.

attend

"join"den biraz resmi, etkinliğe katılmak, orada olmak

  • Should we attend the meeting? (Toplantıya katılmamız gerekir mi?)
  • When did you last attend language classes? (En son ne zaman dil sınıfına katıldın?)
attend wedding / ceremony / conference / funeral (düğüne, kutlamaya, konferansa, cenazeye vb. katılmak)

take part

yer almak, katılmak, bulunmak, dahil olmak

  • I want to take part in social issues. (Sosyal konularda yer almak istiyorum.)
  • Why don't you take part in our activities? (Neden bizim etkinliklerimize katılmıyorsunuz?)
  • One of the suspects have been proved not to take part in robbery. (Şüphelilerden birinin hırsızlığa katılmadığı kanıtlandı.)
take part in protest / riot / activity / event / sport / robbery (protestoya, isyana, etkinliğe / spora / hırsılığa vb. dahil olmak, katılmak)

go in for (deyimsel fiil)

yarışmaya katılmak

  • Have you ever gone in for any races? (Hiç yarışa katıldın mı?)
go in for a race / competition (yarışa, yarışmaya vb. girmek, katılmak)

Google Proje Yönetimi Professional Certificate

Kendinizi hızla büyüyen proje yönetimi alanında yeni bir kariyere hazırlayın; herhangi bir deneyiminiz ya da diplomanız olmasına gerek yok. Google’ın geliştirdiği mesleki eğitimlere katılın ve yüksek maaşlı bir iş bulma yolunda bir adım öne geçin. 

Proje yöneticileri işleri gereği problem çözmeye odaklanan kişilerdir. Planı belirler, ekip arkadaşlarına rehberlik eder; değişiklikleri, riskleri ve paydaşları yönetirler.

6 kurstan oluşan bu eğitim sayesinde, çok rağbet gören ve sizi giriş seviyesi bir pozisyona hazırlayacak beceriler kazanacaksınız. Proje yönetiminde edindikleri temel beceriler sayesinde kendi kariyerlerine iyi bir başlangıç yapma fırsatı bulmuş Google çalışanlarından eğitim alacaksınız. Haftada 10 saatten az bir süre ayırarak altı aydan daha kısa bir sürede eğitimi tamamlayabilirsiniz.

Bu program sayesinde saatin üzerinde proje yönetimi eğitimi alma imkanı elde edeceksiniz. Bu eğitim dünya çapında kabul gören Certified Associate in Project Management (CAPM)®  gibi Project Management Institute sertifikalarına hazırlanmanıza yardımcı olacak.

ABD’de Google Sertifika Programı’ndan mezun olanların %75'i, programı tamamladıktan sonraki 6 ay içinde kariyerlerinde bir iyileşme olduğunu bildiriyor.

Alıntı: *program mezunu anketlerinin yanıtlarına dayanarak, ABD

Applied Learning Project

Bu program, içerdiği saatin üzerinde eğitim ve yüzlerce uygulamaya dayalı değerlendirmeyle gerçek dünyayı yansıtan ve işte başarılı olmak için kritik önem taşıyan proje yönetimi senaryolarını simüle etmenize yardımcı olacak.

Son derece etkileşimli olarak hazırlanan içerik ise tamamen program ve proje yönetiminde onlarca yıllık deneyime sahip Google çalışanları tarafından geliştirildi.

Programın size kazandıracağı becerilerden bazıları: Risk yönetimi planları oluşturmak; Süreci iyileştirmeye yönelik teknikleri anlamak; gerginlikleri, ekip dinamiklerini ve paydaşları yönetmek; bütçe oluşturmak ve satınalmaya yön vermek; proje yönetimi yazılımlarını, araçlarını ve şablonlarını kullanmak; Scrum'a vurgu yapacak şekilde Çevik proje yönetimi uygulamak.

Çeşitli videolar, değerlendirmeler ve uygulamalı etkinlikler aracılığıyla, hem geleneksel hem de Çevik yaklaşımına uygun projelerin nasıl başlatılacağı, planlanacağı ve yürütüleceğine ilişkin bilgiler alacaksınız. 

İngilizce - Türkçe çeviri (v yeni)

İngilizce dilinden Türkçe diline (google translate aracılığıyla) hızlı cümle ya da kelime çeviri yapmanıza yardımcı olan bir sözlük sistemidir. Dünya dilleri arasında yapılacak olan cümle ve kelime çevirilerinizi kolaylaştırır. ÇevirSözlüfunduszeue.info Dünya'da en yaygın olarak kullanılan bir çok dili içinde barındırmaktadır. Bu diller arasında herhangi bir ücret ödemeden ve sınırlama olmaksızın istediğiniz cümle ya da kelime çevirilerinizi hızlı bir şekilde yapmanız mümkündür.

Kullanım ve Gizlilik

funduszeue.info aracılığıyla yapılan tüm çeviri verileri toplanmaktadır. Toplanan veriler herkese açık, anonim olarak paylaşılır. Dolayısıyla Çevir Sözlük kullanarak yapacağınız çevirilerde kişisel bilgi ve verilerinizin yer almaması gerektiğini hatırlatırız.

funduszeue.info kullanıcılarının çevirilerinden oluşturulan içerikte argo, küfür vb. uygun olmayan öğeler bulunabilir. Oluşturulan çeviriler her yaş ve kesimden insanlar için uygun olamayabileceğinden dolayı, rahatsızlık duyulan hallerde siteminizin kullanılmamasını öneriyoruz. Kullanıcılarımızın çevirilerle eklediği içeriklerde telif hakkı ya da kişiliğe hakaret vb. öğeler bulunuyorsa site yönetimiyle iletişime geçilmesi halinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.

İçindekiler

bir

a, an, aone, ına, ısan, in.a, isa'n, isan, işan, on.e, one, öne, some, something.", the one, the,a, thea, you one

Sitenize ya da blogunuza İngilizce Türkçe çeviri ekleyin:
l

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası