hlds setup / Counter Strike Dedicated server anlatım & YARDIM | DonanımHaber Forum

Hlds Setup

hlds setup

Counter Strike Dedicated server anlatım & YARDIM

  • Teğmen
    Mesaj
    Konu Sahibi
    Merhaba arkadaşlar.

    Baktım ki forumun kullanıcı sayısı &#;ok fazla, foruma yazılan bir şey hemen cevaplandırılıyor, katılım y&#;funduszeue.info://funduszeue.info bu başlık altına yazdığım cevapların okunmadığı kanaatinde olduğum i&#;in, ve bu konuyu a&#;an arkadaş millete yardım edemeden soruları cevaplayamadan banlandığı i&#;in, ve de kulaktan dolma bilgiler verdiği i&#;in ben konuyu tekrar a&#;mak istedim.

    Verdiğim linkteki mesajlarımı aynen bir daha yazacağım. Son olarak eklemelerim de olacak.

    Bu konu uzun s&#;redir araştırdığım, yerli yabancı kaynaklardan &#;eşitli d&#;k&#;manlar elde etmeme rağmen ne yazık ki beceremediğim bir konudur. Beceremedim derken kurulumu yapıyorum fakat son olarak bahsedeceğim garip hata mesajları alıyorum bu y&#;zden olmuyor.

    &#;ncelikle buradaki soru işaretlerine bir yanıt olması bakımından genel cevaplar vereceğim, sonra elimdekileri sizinle paylaşıp, siz yapabilirseniz sorun bende mi değil mi anlayacağım. Karşılıklı yardımlaşmak gerekiyor yani.

    1. Bu konu &#;oğu kişinin nette &#;eşitli kaynaklardan yaptığı "derleme" lerden meydana gelmektedir. Bizzat deneyip &#;alıştığını ispatladığı y&#;ntemler değildir.
    2. Bu konu hakkında bir şeyler yazanların %90 ı belki de hayatında counter strike oynamamış kişilerdir. Sırf forumlarda reyting ve +rap uğruna yaptıkları bir kandırmacadan ibarettir.
    3. Yanlış ve kulaktan dolma bilgilerle bilgisayarınıza, counter strike oyununuza, en &#;nemlisi de internetten oynamak i&#;in gerekli olan "port a&#;ma" işleminde internet bağlantı bilgilerinizin yanlış kişilerin eline ge&#;mesine neden olabilirsiniz.

     Counter Strike Dedicated server anlatım & YARDIM


    Bu counter strike oynayabileceğin (yukarıdaki ilk linkde arkadasın bahsettiği) v22 li klas&#;r (bende herhangi bir patch yok, kendinden patchli, &#;rnek olması bakımından koydum resimleri)

     Counter Strike Dedicated server anlatım & YARDIM


    Bu da half life server klas&#;r&#;.

    Aradaki farkı kıyaslayabilmeniz a&#;ısından HLDS klas&#;r&#; yaklaşık mb iken (counter strike oynayamdığınızı hesaba katın) CS klas&#;r&#; yalnızca mb civarındadır. Birinden sadece kurulum yapılıyor, birinden hem kurulup hem oynanım yapılıyor, hangisi daha stabil anladınız sanırım. Bu arada server kurmak i&#;in funduszeue.info ye tıklamanız gerekir. Satır aralarında ka&#;an yerleri ilerledik&#;e a&#;ıklamış olacağım merak etmeyin. OKUMAYA DEVAM :)

    Dedicated ne demek ?

    Evet konu başlığında belirttiğim dedicated server ' in tanımı, standalone olmasıdır, yani kurarsanız giremezseniz kendi makinenizden. Sadece ağınızdakiler ya da gerekli modem portlarınız a&#;ıksa internetten ip adresini bilen kullanıcılar bağlanabilir. Bir de listen server vardır. Listen server ise normal LAN Game > Create Game şeklinde "oyun kurmak" diye tabir edilen, kendi kurduğunuz oyunda oynayabileceğiniz serverdir.

    Server kurulum dosyalarının bilgisayarımıza kopyalanması

    Arkadaşlar ben bu yukarda resmini verdiğim HLDS dizinini nasıl elde ettiğimi a&#;ıklıyayım. Benim y&#;ntem kurulum bakımından &#;ok daha kolaydır siz de yaparsanız g&#;receksiniz.

    Counter Strike dedicated server installation on Windows XP tutorial

    In order to install a Counter Strike 1. 6 dedicated server, you need :
    funduszeue.infos XP, processor ghz, memory ram
    b. Connexion to internet
    c. - MB free space on disk

    You shall have to follow a few steps :
    funduszeue.infot to the internet
    funduszeue.infoad here the CS Server Creator installer and unzipp it anywhere on disk.
    funduszeue.info an new directory on your disk and name it HLDS . It can be named anyhow but we shall use HLDS because it`s classic .
    funduszeue.info doubleclick on funduszeue.info and when the selection window appeares you select the new directory HLDS . Hit OK and wait a few moments . A blue window will appear on screen displaying the scroll of the installation . At this point the installer downloads and installs all the server`s components in your HLDS directory. It can take some time to do it, depending on the internet connection , so have a little pacience .When the installer finishes his work , check out the HLDS directory and see if it has approximativly MB .If it has , then everything it`s ok and if it hasn`t MB you`ll have to repeat this step.


    Şimdi T&#;rk&#;e a&#;ıklamasına ge&#;elim. İlk olarak alıntıdaki "here" yazan yere tıklayarak "Counter Strike Server Creator" dosyasını indiriyoruz. Gayet basit olarak herhangi bir kod yazmadan sadece hedef klas&#;r&#; belirterek kurulumu başlatıyoruz. bağlantı ile yaklaşık 45 dk - 1 saat s&#;recek download işlemi bize server i&#;in t&#;m gerekli dosyaları belirttiğimiz hedef klas&#;re kopyalamayı bitirmiş olacak. Kendim daha &#;nceden kurduğum i&#;in kurulum aşamasının resimlerini atamıyorum, gayet basittir tek yaptığınız şey beklemek sadece bunu s&#;yleyebilirim. Yaklaşık mb olması gerekir, eksik varsa bağlantı hatası falan oluşmuş, dosyalar eksik inmiş olabilir dikkat ediniz. Yukarıda yazan minimum pc &#;zellikleri de "en d&#;ş&#;ğ&#;n en d&#;ş&#;ğ&#;" d&#;r aldanmayın :)

    Bunu yapmayı bitirdiğimiz i&#;in
    quote:

    cs:hlds dizinine nasıl ge&#;ecez?
    sorusunu sormaya gerek kalmıyor :)

    Şimdi bir sonraki adıma ge&#;iyoruz.

    Next step is to set the server up for accepting non steam clients . In order to do that download here the funduszeue.info patcher . Unzipp it anywhere on disk then copy it in the HLDS directory .You `ll be asked if you want to overwrite the file . The answer is yes, overwrite it ! Push the OK button

    Eminim ki &#;oğunuzda steam hesabı yoktur, non steam olarak oynuyorsunuzdur. Bunun i&#;in serverin crackli olması gerekir. Yoksa steam olmadan giremezsiniz. T&#;rkiyede oynadığınız serverların % u cracklidir funduszeue.info non-steam den girebilmeniz amacıyla yapılmıstır. Non steamden girilebilinmesi i&#;in bu patch'i yukarıdaki alıntıda "here" yazan yerden indiriyoruz. HLDS klas&#;r&#;ne kopyalıyoruz, &#;zerine yazma sorusuna evet diyoruz.

    BURAYA GERİ D&#;NECEĞİM

    Bir sonraki adım ise funduszeue.info nin d&#;zenlenmesidir. Yani serverin genel ayarlarının yapıldığı cfg ( config - configuration ) dosyasını d&#;zenlemektir.

    Next step is to configure te funduszeue.info in order to make your server work on the internet . Go to HLDS\cstrike folder and open funduszeue.info with Wordpad . Then look for the line sv_lan 1 and change it to sv_lan 0 . Simple as that…

    CounterGamer adlı arkadaş hi&#;bir dayanağı olmadan sallamasyon girdiler girmiş oraya. Onların &#;oğu yanlıstır arkadaşlar. Official değildir. Diğer bir değişle b&#;y&#;k turnuvalarda kullanılan, optimal ayarları i&#;ermemektedir.

    Aşağıdaki vereceğim resim kendi funduszeue.info dosyamdır, girdiler WCG kuralları ve official değerler g&#;z &#;n&#;ne alanarak yazılmıştır.

     Counter Strike Dedicated server anlatım & YARDIM


    sv_lan değeri ise LAN Game olarak kuracaksınız severi 0 kalsın, &#;rneğin bir internet cafede ana bilgisayardan kurup oynamak isterseniz. Yok ben modemden port a&#;ıp internet &#;zerinden bağlanılabilir hale getircem serveri derseniz sv_lan 1 yapınız. Bazen bu değer y&#;z&#;nden servera girememe durumu oluşabilir. Herhangi bir nedenle servera girilmezse bunu 0 ya da 1 olarak değiştirmeyi deneyiniz.

    The installer automatically installed Adminmod and Statsme on your funduszeue.infood helps you to administrate your server ( change maps, set up cvars, kick players) and Statsme shows you the game statistics . To see if they run properly go to the server console and type “meta list” . If the message recived is Adminmod - RUN , Statsme - Run , everything it`s OK.

    -Let the server work on Adminmod and Statsme-

    You shall now configure the funduszeue.info and funduszeue.info
    To see how to configure funduszeue.info see the AdminMod tutorial.

    To configure Statsme to work properly you`ll have to do the following steps :
    funduszeue.info to HLDS\cstrike\addons\statsme and open funduszeue.info with funduszeue.info the line sm_menupassword modify r3wt with a password of your choice. Later when you`ll join the game , type in the console statsme_menu “your password” ( without the “” “” ) and the menu will appeare on screen.
    funduszeue.info make the “say /rank” and “say/top10” work you need to go to funduszeue.info and change the sm_storebyauth 1 to 0 .
    funduszeue.info go to HLDS\cstrike\addons\statsme and open funduszeue.info with Wordpad . Here you have to modify all the lines.



    En basta indirdiğimiz "Counter Server Creator" dosyası bize otomatik olarak adminmod ve statsme kurmuş oluyor. Şimdi bunların d&#;zenlenmesine ge&#;elim. AdminMod dan bahsetmşiştmim bir &#;nceki mesajımda, statsme ise sizi &#;ld&#;ren oyuncu ve sizin &#;ld&#;rd&#;ğ&#;n&#;z oyuncular hakkında el sonu bilgi veren, headshot attığınızda robotik bir sesin "headshot" diye bağırdığı, servera giren oyuncular arasında ka&#;ıncı sırada olduğunuzu g&#;steren g&#;zel bir eklentidir. Burada bize HLDS\cstrike\addons\statsme altındaki funduszeue.info de bulunan bir ka&#; ayardan bahsediyor. "sm_storebyauth 0" yapmalıyız ve oyundayken statsme ayarlarını i&#;eren ekranı g&#;r&#;nt&#;lemek i&#;in ise < statsme_menu “your password” > yazmamız gerektiğini s&#;yl&#;yor. "your password" kısmını funduszeue.info den değiştirebilirsiniz. Hi&#; değiştirilmemiş hali indirdikten hemen sonra bakarsan r3wt olarak duruyor bu durumda "statsme_menu r3wt" (tırnaklar olmadan) yazmamız gerekiyor. Ki pek gerekli bişey değil cfg den herşeyi hallediyoruz zaten.

    Sonra da HLDS\cstrike\addons\statsme altındaki funduszeue.info' nin d&#;zenlenmesi var. Burasının kendi bilgisayarımdaki &#;rnek g&#;r&#;nt&#;s&#; aşağıdaki gibidir:

     Counter Strike Dedicated server anlatım & YARDIM


    Burda yapmamız gereken tek şey her "exec addons " diye başlayan satırın başındaki &#;ift slaşı silmek olacak
    yani ilk satır i&#;in &#;rnek teşkil etmesi bakımından yazarsak

    //exec addons/statsme/scriptpacks/funduszeue.info
    iken
    exec addons/statsme/scriptpacks/funduszeue.info
    halini almış olacak.

    Ve son adıma geldik.

    HLDS\cstrike\addons\metamod altındaki funduszeue.info yi a&#;ıyoruz. i&#;eriği aşağıdaki gibi olması gerek. Değilse aynen kopyalayınız.

    Win32 addons/adminmod/dlls/adminmod_funduszeue.info
    Win32 addons/statsme/dlls/statsme_funduszeue.info


    HLDS\cstrike altındaki funduszeue.info dosyasını notepad ile a&#;arak, aşağıdaki gibi değiştiriyoruz. Eğer farklıysa değiştirin (aynen kopyalayın)


    game "Counter-Strike"
    url_info "funduszeue.info"
    url_dl ""
    version ""
    size ""
    svonly "0"
    secure "0"
    type "multiplayer_only"
    cldll "1"
    hlversion ""
    nomodels "1"
    nohimodel "1"
    mpentity "info_player_start"
    gamedll "addons\metamod\dlls\funduszeue.info"
    gamedll_linux "dlls/cs_iso"
    trainmap "tr_1"


    Evet arkadaşlar bu kadar. Şimdi funduszeue.info ye tıklayarak serverimizi başlatıyoruz. Server penceresi a&#;ılınca "meta list" yazarak metamoda bağlı pluginlerin &#;alışıp &#;alışmadığını kontrol ediyoruz.

    AdminMod RUN
    StatsMe RUN

    2 of 2 running.

    şeklindeyse sorunsuz kurduk demektir.

    Bu eklentilerden (adminmod, statsme gibi) şimdi de başka bir tane var. hlbooster adında. hlbooster, pinglerinizi, serverin kurulduğu makinenin işlemci performansını, diğer programların hlserver &#;zerindeki etkilerini optimize etmek vs. gibi rahat oynanabilirlik a&#;ısından optimize işlemleri yapan bir eklentidir.

    Bunun i&#;in &#;ncelikle BURADAN hlbooster ' i bilgisayarımıza indiriyoruz. Sonra rardan &#;ıkartıp HLDS\cstrike\addons altına kopyalıyoruz. Bu işlemden sonra yapılması gereken hlbooster'i metamod'a tanıtmak.

    HLDS\cstrike\addons\metamod altındaki funduszeue.info yi a&#;ıyoruz.

    Win32 addons/adminmod/dlls/adminmod_funduszeue.info
    Win32 addons/statsme/dlls/statsme_funduszeue.info
    Win32 addons/hlbooster/dlls/booster_funduszeue.info


    şeklinde değiştiriyoruz. Şimdi serverimizi &#;alıştırıp konsolda "meta list" yazdığımızda

    AdminMod RUN
    StatsMe RUN
    HLBooster RUN

    3 of 3 running.


    şeklinde olması gerekir.

    hlds'yi pencere değil de konsol modunda &#;alıştırmak i&#;in ise kısayol oluşturalım. Bu kısayola sağ tıklayıp &#;zellikler diyelim. Hedef kısmında "E:\HLDS\funduszeue.info" den sonra &#;eşitli parametreler yazılır. Bu parametleri internette araştırıp bulabilirz rahatca. Ben bir &#;rnekle a&#;ıklamaya &#;alışacağım. Kendi bilgisayarımdaki hedef kısmı şu şekilde:

    E:\HLDS\funduszeue.info -console -game cstrike +port +hostname "SERVERINIZIN ISMI" +map de_dust2 +maxplayers 12 -autoupdate -nomaster

    Burada kullanılan
    -console komutu serverin konsol modunda &#;alışmasını sağlar (resmini aşağıda vericem)
    -game cstrike komutu counter strike serveri kurduğumuzu belirtiyor
    +port bu port counter strike i&#;in default porttur, değiştirebilirsiniz
    +hostname "SERVER İSMİ" taba basınca g&#;z&#;ken server ismi i&#;indir, değiştirebilirsiniz
    +map de_dust2 hangi map ile serverin başlatılacağini belirtir, değiştirebilirsiniz
    +maxplayer 12 serverin 12 kişilik olduğunu belirtir, değiştirebilirsiniz
    -autoupdate serverin otomatik g&#;ncellenmesini sağlar
    -nomaster ana counter strike sunucusunda serverimizin g&#;r&#;nmemesini sağlar, zaten non steam patch yaptığımız i&#;in g&#;r&#;nmemesi gerekir.

    Bu kısayolu masa&#;st&#;n&#;ze atarak &#;alıştırabilirsiniz

    EVET BURAYA KADAR SORUNSUZ BİR COUNTER STRIKE SERVERİ KURMAYA CALISTIK. BU ADIMLARI AYNEN UYGULAYAN VE BURAYA KADAR SORUNU OLMAYAN ARKADASLAR BELİRTİRSE SEVİNİRİM.

    Not: Anlatım tamamen bana aittir, bug&#;n &#;ğlenden beri bununla uğraşıyorum. Kulaktan dolma ya da copy+paste bilgiler en nefret ettiğim şeylerdir. L&#;tfen kafaınza takılan şeyleri sorunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi letgo -- 4 Mart ; >







  • Yarbay
    Mesaj
  • Teğmen
    Mesaj
  • Teğmen
    Mesaj
    Konu Sahibi
    Şimdi de serverimize internetten bağlanılabilmesi i&#;in gerekli olan "port a&#;ma" işleminden bahsedeceğim.

    Port a&#;ma &#;ok basit olmasına rağmen, ya beceremediğim; ya da becerdiğimi sanıp bir şeyleri g&#;z ardı ettiğim kıl bir konu.

    Counter strike i&#;in :
    TCP protokol&#;yle port aralığını,
    UDP Protokol&#;yle nolu portu,
    UDP Protokol&#;yle port aralığını a&#;mak gerekir.


    Başka bir yerden araştırdığımda ve nin de a&#;ılması gerekiyormuş.

    Bunun i&#;in &#;ncelike ip'mizi sabit hale getiriyoruz. Sabit ip yapmakla alakalı bilgi i&#;in BURAYA tıklıyoruz.

    Daha sonra modemimizin markasına g&#;re modem ayarlarına giriyoruz. Benim modem Origo ASR tek port modem. Bu modem ile ilgili port a&#;ma bilgisi hi&#; bir yerde bulamadım. Origo ASR buldum. Baktım ekran g&#;r&#;nt&#;leri benzer, hatta aynı. Aynı işlemleri yaptım ASR de yapılması gereken. Bu noktada doğrumuyum bilmiyorum, modem modelinden farkeder mi yorumlarını bekliyorum bu konuda. Port a&#;manın ayrıntısına girmeyeceğim burada. İlgilenen arkadaşlar BU ve de _BU_ sitelerden gerekli detaylara ulaşabilirler. İşte kendimden &#;rnek g&#;r&#;nt&#; :

     Counter Strike Dedicated server anlatım & YARDIM


    G&#;rd&#;ğ&#;n&#;z gibi ip'yi de sabitledim. sabitledim derken filtre tarzı bişey. Yani ekranda g&#;r&#;len işin mantığı, "hangi ip adresi olursa olsun i&#;in portunu a&#;acaksın" diyor. Yani kendi makinemin ip'sine dediğim i&#;in modeme reset atsam, ip adresim değişse yani ordaki kural sabit kalacak. ttnet'net gidip sabit ip almakla aynı şey olduğunu d&#;ş&#;n&#;yorum, doğru mu d&#;ş&#;n&#;yorum bu konuda da yardımcı olunuz.

    İşte ayarlarım b&#;yle olmasına rağmen yukarıda anlattığım şekilde kurduğum serveri, ve yine anlattığım şekilde a&#;tığım portlara rağmen ne LAN Game den ne de internet &#;zerinden servera girilemiyor.

    YARDIM L&#;TFEN




  • Teğmen
    Mesaj
  • Teğmen
    Mesaj
  • Teğmen
    Mesaj
  • Teğmen
    Mesaj
  • Teğmen
    Mesaj
  • Teğmen
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • Er
    8 Mesaj
    konuyu sonuna kadar okudum ve uygulamaya &#;alıştım.. sonu&#; bendede aynı. servera kendim girebiliyorum fakat dışarıdan başka biri giremiyor. portlar a&#;ık,hi&#;bir firewall durumu s&#;z konusu değil fakat olmuyor olmuyor olmuyor biri bize yardım etsin l&#;tfen!!!
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    letgo arkadaşım &#;ok g&#;zel bir kaynak yapmışsın ama bizim insanımız b&#;yle işte uğraşsa bile bi ufak ayrıntıyı atlıyor sonra niye olmadı

    bu adam bişey bilmiyor damgasını basarlar adama burda &#;yle bi davranış yapanı g&#;rmedim ama onlarda &#;ıkacaktır.

    ben cs serverimi 1 sene &#;nce bi internet sitesinden yapmaya calıstım baktım adam anlatıyor anlatıyor bişey olmuyor yapamamıstım

    sonra 2 g&#;n boyunca uğraştım ve en sonunda oldu server

    bağlantı ile 6 kişi giriliyor 7. girince ping lere ucuyor.

    Ben eve gidince kendi serverimi upload paylaşabilirim eğer isteyenler olursa , serveri indirip portunu a&#;ıp kullanabilecek herkes

    herkesin serveri olacak .

    Servere Kurulu Olan modlar : Amx Mox , Sxe - Injected , Csdm ( DeathMatch ) belki daha vardır ama aklıma gelmiyor şu an

    eve gidince istek olursa upload ederim . İsteyen &#;eker kurar serverini .

    İyi G&#;nler Herkese ..




  • Yarbay
    Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
  • Çavuş
    74 Mesaj
    Yazı &#;ok g&#;zel ve yararlı. ben de server a&#;mıştım ama sadece port ve deciaded server la. 4 kişilik a&#;ıyodum 4.c&#; kişinin pingi bazen lere bazen lere kadar fırlıyodu. Bende araştırmaya başladım ve bu yazıyı buldum. Bu yazıyı okuduktan sonra stabil bi server kurmanın nası olduğunu daha ayrıntılı araştırmaya karar verdim ama &#;nce şunları &#;ğrenmek istiyorum.

    Serverin kurulu olduğu pc den oyuna girilemiyor demişsin, bu kesinmi yoksa senin bi eksikliğindenmi yani halledilebilir bişeymi?
    l&#;k bi bağlantı ve orta d&#;zey bi pc ile (p4 ghz 1 gb ram GT ekran kartı) tahmini en fazla ka&#; kişilik bi server a&#;ılabilir?

    Vede porttan bahsederken aralıklarını fln yazmışsın. Ben a&#;arken (modemim USRobotic galba :D 4 portlulardan) se&#;enekler vardı ordan Half Life ı se&#;tim ve UDP portuna " UDP " bu şekilde oldu yani sonu&#;(half life ı se&#;ince kendisi direkt olarak yaptı bu ayarları. Bende local ip mi yazıp ekledim ve yine kendi pcmden cs ye girip ekledim ve girdim).




  • Yarbay
    Mesaj
  • yeni mesaja gitYeni mesaj

Benzer içerikler

HLDS GCCN Slim CDRW/DVDROM 24X GBAS, v.A(WIN), A



Hard Drive Installation (via WinZip) with funduszeue.info File for REXE

Download

funduszeue.info Download Now, to download the file.
funduszeue.info the File Download window appears, click Save (Windows XP
users will click Save) this program to disk and click OK. The Save In:
window appears.
funduszeue.info the Save In: field, click the down arrow then click to
select Desktop and click Save. The file will download to your desktop.
funduszeue.info the Download Complete window appears, click Close. The file
icon appears on your desktop.

Install

funduszeue.info-click the new icon on the desktop labeled REXE.
funduszeue.info Self-Extracting window appears and prompts you to extract or
unzip to C:\DELL\DRIVERS\
Write down this path so the executable (I.e.
funduszeue.info) file can be found later.
funduszeue.info Self-Extractor window appears.
funduszeue.info OK.
funduszeue.info completing the file extraction, if the Self-Extractor
window is still open, close it.
funduszeue.info the Start button and then click Run.
funduszeue.info C:\DELL\DRIVERS\
in the Open textbox and then click OK.
funduszeue.info the on-screen installation instructions.







CliaWeb Web Hosting Blog

Windows işletim sistemine sahip sanal sunucu sahipleri bazen counter strike server kurmak isteyebilirler. Böyle bir durumda cliaweb üzerindeki müşterilerimizinde işine yarayacak bu makale size yardımcı olacaktır. Windows sistemlerin tümünde cs server kurabilirsiniz. Ancak biz her sanal bir windows server vps veya vds altında counter strike server kurmanızı öneriyoruz.

Bu makalede yer alan counter strike server kurulumu tüm Windows VDS paketlerinde gerçekleştirebilirsiniz.

Öncelikle  [BURAYA] tıklayarak counter strike server uygulamamızı windows sunucumuza indiriyoruz. İndirdikten sonra çalıştırıyoruz ;

windows-server-counter-strikeserver-kurulumu-1

Install diyoruz ;

windows-server-counter-strikeserver-kurulumu-2

Server Kur a tıklıyoruz ;

windows-server-counter-strikeserver-kurulumu-3

Install diyoruz ;

windows-server-counter-strikeserver-kurulumu-4

Windows sistemimizden C:\Program Files\valve\ altına giderek funduszeue.info uygulamasını çalıştırıyoruz ;

windows-server-counter-strikeserver-kurulumu-5

Server Name, Max Players, RCON Password parametrelerini kendime göre güncelliyoruz. Bu parametrelerden RCON Password cs kontrol paneline erişmemiz için gereklidir. Ardından start server diyoruz ;

windows-server-counter-strikeserver-kurulumu-6

Counter Strike Server&#;ımız başladı. Artık oyuncular bağlanabilirler. Bazı akla takılan sorular ;

Server&#;ımı nasıl açarım?
C:\Program Files\valve\funduszeue.info uygulamasını çalıştırmanız yeterlidir.

Server&#;ın ip adresi nedir?
Server&#;ın ip adresi sunucunuzun ip adresidir.

Server&#;ı başlattım ancak ulaşılmıyor. Nedeni nedir?
Server&#;ı başlattıktan sonra eğer counter strike server&#;ınıza giriş yapılmıyor ise portunu açmanız gerekebilir ; funduszeue.info

CS Server&#;ımızı başlattık peki Kontrol Paneline nasıl erişeceğiz?
Counter Strike Server Panelinizin adresi ise http://sunucuipadresi şeklinde olacaktır. RCON şifreniz ile giriş yapabilirsiniz : http://sunucuipadresi/giris.w

Ana ekran ;

counter-strikeserver-kurulumu-windows-server

Server Ayarları ;

counter-strikeserver-kurulumu-windows-server

AMX Mod Eklentileri ;

counter-strikeserver-kurulumu-windows-server

DİP NOT: Eğer counter strike client yazılımınız bulunmuyor ise server&#;ınıza giriş yapmak ve oynamak için aşağıdaki uygulamayı indirip kurabilirsiniz ;

funduszeue.info

Konsol üzerinden Server&#;a bağlanma ;

counter-strikeserver-kurulumu-windows-server

Bağlantı sonrası görüntü ;

counter-strikeserver-kurulumu-windows-server

Not*: Bu makalede yer alan Counter Strike Server Kurucu tarafımıza ait bir yazılım değildir.

 

Windows Server Üzerine Counter Strike Server Kurulumu makalesi için yalnızca aktif bir hizmeti bulunan cliaweb müşterilerine destek sunulmaktadır. Harici olarak herhangi bir destek sunulmamaktadır. Eğer funduszeue.info müşterisi iseniz ve aktif bir hizmetiniz bulunuyor ise Müşteri Paneli >>

By cliaclia

Etiketler: windows counter kurulumu, windows counter strike server

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası