akçalı plastik astar sprey 400ml / Akçalı Sprey Boya - Akçalı Sprey Boya

Akçalı Plastik Astar Sprey 400ml

akçalı plastik astar sprey 400ml

Akçalı Plastik Astar Sprey 400ml otev8019615612388

Akçalı 400 ml sprey plastik astar boya, solvent bazlı bir üründür. Sprey yapısı sayesinde hijyenik ve zahmetsiz bir kullanım sunar. Tek seferde 2,5-3 metre alanı astarlayabilir. Boyanın tamamen kuruması, yaklaşık 12 saati bulur. Kimyasal sertleşme için ise uygulamanın üzerinden 24 saat geçmesi gerekir. Bu boya, renklendirici bir ürün değildir. Renklendirme işleminin öncesinde kullanılır. Ana rengin daha canlı ve kalıcı olmasını sağlar. Güvenli maddelerden imal edilen sağlıklı bir üründür. Açılmamış ambalajların oda sıcaklığında bekleme süresi 3 yıldır. Eğer açtığınız ambalajın içinde kalan boyayı tekrar kullanmak isterseniz şişeyi baş aşağı çevirip sprey düğmesine birkaç saniye basılı tutmanız yeterlidir.

  • Şeffaf bir üründür.
  • Tüm yüzeylerde kullanıma uygundur.
  • Doğrudan uygulanabilir.

Akçalı 400 ml Plastik Astar Sprey Hangi Özelliklere Sahiptir?

Akçalı 400 ml Plastik Astar Sprey Hangi Özelliklere Sahiptir?

Akçalı 400 ml sprey plastik astar boya, akrilik yapılı bir üründür. Uygulandığı yüzeye sıkıca tutunan boya, son derece hızlı kurur. Kapatıcılığı yüksek olan bu astar boya, sonrasında kullanacağınız rengin tüm canlılığıyla ortaya çıkmasına yardım eder. Aynı zamanda yüzey üzerinde âdeta elastik bir koruyucu tabaka oluşturur. Bu sayede boyama işleminiz için mükemmel bir baz elde etmiş olursunuz. 400 ml'lik büyük ambalajı sayesinde ürünü özgürce kullanabilirsiniz. Akçalı sprey plastik astar boya, MSDS ve TDS belgelerine sahiptir. Bu belgeler, malzeme güvenliği hakkında ve teknik konularda bilgi içeren formlardır. Aynı zamanda kurşun ve ozon tabakasına zarar veren hiçbir madde içermeyen bu boya, tamamen güvenli malzemelerle hazırlanır. Bu ürünü çocuklarınızın oda ve eşyaları için bile gönül rahatlığıyla kullanmanız mümkündür.

Akçalı 400 ml Plastik Astar Sprey Nasıl Kullanılmalıdır?

Akçalı 400 ml Plastik Astar Sprey Nasıl Kullanılmalıdır?

Akçalı 400 ml sprey plastik astar boya, doğrudan kullanılabilen pratik bir üründür. Çözücü maddesi doğrudan içinde yer aldığı için astarın herhangi bir maddeyle inceltilmesine gerek yoktur. Bu ürünü kullanmadan önce uygulama yapılacak yüzeyin temizlenmesi önemlidir. Kir, pas, yağ ve tozdan tamamen arındırılan yüzey, boyanmaya uygun hâle gelir. Boyamaya başlamadan önce kutuyu iyice çalkalamanız tavsiye edilir. Ardından astarı 25-30 cm mesafeden yüzeye püskürtebilirsiniz. Bu noktada ince katlar oluşturmaya özen göstermeniz gerekir. Aynı bölgeye yoğun bir uygulama yapmaktan kaçınarak başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. 400 ml'lik bir kutu boya, tek katta 2,5 -3 metre alanı kaplayabilir. Kat sayısını artırmak isterseniz iki uygulama arasında 20 dakika kadar beklemeniz yeterli olur. Böylece astarını çektiğiniz yüzey, ana rengi tutmaya hazır hâle gelir.

Akçalı 400 ml Plastik Astar Sprey Hangi Yüzeylere Uygulanabilir?

Akçalı 400 ml sprey plastik astar, hemen hemen her yüzeyde kullanıma uygundur. Metal, ahşap, plastik ve benzeri yüzeylerde; otomobil ve bisiklet parçaları, buzdolabı, mobilya, demir aksam ve deniz araçları gibi tüm eşyalarda tercih edilebilir. İç ve dış cephe duvarlarında kullanmak için de ideal bir astardır. Uygulandığı yüzeyde esas boyanın kalıcı şekilde tutunmasını sağlayan pürüzlü bir tabaka oluşturan bu şeffaf astar sayesinde tüm eşyalarınızı dilediğiniz gibi renklendirmeniz mümkündür. Dilerseniz ufak bir kaza sonucu boyası aşınan motorunuzun kaplamasını bile bu ürünle tamir edebilirsiniz. İsterseniz odanızı yenilemek için mobilyalarınızın rengini de değiştirebilirsiniz. Gün ışığına, solmalara ve çizilmelere karşı dayanıklı olan bu astarın üzerine uyguladığınız renkler, uzun yıllar canlılığını korur. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Akçalı 400 ml sprey plastik astar yorumları oldukça faydalıdır. Dilerseniz siz de bu astar boyayı Trendyol'dan satın alarak hayatınızı renklendirmeye başlayabilirsiniz.

Akçalı 1000 Plastik Yüzey Astar 400ml; Ahşap, metal, beton, sıva vs. gibi dış yüzeylere uygun, hızlı kuruyan, koruyucu bir film tabaka oluşturan, modifiye akrilik esaslı, solvent bazlı sprey boyadır. Mobilya ve eşya gençleştirme, beyaz eşya, genel onarım, hobi, dekorasyon, bisiklet, motosiklet ve otomotiv alanlarında kullanılabilen mat ve parlak görünümde, solmaya dirençli çeşitli dekoratif renk boya ve verniklerin yanı sıra, farklı ihtiyaçlara cevap verebilen muhtelif çeşitleri mevcuttur.

Özellikler:
  • Güneş ışığına ve hava koşullarına karşı dayanım
  • Renk ve parlaklığını koruma gücü
  • Çizilmelere karşı dayanım
  • Uzun süre dayanıklılık
  • Tüm renklerinde yüksek kapatıcılık gücü

Uygulama:
  • Sprey boya kutusu kullanılmadan önce 2 dakika çalkalanmalıdır
  • Yüzeyin küçük bir kısmında ürün test edilmelidir
  • İnce katlar halinde birkaç kat uygulama yapılmalıdır
  • 25 cm uzaklıktan uygulama yapılmalıdır
  • Sentetik esaslı boya ile boyanmıs yüzeylere uygulama yapılmamalıdır

  • MOBİLYA TÜM KATEGORİLER
    • MOBİLYA MOBİLYA
          Çok Satanlar
        • BAHÇE VE BALKON BAHÇE VE BALKON
              Çok Satanlar
            • Kamp Spor ve OutdoorKamp MalzemeleriÇadırlar, Kamp Sandalyesi, Uyku Tulumu, Sinek Kovucular, Çadır Matı, Kamp Masası
              Tümünü GörSpor AletleriPilates, Yoga ve Jimnastik, Ağırlık ve Halter Ürünleri, Fitness ve Kardiyo ÜrünleriValiz ve Bavul, Bisiklet ve Bisiklet AkseuarlarıBisiklet, Bisiklet AksesuarlarıKamp Mutfak MalzemeleriTermal Çanta, Matara, Kamp Yemek Pişirme Seti, Kamp Buzluk ve Soğutucu Ürünler, Kamp Tavası, Kamp Ocağı
              Tümünü GörAydınlatma Ekipmanları
              Tümünü GörEl Feneri, Işıldak, Kafa Lambası
            • Bahçe MakineleriTırpan, Çit Budama Makinesi, Hidrofor, Yaprak Toplama Makinesi, Motorlu TestereElektrikli Testereler, Benzinli Testereler, Testere Zincirleri ve YağlarıÇim Biçme Makinesi
              Tümünü GörBenzinli Çim Biçme Makinesi, Elektrikli Çim Biçme Makinesi, Kenar Kesme Makinesi, Çim Biçme Yedek Parça
            • Evcil Hayvan ÜrünleriKedi MalzemeleriKedi Maması, Kedi Kumları, Kedi Mama ve Su Kabı, Kedi Evi, Kedi Yatağı, Kedi Oyuncakları
              Tümünü GörKöpek MalzemeleriKöpek Yatağı, Köpek Oyuncakları, Köpek Mama ve Su Kabı, Köpek Güvenlik, Köpek Hijyen ve Bakım Ürünleri, Köpek Maması
              Tümünü GörKuş MalzemeleriKuş Kafesleri ve Aksesuarları, Kuş Yemi
            • Havuz MalzemeleriHavuz Yapı MalzemeleriHavuz Kenar Izgarası, Havuz Filtresi, Havuz Örtü Sistemleri, Havuz Dip Süzgeç, Havuz ve Dozaj PompasıHavuz Kimyasalları, Havuz Temizlik EkipmanlarıHavuz Süpürge Hortumu, Havuz Kepçesi, Havuz Süpürgesi ve FırçasıHavuz Merdiveni, Havuz Duşu ve Masaj Jeti, Havuz Aydınlatma ve Isıtma
              Tümünü GörHavuz Ampulü, Havuz Termometresi
        • ISITMA VE SOĞUTMA ISITMA VE SOĞUTMA
          • BANYO BANYO
                Çok Satanlar
            • MUTFAK MUTFAK
                  Çok Satanlar

          Akçalı Sprey dahili ve harici ahşap, metal, beton, sıva, çimento vs. gibi tüm yüzeyler için çeşit özelliğine göre sentetik veya akrilik esaslı, hızlı kuruyan, solmaya mukavim ve parlak görünümlü son kat solvent bazlı bir boyadır.

          Günümüz gereksinimlerini karşılayacak bir renk ve çeşit zenginliğinde
          (66 değişik seçenek) olup, uygulamacının kullanım amacına göre seçebileceği, mat veya parlak görünümlü, normal, metalik veya floresan özellikte, muhtelif renklerde sunulan boya çeşitleri ile metal, ahşap, duvar ve bisiklet, motosiklet, buz dolabı, radyatör, mobilya, demir aksam, duvar, deniz araçları vs gibi eşya gençleştirme, onarım, hobi, klasik dekorasyon işlerinin yanı sıra, çok farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek oto plastik tampon, oto jant boyaları, yüksek hararet soba boyası, şeffaf tahta koruyucu vernikler her türlü yüzey kolayca ve güvenle, dekoratif bir şekilde uygulanabilir.

          Tatbik edildiği yüzeye tutunma gücünün yanı sıra örtme ve kapatıcılığı çok yüksektir. Elastik ve dayanıklı koruyucu bir film tabaka oluşturur. 400 ml sprey ambalajlardadır, kolayca kullanıma hazır haldedir. Kurşunsuzdur. Ozon tabakasına zarar veren hiçbir madde ihtiva etmez.

          Uygulama öncesinde boyanacak yüzeyin her türlü kir, pas, yağ ve tozdan tam arındırılması gerekir. Kutu iyice çalkalandıktan sonra, 25-30 cm mesafeden ince katlar halinde, katlar arasında 20 dakika ara ile 2-3 çapraz katta tatbik edilir. Paslanır metal yüzeylerde ise uygulama öncesi astar olarak antipas boya uygulanması gereklidir. Kullanımdan sonra sprey kutusunda hala boya kalmış ise, ilerde tekrar kullanılabilmesini teminen, kutuyu baş aşağı çevirip, sprey düğmesine birkaç kere basmak yeterlidir.

          nest...

          oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır