ido yalova seferleri yenikapı / Yalova Yenikapı İDO seferleri saat kaçta?

Ido Yalova Seferleri Yenikapı

ido yalova seferleri yenikapı

İDO Yalova İskelesinden Yapılan Seferler

İDO Yalova İskelesinden her gün yapılan İstanbul seferleri ile iki şehir arasındaki ulaşım çok daha konforlu bir hale geliyor.

Dış Hat Seferleri:

  • Yalova - Yenikapı
  • Yalova - Pendik

İDO Yalova İskelesinden her gün tarifeye bağlı olarak yapılan hızlı feribot seferleri ile İDO, kaliteli bir ulaşım imkanı sunuyor. Siz de kolayca bilet alarak İDO konforunu yaşayabilirsiniz.

İDO Yalova İskelesi Tarihçesi

İstanbul ile Yalova arasındaki ulaşımın en hızlı şekilde gerçekleştiği iskelelerden biri olan İDO Yalova Hızlı Feribot iskelesi, uzun yıllardır yolcuların en büyük yardımcısı olmayı başarıyor. Bölgenin ihtiyaçları göz önüne alınarak yapılan iskele, Yalova’nın sembollerinden biri durumundadır.

İDO Yalova İskelesi Nerede?

İDO Yalova İskelesi Süleyman Bey Mahallesi, Rıhtım Caddesi üzerinde yer alıyor. Yalova şehir merkezinde yer alan iskele, şehrin en sık ziyaret edilen yerleri arasında bulunuyor.

İDO Yalova İskelesi Haritası

İDO Yalova İskelesi’ne Nasıl Gidilir?

Yalova’nın en merkezi noktalarından birinde yer alan İDO Yalova İskelesi’ne gitmek için en sık tercih edilen alternatif belediye otobüsleri oluyor. Bununla birlikte il merkezine yakın bir konumda yaşıyorsanız, rahatlıkla İDO Yalova Terminali’ne yürüyebilirsiniz.

Yalova’da Nerede Vakit Geçirebilirsiniz?

İstanbul’a en yakın illerden olan Yalova’da vakit geçirmek için birçok farklı alternatife sahipsiniz. Yalova’da ziyaret edebileceğiniz yerlerin başında “Yürüyen Köşk” geliyor. Köşkün bu ismi alma hikayesi Atatürk’e dayanıyor. Ulu Önder, bir gün çiftliğe gittiğinde, köşkün yanındaki ulu çınarın dallarını kesmeye çalışan bir bahçıvanı görür ve hemen bahçıvanı yanına çağırarak bunun nedenini sorar. Görevli bahçıvanın “Ağacın dalları uzamış, binanın duvarına dayanmıştır.” diyerek cevap verir. Aldığı cevaptan tatmin olmayan Atatürk, “Ağaç kesilmeyecek, bina kaydırılacak.” emrini verir ve bunun üzerine bina kaydırılır. Köşk adı da bu olay sonrasında “Yürüyen Köşk” olarak kalmıştır.

Yalova geziniz için müze gezmeyi planlıyorsanız da, yılında hizmete giren Yalova Kent Müzesi, kentteki en önemli ziyaret noktalarından biri olma özelliğini taşıyor. Girişi ücretsiz olan müzede, Yalova’ya yönelik birçok eseri görebilirsiniz. Yalova’da değerlendirebileceğiniz bir diğer alternatif ise, Karaağaç Parkı’dır. Yalova Parkı’nda doğa ile iç içe güzel vakit geçirerek sevdiklerinizle hoş anılar yaratabilirsiniz.

İDO Yalova İskelesi İletişim Bilgileri

İDO Çağrı Merkezi: 44 36 - 44 36

Yenikapı'da taksicilerin "sefer iptal'" oyunu

Yenikapı'daki İDO Yalova Feribot İskelesi önünde geçtiğimiz günlerde çekilen görüntülerde bazı taksiciler, Yalova'ya gitmek için feribot bileti almaya gelen yolcuları, "Tüm seferler iptal oldu" diyerek, araçlarına yönlendirdi. Yolculara, şehirlerarası yolculuk teklif eden taksiciler, kişi başı ile bin lira arasında fiyat belirledi. Taksicilerin, fiyat pazarlığı yaptığı sıralarda, devam eden, biletleri tükenmemiş bir Yalova feribot seferi olduğu öğrenildi.  Taksicilerin bu oyunu olumsuz hava şartlarında sürekli yaptığı öne sürüldü.

Yolculardan, taksimetre açmadan ücret isteyen ve bir den fazla müşteriyi aynı araçta taşımak için kişi başı fiyat uygulayan taksicinin pazarlığı, cep telefonu kamerasına yansıdı. 

"İSTEYEN BİNER GİDER"

Cep telefonu kamerası görüntülerinde, "Dolmuşçuluk yapıyoruz, hava muhalefeti var seferler iptal, bilet yok, kişi başı lira, otobüsler zaten lira" diyen taksici, daha sonra mikrofona, "Ben öyle bir şey söylemedim, bazı seferler iptal oldu. Dolmuşçuluk yapmıyorum, taksimetre açıyorum lira yazıyor aynı hesap. Osmangazi Köprüsü ve tünelleri de hesaba katıyoruz. Onları kim ödeyecek? İsteyen binen gider" dedi.

Yenikapıda taksicilerin sefer iptal oyunu

"SEFER İPTAL OLDU TL'YE GÖTÜRÜRÜM"

Yalova'ya yolculuk yapmak için Yenikapı'ya gelen öğrenci Emirhan Nergis, "Bana hava muhalefeti sebebiyle tüm seferler iptal oldu diye yaklaştılar. Ben de yalan söylemeyin, insanları kandırmayın seferi var dedim. Buna 'Yok abicim iptal oldu, kontrol et istersen' diyerek Yalova'ya seni ben götüreyim dedi. Fiyatı sorduğumda bin lira dedi. Başka bir arkadaşa ise TL demiş. Benim bildiğim zaten taksilerde kişi başı para verilmiyor, taksimetrede ne yazıyorsa o ödeniyor. Kişi başı ücretle araca 10 kişi alabilse 10 kişi alacak, yolunu bulmaya çalışacak" ifadelerini kullandı.

ÖNCE TL SONRA ZAM YAPARAK TL KİŞİBAŞI ÜCRET TEKLİF ETTİLER

Feribot bekleyen Önder Öziş ise, "Yalova'ya gidecektik, elimiz gerçekten doluydu, bagajlarımız vardı. Bize yaklaşıp 'Feribotlar iptal oldu' dediler. Biz de şaşırdık, 'Bileti henüz almıştık, nasıl olur?' dedik. Bize, 'İsterseniz kendiniz sorun, tüm seferler iptal oldu. Biz de buradan yolcu götürüyoruz' dediler. Sonrasında kişi başı lira fiyat teklif etti. Fiyat teklifi yapan taksicinin arkadaşı araya girip kişi başı fiyat oldu, zam geldi diyerek fiyatı artırdı. Takside o anda da yolcu vardı, farklı yolcuları aynı arabaya doldurup götürüyorlar, hepsinden ücret istiyorlar" diye konuştu.

Öte yandan, İstanbul-Yalova arasında şehirlerarası otobüs fiyatlarının ortalama TL olduğu, aynı iskeleden gerçekleştirilen araçsız feribot seferlerinin ise TL arasında değiştiği öğrenildi.

How to get to IDO Yalova - Yenikapi Arabali Vapur Iskelesi in Yıldırım by Bus or Metro?

Public Transit to IDO Yalova - Yenikapi Arabali Vapur Iskelesi in Yıldırım

Wondering how to get to IDO Yalova - Yenikapi Arabali Vapur Iskelesi in Yıldırım, Turkey? Moovit helps you find the best way to get to IDO Yalova - Yenikapi Arabali Vapur Iskelesi with step-by-step directions from the nearest public transit station.

Moovit provides free maps and live directions to help you navigate through your city. View schedules, routes, timetables, and find out how long does it take to get to IDO Yalova - Yenikapi Arabali Vapur Iskelesi in real time.

Looking for the nearest stop or station to IDO Yalova - Yenikapi Arabali Vapur Iskelesi? Check out this list of stops closest to your destination: Hacivat.

Bus/D91/GD/2-AM2Metro:2

Want to see if there’s another route that gets you there at an earlier time? Moovit helps you find alternative routes or times. Get directions from and directions to IDO Yalova - Yenikapi Arabali Vapur Iskelesi easily from the Moovit App or Website.

We make riding to IDO Yalova - Yenikapi Arabali Vapur Iskelesi easy, which is why over million users, including users in Yıldırım, trust Moovit as the best app for public transit. You don’t need to download an individual bus app or train app, Moovit is your all-in-one transit app that helps you find the best bus time or train time available.

For information on prices of Bus and Metro, costs and ride fares to IDO Yalova - Yenikapi Arabali Vapur Iskelesi, please check the Moovit app.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Location: Yıldırım, Bursa

Yalova Yenikapı İDO seferleri saat kaçta?

İçindekiler:

  1. Yalova Yenikapı İDO seferleri saat kaçta?
  2. Bandırma Yenikapı feribot seferleri iptal mi?
  3. Yenikapı-Bandırma seferleri ne zaman başlıyor?
  4. Hafta sonu feribot seferleri var mı?
  5. Yalova Yenikapı ücreti ne kadar?
  6. Yenikapı Bandırma feribot saat kaçta?
  7. Bursa deniz otobüsü nereden kalkıyor?
  8. Yenikapı Yalova Feribot fiyatları ne kadar?
  9. Yenikapı Yalova kaç lira?
  10. Yenikapı Bandırma arabalı vapur kaç saat sürüyor?

Yalova Yenikapı İDO seferleri saat kaçta?

İdo Yalova Yenikapı Hattı Hızlı Feribot Saatleri:
İDO Yalova Yenikapı Feribot Seferleri Saatleri
Sefer GüzergahıKalkış ve Varış SaatiGemi Tipi
Yalova - YenikapıKalkış: Hızlı Arabalı Vapur
Varış:
Yalova - YenikapıKalkış: Hızlı Arabalı Vapur
13 satır daha

Bandırma Yenikapı feribot seferleri iptal mi?

İDO'NUN RESMİ SİTESİNDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE * Korona virüs tedbirleri çerçevesinde tarihine kadar; Yenikapı-Bursa hızlı feribot, Yenikapı-Bandırmahızlı feribotve tüm deniz otobüsü hatlarımızdaki seferlerimiz tamamen durdurulmuştur.

Yenikapı-Bandırma seferleri ne zaman başlıyor?

Yenikapı Bandırma Feribot Sefer Saatleri
HareketVarışGemi Tipi
Feribot
Feribot
Feribot
Feribot
28 satır daha

Hafta sonu feribot seferleri var mı?

İDO'dan yapılan açıklamaya göre biletli hatlarda seferler, haftaiçi ile saatleriarasında yapılacak. Hafta sonuise seferdüzenlenmeyecek. Eskihisar-Topçular ve Sirkeci-Harem Arabalı Vapur seferleriise kesintisiz devam edecek.

Yalova Yenikapı ücreti ne kadar?

Yalova - Yenikapı İDO Fiyat Listesi.
Yolcu TipiTek YönFarklı Gün Gidiş - Dönüş
Yetişkin31 TL62 TL
Çocuk28 TL56 TL
Bebek ()0 TL0 TL

Yenikapı Bandırma feribot saat kaçta?

İDO Online Bilet Satış İDO YenikapıTerminali üzerinden seyahat edebileceğiniz 10 farklı güzergahtan biri olan Yenikapı Bandırmaarası yolculuk toplamda 1 saat45 dakika sürüyor.

Bursa deniz otobüsü nereden kalkıyor?

İdoYenikapı Feribot İskelesinden kalkan gemiler Bursamerkeze 25 km uzaklıktaki Mudanya İlçesinin Güzelyalı Mahallesinde bulunan feribot iskelesine varır. Seferler bu iki iskele arasında yapılır.

Yenikapı Yalova Feribot fiyatları ne kadar?

Yenikapı - Yalova İDO Seferleri. Yenikapı - Yalova İDO Biletleri funduszeue.info'da!
TarihFeribot TipiFiyat
FC46 TL
FC36 TL
FC36 TL
27 satır daha

Yenikapı Yalova kaç lira?

Yenikapı - Yalova İDO Seferleri. Yenikapı - Yalova İDO Biletleri funduszeue.info'da!
TarihFeribot TipiFiyat
FC36 TL
FC36 TL
FC36 TL
27 satır daha

Yenikapı Bandırma arabalı vapur kaç saat sürüyor?

İDO Online Bilet Satış İDO YenikapıTerminali üzerinden seyahat edebileceğiniz 10 farklı güzergahtan biri olan Yenikapı Bandırmaarası yolculuk toplamda 1 saat45 dakika sürüyor. Yenikapı Bandırmaferibotu araçlı ulaşım imkanı sunarken, deniz otobüsleri ise sadece yolcu taşımacılığı yapıyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası