dr cem mermut / Dr. Cem Mermut | Izmir

Dr Cem Mermut

dr cem mermut

Uzman Dr. Cem Mermut

İç Hastalıkları - Gastroenteroloji Uzmanı

  •  Temmuz 2002 Sosyal Sigortalar Kurumu Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi Gastroenteroloji Kliniğini kurdum.
  • 2002-2005 yılları arasında diagnostik ve terapödötik endoskopi ünitesini kurdum ve çok sayıda işlem gerçekleştirdim.
  • Ekim 2005-2014 yılları arasında Türkiye’ nin ve İzmir’ in ilk özel Gastroenteroloji merkezini kurdum ve çalıştırdım.
  • Binlerce hastaya güvenli ve konforlu şekilde endoskopi, kolonoskopi uyguladım.
  • Daha Fazlası
Muayene

Ağrısız ve sıkıntı hissettirmeden, sterilizasyon ve dezenfeksiyon tedbirlerinin tam uygulandığı cihazlar aracılığı ile en iyi şartlarda hizmet sunulmaktadır.

Endoskopik Tanı ve Tedavi İşlemleri

Gastroenteroloji ve Endoskopi merkezimiz modern tanı ve tedavi kuramlarına dayalı uygulamalarını hastalarının hizmetine sunmaktadır.

Acil Durumlar

Mesai saatleri dışında, acil durumlarda bize 7 /24 ulaşabilirsiniz (0 532 382 86 04)

Bilgilendirme

İşlem hangi durumlarda gerklidir? İşlemin zorluk derecesi nedir? İşleme nasıl hazırlanılır? İşlem nasıl yapılır?

Uygulamalar

Kliniğimizde gerçekleştirdiğimiz uygulamalar şunlardır.

Özefagogastroduodenoskopi

Üst GİS Endoskopisi, gastroskopi diğer isimleridir. Ucunda mikro kamera bulunan bir cihazla yemek borusu, mide ve on iki parmak barsağının incelenmesi işlemidir.

Kolonoskopi

Uzun ve bükülebilir bir aletle kalın barsağın içini örten tabakanın tamamının görsel yolla güvenli ve etkili olarak incelenmesidir.

Fleksibıl Sigmoidoskopi

Tümör, polip ya da kanama nedeni olabilecek durumların teşhis ve tedavisi için başvurulan bir yöntemdir.

Ozon Tedavisi

Ozon tedavisi hiçbir ilacın sahip olmadığı kadar geniş bir uygulama alanına sahiptir. Yan etkisi olmayan ozon tedavisi herkese uygulanabilir.

Ozon Tedavisinin Etkileri

İnsan vücudunda Ozon 'un 13 majör etkisi mevcuttur. Alerjilerden kansere kadar birçok hastalıkta yan tedavi amaçlı olarak kullanılmaktadır.

Kolon Hidroterapi

Kalın barsakların temizlenmesi işlemi olup, hem sindirim kanalına ait fonksiyon bozukluklarında hem de bağışıklık sistemi hastalıklarında önemli bir destek tedavisidir.

Rejeneratif Tıp Uygulamaları

Rejeneratif tıpta günümüzde izin verilen tedavi şekli kişilerin kendi hücresel ürünlerinin (kan, kemik iliği, yağ dokusu) alınarak ayrıştırılması, konsantre edilmesi ve yine aynı kişiye değiştirilmeden (kültür yapılmadan) verilmesidir.

Mide Botoksu

Obezite ameliyatlarında karşılaşılan sorunlar ve uzun dönem sonuçlarında başarısızlıklar sebebiyle hem yan etkileri az hem ameliyat gerektirmeyen çözümler aranmasına başlanmıştır.

Enerji Tıbbı Uygulamaları

Biorezonans maddelerin çevresine yaydığı frekansları kullanılarak vücudun o maddeye karşı enerjetik bir yolla uyarılması işlemidir.

Zayıflama

Kilo verme amaçlı olarak, kişinin ihtiyaçlarına göre rezonans terapilerini diyetisyenimiz yardımıyla birlikte kullanıyoruz ve kalıcı olarak kilo vermenizi sağlıyoruz.

Beslenme ve Diyet

Beslenme ve diyet bölümünde gerekli tetkikler yapıldıktan sonra, çalışma ve sosyal şartları da dikkate alınarak, kişiye özel sağlıklı bir diyet programı hazırlanır.

Fitoterapi

Fitoterapi bitkilerle tedavi anlamına gelmektedir. Hastalıkları tedavi etmek için insanoğlu çok eski çağlardan beri bitkilerden fayda ummuş ve karşılığını da almıştır.

Bağımlılıklar

Rezonans uygulamaları sadece sigara ve şeker-karbonhidrat bağımlılığında değil, alkol ve madde bağımlılığının da ortadan kaldırılmasında son derece etkilidir.

Ozon Infrared Sauna

Ozon Sauna; belirli sıcaklıktaki kabin içine deri yolu ile vücuda oksijen-ozon verilme yöntemidir.

Doktor, filmlerdeki gibi ölümden döndü

ERKAN DOĞAN (HABER MERKEZİ)

İzmirli gastroenteroloji uzmanı doktor Cem Mermut, Karşıyaka'daki evinin önünde, iki çocuğunun gözleri önünde bıçaklandı. Sol bileğindeki damarları kesilen Dr. Mermut, kayınpederi İskender Çakır tarafından bıçaklandığını öne sürdü. Yaralandıktan sonra arabasına binip 2 kilometre uzaklıktaki Özel Medical Park Hastanesi'ne ulaşmayı başaran Mermut, eli kanarken bir yandan da araba kullandı. Mermut, yoldayken 155 Polis İmdat numaralarını arayıp olayı haber verdi.

ARBEDE YAŞANDI

Yolda kan kaybeden, bitkin halde hastaneye ulaşan Mermut, 4 saatlik operasyonla hayata döndü. Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Alınan bilgiye göre, emekli bankacı İskender Çakır'ın ifadesinde kimseyi bıçaklamadığını, damadıyla tartıştığını ve aralarında sadece bir arbede yaşandığını söylediği öğrenildi. Öte yandan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi'nde görevli 9 yıllık eşi Dr. Özlem Çakır Mermut ile boşanma davaları süren iki çocuk babası Mermut'un daha önce "eşinin kaldığı eve yaklaşmama cezası" aldığı belirtildi.

ARABASINA BİNDİ

Göz doktoru Özlem Çakır Mermut'un 9 yıllık eşi Alsancak Özel Yetkin Gastroenteroloji Dal Merkezi'nin sahibi Dr. Cem Mermut, önceki akşam saatlerinde Karşıyaka'daki evinin önünde bıçakla yaralandı. Dr. Mermut, çocukları Defne Deniz (6), ve Tuna'yı (3) spora götürmek için Karşıyaka'daki evine gittiğinde kayınpederi emekli bankacı 70 yaşındaki İskender Çakır'ın bıçaklı saldırısına uğradığını iddia etti. Bıçaklandıktan sonra evinin önündeki arabasına bindiğini ifade eden Dr. Mermut, evine en yakın sağlık merkezi olan Özel Medical Park Hastanesi'ne doğru yola çıktığını ifade etti.

'KALBİMİ HEDEFLEDİ'

Hastanede kolundaki damarlar kanarken iki kilometre uzaklıktaki hastaneye ulaşmayı başaran Mermut'un yırtılan sinir ve damarları, 4 saatlik bir operasyonla dikildi. Servise alınan Dr. Mermut, bıçaklama olayı sırasında göz doktoru eşinin de yanlarında olduğunu belirterek, "Eşimle boşanma sürecimiz devam ediyor. Eşimle Karşıyaka'daki evimde kalan çocuklarımı spora götürmek için Karşıyaka'ya gittim. Çocuklarımı alacağım sırada kayınpederim ağaçların arasından çıkıp beni kalbimden bıçaklamaya çalıştı. Kolumla kendimi korumaya çalıştım. Kolum parçalandı. Sonra arabamın içine kaçtım. Elimden sürekli kan akıyordu. Yoldayken polisi aradım. Tek kolla arabayı kullanarak hastaneye geldim. 5-10 dakika içerisinde hastaneye ulaşamasaydım hayatımı kaybedebilirdim" dedi. Yaralanan Mermut, doktor olan eşinin kendisine müdehale etmediğini, babasına gözleriyle "kaçma" işareti yaptığını öne sürdü.

Emniyet Müdürlüğü: Soruşturma sürüyor

Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Emekli bankacı İskender Çakır'ın ifadesinde kimseyi bıçaklamadığını, damadıyla tartıştığını ve aralarında sadece bir arbedenin yaşandığını ifade etti.

Dr. İlkay Çakır Mermut ise Yeni Asır'a yaptığı açıklamada, eşini babasının bıçakladığının sadece bir iddia olduğunu, kendisinin de o sırada olay yerinde olmadığını savundu.

Uzm. Dr. Cem Mermut

Uzm. Dr. Cem Mermut

Uzm. Dr. Cem Mermut, 1968 yılında Diyarbakır'da doğmuştur. Lisans öncesi öğrenimlerinin ardından 1986 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini 1993 yılında başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise, 1993 - 1998 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaparak Dahiliye - İç Hastalıkları Uzmanı olmuştur. Ayrıca Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Gastroenteroloji bölümü yan dal ihtisasını da tamamlamıştır.

2002 Yılında Sosyal Sigortalar Kurumu Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi Gastroenteroloji bölümünü kurmuş olan Uzm. Dr. Cem MERMUT, 2002 - 2005 yılları arasında, Diagnostik ve Terapödötik ünitesini kurmuş ve çok sayıda işlem gerçekleştirmiştir.

Uzm. Dr. Cem Mermut, 2005 - 2014 yılları arasında Türkiye'nin ve İzmir'in ilk özel Gastroenterolojimerkezini kurmuş ve burada hasta kabulü yapmıştır. Mesleki çalışmalarına ise, İzmir'de bulunan özel muayenehanesi'nde devam etmektedir.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır