erdek günlük pansiyon / Erdek Kiralık Yazlık ve Günlük Kiralık Daireler | funduszeue.info

Erdek Günlük Pansiyon

erdek günlük pansiyon

En İyi Pansiyon & Otel Önerisi

Avşa Adası, Marmara Bölgesi'nde yer alan 36 km²'lik yüz ölçümüne sahip küçük bir Bodrum'u anımsatan tatil beldesidir. Ada - kişilik bir nüfusa sahip olsa da yaz aylarında tatilcilerin uğrak yer olduğu için nüfus kişiye kadar çıkabilmektedir.

Avşa Adası'nın tatilciler tarafından bu kadar çok tercih edilmesinin sebebi, Avşa otelleri fiyatlarının oldukça düşük olması, İstanbul'a sadece 3,5 saatlik yolculukla ulaşılması, gezilecek bir çok yerinin bulunması, denizinin cam gibi berrak ve temiz olmasını söyleyebiliriz.

Avşa'da gezilecek yerler, en güzel yemeği yiyebileceğiniz restoranlar, eşsiz bir eğlence yaşayacağınız gece hayatı, adaya en kolay ve hızlı nasıl gideceğinizi, ada da ki otel, pansiyon ve apart fiyatlarını öğrenmek için bu yazımızdan yararlanabilirsiniz.

SıraMekanBölgeÖne Çıkan Yanı
1St. George ManastırıTürkeli KöyüTarihi
2Çınar KoyuYiğitler KöyüDoğası
3Büyülübağ Şarap FabrikasıDeğirmenyolu MevkiiŞarapları
4Yiğitler KöyüYiğitler KöyüDoğası
5Altınkum PlajıYiğitler KöyüKumsalı
6Değirmenardı Mevkii Değirmenardı Mevkii Manzarası
7Akvaryum PlajıYücehisar Sk.Denizi

Avşa Adası'nda Gezilip Görülecek Yerler

Avşa Adası'nda gezilecek onlarca yer bulunmaktadır. Ada da gezmek için en çok tercih edilen yerler arasında adanın koyları bulunmaktadır. Ayrıca adanın sembolü haline gelmiş şarap fabrikaları da ada da mutlaka gezilmesi gereken yerler arasındadır. 

İşte Avşa Adası'nda gezilip görülecek yerler:

1. St. George Manastırı

Avşa Adası Gezilecek Yerler

Avşa Adası'nda gezilecek yerler arasında yer alan St. George Manastırı, adanın en önemli tarihi yeri olarak biliniyor. Her ne kadar günümüze kadar gelememiş olsa da turistler tarafından yoğun ilgi gören bu manastır, yıl önce sürgüne gönderilen rahiplerin kaldığı yer olarak biliniyor. Hemen altında yer alan Manastır Koyu ile doğal güzellikleri de göz önüne seren bu manastır, bakımsızlık nedeniyle sadece birkaç duvar kalıntısından ibaret.

HaritaTıklayınız
AdresManastır Koyu, Avşa, Marmara/Balıkesir

2. Çınar Koyu

Avşa Adası Gezilecek Yerler

Avşa'nın en güzel koyları arasında yer alan Çınar Koyu, adanın en büyük koyu olarak biliniyor. Berrak denizi ve incecik kumsalıyla giden herkes tarafından beğenilen Çınar Koyu, Yiğitler Köyü ve Avşa merkezden 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

HaritaTıklayınız
AdresÇınar Koyu, Avşa, Marmara/Balıkesir

3. Büyülübağ Şarap Fabrikası

Avşa Adası Gezilecek Yerler

Avşa Adası'nda gezmeniz gereken yerler arasında bulunan Büyülübağ Şarap Fabrikası, bölgenin üzümlerinin nasıl şaraba dönüştürüldüğüne dair bilgi edinmenizi sağlıyor. Avşa'ya giden herkesin bayılarak içtiği o şarapların üretimine şahit olmak isteyen birçok turist hem fabrikayı geziyor hem de yerinde tadım yapma imkanı bulunuyor.

HaritaTıklayınız
AdresBüyülübağ Şarap Evi, Avşa, Değirmenyolu Mevkii, No: 11/ Yiğitler Köyü, Marmara/Balıkesir

4. Yiğitler Köyü

Avşa Adası Gezilecek Yerler

Avşa Adası merkezi dışında adada gezebileceğiniz bir başka yer de Yiğitler Köyü'dür. Yiğitler Köyü, adanın arkasında yer alan koyları ile meşhur olan şirin bir köydür. Yiğitler Köyü'ne, Avşa Adası'ndan kalkan dolmuşlarla ortalama 10 dakikalık yolculuk ile gidilmektedir. Kafa dinleyip, şehir hayatından uzak sessiz ve sakin bir ortamda denize girip bir çay bahçesinde oturup limonatanızı yudumlamak istiyorsanız bu köye mutlaka gitmelisiniz

HaritaTıklayınız
AdresYiğitler Tatil Köyü, Avşa, Marmara/Balıkesir

5. Altınkum Plajı

Avşa Adası Gezilecek Yerler

Avşa'da denize girilecek yerler arasında bulunan Altınkum Plajı, minibüslerle kolayca gidilebildiği için turistler tarafından çokça tercih ediliyor. Masmavi denizi ve altın renginde kumsalıyla keyif veren bu plaj, ücretsiz olmasından dolayı da beğeni topluyor.

HaritaTıklayınız
AdresAltınkum Plajı, Avşa, Marmara/Balıkesir

6. Değirmenardı Mevkii 

Avşa Adası Gezilecek Yerler

Avşa'da gezdikten sonra gün batımı izlemek ve fotoğraf çekilmek için gitmeniz gereken yerler arasında bulunan Değirmenardı Mevkii, adaya gelenler tarafından büyük ilgi görüyor. Eşsiz manzarasıyla kendine hayran bırakan bu mekan, Avşa'da huzur bulmak isteyenlerin sıkça ziyaret ettiği yerler arasında bulunuyor.

HaritaTıklayınız
AdresDeğirmenardı Mevkii, Avşa, Marmara/Balıkesir

7. Akvaryum Plajı

Avşa Adası Gezilecek Yerler

Adından da anlaşılacağı gibi akvaryum misali bir denize sahip olan Akvaryum Plajı, hem yerli hem de turistler tarafından en sevilen yerler arasında bulunuyor. Minibüslerle kolayca ulaşılabilen bu plaj, halk plajı olduğu için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor. Dalgasız ve berrak denizinde serinlerken incecik ve tertemiz kumsalında rahatça güneşleneceğiniz Akvaryum Plajı, Avşa Adası'nda kesinlikle görmeniz gereken yerler arasında bulunuyor.

HaritaTıklayınız
AdresAkvaryum Plajı, Avşa, Yücehisar Sk., Marmara/Balıkesir
SıraOtelBölgeneoldu Puanı
1Titiz PansiyonAlageyik Sk.10/
2Ciner Otelİskele Caddesi10/
3Ataş Aqua OtelYiğitler Caddesi10/
4Bahar Aqua Resort OtelYiğitler Mah.10/
5Afissia Garden OtelYiğitler Mah.10/
6Otel BeyazsarayBeyazsaray Koyu10/
7Mavikoy Beach Resort OtelMaviköy Caddesi10/

Avşa Adası Otelleri ve Pansiyonları

Avşa Adası'na gittiğinizde görmeniz ve deneyimlemeniz gereken yerlerden yukarıda bahsettik. Şimdi bu eşsiz güzelliklere sahip olan adaya gittiğiniz zaman kalmanız gereken yerlerden bahsedeceğiz. Hemen her bütçeye uygun Avşa Adası pansiyon ve otel fiyatları hakkında detaylı bilgi için funduszeue.info sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İşte Avşa konaklama mekanları:

1. Titiz Pansiyon

Avşa Adası

Avşa'da kalmanız gereken yerler arasında ilk sıralarda yer alan Titiz Pansiyon, uygun fiyatlı tatil yapmayı isteyenler için güzel bir seçenek. Denize 2 dakikalık yürüme mesafesinde konumlanan Titiz Pansiyon, aile sıcaklığını hissettiren çalışanlarıyla da ev konforu sunuyor. Ayrıca hem merkezde yer alması hem de deniz manzarasıyla ön plana çıkan Titiz Pansiyon, evcil hayvan kabul ettiği içinde tatilciler tarafından beğeni topluyor. Son olarak Avşa'ya özel aracıyla gelenler için kendisine ait otopark sunan bu pansiyon, bu hizmeti ücretsiz yaptığı için misafirlerinden takdir görüyor.

2. Ciner Otel

Avşa Adası

Avşa'nın en iyi otelleri arasında yer alan Ciner Otel, konforlu odalarıyla tatilcilerin ilgisini görüyor. Avşa Adası'nda nerede kalınır diye soranlara önerebileceğimiz bu otel, 71 odasıyla güler yüzlü hizmet veriyor. Sahil ve iskeleye yakın mesafede yer alan Ciner Otel, adanın tam merkezinde olduğu için her yere kolay ulaşım imkanı sunuyor. Ayrıca 2 kişilik, 3 kişilik ve 4 kişilik gibi farklı oda seçenekleri sunan bu otel, restoranıyla da beğeni topluyor.

3. Ataş Aqua Otel

Avşa Adası

Avşa Adası'nda kalabileceğiniz bir başka otel ise Ataş Aqua Otel. 26 standart ve 6 tane aile odasıyla konfor sunan Ataş Aqua Otel, huzurlu tatil yapmak isteyenlerin tercihi oluyor. Ada merkezinde yer alan bu otel, Avşa'nın doğal güzelliklerine yakınlığıyla da beğeni topluyor. Aqua parka sahip açık havuzuyla hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından beğenilen bu otel, oda kahvaltı konseptiyle hizmet veriyor.

4. Bahar Aqua Resort Otel

Avşa Adası

Avşa Adası'nın göz bebeği olan Yiğitler Köyü'nde bulunan Bahar Aqua Resort Otel, Adanın en iyi oteli olarak adlandırılıyor. Avşa Adası'nda kalabileceğiniz Bahar Aqua Resort Otel, aquapark, havuz ve SPA hizmetiyle misafirlerinden tam not alırken, köpük partisi ve canlı müzik şovlarıyla da doyasıya eğlence sunuyor. Her şey dahil konseptiyle hizmet veren bu otel, Avşa'nın eşsiz koylarına yakınlığıyla konuklarından tam not alıyor. Ayrıca Avşa Adası'na ailecek gidenler içinde kalınabilecek yerler arasında bulunan bu otel, çocuk oyun salonlarıyla hem çocukları hem de ebeveynleri memnun ediyor.

5. Afissia Garden Otel

Avşa Adası

Avşa'da ailecek konaklayabileceğiniz yerler arasında bulunan Afissia Garden Otel, adanın en lüks otelleri arasında yer alıyor. Hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik havuzu, denize yakınlığı ve açık büfesiyle tatilcilerin ilgisini çekiyor. Alkolsüz olmasından dolayı da muhafazakar ailelerinde tercih ettiği Afissia Garden Otel, Avşa'nın en güvenlikli otelleri arasında yer alıyor.

6. Otel Beyazsaray

Avşa Adası

Avşa'da güvenli turizm sertifikasına sahip olan  Otel Beyazsaray, denize sıfır konumuyla rüya gibi bir tatil sunuyor. Türkiye'nin granit kumuna sahip olan tek plajında hizmet veren bu otel, konforlu odalarıyla evinizde gibi hissetmenizi sağlıyor. Doğanın içinde sessiz sakince tatil yapmayı planlayanların tercih ettiği bu otel, güne dalga ve kuş sesleriyle uyanmanızı sağlıyor.

7. Mavikoy Beach Resort Otel

Avşa Adası

Denize sıfır konumlanan Mavikoy Beach Resort Otel, metre uzunluğundaki özel plajıyla Avşa'da ayrıcaklı tatil yapmanızı sağlıyor. Avşa'da nerede kalabilirim diye soranlara önerebileceğimiz bu otel, 80 yatak kapasitesiyle hem tek kişilik hem de aile odaları sunuyor. Sabah akşam açık büfe hizmeti veren otel, öğle yemeklerinde alakart menüsüyle damakları şenlendiriyor. Ayrıca havuzuyla da serinleme imkanı sunan bu otel, yemyeşil bahçesiyle doğayla baş başa kalmanıza yardımcı oluyor.

Avşa Adası'na Nasıl ve Nereden Gidilir?

Avşa Adası'na İstanbul'dan deniz otobüsü, Tekirdağ ve Erdek'ten ise feribotlar ile gidilmektedir. Bu adaya İzmir, Bursa, Eskişehir gibi yakın illerden gelecek olanlar öncelikle Erdek iskelesine gelmeli sonrasında Adalar 1, Gestaş veya Marmara Ro Ro feribotları ile adaya geçmelidir.

Avşa Adası'na İstanbul'dan gelecek kişiler ise Yenikapı, Bostancı veya Avcılar limanlarından kalkan İDO feribotları ile gelmelidir. İDO feribotları yaz aylarında Avşa Adası'na her gün sefer düzenlemektedir.

Tekirdağ'dan Avşa'ya gitmek isteyen tatilciler Tekirdağ'ın Akport Limanı'ndan yaz - kış her gün kalkan arabalı feribotlar ile adaya ulaşım sağlayabilirler.

Avşa Adası'nda Nerede Ne Yenir?

Avşa Adası

Avşa Adası'nın nesi meşhur? Avşa Adası'nda yemek yiyebileceğiniz bir çok restoran ve tadını ilk defa deneyimleyebileceğiniz eşsiz lezzetler bulunmaktadır. Sabah kahvaltınızı sahil boyunda yer alan açık büfe kahvaltı mekanlarında yapmanızı öneririz. Kahvaltınız bittikten sonra restoranların verdiği sınırsız çay ikramı ile cam gibi berrak deniz manzarasını dalgaların sesi eşliğinde izleyebilirsiniz.

Kahvaltı mekanından çıktıktan sonra denize girip güneşlenirken, plajda satılan aperatif yiyecekler olan midye dolma, sandviç, kumru ve tostların tadına bakabilirsiniz. Akşam yemeğinizi ise adanın meşhur rakı balık restoranlarına giderek, adanın yerli deniz mahsullerinin tadına bakıp sonlandırabilirsiniz.

Avşa Adası'nda nerede kalınır?

En iyi Avşa Adası otel, pansiyon ve apart tavsiyelerine gelecek olursak; Titiz Pansiyon, Olimpos Motel, Tanz Apart , Ataş Aqua Otel ve Nehir Deluxe Otel denize sıfır, havuzlu, aqua parklı, misafirlerine hesaplı fiyata güvenilir ve kaliteli hizmet sunan Avşa Adası'nda kalınacak yerler arasında yer alıyor.

Avşa Adası Titiz Pansiyon Nasıl?

Avşa Adası'nda kalmak isteyen konuklar için doğayla iç içe birbirinden güzel otel, pansiyon, apart ve günlük kiralık daire imkanları yer alırken misafirlerin en çok tercih ettiği yılında hem hesaplı hem hijyenik en iyi Avşa Adası konaklama mekanı olarak Titiz Pansiyon öneriliyor. 

Misafirlerin seyahatleri ve konaklamaları hakkında ki yorumlarını değerlendirdiği ve konuklarından fiyat / performans açısından tam not almayı başarmış Titiz Pansiyon, Tripadvisor web sitesi verilerine göre en iyi Avşa Adası pansiyon olarak ön plana çıkıyor. 

Avşa Adası nerede?

Avşa Adası; Marmara Bölgesinde yer alan Balıkesir iline bağlı olup Kapıdağ Yarımadası çevresindeki adalar grubunda yer almaktadır. Deniz otobüsüyle İstanbul'a 2,5 saat uzaklıkta olan ada, gemiyle Erdek'e 1,50 saat uzaklıktadır. 

Avşa Adası nereye bağlı?

Avşa Adası, Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı olup, ilçe merkezine 11 km, il merkezine km uzaklıktadır. Eski ismi Türkeli olan Avşa Adası'nın plaka kodu 10'dur ve Güney Marmara Bölgesi'nde yer alan Balıkesir ilinin araç plaka koduyla aynıdır.

Avşa Adası nasıl gidilir?

Avşa Adası'na gitmek isteyen misafirler; İstanbul, Tekirdağ ve Erdek limanlarından kalkan deniz otobüsleri veya feribotlarla ulaşım sağlayabilir. Adaya diğer illerden ulaşım sağlamak isteyen yolcuların ilk olarak İstanbul, Erdek ve Tekirdağ Avşa Adası seferleri noktasına gitmeleri gerekmektedir. 

Avşa Adası'nın gece hayatı nasıl?

Avşa Adası gece hayatı ile ünlenmiş adadır. Ada da gece hayatını tüm heyecanı ile yaşayıp eğlenceyi tamamen hissedebilirsiniz. Avşa Adası sahilinde yer alan barlar, diskolar mevkiinde bulunan görkemli diskolar adını tüm tatil severlere duyurmayı başarmıştır. Avşa Adası barları saat - aralığında, Avşa Tanz Disko, Club Liatris ve Arena Disko ise saat - saat aralığında açıktır. Avşa'da daha sakin bir gece geçirerek eğlenmek istiyorsanız, ada sahilinde yer alan cafeleri, canlı müzikli mekanları tercih edebilirsiniz.

Avşa Adası'na araba ile gidilir mi?

Avşa Adası'na arabayla gitmek isteyen yolcuların Tekirdağ Akport Limanı üzerinden Avşa Adası Tekirdağ Arabalı Vapur Seferleri sunan;  Ömer Kaptan, Öz Kaptan, Adalar 1 ve Marmara Roro gemilerini kullanmaları gerekirken, Erdek Limanı üzerinden Avşa Adası Erdek Arabalı Vapur Seferleri sunan; Gestaş, Adalar 1 ve Kooperatif gemileri ile kolaylıkla ulaşım sağlayabilir.

Avşa Adası'nda pansiyon fiyatları ne kadar?

Avşa Adası pansiyon fiyatları sunulan hizmetin kalitesine ve plaja uzaklığına bağlı olarak TL ile  TL arasında değişiklik göstermektedir. 

Avşa'da müsilaj var mı?

Deniz sıcaklığının yükselmesiyle beraberinde artan bakteri sonucu meydana gelen müsilaj, Avşa Adası'nda bulunmamaktadır. Marmara Adalar Belediyesi tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda Avşa Adası müsilaj problemi görülmemektedir.

Erdek Otelleri Ara

Denizi ve doğasıyla, özellikle yerli turistleri kendine hayran bırakan Erdek, Balıkesir’in Erdek Körfezi’nde yer alan turistik bir ilçesi. Balıkesir, Bursa ve İstanbul’a yakın bir konumda bulunması sebebiyle yaz aylarında büyük şehirlerden gelen tatilcileri ağırlayan ilçe, mavi bayraklı koylarıyla meşhurdur. Bölgede mavi bayraklı, özel plajlı, denize sıfır oteller olduğu gibi; ekonomik ve merkeze yakın pansiyon ve oteller de bulmak mümkün.

Merkezi konumda bulunması sebebiyle karayoluyla ulaşım tercih edilen bölgeye dilerseniz denizyoluyla da ulaşabilirsiniz. İstanbul’dan Bandırma’ya deniz otobüsüyle geçmek mümkün. Bölge içinde şehir içi dolmuşlar ve ilçeler arası minibüsler ulaşım aracı olarak kullanılıyor.  

İklimi sebebiyle dört mevsim tatil yapmaya uygun olan bölge, gurme ve kültür turizmi için çok uygun. Zeytiniyle meşhur Erdek’te, bölgeye özgü tatları denemek için şirin köylerini ziyaret edebilirsiniz. Kirazlı Manastırı, Hadrianus Kapısı ve Kyzikos Antik Kenti’yse tarih severlerin ilgisini çekebilecek yerlerden. İlçeye yakın konumda bulunan Avşa Yarımadası, Paşalimanı ve Marmara Adası da görülmeye değer.

Bölgede konaklamak için her bütçeye ve zevke uygun bir seçenek var. Denize sıfır, tam veya yarım pansiyon, havuzlu, özel plajlı otellerin ağırlıklı olduğu Erdek’te, Sadece oda veya oda kahvaltı servisi alabileceğiniz apartlar da mevcut. Genellikle çocuklu aileler tarafından tercih edilen bölgenin çoğu otelinde çocuk oyun alanları ve özel etkinlikler bulunuyor.

Erdek’in el değmemiş, berrak denizli koylarında gün geçirerek sakinleşmek mümkün. Ayrıca Erdek Limanı’ndan açılarak Zeytinli Ada’ya gidebilir, ilçe merkezinde gün batımı yürüyüşüne çıkarak enfes bir manzarayı izleyebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası