zirve oto niğde / Otokar’ın Yeni Bayisi ACR Otomotiv İlk Satışını Gerçekleştirdi

Zirve Oto Niğde

zirve oto niğde

Niğde oto ekspertiz hizmetlerinde başarılı bir ivme sahibi olan Auto Kale Oto Ekspertiz garantili oto rapor hizmetlerinde öncü bir firmadır.

Niğde Oto Ekspertiz hizmetleri için Bu bölgede hizmet verememekteyiz. Niğde bölgesinde oto ekspertiz hizmeti sunmak isterseniz bayimiz olup Auto Kale Oto Ekspertiz servisi kurabilirsiniz.

Bayilik Başvurusu yapmak için : seafoodplus.info  linkine tıklayıp formu doldurabilirsiniz.

Niğde oto ekspertiz hizmetlerinde  Auto Kale olarak verdiğimiz hizmetler ile profesyonelliğimizi koruyor ve sürekli olarak, ekibimize güncelleme eğitimleri veriyoruz. Böylece, Niğde oto ekspertiz alanında yenilikleri takip eden ve son teknoloji cihazlar ile hizmet sağlayan bir firma olarak, her geçen gün daha da geniş bir bayi ağına sahip oluyoruz.

Otomotiv sektörünün büyük bir alanı olan ikinci araç alımları devam ettikçe, Niğdeoto ekspertiz hizmetleri için duyulan ihtiyaç da aynı oranda gelişim gösterecektir. Alınan araçların, hangi konuda hizmet almak istediğine göre değişen paketlerimizi, Auto Kale olarak farklı fiyat aralıklarında sunuyor ve böylece, her kesime yönelik Niğde en uygun ekspertiz hizmetleri ni sunmayı hedefliyoruz.

Satın alınan ikinci el araçlarda çıkabilecek herhangi bir problem, örneğin; aracı satın almadan oluşan hasarlar, arzılar, mekanik ve elektronik aksaklıklar, satın alan kişi için zorlu bu süreç yaşatacaktır. Bu gibi problemlerinin önüne geçebilmek ve tarafsız oto ekspertiz hizmeti verebilmek için uzun yıllar boyunca, Auto Kale olarak hizmet vermekteyiz.

Niğde Oto Ekspertiz Alanındaki Hizmet Aşamaları

Niğde oto ekspertiz hizmetleri başta olmak üzere, bayilerimizin çeşitliği ile verdiğimiz geniş kesimli hizmetler; kaporta kontrolünden, beyin kayma kontrolüne kadar sürmektedir. Böylece, bir aracın ihtiyacı olan her türlü aşama, özenli ve üst düzey yetkin ekiplerimiz tarafınca gerçekleştirilmektedir. Ayrıca, tarafımızdan oto ekspertiz hizmeti almak isteyen müşterilere sağladığımız online randevu hizmetleri gibi iletişim ağları ile her daim kolay bir ulaşım hedefliyoruz.  Ya da geniş bayi ağımız sayesinde, direkt olarak tarafsız ekspertiz hizmetlerimizden faydalanabilir ve hizmetlerimiz sonucu, oto ekspertiz neden önemlidir? Gibi sorulara, canlı olarak bir cevap bulabilirsiniz.

Sağladığımız online randevuları, online işlemler ile destekliyoruz ve;

  • Nöbetçi noter
  • Muayene Randevusu
  • Trafik cezası ödeme
  • Vergi borcu sorgulama
  • MTV ödeme
  • HGS borç sorgulama
  • Araç Km sorgulama

Hizmetleri ile firmamızı, zirveye doğru taşıyoruz. Ayrıca, hizmet verdiğimiz tüm alanlardaki çalışmaların, son teknoloji cihazlar ile desteklenmesini sağlıyoruz. Böylece, oto ekspertiz ‘de bir devrim niteliği yakalamayı hedefliyoruz.

Niğde Oto Ekspertiz Hizmetindeki Birinci Hedeflerimiz Nedir?

Birçok alanda olduğu gibi, Niğde Oto Ekspertiz alanında da Auto Kale olarak belirlediğimiz hedefler bulunmaktadır. Oto ekspertiz çalışmaların genel itibariyle tarafsız olmasının önemini biliyor ve tarafsızlık ilkesini, firmamızın ana kuralı olarak belirliyoruz. Ayrıca, firmamızdan destek almak isteyen herhangi bir araç için sunduğumuz hizmetler sonucu hazırladığımız tarafsız oto ekspertiz raporu, TSE onaylıdır. Bu sayede, firmamızın sağladığı güveni de tastiklemiş oluyoruz.

Hizmetlerimizde kullandığımız son teknoloji ürünlerin çevre dostu olmasına dikkat etmek, Auto Kale olarak bir diğer ilkemizdir. Doğaya olan saygımızı oto ekspertiz hizmetleri ile buluşturuyor ve Niğde oto ekspertiz hizmetlerinde, başarılı bir rol oynuyoruz. Hizmetlerimizin altyapısındaki başarılarak ek;

  • Temel Paket
  • Temel Paket 2
  • Standart Paket
  • Standart Plus
  • Gold Paket
  • Premium Paket
  • Premium Paket / Km Garanti
  • Premium Paket / Km Garanti

Gibi hizmet farklılıklarına göre fiyatlar sunuyor ve uygun fiyatlı ekspertiz garantisiyle, her müşterimize oto ekspertiz alanında iyi bir deneyim yaşatmak istiyoruz.

Auto Kale Niğde Oto Ekspertiz Alanında Başarılı Bir İvme Sahibi

Niğde oto ekspertiz hizmetleri ile Auto Kale’nin sağlamış olduğu başarı, profesyonel ekip ve üst düzey çalışma ekipmanları sayesinde gerçekleşmiştir. Ayrıca, Auto Kale Oto Ekspertiz firması olarak, yenilikleri takip ediyor ve çağa ayak uydurarak, profesyonel ekibimizi eğitimler ile destekliyoruz.

Farklı araçlar, farklı özellikler ve pek çok model için bulundurduğumuz teknik altyapımız ile herkese aynı derecede profesyonel bir hizmet sağlamaktayız. Çoğunlukla ikinci el araç için sağlanan oto ekspertiz hizmetlerimiz, computest işlemlerinden geçerek, tüm aşamaları tamamlamaktadır. Böylece, hizmet alan kişinin aklındaki soru işaretleri ve ileriye dönük yaşanacak şeylere dair, bir bilgi topluluğu sunmaktayız.

Auto Kale olarak sunmuş olduğumuz tüm hizmetlerin,tarafsız oto ekspertiz hizmetleriolarak anılması, arkamızda bıraktığımız mutlu müşteri dönütleri sayesinde gerçekleşti. Yapmış olduğumuz Niğde oto ekspertiz hizmetlerini, sadece sunmakla kalmıyor ve memnun müşterinin, bir referans olduğunun bilincinde olarak yola devam ediyoruz. Auto Kale olarak uzun yıllardır vermiş olduğumuz hizmetlerde, her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tuttuk ve gelecek yıllarda da bu memnuniyeti sürdürmek adına, tarafsız ekspertiz hizmetleri sunuyoruz.

Geniş bayi ağımız sayesinde, Niğde oto ekspertiz hizmetleri ile siz müşterilere kaliteli oto ekspertiz hizmeti sunuyor ve uygun fiyatlı oto ekspertiz hizmeti garantisi veriyoruz. Hizmet verdiğimiz araç ekspertiz işlemlerinin, her zaman bir güvene ihtiyaç duyduğunun farkında oluyor ve Auto Kale firmamızın yapmış olduğu tüm hizmetleri, tarafsızlık ilkesi ile harmanlıyoruz. Siz de bağımsız ve tarafsız ekspertiz hizmetleri almak istiyor ve bunu profesyonelce gerçekleştirmeyi ümit ediyorsanız, hemen online randevu oluşturarak bizlere ulaşabilir veya herhangi bir bayimizi ziyaret edebilirsiniz.

Otokar, Türkiye genelindeki bayi sayısını arttırmaya devam ediyor. 13 yıldır Türkiye'nin en çok tercih edilen otobüs markası olan Otokar’ın yeni bayisi ACR Otomotiv Niğde’deki tesisinde düzenlenen törenle açıldı. Törende ayrıca ACR Otomotiv ilk satışını Bayram Doğan Turizm’e yaptı.

30 yılı aşkın süredir okul, personel, turizm ve halk otobüsü taşımacılığı, kamu araç kiralama, turizm alanlarında faaliyet gösteren, Otokar'ın yeni otobüs ve kamyon bayisi olan ACR Otomotiv'in açılış töreni yoğun katılımla gerçekleşti.

Törene Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, ACR Otomotiv yetkilileri Naci Acar ve Asım Acar, Bayram Doğan Turizm’in sahibi Bayram Doğan, Otokar Genel Müdür Yardımcısı H. Basri Akgül, Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, Pazarlama Müdürü Tarkan Burak, Ticari Araçlar Yurt İçi Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Oğuz Doruk, Yedek Parça Pazarlama ve Satış Müdürü Orçun Şeramet, Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Umut Parti, Kamyon Bölge Satış Yöneticisi Seyit Ali Ceylan, Ürün Yöneticisi Ersin Akdere ve Ticari Araçlar Bölge Servis Yöneticisi Alper Yatçı katıldı.

İLK TESLİMAT KAYSERİ’YE

Otokar’ın yeni bayisi ACR Otomotiv açılış töreninde aynı zamanda ilk araç satışına da imza attı. Düşük işletme giderleri, üstün performansı ve dayanıklılığı ile dikkat çeken Sultan Comfort, Kayseri ve bölgesinde hizmet veren Bayram Doğan Turizm’in tercihi oldu. 20 yılı aşkın süredir faaliyetlerine devam eden şirket, filosunu 7 adet Sultan Comfort ile güçlendirdi.

ACR Otomotiv’in Niğde’deki tesisinde gerçekleştirilen törende konuşan Naci Acar, “Otokar’ın yeni bayisi olarak ilk satışımızı yapmış olmaktan dolayı mutluluk duyuyor, yeni araçlarımızın Bayram Doğan Turizm’e hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Filolarında halihazırda Sultan araçlarının yer aldığını belirten Bayram Doğan Turizm sahibi Bayram Doğan ise konforu, düşük işletme giderleri, sağlamlığı, yaygın satış ve servis ağının yanı sıra ikinci el değeriyle Otokar Sultan’ı tercih ettiklerini söyledi.

KONFORLU, GÜÇLÜ VE EKONOMİK

Küçük otobüs segmentinde konfor çıtasını Sultan Comfort ile yükselten Otokar, yenilikçi aracıyla yolculara her mesafede rahat bir seyahat imkanı sunuyor. Sultan Comfort, lüks koltukları, koltuk altı buzdolabı, anons sistemi, LCD ekranı, DVD ve güçlü klimasıyla seyahat konforunu ikiye katlıyor. Sultan Comfort, isteğe bağlı sunulan çift camları ile buğulanma ve ısı kaybını önlerken; dışarıdaki gürültünün içeri girmesini de engelliyor.

Sultan Comfort’ta standart olarak sunulan Acil Frenleme Sistemi (AEBS) ile Şerit Takip Sistemi (LDWS) sayesinde yolcular daha güvenle taşınıyor. Yolcu kapasitesi 29+1 kişiye çıkarılarak ideal bir personel taşıma aracı haline gelen Sultan Comfort’ta koltuk sayısı artsa da diz genişliğinden feragat edilmiyor.

Sultan Comfort, kullanıcısına konfor ve güvenlik sunarken; üstün yol tutuşu, yakıt tasarrufu, yüksek performansı ve düşük işletme giderleriyle de dikkat çekiyor. En zorlu testlere tabi tutularak geliştirilen Sultan Comfort, uzun bakım aralıkları ile zamandan da tasarruf ettirerek, kullanıcısına bakım dönemlerini daha az düşündürüyor. 

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, iklim finansmanı için daha fazla fon sağlarken düşük gelirli ülkelerin borç yüklerini hafifletmek için başkent Paris’te kuzey ve güneyi bir araya getiren “Yeni Küresel Finans Paktı Zirvesi’ne” ev sahipliği yapıyor. Haziran tarihleri arasında düzenlenen zirveden net bir sonuç çıkması beklenmese de katılımcılar küresel finans sisteminde fikir birliği oluşturma ve alternatif yol haritaları üretme yolunda ilerleme kaydetmeyi umuyor.

Eşitsizliklerle mücadele, iklim değişikliği ve biyoçeşitliliğin korunması gibi yüzyılın ortak sorunları ile baş etmek için yeni bir finans sisteminin temellerinin atılması amaçlanan zirvede, " Yüzyılın Zorluklarını Karşılamak İçin Çok Taraflı Kalkınma Bankalarının Modelini Değiştirmek", "Özel Sektöre Elverişli Ortam Oluşturmak" gibi başlıklar altında 6 oturum düzenlenecek.

Zirvenin açılış konuşmasında “Hiçbir ülke yoksulluğu azaltmakla gezegeni korumak arasında seçim yapmamalı” diyen Macron, artan eşitsizliğin üstesinden gelmek için kamu ve özel finansmanda artış çağrısında bulundu.

BAŞROLDEKİLER YOK

Dünya çapında ’den fazla ülkeden Çin Başbakanı Li Qiang ve Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva dâhil 40’tan fazla liderin yanında Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası ve Birleşmiş Milletler (BM) gibi küresel kuruluşların temsilcileri dahil ’den fazla katılımcı zirvede yer alıyor. Ancak zirveye özellikle ABD ve İngiltere gibi küresel para kurumlarının yönetiminde başrolü oynayan ve karbon emisyonunda lider konumundaki G7 ülkelerinin liderleri katılmadı.

Zirve özellikle iklim değişikliğinin gelişmekte olan ve en az gelişmiş ülkeler üzerindeki etkisi ile ilgili olarak Fransa Cumhurbaşkanı tarafından Kasım ’de Endonezya’daki G20 zirvesi ve Mısır’daki COP27 sonunda verilen bir taahhüde ve bunun sonucunda bir dizi konuyu ele alma kararlarına yanıt olarak gerçekleşiyor. Macron, o sırada, güneyle mali dayanışmayı artırmanın tüm araç ve yöntemlerini değerlendirmek amacıyla Haziran ’te Paris’te uluslararası bir konferans düzenleneceğini duyurmuştu.

Zirve, uluslararası finans kuruluşlarının arzını iyileştirerek, başta en borçlu ülkeler olmak üzere kısa vadede zor durumlarla karşı karşıya kalan ülkeler için mali alanı yeniden sağlamaya çalışacak. Borç konularının ele alınma biçimi ve kriz durumlarında borçların hafifletilmesi de gözden geçirilecek.

MEVCUT SİSTEM İŞLEMİYOR

Daha önce BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, yaklaşık trilyon dolarlık finansal varlığı yöneten mevcut küresel finansal sistemin yeterli olmadığını söylemişti. Guterres, "Mevcut çoklu krizler, büyük ölçüde eşitsizliği şiddetlendiren adaletsiz, kısa ömürlü ve kriz eğilimli küresel finansal sistem nedeniyle gelişmekte olan ülkelerin yaşadığı şokları şiddetlendiriyor" ifadelerini kullanmıştı. 

***

KREDİSİNİN VERİLMESİNİ İSTEDİ

Paris’teki zirveye katılan Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva’dan ülkesine yönelik 1,17 milyar dolarlık kredinin serbest bırakılmasını istedi. Şerif, bunun Pakistan’ın ekonomik istikrara yönelik çabalarını güçlendireceğini ve halka yardımcı olacağını ifade etti. Pakistan, ’da IMF ile 39 ayda ödenmesi planlanan 6 milyar dolarlık kurtarma paketi için anlaşmıştı. Taraflar, geçen yıl yeniden masaya otururken IMF, toplam kredi miktarının 6 milyar dolardan 7 milyar dolara çıkarıldığını açıklamıştı. Anlaşma kapsamında IMF, şartların sağlanması halinde Pakistan’a 1,17 milyar dolar tutarındaki krediyi serbest bırakacağını duyurmuştu. Kredinin serbest bırakılmasına ilişkin Şubat ’de tekrar başlayan görüşmelerde henüz ilerleme kaydedilemedi.

***

UYGUNSUZ BİR KONUK OLUR

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Ağustos’ta Güney Afrika’da düzenlenecek BRICS Zirvesi öncesinde Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un zirveye katılma isteğini “uygunsuz bir konuk olur” sözleriyle eleştirdi. Ryabkov, Macron’un zirveye katılma isteğini eleştirerek, “Açıkçası, bize karşı böylesine düşmanca ve kabul edilemez bir politika izleyen devletlerin liderleri, Rusya’nın uluslararası sahneden izole edilmesi ve bu amacın ortak paydada paylaşılması gerektiğinin üzerinde durarak inançla tartışıyorlar. NATO’nun bize sözde stratejik bir yenilgi yaşatma amacı böyle bir lideri uygunsuz bir BRICS konuğu yapıyor” dedi.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir