qua granit halka arz / qua granite halka arz - ekşi sözlük

Qua Granit Halka Arz

qua granit halka arz

Qua Granit halka arz ne zaman? İşte Qua Granit halka arz sonuçları

Qua Granit halka arz sonuçlar&#; ara&#;t&#;r&#;lmaya ba&#;lad&#;. Nisan tarihleri aras&#;nda talep toplama i&#;lemi yap&#;lan teknik granit üreticisi Qua Granit'in halka arz&#;na milyar Türk liral&#;k talep geldi. Peki, Qua Granit halka arz sonuçlar&#; ne zaman aç&#;klanacak? &#;&#;te, ayr&#;nt&#;lar

QUA GRAN&#;T HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Nisan'da talep toplama i&#;lemi yap&#;lan teknik granit üreticisi Qua Granit'in halka arz&#;na milyar Türk liral&#;k talep geldi. &#;irketten yap&#;lan aç&#;klamada, Borsa &#;stanbul’a son üç senede halka arz edilen &#;irketlerin en büyü&#;ü olarak kat&#;lacak olan Qua Granite’in halka arz&#;na bugüne dek en yüksek yat&#;r&#;mc&#; kat&#;l&#;m&#;n&#;n gerçekle&#;ti&#;i belirtildi. Qua Granit'e toplam bin yat&#;r&#;mc&#; say&#;s&#;yla tüm zamanlar&#;n en yüksek rakam&#;na ula&#;&#;ld&#;&#;&#; kaydedildi.

Büyüklü&#;ü milyon Türk liras&#; olan halka arzda, sat&#;lan toplam 24 milyon adet pay&#;n 9 milyon adedi ortak, 15 milyon adeti ise sermaye art&#;r&#;m&#; yoluyla gerçekle&#;ti.

Halka arz&#;n ard&#;ndan &#;irketin halka aç&#;kl&#;k oran&#;n&#;n yüzde 20 oldu&#;u, Qua Granite paylar&#; ise B&#;ST Y&#;ld&#;z Pazar’da i&#;lem görmeye ba&#;layaca&#;&#; kaydedildi.

Fiyat&#;n Türk liras&#; oldu&#;u halka arza, milyon adet kar&#;&#;l&#;&#;&#; milyar Türk liral&#;k talep gelirken, aç&#;klamada, bu &#;ekilde Borsa’da sat&#;&#; yöntemiyle gerçekle&#;tirilen halka arzlar içindeki en yüksek talep tutar&#;na ula&#;&#;ld&#;&#;&#; belirtildi.

Yap&#;lan aç&#;klamada Qua Granit &#;u ifadelere yer verdi: "&#;irketimizin tarihli Yönetim Kurulu Karar&#; ile, - hesap dönemine ait sermaye piyasas&#; mevzuat&#; hükümlerine göre haz&#;rlanan finansal tablolar&#;m&#;zda TL, yasal kay&#;tlar&#;m&#;za göre ise TL net dönem kar&#; bulunmakta olup, &#;irketimizin y&#;l&#; Ola&#;an Genel Kurul Toplant&#;s&#;nda pay sahiplerinin onay&#;na sunulmak üzere tamam&#; da&#;&#;t&#;labilir net dönem kar&#;ndan olmak üzere toplam TL'nin bedelsiz pay olarak da&#;&#;t&#;lmas&#;n&#;n Genel Kurul'a teklifte bulunulmas&#;na ve Kar Da&#;&#;t&#;m Tablosunun ekteki gibi düzenlenmesine oy birli&#;i ile karar verilmi&#;tir. Sayg&#;lar&#;m&#;zla"

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Qua Granite’in halka arz tarihi revize edildi

Qua Granite şirketinin daha &#;nce 31 Mart-1 Nisan olarak belirlenen halka arz tarihi, diğer halka arzlarla talep tarihlerinin &#;akışmaması i&#;in Nisan olarak revize edildi.

Qua Granite'den yapılan açıklamaya göre, Sermaye Piyasası Kurulu’nun Qua Granite’in halka arzını onayını takiben Nisan tarihlerinde 16,46 TL fiyatla, Borsada Satış yöntemi ile İnfo Yatırım aracılığıyla gerçekleştirilecek halka arzı sonrasında şirketin yüzde 20’si BİST Yıldız Pazar’da işlem görmeye başlayacak.

Ortak satışı ve sermaye artırımı yöntemi ile gerçekleştirilecek halka arzda Talep Toplama yerine Borsa’da Satış yöntemi uygulanacak. Böylece, talepler herkese sırayla birer birer karşılanabilecek ve Talep Toplama yöntemindeki oransal dağıtım yerine herkese eşit dağıtım yapılacak.

Halka arzda Qua Granit’in sermayesi milyon TL’den 15 milyon TL artışla milyon TL’ye çıkarılacak. Halka arzda ayrıca 9 milyon adet pay da ortak satışı yöntemiyle satışa sunulacak. Toplamda 24 milyon adet payın 16,46 TL fiyatla ihracında halka arz büyüklüğü milyon TL olurken, yaklaşık milyon TL’si şirkete aktarılacak kaynağın önemli bir kısmı halihazırda devam eden kapasite artırımına yönelik yatırımın finansmanında kullanılacak.


Etiketler

Qua Granite halka arzına 6 kat talep geldi

Qua Granite'te halka arz sonuçları şirketin halka arzına 6 kat talep geldiğini gösterdi.

Şirketin halka arz sonuçlarıyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bir açıklama yapıldı.

Şirket paylarının halka arzı 5 – 6 Nisan tarihleri arasında “Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi” ile Borsa İstanbul Birincil Piyasa’da gerçekleşti.

Qua Granite’in sermayesinin milyon TL’den milyon TL’ye çıkarılması nedeniyle artırılan 15 milyon TL nominal değerli 15 milyon adet pay ve mevcut ortağın sahip olduğu 9 milyon TL nominal değerli 9 milyon adet pay olmak üzere toplam 24 milyon -TL nominal değerli 24 milyon adet pay halka arz edildi.

Halka arz büyüklüğü milyon TL oldu

Qua Granite paylarının mevcut halka arzında 1,00 TL nominal değerli payların halka arz fiyatı 16,46 TL olarak açıklanmış olup, belirlenen halka arz fiyatı ile halka arz büyüklüğü ,04 milyon TL olarak gerçekleşti.

Halka arz, Borsa İstanbul Birincil Piyasa’da “Borsa’da Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış” yöntemi ile yapıldığından, herhangi bir yatırımcı grubuna tahsisat yapılmadı.

Borsa İstanbul tarafından paylaşılan verilere göre talep sonucunda halka arz büyüklüğünün toplamda 5,8 katına denk gelen 2,3 milyar TL karşılığı filtre edilmemiş TL nominal değerli talep geldi.

Halka arza toplamda bin yatırımcı katıldı. Bu yatırımcıların bin ’si 30’ar adet pay alarak halka arzdan en fazla pay alan yatırımcılar oldu.

Qua Granite’in halka arzı kapsamında toplam bin yerli gerçek ve tüzel kişi yatırımcı, yabancı gerçek ve tüzel kişi yatırımcı, yerli kurumsal yatırımcı ve 4 yabancı kurumsal yatırımcı olmak üzere toplam bin yatırımcı 24 milyon TL nominal değerli payın alımını gerçekleştirdi.

Qua Granite Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan halka arz sonuçlarıyla ilgili “Qua Granite olarak halka arz öncesinde başladığımız ve kapasitemizi 3 katına çıkaracak yatırımı planlandığı şekilde devreye alarak, yatırımcıların bize duyduğu güveni layıkıyla yerine getirebilmek için var gücümüzle üretim ve satışlarımızı artırmak için çalışacağız” dedi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası