saraçoğlu makat çatlağı bitkisel tedavi / One moment, please

Saraçoğlu Makat Çatlağı Bitkisel Tedavi

saraçoğlu makat çatlağı bitkisel tedavi

Anal Fistül Tedavisi İçin Bitkisel Kür! İbrahim Saraçoğlu’ndan Anal Fistül Kürü

Makat bölgesinde en sık oluşan hastalıklardan bir tanesidir. Genellikle bölgede oluşan bir apsenin ardından meydana gelmektedir. Bu hastalığın tedavisi ise ameliyat ile yapılmaktadır. Anal fistül tedavisi için etkili olan bitkisel kür tarifi de bulunur. Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu'nun anal fistül tedavisi için uygulanmasını tavsiye ettiği ısırgan kürüne bu başlık altında yer verdik. Peki, anal fistül tedavisi nasıl yapılır?

ANAL FİSTÜL NEDİR?

Anal fistül; anüs bölgesinde hemoroit, makatta çatlak ve ardından en sık görülen üçüncü hastalıktır. Genellikle makat bölgesindeki bir iltihaplanma, apseden sonra ortaya çıkar. Makat bölgesinde ortaya çıkan apseler ya kendiliğinden patlar ya da cerrahlar tarafından boşaltılarak tedavi edilir. Bu işlemin ardından da bağırsakla deri arasında bir yol oluşur.

Makat bölgesindeki apseler genellikle anüs bölgesinden ya da bağırsaktan içeriden bir iç delik oluşması ve dışkı sıvısının ya da bağırsak salgısının deri altına sızmasıyla oluşur. Oluşan bu yol bir deliği bağırsağın içinde bir deliği de deride dışarıda olan bir tünelden ibaret hastalığın adıdır.

Anal fistüller başlıca 5 tiptir. En basit fistülden ''at nalı'' fistül adı verilen en zor fistüle doğru 5 tipi vardır. Anal fistül hastalarında tedavi planı yaparken öncelikle fistülün ne tipte bir fistül olduğunu belirlemek gerekir. Ameliyata girmeden önce mutlaka bu fistülün tanısı konulmalıdır.

Fistül ameliyatında en korkulan durum ameliyat sırasında makat bölgesindeki kasların zarar görerek hastanın ameliyat sonrasında gaz ya da dışkı kaçırma riskidir. Bunu önlemenin yolu da ameliyata girmeden önce fistül tipinin belirlenmesi ve yöntemin buna göre belirlenmesidir.

ANAL FİSTÜL TEDAVİSİ İÇİN ISIRGAN OTU KÜRÜ

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, katıldığı bir programda anal fistül tedavisi için bitkisel kür tarifi verdi. Saraçoğlu, bu kürün çok etkili olduğunu ve birçok kişiden bu konuda teşekkür mesajı geldiğini belirtti.

Anal Fistül Tedavisi İçin Bitkisel Kür Şöyle;

Isırgan bitkisini yarım çay bardağı kadar çok az suda kaynatınız. Lapa hale geldiğinde ocağın altını kapatın ve beş dakika kadar dinlendirin.

Lapa hale gelen ısırganı bir tülbente sararak yaklaşık yarım saat boyunca fistülün bulunduğu yerde bekletin.

Uygulamayı en az bir ay boyunca düzenli olarak yapın.

Anal Fissür - Makat Çatlağı ( makatını seven okusun ) ( sayfa)

  • Teğmen
    Mesaj
    Galaxy13 kullanıcısına yanıt
    Soylediginiz gibi aslinda bunyeden bunyeye farkli belirtiler var ve degiskenlik gosterebiliyor,sizin sordugunuz sorunun cevabini biliyorum desem yalan olur kilo ile alakali olabilir mi,hi&#; bir bilgim yok maalesef, bu konu hakkinda eminim ki forumda bilgisi olan kisiler vardir belki doktor ya da hekim sizi yanlis yonlendirmek istemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkboy -- 1 Kasım ; >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    Bug&#;n aynada malum yeri kontrol ettim, bayadır kontrol yapmıyordum direk temizken s&#;r&#;yordum kremi ge&#;iyordum

    yanlış analiz etmediysem cidden tahrişte azalma var kal&#;a arasında. sanırım bu t&#;p&#; kere falan kullandım daha, t&#;p de daha birs&#;r&#; var 40gr toplam boyutu

    lakin akıntı herg&#;n olmasada yine devam ediyor zaten i&#;ten gelen bir sorun(kilo) olduğunu d&#;ş&#;n&#;yorum bu y&#;zden krem falan fayda etmez akıntıya. zaten 9 kilo vermiştim 1 ay da, şimdi bıraktım 20 g&#;nd&#;r ve 2 kilo aldım. tekrardan başlayıp ideal kiloma ulaşacağım inşallah

    @bjkboy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaxy13 -- 28 Ekim ; >
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Dostlar;



    *Alafranga wc yi hayatınızdan &#;ıkarın!

    (Her evde alaturka olmayabiliyor, yaratıcı olun &#; 2 tabure sağli sollu yada uygun bir y&#;kselti yapın yada yaptırın. .)

    Dışarıda iseniz en basit cami wc leri hep alaturka. .

    *Lifli beslenme &#;nemli!

    (Sabahları /gr yulaf ezmesi s&#;tle alabilirsiniz, kuru meyveler vs.)

    *Ne yerseniz yeyin, &#;ok iyi &#;iğnemeden yutmayın!
    Sindirim ağızda başlar. Ayakta kesinlikle hi&#;birşey yemeyin, i&#;meyin. .

    *Dışkının ilk &#;ıkışı sertse şırınga ile gece yatmadan bir miktar zeytin yağı enjekte edin makatınızdan!

    *Evde dışkılama yaptıysanız, dayanabileceğiniz en sıcak suyla malum yerinizi el değmeden suyla k&#;vet-banyoda yıkayın!



    &#;evrenizdekileri uyarın, sağlıklı dışkılamanın ne kadar ş&#;kredilesi bir nimet olduğunu. .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byone -- 28 Ekim ; >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teğmen
    Mesaj
    Tam boşalamama sorunu olan var mı? Makatta şişlinlik tuvaletten sonra oturamama vs. Basur mu &#;atlak mu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teğmen
    Mesaj
    3 senedir uğraşıyorum kendiliğinden ge&#;ti. &#;nemli fakt&#;r kakanın kıvamında &#;ıkması. Yemenize i&#;menize dikkat edin
  • Er
    0 Mesaj
    Anal fiss&#;r nedir,neden tekrar eder ve kesin ve doğru tedavi i&#;in l&#;tfen dikkatlice okuyunuz;
    &#;ncelikle şunu unutmayın hastalığın hangi aşamada olduğunu bilmeyip burada x yağı &#;ok geldi iyileştirdi diye s&#;yleyenlere itimat monash.pw v&#;cudu b&#;nyeden b&#;nyeye değişir o y&#;zden sana gelen bana iyi gelmez bunu sakın unutmayın.
    Ben bu hastalığı sene &#;nce ge&#;irdim tuvalette acıdan ellerimi duvara vura vura ağlımonash.pw ıkınmaktan ve kabız kamaktan bu hastalğıa yakalandımonash.pwlar klasik tedavi olarak krem ve oturma banyosu verdi .Beslenmeye dikkat etme v.b 2 hafta sonra ge&#;ti tekrar n&#;monash.pw sefer şehrimdeki en donanımlı profes&#;re gittim direk ameliyat dedi ben yaptırmadım iyiki de yaptırmamışımonash.pwların verdiği kremleri bıraktım eczaneden kendim bulduğum ve t&#;m fiss&#;r tedavileri i&#;in bir numaralı krem Anestol Pomad kullandım ve doğru tedavi y&#;ntemleri ile hastalığı monash.pw hafta itibariyle fazla dışkı akımı ve makat i&#;i kasların fazla &#;alışmasıyla tekrar n&#;monash.pw bu hastalığı daha &#;nce yendiğimi ve nasıl tedavi edileceğini bildiğim i&#;in 2 g&#;n i&#;erisinde tekrardan iyileştirdim şu anda hi&#;bir sıkıntısı monash.pw yanlış tedavi y&#;ntemleri ile sizleri kandıranlara,fiss&#;rden kurtulma yolları(b&#;yle bir şey kesinlikle yok kurtulamazssınız ancak iyileştirirsiniz) yalanıyla bir şey s&#;yleyenler ve en doğru tedavi i&#;in yazma gereği duydum.
    Ge&#;elim en doğru ve en etkili tedavi y&#;ntemine;

    Bana g&#;re bu hastalığın tedavisinde Psikolojik tedavi %20 Fiziki tedavi ve beslenme %80 etki yapıyor.
    Psikolojik tedavi:Kafanızdan benim fiss&#;r&#;m var d&#;ş&#;ncesini atın psikolojinizi başka yere odaklayın sanki b&#;yle bir hastalık yokmuş gibi davranımonash.pw &#;nemlisi stresten uzak durun mutlu olmaya &#;alışın kafanızda olumsuz d&#;ş&#;nceler olmasın.

    Fiziki Tedavi:V&#;cut ısınız y&#;ksek olsun &#;zellikle ayaklarınızı sıcak monash.pwtinizi yapmadan &#;nce 1 &#;ay kaşığı bal ve zeytinyağı'nı şırınga ile &#;ekerek makatınızın i&#;ine enjekte monash.pw'da alaturka olarak kesinlikle ıkınmadan karın kaslarınız yardımıyla yapın dışkınız bittikten hemen sonra makatınıza sıcak su fışkırtarak temizliğini yapımonash.pwtiniz bittikten sonra b&#;y&#;k leğene sıcak su koyun yanınıza da kaynamış termos ya da &#;aydanlık koyun leğende ki su ılırsa sıcak suyu ilave ederek dakika monash.pw banyosu sonrası temiz havlu ile iyice b&#;lgenizi kurulayıp Anestol Pomad kremini mercimek tanesi kadar makatınızın i&#;ine s&#;r&#;monash.pw işlemi g&#;nde 3 defa ve her tuvalet sonrası yapımonash.pwından minimum 10 dakika y&#;r&#;y&#;ş yapın.
    Ağır şeyler kaldırmayın bu &#;atlağı olumsuz etkiler.


    Beslenme:&#;ğ&#;n&#;n&#;z &#;ok olmasın g&#;nde &#;ğ&#;n yiyecek t&#;ketin &#;zellikle &#;ok erken kahvaltı yapmayımonash.pwtı da yumurta,bal,peynir,yumuşak kepek ekmeği ve a&#;ık &#;ay i&#;monash.pwERİNİZİ İYİCE AĞIZINIZDA &#;İĞNEYİN.&#;ğle arası meyve monash.pw akşam mutlaka lifli olarak Taze fasulye olsun yanında,&#;orba,Bulgur pilavı veyahut normal pilav ve yoğurt yiyebilirsiniz. YEDİKLERİNİZİ İYİCE AĞIZINIZDA &#;İĞmonash.pw SONRASI MUTLAKA Y&#;R&#;Y&#;Ş YAPIN
    G&#;n i&#;inde mutlaka bal t&#;ketin.&#;ğle ve akşam kuru incir ve kayısıyı yiyin ardından yarım litre su i&#;in
    G&#;nde Litre arası su t&#;ketin

    KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE HEM TEDAVİ HEMDE AĞRISIZ TUVALET İ&#;İN YENMEMESİ GEREKENLER
    PATLICANOLARAK YENMEMESİ GEREKEN monash.pw&#;R HASTALIĞIM İYİLEŞTİĞİNDE DAHİ 1 KAŞIK YESEM BİLE MAKATI YAKIYOR VE FİSS&#;R&#; TETİKLİYOR.
    ACI VE BAHARAT:YENMEYECEK
    KOLA,FANTA VE ASİTLİ İ&#;ECEKLER:İ&#;İLMEYECEK.
    TUZLU FISTIK V.B YENMEYECEK.
    SAL&#;A,DOMATES V.B YENMEYECEK
    T&#;RK KAHVESİ NESCAFE HARİ&#; İ&#;İLMEYECEK.
    &#;İKOLOTA YENMEYECEK
    PATATES:KABIZ BIRAKABİLİR YENMEMESİ TAVSİYEMDİR.
    MAKARNA:KABIZ BIRAKABİLİR YENMEMESİ TAVSİYEMDİR
    NORMAL EKMEK(BEYAZ EKMEK) YENMEYECEK
    &#;İĞ K&#;FTE,TOST,K&#;FTE,KOKORE&#; V.B FASTFOOD YİYECEKELER YENMEYECEK.
    KIRMIZI ET YENMEYECEK

    T&#;KETİLEBİLİR
    BEYAZ ET
    YOĞURT
    PEYNİR
    BAKLAGİL>FASULYE,MERCİMEK,NOHUT V.B
    YEŞİL SEBZELER>MARUL,MAYDANOZ,TERE,SALATALIK V.B
    &#;ORBA
    TATLI
    S&#;T
    V.B

    ASLA UNUTULMAMASI GEREKENLER
    -Bu hastalık bende tekrar n&#;ksetse bile maksimum iki g&#;nde iyileşmonash.pw lifli beslen,oturma banyosu yap şu kremi kullan ile bu hastalığı tedavi monash.pwğru şekilde tedavi edilir.
    -DIŞKINIZ ACISIZ &#;IKIYOR İYİLEŞTİM GALİBA DİYEREK OTURMA BANYOSUNU ASKIYA ALIRSANIZ B&#;Y&#;K HATA YAPARSINIZ TEDAVİ S&#;RESİNCE BU BANYOYU YAPACAKSINIZ.
    -FİSS&#;R&#;M İYİLEŞTİ NASIL OLSA DİYE BESLENMEYİ BOZARSANIZ HATA YAPARSINIZ SENEDİR FİSS&#;R&#;M YOKTU VE BU ZAMANDA TEK BİR ŞEY YEMEDİM O DA monash.pw,SAL&#;A,&#;İĞ K&#;FTE,ACILI GIDALAR V.B YEDİM AMA ASLA AŞIRIYA KA&#;monash.pwE TAVSİYEM PATLICAN YEMEYİN YİYECEKSENİZ KAŞIK VE YOĞURT İLE T&#;KETİN.
    -İSHAL KALDIĞINIZDA G&#;N SICAK SU BANYOSU monash.pw&#;R&#;N&#;Z ZAMAN ZAMAN HAFİFTEN YOKLAR BU DURUMDA MUTLAKA G&#;N SICAK SU VE ANESTOL POMAD KULLANIN.
    -HASTALIK HANGİ EVREDE OLURSA OLSUN CERRAHİ Y&#;NTEMLER EN SON ŞIK OLSUN AKLINIZDA HER ZAMAN M&#;CADELE EDİN.
    -BU HASTALIĞI YENECEĞİNİZE İNANIN MOTİVASYONUNUZU ARTTIRIN
    UNUTMAYIN BU HASTALIK HER ZAMAN ENSENİZDE İSTER KENDİNİZ TEDAVİ EDİN İSTER AMELİYAT OLUN İSTER BOTOKS KULLLANIN BU HASTALIK TEKRAR KARŞINIZA &#;IKACAK BAŞKA YOLU YOK.
  • Er
    0 Mesaj
    sakinharmans kullanıcısına yanıt
    OKUYUN MUTLAKA!!!
    hem hemoroıt hemde anal fıstul olayını en şiddetli haliyle &#;ekiyorum hala. ameliyat &#;ncesi deneyebileceğim t&#;m y&#;ntemleri denemek istedim ve şişliyle nişantaşı arasında &#;zel bir klinikte botoks yaptırdım. doktor 15 g&#;n sonra belli olur botoksun etkili olup olmayacağı dedi. ama ben yaptıralı 1 hafta olmasına rağmen eskisinden şiddetli ağrılar &#;ekiyorum ve nerdeyse y&#;r&#;yemiyorum yataktan &#;ıkamıyorum bile. benimle aynı hastalığı yaşayan bir arkadaşımda bakırkoyde ozel bır klınıkte botoks yaptırmıs ve 3. g&#;n bıcak gıbı bır anda kesılmıs ağrısı sızısı. Yani bende boyle bır sorun olması normal değil bence. ameliyat artık son care olduğundan deneyebileceğim her t&#;rl&#; y&#;ntemi deniyorum. Prof. Dr. İbrahim Sara&#;oğlunu dinledim internettede var videoları diyorkı amelıyattan baska caresı yok ama evvel Allahın izniyle Isırgan otu gecırıyor. o kadar buyuk acılar cekıyordum kı artık aglıyordum eşim aktardan ısırgan otu alıp tarıftekı gıbı lafa kıvamına getırdı ocakta ve tulbente sarıp makat kısmını yerlestıryorsun 20 dk. beklıyorsun sonra agrınız hafıflıyor ve o gun agrınız olmuyor. ben bır kere yaptım Allaha ş&#;k&#;rler olsun ağrım azaldı ama ne cektım ben bılırım. bir gun aralıklarla yapmak gerektıgı ıcın bugun yapmayacağım yarın yapacağım. şuan hafif ağrım var ama dayanılmayacak acım gitti. bu y&#;zden belki benim gibi bunu &#;eken vardır diye yazıyorum ki belki birinin derdine derman olur. İbrahim Sara&#;oğlu Anal Fist&#;l yazınca googleda &#;ıkıyor tarif arkadaşlar,

    Teşekk&#;rler,
  • Er
    0 Mesaj
    Bu nasıl bir ağrı b&#;yle Allahım &#;ıldırmak &#;zereyim ordaki acıyı unutmak i&#;in kendimi kesicem g&#;zlerim yaş doldu oturmak bile oturamıyorum doktor krem verdiğinde ge&#;mişti birisi patlıcan sapı suyu diye tutturdu 2.g&#;n b&#;yle felaket oldum i&#;meyi bıraktım ısırganıymış patlıcanıymış batsın gidicem bayıltsın yapsın ameliyatını &#;ok k&#;t&#; durumdayım bu nasıl bir acı
  • Er
    0 Mesaj
    caresizliging&#;nesic kullanıcısına yanıt
    aynı durumu yasıyorum bende bırde calısmak zorunda olunca mafoldum. evde ınım ınım ınleyerek aglayarak cektıgım acıyı ıs yerınde bel fıtıgı dıye yutturmaya calısıyorum mıllete.&#;l&#;yorum artık eve gıdıp gelmeyı dusnmek bıle ıskence oldu. Allah dermansız dert vermesın ama ben boyle bısey gormedım. ınsanlara bakıs acım degıstı ıcımden sızın ne sorununuz varkı dıye gecırıyorum hep. ve en onemlısı sınır sıstemım coktu sınırımı hıncımı yakınlarımdan cıkartıyorum onları kırıyorum sonra agrım hafıfleyınce uzuluyorum rezıl bı durum gercekten ama ısırganı mutlaka dene derım bak dun ılk defa yapmama ragmen onun sayesınde suan işteyım
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    Beyler boşuna acı &#;ekiyoruz , ameliyattan başka &#;aresi yok , kremmiş bitkiymiş ila&#;mış bunların hepsi ge&#;ici , fiss&#;ri sadece pasifze edersiniz ama bir g&#;n ansızın &#;ıkıverir yine kabusunuz olur o y&#;zden ameliyat olup k&#;kten kurtulmak ben yarın &#;zelde olucam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    fiss&#;r&#;n ameliyatsız g&#;z&#;n&#;z korkmasın lazersiz kapanması m&#;mk&#;n değil ila&#;la veya pomad krem ve diğer şeyler.

    bir arkadaş ben 2 g&#;nde iyileştiriyorum demiş evet siz iyileştirebilirisniz ama g&#;n&#; kurtarırsınız elbet en ufak bir kabızlıkta soguk havada n&#;ks eder ka&#;ış yok lazer son &#;are kendiğinden iyileşmesi gibir birşey yok arkadaşlar acıyı &#;eken bilir.

    avrupa cerrahi merkezinden profes&#;r doktor yasir g&#;ze bulun sgk ve &#;zel sigorta ge&#;iyor kendisi &#;ok yoğun ama basur ve fiss&#;r&#;n iyileştiriyor.

    ben burda tedavi oldum 11 mayıs de lazer oldum 1 hafta &#;zenli beslenme 10 g&#;nde nalet illetten kurtuldum 6 ay oldu artık kanama yok.

    bu iş malesef lazersiz yakmasız ge&#;mez.
    bu işte zaten t&#;rkiyede 2 isim var brii korhan taviloğlu diğeri yasir g&#;ze hocalarımızdır fiyatlar &#;ok ama &#;ok tuzludur ama yasir bey biraz daha mak&#;l &#;cretler ve sgk &#;zel sigorta ge&#;iyor

    BU HOCALARA GİTTİM R&#;PORTAJ YAPAR GİBİ KONUŞTUM KENDİLERİYLE

    &#;ZELLİKLE BİRA DA DİREK BASUR YAPAN MEME OLUŞUMUNA ETKİ EDEN MADDELER VAR DEDİ İKİSİDE BİLİMSEL OLARAK A&#;IKLADI.

    BİR DİĞER HUSUS &#;ZELLİKLE DOMATES (DOMETESİN İ&#;ERİĞİNDEKİ LİPOTEİN MADDESİ FİSS&#;RE NEDEN OLMAKTA),SAL&#;A,ACI BİBER,&#;İLEK,TURŞUNUN HER T&#;R&#;L&#;S&#; BASUR YAPMAZ AMA BASUR YA DA FİSS&#;RSENİZ ACILARINIZI DAHA FAZLA HİSSETTİRİR.

    SABAH AKŞAM AĞIZA ADET SARI KURU KAYISI ATIN YOĞURT VE AYRAN SOFRALARDAN EKSİK ETMEYİN UNUTMAYIN YOĞURDUN BAĞIRSAK SAĞLIĞI İ&#;İN BİR NİMET
  • Teğmen
    Mesaj
  • Er
    0 Mesaj
  • Er
    12 Mesaj
    Arkadalar &#;ncelikle az sonra g&#;t bok gibi kelimeler kullancağım kusura bakmayın ama yaptıklarımı yaparsanız eminim sizde kurtulacaksınız.
    Bende bu sorunu yaklasık 2 yıldır yaşımonash.pw zamanlarda iyice &#;ekilmez olmustu t&#;m g&#;n g&#;t&#;m&#;n deliği ağrıyodu tuvaletimi yapınca burun kanı kadar kan monash.pwlar zaten neler yaşadığımızı biliyo ayağım kırıldığında bu kadar acı &#;ekmemiştim.
    Şimdi g&#;n g&#;n anlatacağımonash.pwırlı olun merak etmeyin eminim d&#;zeleceksiniz bu yolla.

    &#;ncelikle hemen markete gidin yulaf ve s&#;t alın bol bol &#;&#;nk&#; uzun bi s&#;re kahvaltınız bu monash.pwyağı.kuru kayısı elma sirkesi de alımonash.pw gidin alın!!

    1. g&#;n:Geceden 1 bardak sıcak suya 3 kayısı atın ve sabah uaynır uyanmaz suyu i&#;ip kayısıları iyice &#;iğneyek yeyin.1 kaşık zeytinyağı i&#;monash.pwtı'da s&#;t ile yulafı karıştırın ve yeyin.&#;ğlen ve akşam ekmeksiz salatada bol zeytinyağı ve elma sirkesi(suyune i&#;in salatanın).yulaf tam bir bağırsak &#;alıştırma canavarı.Emin olun g&#;nde en az 2 kere tuvalete gitmeye başlayacaksınımonash.pwtinizi hafif hissettiğinizde hemen gidin ıkınmayın yine acı aynı seviyede olacak ama ne olursa olsun ıkınmamaya &#;alışın &#;&#;nk&#; psiklojik olarak boku i&#;eri itebilirsiniz ve tuvalet tam anlamıyla tamamlanmamış olur.o y&#;zden ıkınmadan t&#;m boku &#;ıkarmaya &#;alışımonash.pwT SONRASI ANRESTOL POMAD S&#;RMEYİ UNUTMAYIN AĞRI VE YANMA İ&#;İN.
    1.G&#;N:ACI AYNI SEVİYEDE OLACAK HAFİF KAN OLACAK

    2.G&#;N: Kayısı artık rit&#;el bizim i&#;in ona g&#;monash.pw tabi yulaf ve s&#;t ve zeytinyağı.Biraz a&#; kalacaksınız &#;ğlene kadar ama emin olun değecek.&#;ğle yemeklerinde salata ve elma zeytinyağı nı unutmayımonash.pw yemeyin yeşil fasulye nohut pilav bol yogurt yemeye &#;alışımonash.pwt &#;ok &#;monash.pwYIN VE PES ETMEYİN.
    2.G&#;N AĞRI EŞİĞİ:YİNE AYNI ACI &#;EKECEKSİNİZ AMA BOKUN KIVAMININ İNCELDİĞİNİ YAVAŞTAN G&#;RECEKSİNİZ.

    3.G&#;N:HERŞEY AYNI YEMEK KONUSUNDA BAKIN SABREDİN.
    3.G&#;N AĞRI EŞİĞİ YİNE AYNI ACIYACAK AMA TUVALETİNİZ DAHA HIZLI SONLANMAYA BAŞmonash.pw ETMEYİN

    4.G&#;N AĞRI EŞİĞİ:YİNE ACI OLACAK AMA YAVAŞTAN İLK 3 G&#;NDEN DAHA AZ &#;OK HAFİF KANAMA OLABLİR.

    5.G&#;N AĞRI EŞİĞİ: ACI OLACAK AMA HAFİF RAHATLAMA OLACAK AĞRI KESİCİ İLE TUVALET SONRASI YANMA &#;OK AZ SEVİYEYE İNECEK.

    6.G&#;N AĞRI EŞİĞİ: TUVALET ARTIK DAHA HIZLI VE MUHTEMLEN KAN OLMAYACAK .AMA HALA BİRAZ DA OLSA ACI OLACAK

    7.G&#;N: BAKIN SABAH RİT&#;ELİMİZ HEP DEAM EDİYO YEMEK RİT&#;ELLERİ. ARTIK SI&#;ABİLİYORUZ &#;OK AZ ACIYLA DA OLSA

    8.G&#;N: TUVALETLER ARTIK KABUS DEĞmonash.pwYORUZ kendi &#;ıkıyo &#;&#;nk&#; yara hala kritik alamada.

    9.G&#;n 8.g&#;nle hemen hemen aynı.

    G&#;n artık acısız sı&#;ıyoruz hemde bok kayış gibi emin olun bokunuzla &#;v&#;neceğiniz kımonash.pw kesinlikle birakmayın d&#;zeldim monash.pwşık bunu 40 g&#;n yapımonash.pwde s&#;rekli zeytinyaği ve yulaf monash.pwı alkol aldıgınızda sabahları hemen kahvaltı rit&#;eline ge&#;in


    SABIR SABIR SABIR AMA SONUNDA BANA TEŞEKK&#;R EDECEKSİNİZ
  • Binbaşı
    Mesaj
    Arkadaşlar askerdeyim ve bu illet peşimi bırakmıyor bilen bilir kıbrısı bir kere hastaneye hi&#; bakmadılar halbuki T&#;rkiyede ameliyat olman lazım demişlerdi dikkat ederek ge&#;irmiştim şimdi yine tekrarladı ve askerde imkanlarım kısıtlı bir şey yapamıyorum, &#;stelik askerlik yaptığım yer sıkıntılı &#;ok yoğun asker yok her işi yapıyoruz &#;st&#;ne 6 8 saat n&#;bet bunların &#;st&#;ne bu hastalık gelince dayanılmaz oluyor, nelere dikkat etmem lazım neler yapmam lazım biliyorum ama sizlerle paylaşmak istedim sadece psikolojim &#;ok bozuldu 1 haftadır bu hastalık &#;ok &#;ektiriyor, arada kayboluyor ama ansızın monash.pwe bu hastalık daha &#;ekilmez oluyor,psikolojim ciddi anlamda bozuldu 40 g&#;n&#;m kaldı nasıl dayanırım d&#;ş&#;n&#;yorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Binbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: tavukum

    Arkadaşlar askerdeyim ve bu illet peşimi bırakmıyor bilen bilir kıbrısı bir kere hastaneye hi&#; bakmadılar halbuki T&#;rkiyede ameliyat olman lazım demişlerdi dikkat ederek ge&#;irmiştim şimdi yine tekrarladı ve askerde imkanlarım kısıtlı bir şey yapamıyorum, &#;stelik askerlik yaptığım yer sıkıntılı &#;ok yoğun asker yok her işi yapıyoruz &#;st&#;ne 6 8 saat n&#;bet bunların &#;st&#;ne bu hastalık gelince dayanılmaz oluyor, nelere dikkat etmem lazım neler yapmam lazım biliyorum ama sizlerle paylaşmak istedim sadece psikolojim &#;ok bozuldu 1 haftadır bu hastalık &#;ok &#;ektiriyor, arada kayboluyor ama ansızın monash.pwe bu hastalık daha &#;ekilmez oluyor,psikolojim ciddi anlamda bozuldu 40 g&#;n&#;m kaldı nasıl dayanırım d&#;ş&#;n&#;yorum

    kabız mısın? yırtığın ne kadar bilmiyorum kendi muayenenizi kendiniz yapın. bir g&#;nde foşş diye kanamıyor. gittik&#;e artıyor, veya iyileşirken azalıyor. dışkıyı &#;izer şekilde kanar. fitil kullanmayı deneyin, belki ıkınmanızda da problem vardır yanlış ıkınıp an&#;s duvarlarına fazla basın&#; uygulanıyordur

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binbaşı
    Mesaj
    Dışkım normal ama hep dışkının &#;ıkış kısmı sert oluyor kanama da yok ama tuvaletten sonra g&#;n boyu ağrı oluyor tek sıkıntı bu,yediklerime dikkat ediyorum krem s&#;r&#;yorum askerde yapacak bir şey yok revirde bakmıyorlar bile

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Binbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: tavukum

    Dışkım normal ama hep dışkının &#;ıkış kısmı sert oluyor kanama da yok ama tuvaletten sonra g&#;n boyu ağrı oluyor tek sıkıntı bu,yediklerime dikkat ediyorum krem s&#;r&#;yorum askerde yapacak bir şey yok revirde bakmıyorlar bile

    Parmağınla yokla bakalım ağrı nerde. &#;ıkış kısmı dediğin biraz daha sert olur haklisin kremle kayganlastirman lazim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 15 Kasım ; >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    tavukum kullanıcısına yanıt
    arkadaşım aynı sorunları yaşadım senin sorununun &#;&#;z&#;m&#; basit her akşam 1 adet gliserin fitil koyacaksın makata
    ve &#;zellikler sabahları a&#; karna 3 kayısı ve su i&#;eceksin, ya da s&#;rekli lifli yiyeceksin poğa&#;a makarna pilav et vs yok
    tam buğday ya da &#;avdar ekmeği barnunya kurufasulye sebze yemekleri ev yoğurdu mısır gevreği gibi.
    Ge&#;miş olsun.
  • yeni mesaja gitYeni mesaj

İbrahim Saraçoğlu Makat Çatlağı Isırgan Kürü

İbrahim Saraçoğlu makat çatlağı ısırgan kürü, makatta yırtık bitkisel tedavi, makat çatlağı evde nasıl tedavi edilir. İbrahim Saraçoğlu tavisiyeleri.

İbrahim Saraçoğlu Makat Çatlağı Isırgan Kürü ve daha fazlası makalemizde yer almaktadadır. İbrahim Saraçoğlu Makat Çatlağı Isırgan Kürü sitemizde bilgi amaçlı yer almaktadır. İbrahim Saraçoğlu Makat Çatlağı Isırgan Kürü hakkında detaylı bilgi için bize ulaşın.

Makat Fistülü Nedir ?

Cilt ve bağırsak arasında normalde olmaması gereken bir bağlantının kanalın oluşmasına makat apsesi denir. Makat içindeki bağırsak bölümü (birincil ağız). Ve deri arasında (ikincil ağız) normal dışı bir bağlantının oluşmasına. İse makat apsesi veya tıbbi deyimi ile perianal fistül denir.

Makalenin bu bölümünde İbrahim Saraçoğlu’nun fistül için tavsiye ettiği kürü içeriği ve kullanımını bulacaksınız. Bu bölümden yazanlar ”ibrahimsaraçoğlu com” adlı siteden alınmıştır. Sitemizle İbrahim Saraçoğlu’nun ticari bir bağı yoktur.

Bitkisel Fistül Macunu Bitkisel – Tedavisi İbrahim Saraçoğlu

Kür için gerekli olan malzemeler : 2 çorba kaşığı üzerlik tohumu, 3 çorba kaşığı çörek otu. 1 çorba kaşığı kişniş, 1 çorba kaşığı mazı tozu. 3 çorba kaşığı keten tohumu yağı, 1 çorba kaşığı zeytinyağı, yarım çorba kaşığı pırasa tohumu, gram bal.

Kürün hazırlanması : Hazırlanan bütün bu malzemeler bal ile birlikte karıştırılır.

Kürün uygulanması : Hazırlanan bu kür günde 2 defa birer tatlı kaşığı aç karnına alınacak.

Kürün iyi geldiği hastalıklar : Fistül bağırsakta şişlik olarak bilinir. Fistül bağırsak içerisinde olur. Eğer makat dışında oluşursa buna basur denilmektedir.

İbrahim Saraçoğlu Isırgan Lapası Kürü

Isırgan otu hemoroid için malzemeler;
Bir avuç ısırgan otu
Üzeri kapanıncaya kadar su

 

Isırgan otu hemoroid için kürün hazırlanışı : Bir avuç ısırgan otu, geniş bir kap içerisine konulduktan sonra üzeri kapanıncaya kadar su eklenmelidir. Su eklendikten sonra ısırgan otunu ocak üzerinde orta ateşte haşlamalısınız. Lapa haline gelinceye kadar bir süre haşlanmalıdır.

Eğer taze ısırgan otu değil ise aktarlardan alınmış ise ısırgan otunun raf ömrünü doldurmaması lazım. Lapa haline gelinceye kadar haşlandıktan sonra ılımaya bırakılır. dakika bekledikten sonra ılık hale gelince ince bir tülbente konularak makata, basur olan kısma yerleştirilir.

Makatta 15 dakika bekletilir. Kısa bir süre sonra etkisini görmeye başlayacaksınız. Zamanla ağrısının azaldığını göreceksiniz. Bu uygulamayı hafta da kez tekrarlayabilirsiniz.

Sonra hemoroid ağrılarının, yanmanın ve hassasiyetin azaldığını hissedeceksiniz.

Bizim Fistül Tedavisi için Tavsiye Ettiğimiz Bitkiler

Kuşburnu : İçerisindeki Omega 3 ve Omega 6 nın onarıcı fonksiyonu sayesinde ciltte meydana gelen çatlakları iyileştirir. (kaynak : kusburnu gen tr)

Eşşek Otu : Anti bakteriyel ve iltihap giderici etkilere sahiptir. (kaynak:huzursayfasi com)

Keten Tohumu Yağı : İçerisinde bulundurduğu yağ asidinin ciltte onarıcı ve iyileştirici etkisi bulunduğu bilinmektedir. Sedef hastalığı, kırmızı lekeler ve benzeri deri rahatsızlıkları. Keten tohumu yağında bulunan EFA’NIN antinflamatuar etkilerine fazla direnemeyerek kaybolurlar. (kaynak:ketentohumu gen tr)

Buğday Tohumu : İçeriğindeki E vitamini sayesinde cildin kolajen ve elastikiyetini arttırır. (kaynak:sifalibitkitedavisi com)

Susam Yağı : İçeriğindeki çinko ile cildin kolajen üretimini arttırır ve daha yumuşak, daha elastik bir cilt görünümü sağlar. Uzmanlar çinkonun aynı zamanda vücudun kendini onarması ve iyileştirmesi için faydalı olduğunu söylüyorlar. Bu bakımdan susam yağı, yaraların iyileşmesini sağlayabilir. (kaynak: pratikciltbakimi com)

Hindistan Cevizi Yağı : Güzellik rutininize eklemeniz gereken doğal bir mucize. Peeling (vücuttaki ölü derileri soyma işlemi) için de kullanabilir. Bu yağ ile pürüzsüz ve yumuşacık bir cilde sahip olabilirsiniz. (kaynak: cnnturk com)

Kakao Yağı : Tahriş olmuş cildi yatıştırır. Kuru cildi nemlendirici ve besleyici özelliği ile cilt üzerindeki yaraların tedavi sürecini hızlandırmak için kullanılabilir. (kaynak:onikibilgi com)

Hodan Yağı : Cildinizi sağlıklı tutabilmeniz için az bilinen bir sırdır. Bu doğal yağ sadece derinizi nemlendirir. Kuru ve hasarlı cildinizi yumuşatmakla kalmaz aynı zamanda egzama ve atopik dermatit. Kronik cilt rahatsızlıklarına sahip hastaları rahatlatır. (kaynak:onikibilgi com)

Çörek Otu : Ciltte oluşan çatlaklara karşı etkilidir. Çörek otu yağı ciltteki mantar ve egzama gibi oluşumlara karşı kullanılabilmektedir. (kaynak: corekotu gen tr)

Jojoba Yağı : Cilde esneklik ve nemini geri kazandırdığı için, cildi besleyici ve faydalı yağlardan bir tanesidir. Ayrıca jojoba adaptojen yani vücüt fonksiyonlarını dengeler. Genel olarak sağlık durumu üzerinde iyileştirici bir etkiye sahip bitkiler arasında yer alır. (kaynak: hastaniye com)

İbrahim Saraçoğlu Makat Çatlağı Isırgan Kürü hakkında yazılmış makaleyi okudunuz. İbrahim Saraçoğlu Makat Çatlağı Isırgan Kürü makalesi sitemizde bilgi amaçlı yer almaktadır.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır