eski gemi savaş oyunları / World of Warships İndir - Ücretsiz Oyun İndir ve Oyna! - Tamindir

Eski Gemi Savaş Oyunları

eski gemi savaş oyunları

Sanal Dünyanın Barbaros’u Olun: Gemi Savaşları Yapabileceğiniz 10 Oyun

Haberler

Gaming

Sanal Dünyanın Barbaros’u Olun: Gemi Savaşları Yapabileceğiniz 10 Oyun

Gemi savaşları, normal çatışmalardan her zaman daha farklıdır. Hedefler ile aradaki mesafeler, torpidolar, toplar, ateş hattından kaçmak için o girilen çaba insanlara bambaşka bir heyecan pompalar. Oyun dünyasında da 'naval' dediğimiz deniz harplerini konu alan ya da içinde buna yer veren oyunların sayısı az değil. Gelin deniz savaşları yapabileceğimiz oyunlara bir bakalım.

1. Destroyer: U-Boat Hunter

1. Destroyer: U-Boat Hunter

2. UBOAT

2. UBOAT

3. Assassin's Creed IV Black Flag

3. Assassin's Creed IV Black Flag

4. Assassin's Creed Odyssey

4. Assassin's Creed Odyssey

5. Total War: EMPIRE – Definitive Edition

5. Total War: EMPIRE – Definitive Edition

6. Holdfast: Nations At War

6. Holdfast: Nations At War

7. Blazing Sails

7. Blazing Sails

8. War on Sea

8. War on Sea

9. Sea of Thieves

9. Sea of Thieves

World of Warships

 World of Warships

İlginizi Çekebilir

Uzay Savaşçısı

Uzay Savaşçısı oyunu oyna. Uzayda roket savaş gemisi sür. Düşman gemilerini patlat ve göktaşlarından kaç. Eski uzay mekiği savaşı oyunu.

Nasıl Oynanır;

"Play now" butonuna tıklıyoruz. Açılan sayfada "new game" ile devam edeceğiz. Oyun kayıt kısmındaki butonlardan "start" yazısına tıklıyoruz. Gemimize bir logo seçtikten sonra "Play" butonu ile onaylıyoruz. Uzay haritasına geldiğimizde ilk bölgeyi seçelim. Açaılan kutudan ilk görev olan "normal" yazısına tıklıyoruz. Uzaya gitmek için "accept" ile devam ettiğimizde oyun başlıyor.

Uzay savaşçımız ile roket uçak süreceğiz. Gemimizle uzayda değerli taşları topluyoruz. Bunu yaparken bizi durdurmak isteyen uzay mekiği düşmanlarımız olacak. Onlarla da uzayda savaş ve geriye kalan ganimet altınları topla. Alınan puanlarla bölüm arasında eski savaş uçağını geliştir.

Oyun Türü;

Flash ile yapılmıştır. Oyunu oynayabilmeniz için Adobe Flash eklentisinin yüklü olması veya izin vermeniz gerekmektedir.

Oyunun Orijinal Adı;

Juicy Space

Battle of Warships: Online

Bu oyun hakkında

Savaş Gemileri Savaşı , savaşı ve deniz savaşı, deniz savaşları çevrimiçi ve çevrimdışı olan efsanevi gemi simülatörü mobil oyunlarından biridir. WW1 ve WW2'de kullanılan benzersiz gemilerinize gidin. Kendi gemini geliştir, sağlık noktalarını, motor devrini ve dönüşlerini arttır. Donanma ordusunu ülkenizin bayrağıyla kişiselleştirin. Günlük ödüller kazan, yeteneklerini ve geminin özelliklerini geliştir. Savaş Tanrısı ol ve savaş gemisiyle savaş gök gürültüsü, savaş ve düzen için düşmanla savaş. Topçu düşmanın uçakları ve jet kanatları ile havaya uçurmaya çalışın.

ÖZELLİKLERİ:

20'den fazla , 1. Dünya Savaşı ve 2. Dünya Savaşı'nın en efsanevi olanları dahil olmak üzere benzersiz savaş gemileri!
YAMATO, Missouri, Bismarck, Güney Dakota ve hatta Uçak gemisi (hava uçakları ve jet içerir)! Kaderini seç! Gemi oyunlarımızda hepsinin komando ol!

Ship Her bir gönderiniz için benzersiz bir güncelleme sistemi
Torpidolar, yakalayıcılar, füzeler ve benzeri savaş gemileriniz için geminizi geliştirmek için çok sayıda farklı silah!

✫ En iyi mobil oyunun tüm özelliklerine karşılık gelen En yeni 3D grafikler !
Süper gerçekçi tekne savaş gemisi savaş grafikleri, ww ve ww2 oyunları için en küçük detaylara dikkat edilerek hazırlanmış.

Roscope Jiroskop dahil Dokunma kontrolü ve çeşitli sürümler !
Tamamen kolay ve sezgisel kontrol, düşmana silah koy ve SHOT'a bas! WW ordu oyunlarında kazanmanız gereken tek şey oyun sanatı. Zafer günü uzak değil!

Maps Oyun haritalarında Hava durumu değiştirme sistemi ! Gündüz ve gece savaşın!
 Yağmur, güneş, gün batımı ve hatta kar. Askeri oyunlarda ne tür hava tercih edersiniz?

Büyük dünya savaş alanı
Dağlar ve buzullar, bu donanma oyunları filosundaki arkadaşlarınız olacak!

BoW savaş oyunları tür çok oyunculu oyunlar okyanus savaşları simülatörü. Savaş oyunlarımızı indirmek tamamen ücretsizdir.

Güncellenme tarihi

15 Mar

Gemi Oyunları

Gemi Oyunları

Amiral battı koleksiyonumuz, kalem kağıtla oynadığımız oyuna yeni bir boyut getiriyor. Üç boyutlu grafikler ve yaşayacağınız heyecana bayılacaksınız! Oyunlarımızda muhteşem bir filoyu kontrol edebilir, gemilerinizi stratejik olarak hareket ettirebilir ve füzelerinizi düşman gemilerine doğru ateşleyebilirsiniz. İpuçlarına dikkat edin, tahmininizi yapın ve rakibinizin nerede saklandığını bulun! Gemi oyunlarında zorlu seviyeler ve farklı yerlerde savaşacak, her seferinde yeni bir macerayla karşılaşacaksınız. Düşmanınızı hemen şimdi batırın!

Klasik çocuk oyunu baz alınarak yaptığımız oyunlarında, en az Amiral Battı oynadığınız kadar heyecanlanacaksınız. Zorlu rakipleri alt etmeye çalışırken heyecandan ellerinizin titreyeceğine bahse gireriz! Farenizi kullanarak gemilerinizi yerleştirebilir, farklı açılar kullanarak rakiplerinizi şaşırtabilirsiniz. Uçak geminizi, savaş geminizi, krüvazörünüzü ve destroyeriniz her an vurulma tehlikesi altında olacak, ama tabii ki rakibinizinkiler de. Önce en büyük gemileri vurun ve denizlerin kralının kim olduğunu gösterin. Filonuzun kaderi sizin ellerinizde!

Çevrim içi en iyi ücretsiz Gemi Oyunları hangileridir?

  1. Battleship War
  2. Battleships Armada
  3. funduszeue.info
  4. Sink It
  5. funduszeue.info
  6. funduszeue.info

Cep telefonu veya tablet için en popüler Gemi Oyunları hangileridir?

  1. Battleship War
  2. Battleships Armada
  3. Sink It

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası