rafadan tayfa oyunları oyna trt çoçuk / TRT ÇOCUK'UN MOBİL OYUNLARI 28 MİLYON KEZ İNDİRİLDİ - Son Dakika Haberleri

Rafadan Tayfa Oyunları Oyna Trt Çoçuk

rafadan tayfa oyunları oyna trt çoçuk

TRT Rafadan Tayfa Tornet

Bu oyun hakkında

TRT Çocuk'un sevilen çizgi filmi RAFADAN TAYFA TORNET artık parmaklarınızın ucunda.

Akın torneti ile İstanbul sokaklarında heyecanlı bir maceraya atılır. Bu macerasında Hayri, Basri Amca ve Sevim ona eşilik eder. Tornet kullanmak her çocuğun hayali, Akın bu oyuncağı hem eğlenmek hem de arkadaşlarına yardım etmek için kullanır. Amacımız insanları gidecekleri yerlere tornetle bırakmaktır. Ancak tornetin de gidebileceği bir mesafe vardır, bunu dikkatlice kullanmak ve engellere çarpmadan Akın'ın arkadaşlarına yardım etmeye var mısın!

6 YAŞ ve ÜZERİ ÇOCUKLAR İÇİN

-EĞİTİCİ oyunlar
-YARDIMLAŞMA sevgisi aşılama ve özendirme
-SINIF ÖĞRETMENLERİ VE ÇOCUK PSİKOLOGLARI gözetiminde geliştirildi
-EL ve GÖZ kordinasyonunu artırıcı oyun senaryosu
-ODAKLANMA ve BİLİŞSEL kabiliyetleri iyileştirici oyun modeli
-KOLAY OYNANABİLİR ve çocuklara uygun olarak tasarlanmış ekranlar
- REKLAMSIZ ve çocuklar için GÜVENLİ içerik  
Rafadan Tayfa; 6 yaş ve üzeri çocuklar için yardımlaşmayı sevdirici ve özendirici unsurlar üzerine kurulmuş ve çocuk psikologları gözetiminde geliştirilmiş eğlenceli bir oyundur.

KAZANIMLAR:
-Odaklanma
-Dikkati sürdürme
-El-göz koordinasyonu 
-Neden-Sonuç ilişkisi kurma
-Yardımlaşma 

AİLELER İÇİN
Rafadan Tayfa çocukların aileleri ile birlikte kaliteli, eğlenceli ve eğitici zaman geçirebilmeleri için tasarlanmıştır; bu sebeple çocuğunuzla birlikte oynamanız tavsiye edilir. Bu şekilde çocuğunuzun Rafadan Tayfa'dan  azami derecede fayda sağlamasını ve eğlenmesini sağlamış olacaksınız.

GİZLİLİK POLİTIKASI
Kişisel veri güvenliği ciddiye aldığımız bir konudur. Uygulamamızın hiç bir kısmında reklam veya sosyal medya mecralarına yönlendirme bulunmamaktadır.

Güncellenme tarihi

29 Eki

Rafadan Tayfa Mahalle Meselesi Oyunu

isimsiz insanmüq

sananeoyun güzel

MİABENCE ÇOK GÜZEL

leylahayatımda hiç bu kadar güzel bir oyun görmemişdim

alperen oyun muk çok güzel şimdi başladım hayriyi yaprak sarması ne işe yarıyor

esra çok güzel muhteşem

nine güzel

♈Begüm♈oyun çok güzel. ama sonuncu seviyesi seviyemi? 22 seviye görünmüyor.

cemre solmazçok güzel ama çok geç alıyor

sare naz balcıçok güzel

merhababen bu oyunun birincisiyi canım

lazalibu oyunu tercih ederim

gamzeçok eğlenceli aynı survivor gibi bütün bölümleri geçtim

yiğitoyunda gazoz kapağı çok zor toplanıyo zaten bir tane kumbara alıyom para kasmak için verilen para bitiyo ama bunun dışında oyun güzel

azraçok güzel gerçektende geç açılıyor

elifçok güzel aşklar naber

ilayda cok güzel

guzel ecrinsuper bir oyun ama cok gec aciliyor

Əliyeva NurayRafadan tayfa mahelle meselesi oyunu çox maraqlıdıfunduszeue.info tərtib eləyənə təşəkkür edirəfunduszeue.info rafadan tayfanın bütün füqurları var

sen ve silah esittır olumguzel derım

talhabənce çok güzəl bir oyun

SİMAYÇOK GÜZEL

yarenbenden de sana sevgiler cemile

ilaydaoyun çok güzel

XrealGuzel oyun yuksek leveldeyim ve proyum

KarabaghisAzesuper mukemmel best

Xantares ÖmerOyun çok güzel okadar beyendimki ekranda kaldım

minnakçok güzel bir oyun

MertMüthiş

CEMİLE ÇOK GÜZEL ÇOK BEĞENDİM YARENE SEVGİLER

salih 1 kez kazandım 2 kez oynadım ama berbat

bişeyoyun bence çok saçma hiç beğenmedim iğrenç hiç kazanamıyorum

ilaydaoyun çok güzel

gamerstürkçok güzel

Kainatharika

trt cocukiyi oyun

ali vefaoyun güzel di

sananeoyun güzel

lemançok güzel oyun ama kaybediyorum her seferinde of

TRT Çocuk'un mobil oyunları 28 milyon kez indirildi

Adcolony Ajans’ın 'Mobil Oyun Araştırması sonuçları' açıklandı.

Türkiye’nin yerli oyun üreten ilk çocuk kanalı olma özelliğini taşıyan TRT Çocuk, çocukların tercihi oldu. 

24 milyonun üzerinden mobil oyuncu bulunan Türkiye'de, kullanıcıların yüzde 54'ü akıllı cihazlarla her gün oyun oynuyor.

İstatistikler ise gelecekte çocukların mobil oyunlara daha çok yöneleceğine işare ediyor. 

TRT Çocuk ürettiği mobil oyunlarla, reklamsız ve gelişmiş güvenlikli ortam sunuyor.

TRT Çocuk'un mobil oyunları 28 milyon kez indirildi

Hayal gücü ve zeka gelişimlerini destekleyen TRT oyunları, ailelerin de çocuklarına tavsiye edebileceği düzeyde güvenilir

TRT Çocuk oyunları uzman pedagog ve eğitimciler tarafından hazırlanıyor.

En çok kullanılan IOS ve Android uygulamalarda; Canım Kardeşim, Ege ile Gaga, Elif’in Düşleri, Hayri Uzayda, Rafadan Tayfa, Zorlu Yarış gibi toplamda 28 oyunu bulunan TRT Çocuk’un mobil oyunları yılında 28 milyon kez indirildi. 

iOS ve Android’de düzenli “önerilen” TRT Çocuk oyunları, popüler uygulamalar arasında yer alıyor. 

TRT ÇOcuk'un yeni oyunları: ‘Bilgi Adası’ ve ‘Hayvanları Keşfediyoruz’  

TRT Çocuk,  “Bilgi Adası” ve “Hayvanları Keşfediyoruz” isimli iki oyun daha tasarladı.

Bilgi Adası’nda özellikle çocuklarda görsel hafızayı geliştiriyor. Eğlenceli bir bilgi yarışması olan oyun, resimli ve resimsiz 2 veya 4 seçenekli farklı soru tiplerini barındırıyor. 

TRT Çocuk'un mobil oyunları 28 milyon kez indirildi

"Hayvanları Keşfediyoruz" oyununda ise çocuklar çeşit çeşit türdeki hayvanlarla ilgili ilginç bilgiler öğreniyor. Amazon ormanlarından, deniz altı yaşamına kadar dünyanın her yerinde bulunan hayvanların dünyasını tanıma imkânı sunuyor.

Pedagoglar ve öğretmenlerin destekleri ile geliştirilen oyunlar reklamsız ve yüksek güvenlik içeriyor. 

Rafadan Tayfa Oyunları[]

Rafadan Tayfa Tornet Oyunu[]

Rafadan Tayfa Oyunları

Rafadan Tayfa Tornet Oyunu,Hey çocuklar TRT Çocuk kanalının sevilen çizgi film kahramanlarından Rafadan Tayfanın Tornet oyunu funduszeue.info funduszeue.info TRT Çocuk kategorisini tıkla ve funduszeue.infoenin tüm sakinleri bu oyunu oynamak için sıraya girmiş funduszeue.info sen ne duruyorsun sen Rafadan Tayfanın Tornet oyununa katıfunduszeue.infoışmayı duyan gören Sevim herkese bu inanılmaz eğlenceli oyunu haber funduszeue.infoışmaya ilk başlayanlar kim bil bakalım?Evet doğru bildin Hayri ve funduszeue.infoışmanın sonu şimdiden belli funduszeue.info bu Tornet yarışması belli funduszeue.infoşem Rafadan Tayfa Tornet oyunu senin parmaklarının ucunda

Rafadan Tayfa Mahalle Meselesi Oyunu[]

Rafadan Tayfa Mahalle Meselesi Mahallede yine ortalık karıştı. Herkes birlik içerisinde mahallesini savunuyor. Rafadan tayfa ekibinin önderliğinde bu mücadele sende onlara katıl ve mahalleyi kurtar. Türk kültürün strateji ile harmanlanmasından oluşan bu harika strateji oyunu kefili maceralar yaşamanızı sağlayacak.

KAZANIMLAR El göz koordinasyonu,Strateji,Mantık Yürütme,Planlama,Dikkat,İşlev Bilme,8 yaş ve üzeri çocuklar için tasarlanmış olan bu oyunlar ile çocuklarınızın gelişimine katkıda bulunun.

ÖNE ÇIKANLAR,3 farklı ortam 3 farklı MACERA,Gitgide artan ZORLUK seviyesi,TANI, DÜŞÜN ve oyunu kazan,Hadi durma şimdi indir! Ekibin sana ihtiyacı var.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası