ateş kuşları oyuncuları / ATEŞ KUŞLARI dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Ateş Kuşları konusu, oyuncuları ve isimleri

Ateş Kuşları Oyuncuları

ateş kuşları oyuncuları

ATEŞ KUŞLARI dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Ateş Kuşları konusu, oyuncuları ve isimleri

Ate&#; Ku&#;lar&#; dizisi oyuncular&#; ve konusu merak ediliyor. Yeni dizi Ate&#; Ku&#;lar&#; bu ak&#;am televizyon ekranlar&#;nda izleyici kar&#;&#;s&#;na ç&#;k&#;yor. ATV’de yay&#;nlanacak olan dizi her hafta cuma ak&#;amlar&#; ekrana gelecek. Dizinin yönetmen koltu&#;unda Benal Tairi oturuyor. Peki, Ate&#; Ku&#;lar&#; dizisi oyuncular&#; kimdir, konusu nedir?

ATE&#; KU&#;LARI D&#;Z&#;S&#; KONUSU

Sokak çocuklar&#;n&#;n ço&#;u yirmi ya&#;&#;n&#; görmez. Görenlerin de ya&#;ad&#;&#;&#; söylenemez. Uyu&#;turucu, &#;iddet, cinsel taciz, açl&#;k… Sokak çocuklar&#;n&#;n kaderi, ya mapus ya mezard&#;r.
Bu çocuklardan be&#; tanesi, bu kadere kar&#;&#; koymay&#; ba&#;ar&#;r. Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyü&#;ü 13, en küçü&#;ü 6 ya&#;&#;nda, biri k&#;z, biri otistik, be&#; sokak çocu&#;unun, çöplükte k&#;rk günlük bir bebek bulmalar&#;yla ba&#;layan ve "Köksüzler"den "Ate&#; Ku&#;lar&#;"na dönü&#;melerini anlatan Ate&#; Ku&#;lar&#;; çocuklar&#;n zorluklara, ac&#;lara ve her &#;eye ra&#;men kadere kar&#;&#; koyma hikayelerini ele alacak.
Ate&#; Ku&#;lar&#;, "aile olmak ne demek" diye soracak ve birbirine kan ba&#;&#; ile de&#;il, can ba&#;&#; ile ba&#;l&#; bir ailenin hayatta ve birlikte kalma sava&#;&#;n&#; anlatacak.

ate&#;-ku&#;lar&#;-dizisi

ATE&#; KU&#;LARI D&#;Z&#;S&#; OYUNCULARI

Ate&#; Ku&#;lar&#;'n&#;n ba&#;rollerini &#;layda Ali&#;an, Hande Soral, Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan üstlenirken dizi kadrosunda ayr&#;ca Erdem &#;anl&#; ve Emir Çubukçu gibi isimler yer al&#;yor. Dizideki çocukluk karakterlerine ise Umut &#;nan, Almira Abay, Fuat Fatih Odaba&#;&#;, Berke Obuz ve Umut Ege Ba&#;temur hayat veriyor.
GÜLAY&#;E - &#;LAYDA AL&#;&#;AN
MERCAN - HANDE SORAL
BARBAROS - BURAK TOZKOPARAN
AL&#; - GÖRKEM SEV&#;ND&#;K
ZIPKIN - ERDEM &#;ANLI
SAB&#;T - EM&#;R ÇUBUKÇU
NERM&#;N - H&#;LAL UYSUN
MENDERES - SERKAN ERCAN

ate&#;-ku&#;lar&#;

ÇOCUK OYUNCULAR

MERCAN - ALM&#;RA TUANA ALBAY
SAB&#;T - FUAT FAT&#;H ODABA&#;I
ZIPKIN - BERKE OBUZ
KARA - UMUT EGE BA&#;TEMUR

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

kaynağı değiştir]

Bölümler[değiştir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir