fotoğraftan qr kod tarama / Fotoğraf Galerisinden QR Kodu Nasıl Taranır?

Fotoğraftan Qr Kod Tarama

fotoğraftan qr kod tarama

iPhone kameranızla QR kodunu tarama

Web sitelerine, uygulamalara, kuponlara, biletlere ve daha fazlasına bağlantılar için Hızlı Yanıt (QR) kodlarını taramak amacıyla Kamera’yı veya Kod Tarayıcı’yı kullanabilirsiniz. Kamera, QR kodunu otomatik olarak algılar ve vurgular.

QR kodunu okutmak için kamerayı kullanma

  1. Kamera’yı açın, sonra iPhone’u, kod ekranda görünecek şekilde konumlandırın.

  2. İlgili web sitesine veya uygulamaya gitmek için ekranda görünen bildirime dokunun.

Denetim Merkezi’ndeki Kod Tarayıcı’yı açma

  1. Ayarlar  > Denetim Merkezi bölümüne gidin, sonra Kod Tarayıcı’nın yanındaki Ekle düğmesi simgesine dokunun.

  2. Denetim Merkezi’ni açın, Kod Tarayıcı’ya dokunun, sonra iPhone’u kod ekranda görünecek şekilde konumlandırın.

  3. Daha fazla ışık eklemek için el fenerine dokunup onu açın.

Ayrıca bakın:iPhone kameranızla Canlı Metin’i kullanmaE-posta adresini yakalamak için Kamera’yı kullanma

Google Fotoğraflar (iOS)

3. Barkod Tarayıcı

Tüm tarama uygulamaları arasında, Barcode Scanner, görüntülerden QR kodlarının taranmasını destekleyen tek uygulamadır. Uygulamayı Play Store'dan yükleyin ve açın. Şimdi "Görüntüyü Tara" seçeneğine tıklayın ve QR kodunun görüntüsünü seçin.

Tarayıcıyla aynı telefonda depolanan görüntüden QR kodunu taramak için en iyi uygulamalardan bazıları.

Uygulamanın size anında QR Koduna bağlantı sağlayacağı QR Kodunu seçmek için dört köşeyi ayarlayın.

Uygulama ayrıca daha az reklam içerir ve kullanımı kolaydır. Ancak, Barkod Tarayıcı yalnızca Android'de mevcuttur. Bir iPhone kullanıyorsanız, Qrafter çok mantıklı.

Barkod Tarayıcısını İndirin (Android)

Ayrıca Oku:Bir Telefondan Diğerine WiFi Şifresini Paylaşmak İçin 6 QR Kod Uygulaması

4. CodeTwo Qr Code Masaüstü Okuyucu

CodeTwo QR Code Desktop Reader, QR Kodunu doğrudan ekrandan tarayabildiği bir çok özelliğe sahiptir. Dolayısıyla, yalnızca görüntüyü taramak için ekran görüntüsü almanıza gerek yoktur. Bunun dışında QR Kodunu web kamerasından, görüntülerden ve hatta tıklama tahtasından tarayabilir.

code, google, lens, just, select, scqr, open, will, provide, tlink, barcode, zxing, codes, tgoogle, desktop

Sonucu QR Kodu metin alanında bulabilirsiniz. Metni kopyalamak için sağ tıklayın ve kopyayı seçin ve bağlantıyı açmak için tarayıcıya yapıştırın.

QRcode Masaüstü Okuyucusunu İndirin (Windows)

5. Zxing Decorder Çevrimiçi

Zxing Decorder, QR Kodlarını görüntülerden taramak için kullanılan web uygulamasıdır. Bir web uygulaması olduğu için, Android, iOS, Windows, Mac, Linux veya Chrome OS olsun, bulunduğunuz platformdan bağımsız olarak erişebilirsiniz. Sadece Zxing web sitesini açın ve resmi QR Koduyla yükleyin.

QR Kodu Resimden Nasıl Taranır

Zxing Decoder, QR'nin kodunu çözecek ve ondan ayıklama ayrıntıları sağlayacaktır. Ayrıştırılan sonuçlar bölümünün yanında QR Kodu bağlantısını görebilirsiniz. Sadece bağlantıyı seçin ve sağ tıklayın ve ardından bağlantıyı açmak için "Git" seçeneğini seçin. Bu kadar.

Zxing Decorder Online'ı Açın (Web Sitesi)

Sarma: Görüntüden QR Kodunu Tarayın

Tüm QR Kodları yalnızca web bağlantıları içermez. QR Kodu başka bir değere sahipse, bazı platformlarda açılmayabilir. Ayrıca, Whatsapp web gibi birkaç QR kodu yalnızca Whatsapp'ın kendisinden QR kod tarayıcı kullanılırken düzgün çalışır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası