araba boya astarı / Sprey Boyayla Araba Nasıl Boyanır?: 13 Adım (Resimlerle)

Araba Boya Astarı

araba boya astarı

Araba Boyama Öncesi Yoklama Macunu Pürüzsüz hale gelen yüzeye boyanın daha iyi tutunması için astar atılır. astar 1 gün kadar sertleşir. sertleşen astar yine kalından başlayarak ince zımparaya kadar en son da su zımparası olmak şartı ile yüzey pürüzsüz bir hale getirilir. gerekli yerlerde yoklama macunu çekilebilir.

Astar atmadan boya atılır mı?

Zemine yağlı boya uygulaması yapılacaksa, yağlı boya öncesi astar uygulaması mecburi bir işlem değildir. Yağlı boyadan su bazlı boyaya geçişlerde ise, astar uygulama mutlaka yapılmalı.

Oto boyadan önce astar gerekir mi?

Eğer kapsamlı ve zaman alıcı kaynak işlemleri gerekiyorsa, kaynak için onaylanan bir astar kullanımı gereklidir. Astar, oluşan gazlara ve dumana göre kaynak işlerinde güvenle kullanılabilir. Astar ayrıca, çevredeki boyanın yanmasını da önler ve kaynak esnasında tehlikeli sıçramaların oluşmasını engeller.

Astara zımpara yapılır mı?

*Astar kuruduktan sonra, sulu zımpara yapıyorsak kuru zımpara yapıyorsak kum zımpara kullanılarak zımparalama yapılır. Daha az toz ve temizlik sebebleriyle ıslak zımparalama tercih edilmelidir.

Astara ne kadar tiner katılır?

İç ve dış yüzeylerde sentetik son kat boyaların altına astar olarak kullanılır. Yüzeyler her türlü kir, pas ve yağdan temizlenmelidir. Fırça ve rulo uygulamasında 1 L Astar Boya ml Dyo Sentetik Tiner ile inceltilir.

Duvara astar neden atılır?

Astar boya uyguladığınız duvarlar nem ve rutubetten korunmaktadır. Hem duvar boyası hem de duvarın ömrünü uzatmaktadır. Yüzeyin boyaya hazırlanması ve boyanın yüzeye daha iyi yayılmasını sağlamaktadır. Ayrıca boyanın eşit şekilde emilmesini sağlayarak, boyadan tasarruf ettirmektedir.

Astar boyadan sonra ne zaman boya yapılır?

Şimdi, boya yapılmadan astar boyaların tam kuruma sürelerini gözden geçirelim. Su bazlı astar uygulandıktan en az saat sonra boya yapılabilir. Selülozik astar uygulandıktan en az yarım saat sonra boya yapılabilir. Sentetik astar uygulandıktan 24 saat sonra boya yapılmalıdır.

1 arabaya kaç litre boya gider?

Yeni bir renk geliştirmek için tam olarak doğru tonu elde etmek ve boyayı farklı koşullarda test etmek için yaklaşık 1, litre boya gerekir. Bir otomobilin boyası, doğanın ve insanların müdahalelerine rağmen güçlü kalabilmelidir.

Komple araba boyama kaç gün sürer?

Boya öncesi kuruma 2 gün, boya 1 gün, boya sertleşmesi 2 gün, pasta cila zımpara 1 gün totalde boyandıktan sonra 3 gün sonra aracınıza kavuşabilirsiniz.

Oto boya yaparken nelere dikkat edilmeli?

*Aracın üzerinde yer alan boya kodu ile karışım hazırlanmalıdır. *Aracın üzerindeki rengin fabrikasyon renk olup olmadığı gözönünde bulundurulmalıdır. *Boya Karışımında Kullanılacak Tiner yada çözücüler mutlaka uygun ölçüde hazırlanmalı ve extradan çözücü madde içermemelidir.

Boya için kaç numara zımpara?

Zımpara kalınlığı 60, 80, gibi sayılarla ifade edilir. Sayı büyüdükçe zımpara kalınlığı da azalır. Duvarda sadece alçı varsa ve son kat saten alçı henüz yapılmamışsa kalın zımparaları tercih etmelisin. 40 ve 60 numaralı zımparalar bu işlem için yeterli olacaktır.

Tampon nasıl zımparalanır?

Pürüzsüz Bir Yüzey Elde Etme

Herhangi bir pürüz kalmayana dek tüm tampon yüzeyini su dolu bir sprey şişesinden su püskürterek numara kum zımpara kağıdı zımparalayın. Bu işlemi yaparken her zaman üzerinde çalıştığınız yüzeye su püskürterek zımpara kağıdı ve tampon arasında sabit bir su tabakası bulundurun.

Selülozik astar nasıl yapılır?

Metal yüzeyler – grit zımpara ile zımparalandıktan sonra Selülozik Tiner ile silinmelidir. Ambalajdaki astar uygulanmadan önce iyice karıştırılmalıdır. Belirtilen oranlarda inceltilerek hazırlanan karışım, pistole ile 2–3 çapraz kat olarak uygulanır. Katlar arasında 10 – 15 dakika beklenmelidir.

Astara tiner konur mu?

Bozuk yüzeyler ve varsa eski boya &#; astar tabakası kazınmalı, zımparalanmalı ve zımpara tozları temizlenmelidir. Metal yüzeyler zımparalandıktan sonra Endüstriyel Rapid Tiner veya Temizlik Tineri ile silinmelidir. Ambalajdaki astar uygulanmadan önce iyice karıştırılmalıdır.

Astar ne kadar inceltilir?

Astar boyaya ne kadar su katılır sorusuna dönersek kullanacağınız astarın litresinde göre değişmektedir. Genel bir şekilde ürünün %15&#;i kadar su ekleyebilirsiniz ya da ürünün kutusunda yer alan önergede önerilen kadar su eklemeniz tavsiye edilir.

Astar boyanın içine tiner konur mu?

 Fırça ve rulo uygulamasında 1 L Astar Boya ml Dyo Sentetik Tiner ile inceltilir, tek kat uygulanır. Bir gün sonra zımpara yapılarak, üzerine sentetik son kat boyalar uygulanabilir.  Uygulama sonrası fırça ve aletlerin temizliği Dyo Sentetik Tiner ile yapılabilir.

Astar Boyalar

Evinizin Her Yerinde Benzersiz Astar Boyalar

Astar boyalar; diğer boyalardan biraz daha farklı olan bir türdür. Astar boyaları genellikle duvar, metal, ahşap gibi yüzeylerde kullanılabildiği gibi otomobillerin dış zeminlerinde de kullanılabilmektedir. Astar boyalar diğer boyaların alt zeminini oluşturmaktadır. Uygulandığı yüzeyde daha hoş ve yenilikçi bir görüntünün hakim olmasını sağlayacaktır. Astar boya, diğer boyanın zeminini oluşturmak için tercih edilmektedir. Uygulandığında duvar boyasının uzun süre kalıcılık sağlayabilmesine neden olması nedeniyle kişiler için ekonomik açıdan da avantaj oluşturacaktır. Bu boyanın kullanılması diğer boyanın yüzeye daha iyi yapışması ve pürüzsüz görünebilmesini destekleyecektir. Katman olarak kullanıldığı için diğer boyanın koruyuculuğunu önemli ölçüde artırabilecektir. Oldukça başarılı olan bu astar boyasının iç yapısında sentetik ve reçine malzemesi bulunmaktadır. Bu nedenle duvara herhangi bir zarar vermeyecektir. Astar boyalarının dayanıklılığını artıran madde ise poliüretan içeriğidir. Astar boya dış cephe içerisinde kullanıldığında en etkili sonucun ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Dış cepheler diğer yüzeylere nazaran daha dikkatli davranılması gereken yüzey türüdür. Çünkü dış görünümü etkileyebilecek en önemli detaylardan bir tanesi dış cephenin nasıl göründüğüdür. Özellikle pütür ve gözenekli yüzeyler evlerin ya da diğer yaşam alanlarının eski bir görünüm sunmasına neden olabilmektedir. Astarlı boyalar pütür ve gözeneklerin giderilmesini destekleyerek yaşam alanlarında daha kusursuz bir görünüm oluşmasını sağlayacaktır. Bunun yanı sıra Astar boya çeşitleri lekelerin giderilmesinde de oldukça başarılıdır. Zeminde kötü bir görünüm sunan lekeli ve çirkin bir görünüm bulunuyorsa, astar boyası uygulanarak lekeli görünümün giderilmesi daha başarılı olacaktır. Astar boya kullanılmadan diğer dış cephe boyası uygulanırsa lekeli görünüm bazı durumlarda alttan belirgin bir şekilde görünebilmektedir. Tüm bu nedenlerden dolayı birçok insan dış cephelerde koyu zemin renkler tercih ederek lekeli görünümün tamamen ortadan kaldırılmasını istemektedir. Ancak astar boya kullanımı ile zeminde daha açık tonlar tercih edilebilmektedir. Astar boyalarda yağlı ya da su bazlı çeşitler bulunabilmektedir. Her iki çeşit tercih edilebileceği zeminin durumuna göre boya seçimi yapılması daha doğru olacaktır. Alçıpan astar boyalar dış zeminin boya altında kullanılan alçı formlu bir boya türüdür. Sünger gibi zemin tarafından emilerek kusursuz bir görünüm sunacaktır. Duvar astar boyaları ise her zeminde rahatlıkla tercih edilirken yüzeyin pürüzsüz rengin ise daha canlı görünmesini sağlayacaktır.

Astar Boyalar ile Evlerinizin Daha Dekoratif Bir Görünüme Ulaşsın

Astar boya iç cephe içerisinde kesinlikle kullanılması gereken bir boya tipidir. İç cephe evin dekoratif görünümüne olumlu katkılar sunabilmektedir. Evin iç duvarlarında sürekli olarak kullanılması nedeniyle zaman içerisinde lekelenmeler, yüzey problemleri ortaya çıkabilmektedir. Bu sorunlar giderilmediği takdirde üzerine boya sürülmesi badana işleminden başarılı sonuçlar alınabilmesini olumsuz etkileyecektir. Astar boyalar problemli yüzeylere uygulandığında yüzeyin daha pürüzsüz görünmesini sağlayacaktır. Bunun yanı sıra lekeli görünümün tamamen kapatılmasına da yardımcı olacaktır. Lekeleri tek sürümde giderdiği için üzerine hangi renk tonu atılırsa atılsın, lekeyi kusması ya da göstermesi söz konusu olmayacaktır. Astar boyalar iç cephelere uygulandığında evin boyasının daha dayanıklı olmasını sağlayabilmektedir. Uzun süreli kullanım sağlaması maddi ve manevi açıdan birçok kişi için avantaj oluşturacaktır. Astar boya diğer boyaların yüzeye daha yapışmasını ve yüzeyin korunmasını destekleyecektir. Uygulama sonrası üzerinde diğer boya sürüldükten sonra soyulma olasılığı tamamen ortadan kaldırılacaktır. Astar boya uygulanışı oldukça kolaydır. Bu nedenle kişilerin kimseden yardım almadan boyayı uygulayabilmesi mümkün olacaktır. Astar boya içerisinde dolgu malzemesi, tutkal, sentetik madde, alçı gibi malzemeler bulunmaktadır. Astar boyalarında renk olarak beyaz ve krem tonları yer almaktadır. Astar olarak kullanılması nedeniyle farklı ton seçilebilmesi söz konusu olmayacaktır. Boyanın uygulanmadan önce inceltilmesi gerekecektir. İnceltilmeden duvara uygulandığında kat kat bir görünüm yaratırken fırça darbeleri belirgin bir şekilde ortaya çıkabilmektedir. Boya uygulanmadan önce kullanılacak zeminde bulunan pürüzlü yapıların alçı yardımı ile tamamen kapatılması gerekecektir. Alçı uygulaması zeminin pürüzsüz görünümünü artıracağı için astar boya da pürüzsüzlüğünü daha çok ön plana çıkaracaktır. Uygulama öncesinde zımpara yapılması pütürlü gözeneklerin ortadan kaldırılmasını sağlayacaktır. Bu işlemler uygulandıktan sonra astar boya inceltilme işlemine geçilebilmektedir. Astarboya hazırlanışı esnasında az miktarda tiner kullanımı gerekecektir. Çünkü çok inceltme yapılması astar boyadan beklenilenin alınamamasına neden olacaktır. Boyadan en verimli sonucun alınabilmesi için iki kat sürülmesi gerekecektir. İlk katın sürülmesinden sonra ortalama dakika bekletilerek iyice kurutulması gerekecektir. Yeterince kuruduktan sonra 2. kat sürülerek bir miktar beklenmelidir. Astar boyanın nazik ve özenli bir şekilde uygulanmasından yaklaşık saat sonra diğer boya uygulanması işlemine geçilebilmektedir.

Astar Yağlı Boya Çeşitleri ile Zeminin Mukavemetini Artırın!

Astar boyaları iç cephe ve dış ceplerinde tercih edilecekse farklı çeşitleri arasından seçim yapılabilmesi gerekecektir. Astar boyalar su ve yağ bazlı olmak üzere 2 farklı şekilde bulunabilmektedir. Astar yağlı boya içeriğinde reçine bulunan bir boya tipidir. Yağlı boyalarda örtme kabiliyeti oldukça yüksektir. Bu nedenle zemini çok başarılı bir şekilde örtebilecektir. Yağlı boyalar sıklıkla iç cephe ve dış cephelerde tercih edilebilmektedir. Bu boya rulo fırça ile nazikçe uygulanmaktadır. 50 derecelik açı ile uygulanması en doğru sonucun alınabilmesini sağlayacaktır. Yağlı boyalar bar basınca sahiptir. Bunun yanı sıra yağ, kir, pas ve diğer maddelerden zeminin arındırılması konusunda oldukça başarılıdır. Yağlı boyaların bu denli etkili olması nedeniyle zımpara uygulamasının yapılmasından sonra yalnızca tek kat astar boya kullanılacaktır. Bu boya türünde sonucun olumlu olması için duvar ısısının 5 derece ve üzerinde olması gerekecektir. Sürülüm sırasında boyanın % miktarı kadar tiner kullanılarak inceltme yapılmalıdır. Tiner konulduktan sonra fırça ile karıştırma yapmak yerine hafif olarak bir iki kere çalkalanması istenmektedir. Daha sonra homojen bir hale geldiğinden emin olduktan sonra uygulama başlatılmalıdır. Astar yağlı boya alt zemine uygulandığında saat içerisinde kuruyabilecektir. Ancak son katta uygulandığı takdirde ortalama saatte tam kuruma sağlayabilmektedir. Yağlı boyalar serin ve kuru bölgelerde ağzı açılmadığı takdirde 1 yıl boyunca kullanılabilecektir. Astar yağlı boya fiyatları seçilen marka ve boyanın miktarı açısından farklılık göstermektedir. Astar duvar boyası çeşitleri içerisinde diğer bir ürün su bazlı boyadır. Su bazlı boya içerikleri ana boyanın daha az kullanılmasını sağlayabilmektedir. Son kat ya da ilk kat olarak uygulandığı takdirde oluşabilecek renk dalgalanmalarını ortadan kaldırabilmektedir. Bunun yanı sıra bu boya türü yağlı boya çeşidi kadar mukavemet sağlayamasa da normal bir boyaya göre fazlası ile koruyucudur. Su bazlı olması nedeniyle yüzeye hızlı bir şekilde nüfuz ederek boyanın daha iyi bir şekilde duvara tutunabilmesini sağlayacaktır. Ayrıca çok emici özelliğinin yanı sıra tozutmayı da engelleyebilmektedir. Çok yoğun bir kıvamı bulunmayan su bazlı boyalar herhangi bir sıcaklık altında parlama yapmamaktadır. Su bazlı astar boyaları hem iç cephe hem de dış cephe için tercih edilebilecektir. Gözenekli bir yapısı bulunan bu boya hava geçirgenliğini engellemezken, buhar geçirgenliği de oldukça yüksektir. Bu boyanın adından da anlaşılacağı gibi yalnızca su ile inceltilebilmesi mümkündür. Rulo fırça yardımı ile sürülebilen bu boya türünün kuruma süresi ortalama olarak 6 saattir. Bunun yanı sıra gerekli durumlarda bu boya tipi 2 kat sürülebilecektir. Bu boyada farklı kilogram ağırlık seçenekleri bulunmaktadır. Astar boya 20 kg fiyatları ve diğer kg ağırlıkta olan ürünlerin fiyatları seçilen marka içeriğine göre farklılık göstermektedir.

Sprey Astar Boya Çeşitleri ile Kısa Süre İçerisinde Kesin Çözüm

Astar boya çeşitlerinin yaşam alanlarında büyük fayda sağlaması farklı çeşitlerinin de ortaya çıkmasını sağlamıştır. Astar boya sprey çeşitleri akrilik malzeme içeriğine sahiptir. Rahatlıkla iç cephe, dış cephe ya da oto boyama için tercih edilebilecektir. Sprey astar boyalarının diğerlerinden herhangi bir farkı bulunmamaktadır. Pürüzlü yüzeylerde alt ya da üst zemine atılarak kusursuz bir görünüme ulaştırılabilmektedir. Sprey formunda olması sayesinde kolayca sıkılarak kullanılabilecektir. Sıkarak uygulamadan önce iyice çalkalanarak boyanın homojen bir hale getirilmesi gereklidir. Sıkılarak kullanıldığı için daha az kullanılmakta ve renk dalgalarını tamamen engelleyebilmektedir. Sprey boyalar normal astar boyalara nazaran zımpara izlerini gidermede oldukça başarılıdır. Özellikle uygulanan boyanın üzerine astar sprey boya uygulandığında boyanın kalıcılığını artırarak pas ya da kir oluşumunu tamamen engelleyebilmektedir. Astar boya spreyi boya üzerine uygulanacak ise, zemindeki boyanın kesinlikle sentetik içerikli olmaması gerekecektir. Astar boya kullanımı için sprey tipi boyalar tercih edilirse boyama sonrasında yaklaşık saat tam anlamı ile kuruması beklenmelidir. Kuruma süresi oldukça uzun olması nedeniyle gerekli durumlarda ısıtıcı kullanılabilmektedir. Sprey boya gerekli durumlarda iki kat şeklinde atılabilmektedir. Birinci kat uygulamasından sonra yaklaşık dakika beklenmesi ikinci uygulamanın daha pürüzsüz görünebilmesini sağlayacaktır. Bu boya türleri zemin boya üzerini atıldığında rengin daha canlı ve parlak görünmesini sağlayacaktır. Sprey boyaların yüze değme ihtimalinin diğer boyaya göre daha fazla olması nedeniyle yüz korumalı maskenin kullanılması gereklidir. Astar boya metal eşyaların üzerine de uygulanabilmektedir. Metal eşyaların üzerine normal boya zemini atıldıktan sonra bu boya sürülerek boyanın sabitlenmesi sağlanacaktır. Son kat astar boyasının atılması metale kir ve pas tutma olasılığı ortadan kalkacaktır. Bunun yanı sıra bu boya kullanıldığında yapışma ve erozyon oluşumu engellenebilmektedir. Su bazlı akrilik kaplamalar sağlık ve güvenlik açısından avantaj sağlayabilmektedir. Bu boyanın kullanılması alt boyanın sağlamlaştırılabilmesini sağlarken, metal için en koruma yapabilmektedir. Yalnızca zemin boya ile boyanmış bir metalden ortalama kat daha dayanıklı olacağını söyleyebilmek mümkün olacaktır. Zemin boyasında oluşabilecek sararmalar, çatlamalar, dalgalanmalar ve kırılmalar önlenebilecektir. Metal üzerine uygulanan astar boya özellikleri arasında çabuk kuruması bulunmaktadır. Zeminin soğuk bir madde olması astar boyasının daha hızlı ve elverişli bir şekilde kurumasına neden olacaktır. Ayrıca metalin çok sıcak olduğu durumlarda bile nemi zemin boyasına geçirme olasılığı bulunmamaktadır. Genellikle metal üzerine 2 farklı kat uygulaması gerekirken, tamamen kuruması için ortalama saat geçmesi gereklidir.

Tüm Yüzeylerde Seçiminiz Astar Boya Çeşitleri Olsun

Astar boyaların en çok kullanıldığı alanlardan bir tanesi otomobillerdir. Otomobillerin hemen hemen hepsinde zemin boyanın üzerine ya da öncesinde astar boyalar uygulanmaktadır. Bu boyalar zemin boyamasından önce ya da sonra tercih edilse de bir farklılık oluşturmayacaktır. Zemin boyasının yapışmadan kuvvetli bir şekilde metale tutunmasını sağlayacaktır. Bunun yanı sıra metalin mukavemetini ciddi oranda artırabilmektedir. Astar boyası atılmamış bir araca oranla kat daha fazla dayanıklılık sağladığını söyleyebilmek mümkün olacaktır. Astar boya oto yüzeyin pürüzsüz görünebilmesini sağlayacaktır. Bu boyanın araca sürülmesi otomobilin zemin boyasının kalıcılığını artırırken olası soyulmaların önüne geçebilmektedir. Araçta herhangi bir renk değişimi meydana gelmiş ise, astar boyanın uygulanması sonrası zemin renginin uygulanması tek renkli görünüm elde edilmesi sağlanacaktır. Araçlarda kalıcı boya varlığı kullanan kişiler açısından yeni bir boya sürümü istemeyeceği için daha az maliyetli olacaktır. Oto astar boya çeşitlerinde de su bazlı ya da yağlı boya çeşitleri bulunmaktadır. Kullanılacak otonun zemin tipine göre boya çeşidi farklılık gösterirken, otomobillerde ağırlıklı olarak su bazlı boya çeşitleri kullanılacaktır. Yağlı boya türünde litre hesabına göre yaklaşık %’lik kısmı kadar tiner kullanılarak inceltme yapılabilecektir. Su bazlı boya tipinde ise yeterli inceliğe ulaşana dek su ile açma işlemi yapılabilecektir. Oto astar boya renkleri genellikle belirgin olmayan içeriklere sahiptir. Boyanın altına uygulanacak ise açık gri, kırık beyaz ya da beyaz renkler tercih edilmektedir. Üste uygulanacak ise genellikle daha çok beyaz ya da kırık beyaz tercih edilecektir. Oto astar boya 10 kg ya da farklı litre ağırlıklarında bulunabilmektedir. Boyanın uygulanması öncesinde yüzeyin pürüzleri zımpara yardımı ile giderilmeli aracın tozu, kiri, pası giderilmelidir. Bu boya ağırlıklı olarak araca iki kat şeklinde atılabilmektedir. Birinci katın uygulanmasından sonra ikinci kat gelene dek dakika bekleme süresi bırakılmalıdır. Daha sonrası ikinci kat direkt olarak uygulanabilecektir. Oto astar boya kuruma süresi ortalama olarak saattir. Astar boyama sonrasında zemin rengi daha parlak, daha canlı ve efektli görünecektir.

Astar Boya Çeşitleri, Özellikleri ve Fiyatları

Astar boyaların kullanım alalarından bir diğeri ahşaplardır. Ahşaplar günümüzde mobilyada, dekorasyon ürünleri vb. birçok alanda aktif olarak kullanılmaktadır. Ahşap astar boyaları eskimiş ahşap eşyalarda ya da yeni kullanıma hazırlanacak ham ahşap ürünlere uygulanabilmektedir. Ahşap malzeme içeriği sebebiyle pürüzlü olabilmektedir. Bu pürüzün giderilebilmesi ve daha estetik görünebilmesi açısından astar boya oldukça başarılı bir seçim olacaktır. Bunun yanı sıra ahşap malzemelerde açıklı koyulu renk hakimiyeti bulunmaktadır. Zemin boyası uygulandığında bu durum renk farklılıklarına yol açabilmektedir. Ahşap malzemeye astar boya uygulanışı estetik bir görünüm sunarken, neme, toza ve güneşe karşı ahşabın korunabilmesini sağlayacaktır. Bu boya tipleri ahşaplar için rahat kullanılabilmesi açısından sentetik madde içermektedir. Bu boya tipi ahşabın korunmasını artıracaktır. Bunun yanı sıra zemine uygulanan rengin daha kalıcı, parlak ve canlı görünebilmesini destekleyecektir. Ahşap zeminlerde ağırlıklı olarak su bazlı astar boya çeşitleri uygulanmaktadır. Su bazlı boyaların diğer boya tipine göre daha akışkan bir kıvamda olması yüzey tarafından daha çabuk emilmesini ve sabitlenebilmesini sağlayacaktır. Bu yüzeylerde uygulanan astar boyası ahşap zemin renginin daha çok ön plana çıkmasına neden olabilmektedir. Ahşap zemine astar boyası yapılmadan önce ilk olarak yüzey tamamen pürüzsüz bir görünüme zımpara yardımı ile ulaştırılır. Pürüzsüzlük sağlandıktan sonra rulo fırçalar yardımı ile boya sürümü gerçekleştirilmektedir. Astar boyası ahşap zeminde genellikle tek kat şeklinde sürülse yeterli olacaktır. Ancak bazı gerekli durumlarda iki kat uygulaması da yapılabilmektedir. Bu boya türünün ahşap zeminde tamamen kuruyabilmesi için ortalama saat yeterli olacaktır. Zeminin kuruduktan sonra renk daha parlak ve canlı görünecektir. Ahşap astar boyasında farklı litre ağırlık seçenekleri bulunmaktadır. Astar boya fiyatları 15 kg tercih edildiğinde uzun süreli kullanım ve daha az maliyet sağlayabilecektir. Ahşap boya fiyatları seçilecek marka ve ağırlığa bağlı olarak değişiklik gösterecektir. Trendyol üzerinden giriş yaparak astar boyası markaları hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri sepetinize ekleyerek, uygun fiyat ve ödeme koşulları ile anında sahip olabilirsiniz.

1K Akrilik Otomotiv Astar Sprey Boya Uv Dayanıklı Araba Gövde Çizik Onarımı

 
 
► Ürün Oluşumu


Otomotiv Astar Sprey Boya, eski boya filmi ve macunun yüzeyine püskürtmeye uygun, çok amaçlı tek komponentli akrilik astar yüfunduszeue.info ürün sadece kullanım için uygun olmakla kalmaz, aynı zamanda mükemmel doldurma ve kaplama performansına sahiptir, boya filmi yüzeyindeki küçük kusurları doldurmak için kullanılabilir.

 

ÖğeVeriler
RenkŞeffaf
karışım oranı
püskürtme kaplama katman, um
Zaman Aralığı (20°) dakika
Kuruma zamanıYüzey kuruması 45 dakika, cilalı 15 saat.
Mevcut süre (20°) saat
Püskürtme ve uygulama aracıJeosentrik püskürtme tabancası (üst şişe) mm;kg/cm²
Emme püskürtme tabancası (alt şişe) mm;kg/cm²
Teorik boya miktarı katman yaklaşık ㎡/L
Depolama ömrüOrijinal kabında iki yıldan fazla saklayın

► Ürün Avantajları


1. Maliyetleri azaltabilecek ekonomik ürünler;
2. İnce boya filmi ve iyi doldurma kabiliyeti;
3. Tek bileşenli, uygun yapı;
4. Hızlı kuruma hızı ve cilalaması kolay
 

► Ürün Uygulaması


Otomotiv Astarı Sprey Boya, tamamen topraklanmış ve bozulmamış eski boya tabakasına uygulanıfunduszeue.infoal boya ve tamamen kurumuş 2K lake son kat funduszeue.infomaz çelik, plastik, galvanizli çelik ve alüminyum yüzey kullanılabilir.
 
►İnşaat Notu


Püskürtme ve uygulama katmanları: katman, toplamda um
Aralık: dakika, 20℃
Püskürtme ve uygulama aleti: Geocentric püskürtme tabancası (üst şişe) mm, kg/cm²
Püskürtme hava basıncı: emme püskürtme tabancası (alt şişe) mm;kg/cm²
 
► Hakkımızda


1K Akrilik Otomotiv Astar Sprey Boya Uv Dayan&#;kl&#; Araba Gövde Çizik Onar&#;m&#; 0

Forest Paint markası dünya çapındaki kullanıcıların kalbini kazandı.Stabil bir renklendirme sistemi ile kullanımı kolaydıfunduszeue.info marka, Kosta Rika, Dominik Cumhuriyeti, Bolivya, Şili ve benzeri gibi Latin Amerika ülkelerinin çoğu ve Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Belarus ve Çoğu gibi Rusça konuşan ülkelerin çoğu gibi 60'tan fazla ülkeye girdi. orta ülkelerin, BAE, Bahreyn, Kuveyt, Katar vb.Tüm bu ülkelerden büyük itibar kazanıyoruz.Müşterilerimizin çoğu yıllardır şirketimizde çalışmaktadır.
 
► Paket ve Nakliye


Paket: 1L ve 4L veya Özelleştir.
1K Akrilik Otomotiv Astar Sprey Boya Uv Dayan&#;kl&#; Araba Gövde Çizik Onar&#;m&#; 1
uluslararası ekspres
Örnek sipariş için DHL, TNT veya hava kargo ile gönderim yapmanızı öfunduszeue.info hızlı ve uygun nakliye yollarıdıfunduszeue.infoı iyi durumda tutmak için karton kutunun dışında ahşap çerçeve olacaktır.
deniz nakliye
CBM veya dolu konteyner üzerindeki LCL gönderi hacmi için deniz yoluyla nakliye yapmanızı öfunduszeue.info ekonomik ulaşım şfunduszeue.info sevkiyatı için normalde tüm malları paletin üzerine koyacağız, ayrıca malların dışına sarılmış plastik film olacak.
 
► SSS


S1: Araba boyasını karıştırmak için formülleriniz var mı?
C: Evet, CD ve çevrimiçi formüller dahil formüller sağlayacağız.
 
S2: Boyaya bağlayıcı eklememiz gerekiyor mu?
C: Yüksek konsantre ve orta konsantre renkli boyamız var, orta konsantre renkli boya istiyorsanız, bağlayıcı eklemenize gerek yok.
 
S3: Bize promosyon malzemeleri tedarik edebilir misiniz?
C: Evet, renklendirme çizelgeleri, renk kartları, posterler, tişörtler, kataloglar, konserve açacakları vb. tedarik edebiliriz.
 
S4: Otomatik boyama için ne tür malzemeler kullanıyorsunuz?
C: Oto boyamızın kalitesini sağlamak için yüksek kaliteli hammaddeler kullanıyoruz, örneğin: DUPPONT'tan titanyum dioksit, BASF, Ciba ve Clariant'tan pigment, Bayer, DEUCHEM ve DSM'den reçine, BASF ve Bayer'den sertleştirici vb.
 
S5: Teslim süreniz nasıl?
A: depozitonuzu aldıktan sonra 15 iş günü.
"Dürüst, Güvenilir, Güvenilir ve Sonsuza Kadar Olağanüstü."

 
► Bize Ulaşın


 

1K Akrilik Otomotiv Astar Sprey Boya Uv Dayan&#;kl&#; Araba Gövde Çizik Onar&#;m&#; 2

Etiket:

İzolasyon Baz Kat Vernik Oto Boya,

2k otomotiv epoksi sprey boya,

2k Otomotiv Astar Sprey Boya

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası