20 ekim dolunay burçlara etkisi / 9 Ekim Koç Burcunda Kironyen Dolunay Meydana Geliyor: Burçları Nasıl Etkileyecek?

20 Ekim Dolunay Burçlara Etkisi

20 ekim dolunay burçlara etkisi

Dolunay ne zaman, Koç dolunayı burçlara etkisi nedir? Ekim Dolunay nasıl ve hangi burçları etkileyecek?

Giriş Tarihi:

Dolunay burçlara etkisi ile bugün astrolojiyle ilgilenen binlerce kişinin gündemine geliyor. Ekim ayında gerçekleşecek olan Dolunay'ın günlük yaşantımızda büyük etkileri olacağını ifade eden astrologlar en çok da kişilerde “netleşmek, bitirmek, arınmak, şifalanmak” konularında etkili olacak olaylar yaşabileceğini kaydetti. Peki, Chiron etkili Dolunay ne zaman, Koç dolunayı burçlara etkisi nedir, Dolunay nasıl ve hangi burçları etkileyecek? İşte tüm detaylar

Dolunay ne zaman, Koç dolunayı burçlara etkisi nedir? Ekim Dolunay nasıl ve hangi burçları etkileyecek?

Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunay için nefesler tutuldu. Bu olayın astrolojide oldukça önemli olması nedeniyle astroloji tutkunları araştırmalarına başladı. Bu noktada "Dolunay ne zaman, ayın kaçında, burçlara etkisi nedir?" soruları yanıt aramaya başladı. Astrologlara göre; Koç burcunda gerçekleşecek olan bu dolunay hayatımızda Chiron etkisi yaratacak. Peki, Bu tutulmanın başka ne etkileri var? Dolunay ne zaman, ayın kaçında gerçekleşecek? İşte tüm detaylar

DOLUNAY NE ZAMAN?

Dolunay, 9 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 'te Koç burcunun 16 derecesinde gerçekleşecek. Bu Dolunay bizlere öncü ve ateş elementi olan Koç burcunun temalarını hissettirecek. Şimdiye dek cesaretimizi toplayamadığımız konularda daha cesur davranabiliriz. Potansiyellerimizi daha rahat ortaya koyabiliriz. Risk alma konusunda daha cesur davranabiliriz.

Chiron'un Koç'ta Dolunay kavuşumu girişimlerde bulunurken başarısız olma korkusunu ve özgürlüğün kısıtlanması hislerini ön plana çıkarabilir.

CHİRON ETKİLİ KOÇ DOLUNAYININ TEMALARI

Bu dolunayın ana temaları: Netleşmek, bitirmek, arınmak, şifalanmak.

ARKADAŞINA GÖNDER

Dolunay ne zaman, Koç dolunayı burçlara etkisi nedir? Ekim Dolunay nasıl ve hangi burçları etkileyecek?

SON DAKİKA

Ekim Haftalık Bur&#; Yorumları


TERAZİ BURCU

Sevgili terazi yeni bir haftanın başlangıcında kendinizi sorumluluklar konusunda fazlasıyla yoğun hissedebilir ve arada bir dinlenme hakkınızın olduğuna kanaat getirebilirsiniz. Bugünlerde yaşadığınız yoğunluklar kendinize vakit ayıramamanıza ve dolayısıyla yaptığınız işten keyif alamamanıza yol açıyor olabilir. Bu hafta özellikle aile ortamında maddi konuların ön plana çıkacağı ve tasarrufa gitmenin faydalı olacağı görüşünde birleşebilir ve bu konu ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.


AKREP BURCU

Sevgili akrepler,yeni bir haftaya başladığımız bugün her şeyin istediğiniz yönde gelişmesini arzu edebilir ve beklentilerinize bir an önce kavuşmak niyeti ile hareket edebilirsiniz. Bu hafta özellikle aile yaşamınızda ilgili bazı sorunlar canınızı sıkabilir ve bunları çözüme kavuşturmak amacıyla aile bireyleriyle konuşabilirsiniz. Konuşma sırasında yanlış anlaşılmalara meydan vermeden söylediklerinizin kabul görmesini beklemek niyeti ile çıktığınız bu yolda hem eşinizin hem de çocuklarınızın desteğini arkanızda görebilirsiniz.


YAY BURCU

Sevgili yaylar, yeni bir haftanın ilk gününde kendinizi hem duygusal hem de fiziksel yönde güçlü hissedebilir ve istediklerinizi hayata geçirmek konusunda heyecanlı davranabilirsiniz. Bu hafta yaşadığınız yeri güzelleştirmek ve ufak tefek dokunuşlar yaparak değiştirmek isteği içinde hareket edebilirsiniz. Çalışma ortamında kendinizi daha fazla önde gösterme arzunuz çevrenizdeki kişilerce yanlış anlaşılmaya sebep olabilir.


OĞLAK BURCU

Sevgili oğlaklar yepyeni bir haftanın başlangıcında kendinizi dinamik ve heyecanlı hissedebilir, özel yaşamla ilgili bazı sorunları bitirmek üzere harekete geçebilirsiniz. Daha önceden kafanızda tasarlamış olduğunuz bazı düşünceleri partnerinize açmak ve ondan onay görmek isteğiniz bu hafta amacına ulaşabilir. Çalışma ortamı ile ilgili bazı değişimler her ne kadar sizi düşündürüyor olsa da kendinizi ifade edebileceğiniz bir alanı bulmak hiç de zor gözükmüyor.


KOVA BURCU

Sevgili kovalar yeni bir haftanın başlangıcında kendinizi hem motivasyon hem de duygusal anlamda güçlü hissedebilir ve gelecek hedefleriniz ile ilgili ön çalışmalara başlayabilirsiniz. Ancak yine de bazı konularda kararsız kalmanız mümkün gözüküyor. Özellikle maddi konular ile ilgili belirsizlik hedefinize ulaşmada size biraz engel çıkartabilir. Çalışma ortamında ise bütün negatif etkilerden uzak kendinize bir ortam hazırlamak isteyebilir ve kendinizi sadece işinize vermek isteyebilirsiniz.


BALIK BURCU

Sevgili balıklar yepyeni bir haftaya başladığımız bugün kendinizi oldukça cesaretli ve atılgan hissedebilir ve düşüncelerinizi gerçekleştirmek üzere harekete geçebilirsiniz. Bu hafta kariyer yaşamınızda değişiklik yapmak isteyebilir kendinize uygun başka meslekleri incelemek isteyebilirsiniz. Yeni öğrendiğiniz bilgiler üzerine kendinizi bu konuda geliştirmek ve toplum içinde göstermek şu an için cazip gelebilir. Çalışma ortamında bazı durumlar canınızı sıkacak olsa da çok çabuk bir şekilde önlemini alıp işinizle ilgili ilerlemeyi kısa bir sürede gerçekleştirebilirsiniz.

False
Uygun Değil: Evlilik ve ilişkiler için uygun değil.Yükselen burç hesaplama sayfasından doğum bilgilerinizi girerek yükselen burcunuzu öğrenebilirsiniz.Oğlak Burcunda Dolunay Burç Yorumları ‘nı blogdan okuyabilirsiniz.

7/1/22 Yengeç Burcunda Yeniay 29 Haziran

29 Haziran tarihinde saat Yengeç burcunda bir yeniay yaşayacağız. Bu yeniaya Jüpiter bir kare açı yapıyor. Ne yaparsanız yapın aşırıya kaçmamaya özen gösterin. Planlarınızda bazı değişimler olabilir, masraflar beklediğinizden fazla olabilir, yolculuk beklediğinizden uzun sürebilir, tatilde yemeği fazla kaçırıp biraz fazla kilo alabilirsiniz. Herşey çok mümkün ve kontrollü olmak biraz zor gözüküyor. Bu nedenle önlemlerinizi baştan alın! Emin olmadığınız konular varsa konusunun uzmanından danışmanlık almak faydalı olacaktıfunduszeue.infoç burcu evi, aileyi, yerleşimi, taşınmayı, duygusal konuları ve vatanı temsil eder. Anne arketipidir. Empati yeteneği ve sezgiler bu burç ile temsil edilir. Bedende mide ve göğüfunduszeue.info 7° Yengeç Burcunda gerçekleşecek. ° Yengeç / Oğlak burçlarında bir göstergeniz varsa yeniayda başrolde funduszeue.info, Yengeç burcunu yönetir. Doğum haritanızdaki Ay 'ın da hangi evde olduğu bu yeniay zamanında önemli olacaktır. Doğum Haritası sayfasından haritanızı çıkarın ve Ay 'ın bulunduğu evi bulun. Astrolojide Evler serisinden bu evin konularını ve Ay 'ın bu evde neyi temsil ettiğini de funduszeue.info yeniay zamanında herşey sıradışı ve beklenenden hızlı gelişfunduszeue.info 'ın Burcunuza Etkisi 'ni burcunuza ve yükselen burcunuza göre okuyun. Eğer yükseleninizi bilmiyorsanız Yükselen Burç Hesaplama sayfasından öğfunduszeue.infoç Yorumları blogdafunduszeue.info

6/23/22 İkizler Burcunda Yeniay 30 Mayıs

İkizler yeniayı 30 Mayıs tarihinde 'da gerçekleşiyor. İkizler burcu değişken nitelikte hava elementi bir burçtur. Bu nedenle bu yeniay zamanında şartları ve koşulları değiştirmek için bazı adımlar atacağız. Bu daha çok iletişim, eğitim, yolculuklarla ilgili olabilir. İkizler burcu genelde yakın çevreyi temsil eder. Kardeş ve kuzenlerinizle olan bağlantılarınız veya onların hayatıyla ilgili gelişmeler daha fazla öncelikli funduszeue.infor her zaman çift konuları temsil eder. Aynı anda iki iş, iki eğitim veya çifte şansı getirebilir. Bu nedenle burç yorumlarını okurken karşınıza çıkacak konularda birden fazla ihtimal olasılığını aklınızda bulundurun.Çevirmenler, gazeteciler, satışçılar, pilotlar, kargocular, kuryeler, sosyal medya, dil eğitimleri bu süreçte çokça gündemi meşgul edebilir. Bir haberin yayılması, yalan haberler ya da sosyal medyanın hareketlenmesi çok olasıdıfunduszeue.info yeniaya Jüpiter ve Mars 'ın Koç burcundan bir destekleyici açısı olacak. Yeni bir girişime adım atabilirsiniz. Daha önce çok da tecrübeli olmadığınız bir alanda bir fırsat yakalayabilirsiniz. Cesur olun ve bir adım atın. Ancak bu adımı atarken de gerçek olamayacak hayaller peşinde koşmayın. Yanılgı ve dalgınlıklara da açık bir yeniay olduğu için elinizdeki verileri iyi kontrol edin. Duyduğunuz haberleri teyit etmeden aksiyon almayıfunduszeue.info yeniay zamanında Merkür hala retro ve ileri gitmek üzere çok yavaşlamış durumda. Bu nedenle de belki de gecikmiş bir kararı uygulamaya koymanız gerekebilir. Daha önce başlanmış ama yarım bırakılmış projelere dönebilirsiniz. Veya önceden konuşulmuş konular tekrar gündeme funduszeue.infoç yorumları blogdafunduszeue.info Haritası Analizi ve diğer danışmanlıklar içinfunduszeue.info Eğitimler İçfunduszeue.info

5/22/22 16 Mayıs Akrep Burcunda Ay Tutulması

Akrep burcunda 16 Mayıs tarihinde bu yılın ilk Ay Tutulması yaşanacak. Bu tutulma ile Akrep burcunun temsil ettiği konularda netlik kazanacağız. Akrep burcu kredi, sigorta, faiz, tazminat, nafaka ya da başkaları ile olan ortak kazançları temsil eder. Bu tutulma güney ay düğümü tarafında olacak. Bu nedenle de bu konularda bir defterin kapanması gerekecektir. Bir borcu kapatmak, finansal bir davanın sonuçlanması, bir ödemenin netleşmesi gibi bir tema karşınıza çıkabilir. Devam edebilmek için birşeylerden vazgeçmeniz funduszeue.info ay tutulması bir dolunaydır. Dolunaylar bir sonuç aldığımız, belirsiz konuların netlik kazandığı, herşeyin görünür olduğu zamanları gösterir. Tutulmalar elbette bir yeniay - dolunay döngüsünden daha uzun süre etkilidir. Bu nedenle hayatınızda önemli bir etkisi olacak konular karşımıza çıkabilir. Örneğin bir almak için bir kredi çekme planınız belki burada netlik kazanır. Ancak bunun ödemeleri daha uzun bir zamana yayılabilir. Veya aldığınız ev hayatınızda önemli bir dönemeç olabilir. Tıpkı bunun gibi kısa sürede sonuçlansa bile etkisinin yıllar süreceği konular karşımıza çıkacaktır Nisan tarihinde Boğa burcunda Güneş tutulması yaşadık. Bu bir yeniaydı. Bu nedenle bu tarihlerde attığımız adımların sonuçlarını bu ay tutulmasında göreceğiz. Boğa burcunda Uranüs 'ün de etkin olduğu bir tutulma yaşadık. Bu tutulmada hayatınızda artık sıkışmış olduğunuz konular için radikal çözümler aramış olabilirsiniz. Artık daha özgür olmanızı sağlayacak bir iş ya da yaşam tarzına geçiş yapmanız olasıdır. Önemli değişimleri kapımıza getirecek bu tutulmada bazı sürprizler de yaşamış olabilirsiniz. Şimdi bunların sonucunu alacağımız bir ay tutulması ile karşı karşıyayız. Haliyle 30 Nisan tarihinden bu yana karşınıza çıkan gelişmeleri iyi takip edin. Özellikle finansal konularda bir yüzleşme yaşamanız çok olası.Bu tutulmaya Kova burcundaki Satürn 'ün zorlayıcı bir açısı da olacak. Bu nedenle tutulma zamanında atacağımız adımlar biraz mecburi olabilir. Satürn kısıtlamaları, kuralları, kıtlığı temsil eden bir gösterge. Özellikle vergi ve faizlerle ilgili kurallar ve yaptırımlar gündeme gelebilir. Bireysel hayatlarımızda ise iyi bir bütçe yapmak durumunda funduszeue.infoada Pluto 'da etkin konumda. Akrep burcunun modern yöneticisidir. Roma 'da Pluton (Zengin), Yunan 'da Hades (Görünmez) diye bilinir. Hesiodos Tanrıların Yaratılış 'ında " Güçlü Hades, yüreği acımak nedir bilmeyen tanrı" diye betimlenmiştir. Ölüler diyarının, yeraltının tanrısıdır. Yunanlılar adını anmaktan korkup ona Eubuleus "iyi öğüt veren" gibi sıfatlarla seslenmiştir. Arkeologları, narkotikle uğraşanları, jeologları, araştırmacıları, suçluları, güç sahibi ve zengin kişileri, dedektif ve psikanalistleri de temsil eder. Böcekler ve böcek bilimi de Pluto ‘nun temsil ettiği konular arasında yer alıfunduszeue.infoıtsal hastalıklar, arınmayla ilgili olduğu için boşaltım sistemini temsil eder. Cinsel organlar ve hastalıklarla ilgilidir. Bu tutulma zamanında sosyal medyada, haberlerde sıklıkla bu sembolojiye funduszeue.infoın zamanda benzer bir tutulmayı 16 Mayıs tarihinde yaşadık. Yaşı elverenler bu tarihlerde karşılarına çıkan konuları anımsamaya çalışabilirler. Benzer temaların tekrar etmesi olasıdır Kasım tarihinde Boğa burcunda bir Ay Tutulması yaşadık. Bu tutulma Boğa- Akrep aksındaki ilk tutulmaydı. Kasım ayında yaşanan tutulma da bir ay tutulmasıydı. Ancak ozaman Boğa burcunda ve Kuzey Ay Düğümü tarafında yaşanmıştı. Bu nedenle o tarihte yaşadığınız konular daha fazla işbirliğine dayanan konular olabilir. Burada ise bir sürecin geride bırakılması daha olasıdıfunduszeue.infoç yorumları blogda funduszeue.info

5/8/22 Boğa Burcunda Güneş Tutulması 30 Nisan

Boğa burcunda güneş tutulması 30 Nisan tarihinde 'de gerçekleşiyor. Güneş tutulması bir yeniaydır. Bu nedenle her güneş tutulması aslında içinde yeni bir başlangıç barındırır. Boğa burcu tutulmasıBu tutulma 30 Nisan 'den 1 Mayıs 'e kadar gözlenecek. Güney Amerika, Pasifik, Atlantik, Antarktika 'da gözlenecek olan bu tutulma ülkemizden gözlenmeyecek. Tutulmaların daha çok gözlenen ülkelerde etkin olmasını bekleriz. Bu nedenle küresel etkilerini daha çok güney yarım kürede gözlememiz mümkün. Yine de bireysel olarak veya ülke olarak bu tutulmadan etkilenebiliriz. Bu tutulma sabit bir burç olan Boğa burcunda gerçekleşiyor. Finans, tarım, toprak, tüm sahip olduklarımız bu tutulma zamanında gündemimizde olacak. Yeni bir yatırım yapmak, maddi konularda alınacak yeni kararlar, farklı çözümler bu tutulmanın ana konusu olabilir. Yeni bir gelir kapısı yaratmak, maddi konular için birileri ile bir araya gelmek her zaman mümkün Kasım Kasım tarihinde Boğa burcunda bir ay tutulması yaşadık. Maddi konularda burada atılan adımları anımsayın. Genel olarak daha çok para konuşmaya başladığımız bir döngüye giriş yaptık. Artan fiyatlar, enflasyon, faiz artışları ana konularımız arasında yer aldı. Bu ülkemiz açısından daha etkin bir konu olsa da tüm dünyada finansal konular önemli bir gündem maddesi. Türkiye Akrep burcu olması dolayısıyla bu süreçten en yoğun etkilenen ülkeler arasında. Ülkemiz açısından en etkin tutulmalar ise Ekim ve Kasım ayında gerçekleşfunduszeue.info önce benzer tutulmaları - yılları arasında yaşadık. Yaşı elverenler için benzer konular gündeminize gelebilir. Daha erken bir tarih olarak - yıllarında yaşadık. Ancak bu tarihte yaşanan tutulmaların tam tersi bir tutulma serisi yaşıyoruz. O zaman hayatınızda sorun yaşadığınız konularda şimdi olumlu gelişmeler bekleyebiliriz. O zaman hayatınızda destek aldığınız konular ise bu kez yavaş yavaş hayatınızdaki görevlerini tamamlayarak uzaklaşıyor funduszeue.infoel anlamda haritanızı biliyorsanız 10 derece sabit burçlarda yer alan göstergelerinizi inceleyin. Eğer haritanızı bilmiyorsanız ancak önemli bir süreçten geçiş yapıyorsanız Mini Danışmanlık alarak tutulmanın etkilerini öğrenebilirsiniz. Aşağıdaki yorumları hem burç hem de yükselen burcu dikkate alarak funduszeue.infoç Yorumları blogda funduszeue.info eğitim ve danışmanlıklar için funduszeue.info

4/16/22 16 Nisan Terazi Burcunda Dolunay

16 Nisan Cumartesi saat 'te Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunaya Satürn destek veriyor. Bu nedenle daha soğukkanlı olanlar kazançlı çıkacaktır. Ay, Rigel sabit yıldızı ile paralel. Rigel, eğitmenleri anlatan bir sabit yıldızdır. 1 Nisan tarihinde gerçekleşen Yeniay 'da da Merkür 'ün etkin olduğunu anımsayalım. Merkür de eğitim ve iletişimi temsil eden bir göfunduszeue.infoy Terazi burcunda olacak. Bu da ilişkileri, ortaklıkları, sosyal hayatınızı etkileyecek bir dolunay demek. Terazi haritanızda hangi alanda kalıyorsa, bu alanı etkileyen kişilerle olan ilişkileriniz bu tarihte hassas funduszeue.infoy 26° Terazi burcunda gerçekleşiyor. Bu derece haritanızda herhangi bir noktayı tetikliyorsa direk etki alırsınız. Özellikle 22°° arasında göstergeleri olanlar daha çok etki alabilirler. Koç / Terazi aksında bu derecede göstergeniz varsa bu dolunayda başrolde olabilirsiniz. Eviniz ya da kariyerinizde köklü değişimler yapmanız gerekebilir. Yengeç / Oğlak aksında bu derecede bir göstergeniz varsa, muhtemelen sizi harekete geçirecek ve bazı değişimlere itecek etkiler olacaktır. Stres kapınızın eşiğinde diyebiliriz. İlişkiler konusunda ise manipülasyonlara karşı tedbirli olun. Köklü değişimler sizi bekliyor. Bu virajı alan birliktelikler artık daha derin bağlar funduszeue.info Dolunayı Burç Yorumları funduszeue.infops://is/YwUgnBireysel haritaları yorumladığımız seminerlere katılmak için siz de üyelik alabilirsiniz. funduszeue.info Dolunay haritalarını yorumlamak için mini kursa kayıt funduszeue.info

3/30/22 1 Nisan Koç Burcunda Yeniay

1 Nisan tarihinde Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek. 11 derece Koç burcunda gerçekleşen bu yeniaya iletişim gezegeni Merkür eşlik ediyor. Koç burcu zodyak çemberindeki ilk burçtur. Bu yüzden yenilikleri, ilk kez denenecek girişimleri, deneyimsiz olduğumuz alanları temsil funduszeue.info yeniay zamanında hayatımızda bazı başlangıçlar gerçekleşir. Yeniay zamanı başlayan konular ise dolunay geldiğinde bir netlik kazanır. Yeniay zamanı attığımız adımların sonuçlarını alırız. Bu yeniayda ise zaten Koç başlangıçları temsil ettiği için aslında bu konu iki kez tekrarlanmış oluyor. Bu yeniay zamanında daha önce hiç bilmediğimiz bir konuda bir başlangıç yapacağız. Farklı ve muhtemelen tecrübesiz olduğumuz bir alan olacak. Bu yeni bir kariyer veya yeni bir eğitim olabilir. Yeniayın burçlara etkisinde bunu daha detaylı olacak inceleyeceğiz. Ancak konu ne olursa olsun hızlıca harekete geçmemiz funduszeue.infoa Merkür eşlik ediyor. Merkür genelde eğitim, yolculuk, anlaşma, başvuru veya evrakları anlatır. Bu nedenle de yeniay zamanında daha çok bu konular karşımıza çıkacaktır. Merkür aynı zamanda çocukları temsil eder. Bu nedenle de çocuklar önümüzdeki bir ay ana konularımızdan birisi olabilir. Onlarla ilgili haberleri sıkça funduszeue.info bir konuyu öğrenmek, yeni iş girişimleri için destekleyici etkileri var. İyi değerlendirilebilirse dolunay zamanında verimli sonuçlar alabilirsiniz. Ancak haritada Mars ve Satürn kavuşuma doğru ilerliyor. Başlattığınız projelerin iyi planlanmış ve uzun vadeye yayılan projeler olmasına özen gösterin. Aksi durumda iyi bir fikri heba edebilirsiniz. Bu yeniayda attığınız adımların meyvesini belki de yaz aylarında toplamaya başlayabilirsiniz. Bu yüzden projelerinizi iyi planlayıfunduszeue.infoç yorumları için funduszeue.info sayfasını ziyaret funduszeue.infoışmanlık ve eğitim için bilgiye web sitesinden ulaşabilir veya email göfunduszeue.infoğum Haritası Hesaplama sayfasından haritanızı çıkarabilirsiniz.

3/27/22 1 Şubat Kova Burcunda Yeniay

Yeniay Mars günü Mars saatinde gerçekleşiyor ve Mars Oğlak burcunda yolculuğuna yeni başladı. Uzun vadeli hedefler yapmak için oldukça destekleyici zamanlardan geçiş yapıyoruz. Ancak Yeniaya eşlik eden bir Satürn var. Bu nedenle aslında önümüzde aşmamız gereken bazı engeller olduğunu söyleyebiliriz. Atacağınız adımlarda herşey hızlıca ilerlemeyebilir. Bu nedenle planlı gitmekte fayda funduszeue.info yeniayları genelde sürprizlere açıktır. Yeniaya kare açı yapan Uranüs de bu etkiyi arttırıyor. Elektrik kesintileri, hava sıcaklıklarındaki düşüş bu yeniayın ana konuları arasında olabilir. Türkiye bu derecelere yakın bir noktada yeni bir döngüye başlıyor. 14 Şubat sonrası Türkiye açısından yeni bir döneme başlıyoruz. Şuan Satürn nedeniyle de oldukça zorlu bir döngünün içindeyiz. Bu yeniay zamanında atılan adımların önümüzdeki 2,5 seneye damgasını vuracağını söfunduszeue.infoel yaşamlarımızda ise teknolojik konularda bazı önemli adımlar atabilirsiniz. Ancak Satürn nedeniyle bu sürecin iyi bir planlama gerektirdiğini unutmayın. Bazı zorunlu değişimleri yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sabır ve dayanıklılık gerektirebilir. Satürn 'ün Kova burcunda yolculuğuna yılında başladı. Bu geçişin ana etkilerini görebileceğimiz bir yeniayla karşı karşıyayız. Satürn Kova transitini yazısını tekrar okumak faydalı olabilir. funduszeue.info% Şubat tarihinde Aslan dolunayı gerçekleşecek. Bu yeniay zamanında atılan adımların sonuçlarını gözleyeceğiz. Bu dolunay önemli çünkü 19 Kasım tarihinde gerçekleşen ay tutulmasını tekrar gündeme taşıfunduszeue.infoç Yorumları funduszeue.infoğitimler başlıfunduszeue.info

1/30/22 Burç Yorumları Astrokronos

yılında gündemimiz değişiyor. Şans gezegeni Jüpiter burç değiştiriyor. Bu da bize yakalayacağımız fırsatların değişeceğini göfunduszeue.infor ve Yay aksındaki tutulmaları geride bırakıyoruz. Karşımızda Boğa - Akrep aksında tutulma serisi olacak. Bu serideki ilk tutulmayı 19 Kasım tarihinde yaşadık. Bu tutulma ile ilgili yaptığımız seminer kaydını youtube üzerinden funduszeue.info haritanızı daha iyi öğrenmek veya önümüzdeki Yeniay /Dolunayların etkisini kendi kendinize yorumlamayı öğrenmek isterseniz Mini Programları funduszeue.info da ilginizi çekebilir; Burç Yorumlarıfunduszeue.infoy/astrokronos Koç Burcu Yorumu Boğa Burcu Yorumu İkizler Burcu Yorumu Yengeç Burcu Yorumu Aslan Burcu Yorumu Başak Burcu Yorumu Terazi Burcu Yorumu Akrep Burcu Yorumu Yay Burcu Yorumu Oğlak Burcu Yorumu Kova Burcu Yorumu Balık Burcu Yorumu Bu yıl gerçekleşecek yeniay ve dolunayın bireysel haritalara etkisini yorumlayacağımız Yeniay / Dolunay buluşmalarına Etkinlikler sayfasından kayıt olabilir veya Kronos WEB üyeliği alarak seminerlere ücretsiz katılma hakkı kazanabilirsiniz. funduszeue.info

12/20/21 4 Aralık Yay Burcunda Güneş Tutulması

İkizer Yay aksındaki son tutulmayı yaşıyoruz. yılından beri bu burçta devam eden ay düğümleri transitini de önümüzdeki ay funduszeue.infor yay aksı üzerindeki ay düğümlerinin geçişi ile ilgili yazıda burçlara göre yorumlara da ulaşfunduszeue.info://funduszeue.info üye seminerlerine katılmak isterseniz funduszeue.info sayfasından bilgi funduszeue.infon eğitim içeriklerine funduszeue.info sayfasından ulaşabilirsiniz.

11/27/21 20 Ekim Koç Burcunda Dolunay

20 Ekim Koç Burcunda DolunayKoç dolunayları yeni bir girişimle ilgili ilk adımların nelteştiği zamanlardır. Bu dolunay zamanında önemli başlangıçlar yapılabilir. Ancak Pluto ve Mars gibi iki zorlayıcı gezegenin bir açısı bu dolunay zamanında etkin olacak. Küresel anlamda savaş ve gerilimin artması çok olası. Pandemi ile ilgili konularda yeni bir varyant karşımıza çıkabilir. Umalım ki artık gücünü yitirdiği bir sürecin başlangıcı olsun. Jupiter ‘in bu dolunaya destekleyici bir açısı olacak. Eğitim, yurtdışı ve hukuki konularda şans ve fırsatlar gündeme funduszeue.info Dolunay buluşmalarına katılmak için funduszeue.info sayfasından bilgi alabilirsiniz. Yeniay Dolunay mini programı ise sitede. Transitler ve yeniay dolunay kitaplarını okumak için üye funduszeue.infoğer üyelik paketlerini incelemek için funduszeue.info sayfasını funduszeue.info kurslar ile astroloji konusunda daha fazla bilgi funduszeue.info sayfasından kursları inceleyebilirsiniz. Pratik astroloji kurslarından ileri seviyeye kadar farklı seviyeler için kurslar funduszeue.info eğitimlere kayıt olmak için funduszeue.info sayfasını inceleyebilirsiniz.#astroloji #astrokronos #koçdolunayı

10/20/21 6 Ekim Terazi Burcunda Yeniay

Terazi burcunda yeniay yılın en zorlu yeniaylarından birisi. Bu iyü yönetilmesi gereken yeniayda iyi düşünün ve adım atmadan önce kararlarınızı iki kere değfunduszeue.infoür retrosunun da eşlik ettiği bu yeniay için hazırlık fazı diyebiliriz. Geri çekilin ve tekrar değerlendirin.Üye olarak siz de katılabilir ve haritanızla ilgili merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. funduszeue.info için funduszeue.info semineri için funduszeue.info

9/25/21 21 Eylül Balık Burcunda Dolunay

21 Eylül tarihinde 29° Balık burcunda bir dolunay yaşanacak. Dolunay için astrokronos üyelerle yaptığımız seminerlere katılmak için Kronos WEB üyelik alabilirsiniz. Bu seminerlerde üyelerin haritaları üzerinden soru cevap yapıyoruz ve haritaları üzerinden yorum yapıyorum. Neptün 'ün etkili olduğu bu dolunay zamanında aşı çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalar ve kararlar karşımıza çıkabilir. Sinema dünyası, sanatçılar da bu süreçte gündemde olacaktır. Denizler, sular, sıvılar, gazlar da karşımıza çıkacak diğer olası konulardır. Ülkemizde üniversiteler, uluslararası ilişkiler, büyükelçilerle ilgili önemli sonuçlar alınabilir. Üniversitelerde aşı süreci en önemli gündem maddesi olabilir. Aşı olmayanlara uzaktan eğitim hakkı verilmesi olasıdır.Eğitim için funduszeue.info sayfasından bilgi alabilirsiniz.Üyelik için funduszeue.info

9/19/21 Astrokrono 7 Eylül Başak Burcunda Yeniay

7 Eylül Yeniayında Uranüs etkin. Haliyle bizleri değişime doğru itiyor. Astrokronos 'da yeni üyelik Sitedeki e-kitaplara ulaşabilmek için funduszeue.info Eğitimlere katılabilmek için funduszeue.info

8/25/21 Astrokronos Ağustos Burç Yorumları

İlişki Astrolojisi Mini Program yayınlandıfunduszeue.info haritasında evlilik göstergeleri ve sinastri haritalarını yorumlamada temel ilkeler nelerdir? Evlilik Göstergeleri Ders Videosu Sinastri Semineri Videosu Evlilik Göstergeleri makaleler Evlilik Zamanı makaleler Juno, asteroid ve kara ay lilith kitapçıkları hediyedir. Bonus: Erkek Haritasında Evlilik Sayısı

8/4/21 Astrokronos Ağustos Önemli Günler

Doğum haritası analizi ile ilgili detayli bilgi icin funduszeue.info sayfasini inceleyebilirsiniz. %60 yaz indirimi için kupon kodu: yazindirimiYıllık öngörü almak isterseniz yaz boyunca o da funduszeue.infoe de link uzerinden randevu alabilirsinizGörüşmeleri zoom uzerinden online yapıyoruz. Sonrasında ses kaydı iletiyorum. Soru cevap imkanınız funduszeue.info soru danışmanlık da indirimde funduszeue.info için funduszeue.info

7/22/21 Astrokronos Podcast_ Temmuz

20 Temmuz 21    Merkür Uranüs 60° (14 Yengeç/Boğa)    Sürpriz haberler almaya hazır olun. Yenilik ve değişimi destekleyen birgün. Sürpriz bir teklif alabilir veya plansız bir seyahate çıkabilirsiniz. Değişimden yana olursanız güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz Temmuz 21    Güneş Aslan burcunda    Yazın en sıcak zamanlarına geldik. Aslan burçları için yeni bir döngünün başlangıcı bu ay. Otorite figürleri ise önümüzdeki günlerde sert eleştirilere maruz kalabilirler. Yine de kendilerini daha net bir şekilde ortaya koyabilecekleri bir zaman olacaktır. Tüm gözler üzerlerinde olacaktır. Sanatçılar, özellikle performans sanatçıları ve tiyatrocular açısından da önemli bir tarih aralığı. Önümüzdeki ay Güneşin zorlu açıları olacak. Bu nedenle hem sanatçıların hem de yöneticilerin dikkatli olmasında fayda var, iyi ya da kötü tüm dikkatler onların üzerinde olacak Temmuz 21    Venüs Başak Burcunda    Başak, Venüs 'ün rahat etmediği burçlardan birisidir. Bu nedenle ilişki ve ortaklıklar açısından çok da rahat bir süreç yok önümüzde. Daha sorgulayıcı olabiliriz. Finansal konular açısından sağlık harcamaları daha fazla gündemde olabilir Temmuz 21    Venüs Jüpiter Karşıt (0 Başak/Balık)    Lüks harcamalar gündeme gelebilir. Fazla toleranslı olmak, tembellik, yanlış yatırımlar bu süreçte olasıdır. Bu süreci dinlenmek, tatile çıkmak için kullanabilirsiniz. Bu sürecin kurban bayramının son günlerine denk gelmesi nedeniyle tatil dönüşündeki yoğunluğu da gösterebilir. Geri dönüş tarihinizi 25 Temmuza bırakmayın Temmuz 21    1° Kova Burcunda Dolunay    Ay düğümleri ile destekleyici açısı olan bu dolunay son iki haftadır zorlanan ilişkileri toparlamak için kullanılabilir. Bir araya gelmek, sorunları çözmek için konuşmak, barışmak bu süreçte çok olasıdır. Yolculuklar açısından da bu dolunayı kullanabilirsiniz Temmuz 21    Merkür Neptün Üçgen (22Yengeç/Balık)    Yaratıcılık, ilham ve duygusal konuşmalar açısından oldukça destekleyici. Ancak rasyonel kararlar vermek için çok da uygun olmayabilir. Yanılgıların mümkün olabileceğini unutmayın. Ertesi gün gerçekleşecek zorlu açı öncesinde bu destekleyici açıda kontrollü olmakta fayda var Temmuz 21    Merkür Pluto Karşıt (25 Yengeç/Oğlak)    Bugün önemli imzalar atmaktan ya da önemli kararlar vermekten kaçının. Manipülasyonlar ve baskılar artacaktır. Özellikle bir sözleşmeyi sonlandırmak ya da bir anlaşmayı iptal etmek için baskı görebilirsiniz. 29 Temmuza kadar gerilimli bir iki gün olabilir. Ancak 28 Temmuz sonrasında artık daha kararlı olduğunuzu görebilirsiniz. Bu nedenle bu zaman aralığında olabildiğince soğukkanlı olmaya çalışıfunduszeue.infori Haritaları Yorumlama Atölyesi başlıyor. funduszeue.info

7/18/21 24 Temmuz Kova Burcunda Dolunay

24 Temmuz 21    1° Kova Burcunda Dolunay    Ay düğümleri ile destekleyici açısı olan bu dolunay son iki haftadır zorlanan ilişkileri toparlamak için kullanılabilir. Bir araya gelmek, sorunları çözmek için konuşmak, barışmak bu süreçte çok olasıdır. Yolculuklar açısından da bu dolunayı kullanabilirsiniz Temmuz 21    Merkür Neptün Üçgen (22Yengeç/Balık)    Yaratıcılık, ilham ve duygusal konuşmalar açısından oldukça destekleyici. Ancak rasyonel kararlar vermek için çok da uygun olmayabilir. Yanılgıların mümkün olabileceğini unutmayın. Ertesi gün gerçekleşecek zorlu açı öncesinde bu destekleyici açıda kontrollü olmakta fayda var Temmuz 21    Merkür Pluto Karşıt (25 Yengeç/Oğlak)    Bugün önemli imzalar atmaktan ya da önemli kararlar vermekten kaçının. Manipülasyonlar ve baskılar artacaktır. Özellikle bir sözleşmeyi sonlandırmak ya da bir anlaşmayı iptal etmek için baskı görebilirsiniz. 29 Temmuza kadar gerilimli bir iki gün olabilir. Ancak 28 Temmuz sonrasında artık daha kararlı olduğunuzu görebilirsiniz. Bu nedenle bu zaman aralığında olabildiğince soğukkanlı olmaya çalışın Temmuz 21    Merkür Aslan Burcunda    Daha kalıcı kararlar alabileceğimiz bir zamana geçiş yapıyoruz. Önümüzdeki gündelerde Merkür 'ün sert açıları olacak. Bu bir eğitimi bitirmeyi, bir aracı satmayı ya da bir sözleşmeyi feshetmeyi getirebilir. Bu nedenle bu süreç içerisinde karar verirken acele etmeyin Temmuz 21    Jüpiter Tekrar Kova Burcunda (Retro)    Jüpiter Kova burcuna geçer geçmez teknolojik konularda şans ve fırsatların tekrar gündeminize oturduğunu görebilirsiniz. Bu süreçte online eğitim tekrar gündemimize oturabilir. Yeni teknikler ve konular öğrenmek durumunda kalabilirsiniz. Blockchain tekrar gündemimize oturabilir. Eski konular tekrar gündeme funduszeue.info yorumlama atölyesine ve Sinastri Haritaları Yorumlama atölyesine kayıt için funduszeue.info

7/14/21 Astrokronos Podcast_1/9 Temmuz

Temmuz Ayın Önemli Günleri 1 Temmuz 21    Mars Satürn Karşıt (12 Aslan/Kova)    4 Temmuz tarihine kadar şartları zorlasak da arzu ettiğimiz sonucu alamayabiliriz. Fazla riskli ya da gözükara hareketler engellemelerle karşılaşabilir. İşbirliklerine açık olur, soru sorar ve değişken şartlara adapte olabilirseniz ivme kazanabilirsiniz. Bu kimi zaman baskıdan kurtulma çabasını da gösterir. Küresel anlamda özellikle yönetim kademesinin saldırgan bir tutum sergilemesi olasıdır. Açık saldırılar, yangınlar ve artan sıcaklıklar bu süreçte mümkündür. Kontrollü olabilmek, enerjiyi verimli kullanmak, rekabete girmek yerine işbirliğine açık olmak en sağlıklı sonuçları almamızı sağlar. Kalp rahatsızlığı olanların kendilerini yormamaları gereken bir haftadayız. 4Temmuz 21    Mars Uranüs Kare (13 Aslan/Kova)    Bu oldukça stresli bir açı. Büyük olasılıkla özellikle finans dünyası açısından hareketli günler olabilir. Altın fiyatlarını bu zaman aralığında gözlemek gerektiğini düşünüyorum. Düşüş yönünde bir kırılmayı çok olası görüyorum. 20 Ocak tarihinde Mars ve Uranüs kavuşumunu yaşadık. Bu tarihte tüm dikkatler Biden 'ın yemmin törenine çevrilmişti. İki göstergenin kavuşumu bir başlangıçtır. Şimdi bu başlangıcın bir nevi testi yapılacak. Bu açı oldukça gerilimli, bu nedenle ani gelişmeler karşımıza çıkabilir. Üstelik açı tam da 4 Temmuz tarihinde kesinleşiyor, yani aslında Amerika 'yı önümüzdeki bir yıl boyunca meşgul edecek diyebiliriz. Bu sürecin daha çok finansal konularla ilgili olmasını bekleriz. Belki burada alınacak ekonomik kararlar Biden için önemli riskler barındırıyor olabilir. 5 Temmuz 21    Güneş Uranüs 60° (13 Yengeç/Boğa)    Teknolojik konularda gelişmeler yaşanabilir. Şaşırtıcı ve sürpriz gelişmeler olasıdır, özellikle hayatımızdaki eril figürlerle ilgili. Bu süreci internet gibi teknoloji ile  bağlantılı duyurular ve tanınma fırsatları için kullanabilirsiniz. Finansal konularda ani değişimler, özellikle altın fiyatlarında artışlar görülebilir. 6 Temmuz 21    Merkür Neptün Kare (23 İkizler/Balık)    Merkür retro hareketi nedeniyle funduszeue.info bu açıyı yaşıyoruz. Daha önce 23 Mayıs ve 5 Haziran tarihinde yaşadığımız bu açı hem skandallara açık hem de yanılgılara. Bu nedenle özellikle yapacağınız açıklamalara, alacağınız kararlara ve atacağınız imzalara dikkat edin. Sular, sıvılar, denizlerle ilgili sorunları gözleyebiliriz. Bu süreçte içtiklerinize de dikkat etmekte fayda var. Yolculuklar için uygun bir zaman değildir. Sınavlar veya başvurularda ise kafa karışıklıklarına dikkat edin. Dalgınlık ve rüyalarda artış da olasıdır. 7 Temmuz 21    Venüs Satürn Karşıt (12 Aslan/Kova)    Maddi konularda beklenen bir ödemenin gecikmesi veya yatırımlarda kayıplar olasıdır. İlişkiler açısından da oldukça zorlu bir gün. Soğumalar, uzaklaşmalar olasıdır. Aslında sosyal kısıtlamaların azaldığı bu süreçte yine de etkinliklerin iptal edilmesi olasıdır. Bu zorlu süreçte ilişki ve ortaklıkların bir testten geçtiğinin farklında olmak faydalı olabilir. 8 Temmuz 21    Venüs Uranüs Kare (12 Aslan/Boğa)    Finansal olarak istikrarsız bir tarih olacaktır. Ani iniş çıkışlar olasıdır. İlişkiler açısından ise sürpriz gelişmeler açık bir zaman. Planlar değişebilir, sürpriz birliktelikler gündeme gelebilir. Ani kararlar almak yerine esnek olabilmek, değişime adapte olabilmekte fayda vardır. devami funduszeue.info

7/3/21 Astrokronos Podcast_24 Haziran Oğlak Burcunda Dolunay

24 Haziran tarihinde Oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunayın yeniayı bir tutulmaydı. O tarihte Merkür de retroydu. Oğlak burcu kariyer ve devletle ilgili konuları anlatır. Burada önemli sonuçlar alabiliriz. Meslek hayatımız ya da geleceğimizi ilgilendiren önemli konularda kararlar karşımıza çıkacaktıfunduszeue.infoç yorumları için funduszeue.info

6/20/21 Astrokronos Podcast - 15 Haziran _ Saturn Uranus Karesi

Seminerin kaydına funduszeue.info?v=RbqfyhHZqb0 üzerinden ulaşfunduszeue.infoürn Uranüs arasındaki kare açının etkisini ilk olarak 17 Şubat tarihinde yaşadık. 15 Haziran tarihinde bu etkinin funduszeue.info yaşıyoruz. saatlerinde açı kesinleşiyor. Ancak yavaş gezegenlerin etkilerini bir hafta öncesinde hissetmeye başlarız. Satürn zorunlulukları gündeme getirir. Bu iki gösterge arasındaki açı bizleri zorunlu değişimlere itebilir. Eğer sabit burçların 13° sinde göstergeleriniz varsa direk etki alabilirsiniz. Satürn kitapçığından bu etkinin yorumunu okuyabilirsiniz. Kitapçıklar üyelere üfunduszeue.info sayfasından bilgi alabilirsiniz Haziran tarihinde Harita Yorumlama Atölyesi başlıyor. Kayıt olmak için funduszeue.info

6/14/21 Astroronos 10 Haziran Güneş Tutulması Burç Yorumları

10 Duyuru:Harita yorumlama atölyesi 23 Haziran tarihinde başlıyor. Bu atölyede kişilerin hayatlarında karşılaşacakları olası deneyimleri keşfedeceğiz. İlişki, kariyer, finans, sağlık gibi konularda nasıl olaylarla karşılaştıkları, zorlukları nasıl aştıkları ve başarı için geliştirdikleri davranış kalıplarını inceleyeceğiz. Adım adım ve sistemli bir yorumlama ile sis perdesinin aralandığını göfunduszeue.infoıt sonrasında size hazırlık dokümanları iletilecektir. Çalışılacak kişilerin yaşam öyküleri için ön hazırlık şansınız olacak. Son hafta roleplay yapılacaktır. Böylece katettiğiniz ilerlemeyi de göfunduszeue.infomÇarşamba, 23 Haz Pazartesi, 28 Haz Çarşamba, 30 Haz Pazartesi, 5 Tem Çarşamba, 7 Tem Bilgi ve kayıt için funduszeue.info

6/10/21

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası