bay kumrucu buca / Noya Gayrimenkul Danışmanlık İzmi̇r - Buca - WorldPlaces

Bay Kumrucu Buca

bay kumrucu buca

Ege’nin incisi İzmir, Türkiye’nin güzide illerinden biridir. Tarihi ve turistik öneme sahip olan İzmir, Akdeniz ikliminin hüküm sürdüğü bir iklim yapısına sahiptir. Tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan bu kent birçok kültüre de ev sahibi olmuştur. Arnavutlar, Rumlar, Yahudiler, Türkler ve Boşnaklar İzmir’de yaşamış ve İzmir kültürünün oluşmasına katkıda bulunmuştur. Farklı medeniyetlerden beslenen İzmir kültürü yemek çeşitliliğine de etki etmiş ve zengin bir yemek kültürü oluşmasına yardımcı olmuştur. Ayrıca Akdeniz ikliminden kaynaklanan zengin ot çeşitleri ve zeytinyağlılar bu mutfakta yerini almıştır. Ege denizine kıyısı olmasından dolayı da burada balık kültürü ve deniz mahsulleri kültürü bir hayli zenginleşmiştir. Turizm açısından sıklıkla tercih edilen İzmir’i ziyaret ettiğinizde İzmir mutfağının eşsiz lezzetlerini deneyimleyebilirsiniz.

İzmir mutfağı, Türkiye’nin en zengin mutfaklarından biri olarak bilinir. İzmir mutfağı, Ege otları, deniz mahsulleri ağırlıklı bir mutfak anlayışına sahiptir. Zeytinyağlı ot kavurmaları, sebze yemekleri ve deniz mahsulleri bu mutfağın olmazsa olmazları arasında yer alır. Ayrıca sokak lezzetleri bakımından da oldukça geniş bir çeşitliliğe sahip olması ile bilinir. Sabah kahvaltılarının vazgeçilmezleri boyoz ve gevrek bu mutfağın en bilinen kahvaltılıkları arasında yer alır. Ayrıca kumru, kelle söğüş, çöp şiş, İzmir usulü kokoreç gibi sokak lezzetlerine de sahiptir.

Geniş bir coğrafyada yer alması ve birçok lezzet durağının bulunması bu mutfağı eşsiz kılıyor. İzmir’de denebileceğiniz yöresel lezzetlerden bazıları şunlardır: boyoz, gevrek, kumru, ekmek dolması, şevketi bostan, çıntar kızartması, karışık ot kavurması, çığırtma, sütlü balık, çöp şiş, şura, enginar dolması, İzmir köfte, İzmir usulü köfte, Girit ezmesi, bomba, arapsaçı, pastiç, zeytinyağlı Ege otları ve deniz mahsulleridir.

İzmir Mutfağı Hakkında Pratik Bilgiler

İzmir’den Alınabilecek Yiyecekler: İzmir, gezilecek yerleri, şahane plajları, gece hayatı, geleneksel kültürü ve zengin tarihinin yanı sıra enfes yemeklerin ve taptaze zeytinyağlı otların olduğu oldukça geniş bir mutfağa sahiptir. İzmir’de mutfak kültürü çok gelişmiştir ve onlarca yemek ve meze çeşidinden oluşmaktadır. İzmir’e yapılacak bir seyahatte buradan alınabilecek çok fazla çeşit yiyecek bulunur. İzmir’in sokaklarını adımlarken gevrek, atom, kumru gibi lezzetleri tadabilir veya satın alabilirsiniz. Bununla beraber, İzmir tulumu, töngül pide, otlu börek, dondurulmuş Bergama köftesi, çeşit çeşit kurabiyeler, turşuluk ürünler, doğal köy ürünleri, bakliyatlar buradan alınabilecek yiyecekler arasındadır.

İzmir’in En Meşhur Tatlısı: İzmir’de belki de ilk defa deneyimleyebileceğiniz çok çeşitli tatlılar bulunmaktadır. Tüm bu tatlıları şehrin genelindeki tatlıcılarda ve pastanelerde bulabilmeniz mümkündür. İzmir’deyken deneyebileceğiniz tatlılardan bazıları şambali, badem ezmesi, un kurabiyesi, damla sakızlı kurabiye, cevizli veya fıstıklı kazandibi, samsades, lorlu kurabiye ve mandalina tatlısıdır. Bu ve diğer bazı tatlıları paket olarak da satın alabilirsiniz. Ayrıca çoğu tatlı çeşidini İzmir’de lokanta ve restoranların menüsünde bulabilmek mümkündür.

İçindekiler

İzmir’de Nerede, Ne Yenir?

Dostlar Fırını

İzmir Dostlar Fırını

İzmir’de ne yenir deyince muhtemelen ilk akıllara gelen yiyeceklerden biri de boyozdur. Pekâlâ, İzmir’de boyoz nerede yenir diye soracak olursanız da yanıtımız boyozun ilk adresi olan Dostlar Fırını olacaktır. Alsancak Kıbrıs Şehirleri Caddesi’nde yer alan Dostlar Fırını yılından bugüne ilk günkü tarif ve lezzetiyle boyoz ve çeşitlerini üretmekte, İzmirlilere ve İzmir’i ziyaret eden pek çok insana sunmaktadır. Daha çok kahvaltıda tüketilen boyoz yanına yumurta ve taptaze dumanı üstünde çayla güne başlamak için harika bir üçlüdür. Üstelik doyurucu da!

Listemizin ilk sıralarında yer verdiğimiz kahvaltı mekânları arasında yer alan Dostlar Fırınında yalnızca sade boyoz değil, ıspanaklısı, peynirlisi, zeytinlisi, patlıcanlısı, çörek otlusu, susamlısı, tahinlisi, ballı ve çikolatalısı ile şahane içeriklerle de üretilip müşterilere sunulmaktadır. İzmir mutfağıyla özdeşleşmiş olan boyozu elbette şehrin hemen her köşe başında bulabilmeniz mümkün ancak boyoz denilince ilk akla gelen Alsancak’taki Dostlar Fırınında yemek bir başka olacaktır. Hatta buraya kadar gelmişken boyozun diğer çeşitlerinden de deneyebilirsiniz. İzmir’de güne başlarken mutlaka İzmirlilerin tükettiği boyozu siz de İzmir gezinizde en az bir defa bile olsa sabah kahvaltısında tercih edin, pişman olmayacaksınız.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Kıbrıs Şehitleri Cad., No: , Alsancak

Telefon: 12 12

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Tarihi Zeynel Ergin Gevrek Fırını

Tarihi Zeynel Ergin Gevrek Fırını

İzmir’in en iyi soğuk kumrusu ve gevreğini bulabileceğiniz Zeynel Ergin Gevrek Fırını yıllık bir kara fırında, yılında lezzet yolculuğuna başlamış Alsancak’ın ilk gevrek fırınıdır. Yalnızca gevrek de değil, patlıcanlı, ıspanaklı, zeytinli, kıymalı, labne peynirli börek ve boyozların da İzmir’deki popüler adreslerinden biridir. Zeynel Ergin Gevrek Fırını neredeyse tüm İzmirliler tarafından istisnasız bilinir. Şehre yabancı olsanız dahi yoldan geçen bir İzmirliye Zeynel Ergin gevrek fırınını sorduğunuzda mutlaka size adresini tarif edecektir.

Alsancak’ta sessiz, sakin bir sokak arasında şirin bir butik köşe başı mekânı olan fırın alışılmışın dışında çok farklı ferah bir fırın görünümüne sahiptir. İzmirlilerin güne pozitif başlamalarının başlıca nedenlerinden biri olan boyoz, kumru ve gevrek tarihi Zeynel Ergin Gevrek Fırınında uzun yıllardır aynı lezzet ve çıtırlıkta ürünleriyle müşterilerini mest ediyor. Fırının tarihi ’li yıllara dayanıyor. Aradan geçen onlarca seneye rağmen ilk günkü geleneksel fırıncılık konseptinden ve dolayısıyla çıkardığı ürünlerden ödün vermeden işletiliyor. Fırın yılında Zeynel Ergin tarafından devralındıktan sonra da aynı fırıncılık ruhunu devam ettirmiştir. Geçtiğimiz senelerde aramızdan ayrılan Zeynel Ergin’in yerine oğulları Öner ve Ömer Ergin geçmiş ve babadan aldıkları miras ile çizgilerini bozmadan bugün de faaliyetlerine aynı özveri ve lezzet ile devam etmektedir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Sk., No: 2, Alsancak

Telefon: 40 04

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Kaymakçı Yoğurtçu Hasan

İzmir Kaymakçı Yoğurtçu Hasan

Burası ev yapımı yoğurt, kaymak ve balıyla ünlü bir yer. Tamamı ev yapımı katkısız doğal ürünlerden oluşan kahvaltılıklarla güne güzel başlamak ve şahane bir mükemmel kahvaltı etmek için İzmir’de burayı tercih edebilirsiniz. Endişelenmeyin! Yalnızca bal kaymak da değil, sucuklu yumurtası, tavşankanı çayı, dumanı üstünde sıcacık sütü, boyoz ve kıtır ekmekleriyle çeşidi az fakat porsiyonları fazla fazla kahvaltı masası! Bu masadan doymadan kalmak neredeyse imkânsızdır.

İzmir Konak’ta Anafartalar Caddesi üzerine yer alan Yoğurtçu Hasan masanın olduğu küçük bir kahvaltı mekânıdır. Taptaze doğal kahvaltılık ürünlerden oluşan çeşidin yanı sıra dileyen yumurtalı sucuklu dileyen pastırmalı yumurtalı tabak tercih edebilir. Yanına bal ve kaymak, çay veya süt ile kişi başı 75 TL’lik bir ücreti var. Çalışanları güler yüzlü olan bir aile işletmesidir. İzmirlilerin kahvaltı için tercih ettiği mekânların ilk sıralarında yer alan Yoğurtçu Hasan’da fiyat görece olarak biraz pahalı gibi görünse de kahvaltısı oldukça doyurucudur. İzmir’de geçireceğiniz süre boyunca kahvaltı için mutlaka buraya bir şans verin ve taze ve doğal ürünlerinden oluşan kahvaltısını deneyimleyin. Mutlaka bal kaymak ikilisini denemeyi ihmal etmeyin. İzmir’de güler yüzlü bir aile işletmesinde şahane bir kahvaltı için Yoğurtçu Hasan’ı tercih edebilirsiniz. Unutmadan, buranın fırında sütlaç, güllaç ve Kemalpaşa tatlısı da denemeye değerdir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Anafartalar Cad., No: , Konak

Telefon: 00 97

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Tuzu Biberi

İzmir Tuzu Biberi Cafe

İzmir Alsancak’ta Atatürk Caddesi üzerinde yer alan Tuzu Biberi kahvaltı mekânı Alsancak Vapur İskelesi’nin olduğu noktada yer alıyor. Konum itibariyle kolay bulunabilir bir noktada yer alan mekân İzmir’in en hoş kahvaltı mekânları arasında yer alıyor. Güne güzel bir deniz manzarasında şahane bir kahvaltı ile başlamak isteyenlerin tercih ettiği Tuzu Biberi kahvaltı evinde kızartmalardan böreklere, doğal peynir, yoğurt, bal, kaymaktan çay, süt ve meyve sularına varıncaya kadar onlarca çeşidin olduğu keyifli bir mekân. Kişi başı serpme kahvaltı fiyatı biraz fazla olsa da kahvaltının doyurucu olduğu kesin. Ödenen paranın karşılığını fazlasıyla veren kahvaltı çeşit itibariyle çok fazladır. İnsan hangi birinden yiyeceğini şaşırabiliyor.

Tuzu Biberi kahvaltı evi çalışanları ile birlikte güzel bir yer. Çalışanların ilgisi gayet iyi. Kahvaltı çeşitliliği çok fazla. Mekân ferah ve nezih. Kahvaltısı da oldukça doyurucu. Lezzet konusu göreceli olsa da, burada kahvaltı etmiş çoğu kişinin yorumlarına göz attığımızda genel itibariyle iyi olduğu gözlerden kaçmıyor. Kışın mekânda soba yanıyor. Gürül gürül yanan sobanın çıkardığı ses insanı çocukluğuna götürmüyor desek yalan olur. Alsancak İskelesi’nin hemen yanı başında yer alan kahvaltı mekânı özellikle yazın denizin tatlı esintisine karşı sabah kahvaltısı yapmak için harika olacaktır. Kahvaltı haricinde dileyen gün ortasında gelebilir ve buranın kahve ve tatlı çeşitlerinden birini tercih ederek güzel İzmir’in havasının ve denizinin keyfini çıkarabilir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Atatürk Cad., No: /A, Alsancak İskelesi Karşısı, Konak

Telefon: 84 50

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Vitamincihane

Kemeraltı bölgesinde girişe çok yakın bir noktada bulunan Vitamincihane, çeşitli meyve sularını ve şerbetleri tadabileceğiniz köşe başı bir lezzet durağıdır. Burası İzmir&#;de bile çok yaygın olarak bilinmeyen sübye isimli şerbeti denmek için de uğrayabileceğiniz nadir yerler arasında bulunmaktadır.

Sübye kavun çekirdeğiyle yapılan ve bölgeye gayrimüslimler tarafından getirilen içeceklerden biridir. Renk olarak bozayı andıran sübye, lezzet olarak ise aşureye benzemektedir. Şahsen tattığımız bu lezzet özellikle soğuk içildiğinde oldukça ferahlatıcı olmaktadır. Deneyen çoğu kişi tarafından beğenilmesine karşın aşure ile arası olmayan kişiler tarafından çok sevilmeye de biliyor. yılının ağustos ayı için ml boyundaki bardaklarda (Bu bardaklar tadım için de kullanılıyor) bu lezzetleri denemek için 5 ₺ ücret ödemeniz gerekiyor.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Kemeraltı, Konak, İzmir

Haritada Görüntüle >

Kardeşler Büfe

İzmir Kardeşler Büfe

Kardeşler Büfe, İzmir’in en güzel yerinde denize nazır konumu ve lezzetli atıştırmalıklarıyla şehrin uğrak yerlerinden biridir. Burayı bir fast-food dükkânı olarak görebilirsiniz. Gündoğdu Meydanı Park içerisinden aheste aheste yürüyüp güzel havanın ve denizin keyfini çıkarırken soluklanıp bir şeyler yemek ve içmek için tercih edebileceğiniz Kardeşler Büfe sandviçlerden burgerlere, kızartmalardan içeceklere açlığınızı bastırmak için ihtiyacınız olan lezzetlere sahiptir. Burayı burgerlerinden çok kumrusu için de tercih ederler. Sandviç ve burgerlerin porsiyonu küçük olsa da bol içeriği ve enfes tadıyla yeteri kadar doyurucu olmaktadır.

Kardeşler Büfe yılında açılmış. İzmir’in en güzel yürüyüş ve seyir yeri Kordon’da başlayan serüven yıllar geçtikçe kabına sığmayan bir lezzet çeşitliliğine sahip olmuş ve her geçen yıl İzmir’in İzmirlilerin sevilen ve tercih edilen mekânlarından biri haline gelmiştir. yılından günümüze yalnızca ekmek arası atıştırmalıklarıyla müdavimlerine hizmet veren Kardeşler Büfe yılında ikinci şubesini İzmir Üçyol’da açtı. yılında Bostanlı ve Güzelyalı şubeleri ile büyümesini sürdürmüş ve bayilik vererek bu lezzetleri daha çok kitlelere ulaştırmaya çalışmışlardır. Kardeşler Büfe bugün 5 çeşit ekmeği ve onlarca çeşit sandviçiyle İzmirlilere ve İzmir’i ziyaret eden yerli ve yabancı turistlere hizmet vermektedir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Sk., No: 4/C, K:1, D: 1, Kordon Ordu Evi Karşısı, Alsancak

Telefon: 51 59

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Meşhur Menemenci Akın

Meşhur Menemenci Akın

İzmir’in Konak ilçesinde yer alan Menemenci Akın yalnızca İzmir’in değil, Türkiye’nin de sayılı meşhur menemencilerinden biridir. Yaptığı enfes menemenleriyle bir yiyenin bir daha yemek için can attığı Menemenci Akın sabah kahvaltılarının tercih edilen mekânlarından biridir. Hafta içi ve hafta sonu çoğunlukla İzmirli ailelerin kahvaltı etmek için geldikleri yerlerden biri olan Menemenci Akın, lezzetli menemen çeşitlerine sahip. Menemenle birlikte tazecik çıtır ekmek ve çay ile sabah kahvaltılarının uğrak yeridir Menemenci Akın.

Menemenci Akın, Kemeraltı Çarşısı’nın 1 sokak arkasında bulunuyor. Konum itibariyle kolay bulunabilir bir yerde. Küçük, salaş bir dükkâna sahip olan Menemenci Akın lezzetli menemen çeşitlerinin yanı sıra omlet, sahanda sucuklu yumurta ve kıymalı yumurta da yapmaktadır. Yazın dileyen dükkânın önünde masalarda menemenlerini yiyebiliyor. Menemeni dışında omlet ve diğer ürünlerinin de tadı enfes. İster menemen ister sucuklu, kıymalı yumurta tercih edin, yanına günlük taze roka, turp, havuç ve köy biberleri ikram olarak servis edilmektedir. Menemenci Akın’da çok cüzi fiyata doyurucu bir kahvaltı yapabilmeniz mümkün. Fiyatlarının uygun olması ve çalışanlarının müşterilere karşı olan ilgisi ile yılından bugüne İzmir’in sabah kahvaltıları için tercih edilen yeridir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – saatleri arasında açıktır.

Adres: Sk., No: 8/A, Konak

Telefon: 18 82

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Kumrucu Ömür

İzmir Kumrucu Ömür

Kumrucu Ömür, İzmir Karşıyaka’da Cemal Gürsel Caddesi üzerinde yer alıyor. Oldukça geniş ve ferah bir ortama sahip olan Kumrucu Ömür yaz-kış müdavimleriyle birlikte şehri ziyaret eden pek çok kişiye hizmet veriyor. Öncelikle mekân oldukça şık dekore edilmiş olup, konum olarak da mükemmel bir noktada bulunuyor. İzmir ile özdeşleşen yiyeceklerden biri olan kumrularıyla ön plana çıkan Kumrucu Ömür şehrin genelindeki pek çok kumrucudan lezzet olarak bir tık daha öndedir. Ekmeği taze, içeriği bol ve ortaya da haliyle doyurucu bir kumru çıkıyor.

Özellikle mekânın ferah ve geniş olması nedeniyle çok sık tercih edilen ve bu yönüyle de oldukça beğenilen Kumrucu Ömür fiyat performans açısından da müşterilerini üzmüyor. Gerek konumu, gerek uygun fiyatlı lezzetli kumruları, güler yüzlü personeli ve hızlı servisiyle İzmir’de kumru yemek için tercih edilmeye değer olduğunu düşünüyoruz. Kumrucu Ömür’de kumrunun dışında sucuklu-kaşarlı tostlar, hamburger çeşitleri, sandviç, kumpir, sıcak içecekler ve soğuk meşrubatlar da bulunmaktadır.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü 24 saat açıktır.

Adres: Bostanlı Mah., Girne Cad., No: 2/A, Karşıyaka

Telefon: 60 66

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Kumrucu Apo

Kumrucu Apo

İzmir’de sabahların vazgeçilmez atıştırmalıklarından biri olan kumru bu şehir ile özdeşleşmiş ve İzmirlilerin sıklıkla tükettiği lezzetlerden biridir. İzmir’de sokak lezzetlerini şöyle bir keşfe çıktığınızda mutlaka çoğu yerde bir kumrucuyla karşılaşırsınız. Kumrucu Apo da işte bunlardan biri. Küçük, salaş bir mekânda hazırladığı lezzetli kumrularıyla yıllardan beri kumru severlere hizmet veren Kumrucu Apo Kemeraltı Çarşısı’nın arka sokaklarına gizlenmiş büyük bir lezzet durağıdır. Hafif kızarmış ekmeğin arasına kömür ateşinde pişirilen sucuk ve eski kaşarların dizilip üzerine turşu ve sos ilave ederek servis edilen kumru bir yiyenin bir daha yiyeceği lezzette damakta unutulmaz şahane bir tat bırakıyor.

İzmir’i ilk defa ziyaret ediyor ve kumru yeme deneyimini yaşamak istiyorsanız size Kumrucu Apo’yu tavsiye edebiliriz. Ege sucuklarıyla lezzetli bir kumru deneyimi yaşayabilir, gün ortasında karnınızı çok cüzi bir ücrete doyurabilirsiniz. Mekân küçük ve salaş fakat çalışanları güler yüzlü bu küçücük yerden çıkan lezzet devasa. Biraz sıra bekleme durumu yaşansa da bu pek uzun sürmüyor ve açıkçası kumrunun lezzeti de beklenilen süreyi hemen unutturuyor. İzmir’de çok uygun fiyatlara lezzetli bir kumru yemek isterseniz Kemeraltı Çarşısı taraflarında Kumrucu Apo’yu tercih edebilirsiniz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – saatleri arasında açıktır.

Adres: Sk., No: 14, Konak

Telefon: 86 05

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Kumrucu Şevki

Kumrucu Şevki

Kumrucu Şevki, İzmir Karşıyaka’da Bostanlı Sahili’nin iki sokak arkasında kalan yeme içme mekânlarından biridir. Kaşarlı, sucuklu, salamlı, sosisli kumru çeşitleri ile ön plana çıkan Kumrucu Şevki karışık kumpir, İzmir yengen, sayas ve mezeleriyle de müşterilerine lezzetli atıştırmalıklar sunuyor. Mekân konum olarak güzel bir noktada bulunuyor. Hemen önünden tramvay geçiyor. Fiyat performans olarak uygun olan mekân olan aynı zamanda müşterilerine geniş ve ferah bir alan sunuyor. Kumruları lezzetli ve doyurucudur. Kumpir ve sandviçleri de tercih ediliyor. Mekânın açık alanı mevcut ve özellikle yaz aylarında rahat bir yeme içme olanağı sağlanmış oluyor.

Kumrucu Şevki’nin kumruları klasik bir kumru gibi olsa da malzemesi bol ve lezzetlidir. Kumru fiyatları da İzmir genelindeki diğer kumrucuların fiyatlarıyla benzerdir. Ne çok pahalı ne de çok uygun. Ancak yenilen kumru, kumpir veya sandviçlerin lezzeti ödenen paranın karşılığını fazlasıyla veriyor. Kumrucu Şevki, yaz aylarında kalabalıklaşabiliyor. Bu da verilen siparişlerin gelmesini biraz geciktirebiliyor. Ancak çalışanlar son derece ilgili ve güler yüzlü. Kumpir yemek için İzmir’de başka bir mekânı tercih etseniz de buranın kumrusunu bir deneyin deriz. Özellikle karışık kumru sandviçi çok lezzetlidir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü 24 saat açıktır.

Adres: Şht. Cengiz Topel Cad., No: 9, Bostanlı, Karşıyaka

Telefon: 86 00 – 50 03

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Kumrucu Hikmet

Kumrucu Hikmet

Sizleri bu defa Çeşme’ye götürüyoruz. İzmir’in tatil cenneti Çeşme’de yer alan Kumrucu Hikmet, ürün kalitesi ve bol iç malzemesiyle ön plana çıkan şehrin popüler kumrucularından biridir. Gayet nezih ve temiz bir mekâna sahip olan Kumrucu Hikmet sağlıklı ürünlerin afiyetle tüketildiği yerlerden biridir. Çalışanları güler yüzlü, kumruları lezzetli ve fiyatları da Çeşme’ye göre çok da pahalı değil.

Bol çeşidin olduğu bir menüye sahip olan Kumrucu Hikmet’te kumrunun yanı sıra sandviç, burger, sayas, hamburger, et ve tavuk dürüm ve patates kızarması ile birlikte sıcak-soğuk içecekler bulunmakta. Menüde bulunan yiyecekler yeterince doyurucu, fiyatları da makul. Kumrucu Hikmet haftanın tüm günü 24 saat açık. Kumru severler günün dilediği saatinde gelip açlığını yatıştırabilir veya menüdeki dilediği yemekten uygun fiyatlara yiyebilir. İzmir’e tatile geldiyseniz ve Çeşme taraflarında kalıyorsanız şehrin meşhur kumrusunun dilediğiniz çeşidini Kumrucu Hikmet’te deneyebilirsiniz. Özellikle yaz aylarında kalabalığa rağmen servisi gayet hızlı. Unutmadan, kumru yanında turşu, havuç gibi ikramlıklar da mevcut.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü 24 saat açıktır.

Adres: 16 Eylül Mah., Sk., Çeşme

Telefon: 96 24

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Kumrucu Hüseyin

Çeşme Kumrucu Hüseyin

Geldik listemizin son kumrucusuna. Çeşme’deki bir başka kumcusu ise Kumrucu Hüseyin’dir. Çeşme Marina’da yer alan Kumrucu Hüseyin şahane bir konumda yer alıyor. Tam Çeşme Marinanın yanı başında denize sıfır konumda bulunan Kumrucu Hüseyin şirin bir mekâna sahiptir. Lezzetli kumrularından çok muazzam manzarasıyla ön plana çıkan Kumrucu Hüseyin Çeşme Marina’da haftanın tüm günü 24 saat Çeşme yerlilerine ve tatilcilerine hizmet vermektedir.

Çeşme özellikle yaz aylarında tatilcilerin de gelmesiyle birlikte aşırı kalabalıklaşıyor. Bu kalabalığa rağmen kumru yemeye gelen müşterilerine hızlı serviste bulunan Kumrucu Hüseyin malzemesi bol, taze ve lezzetli kumrularıyla kumru severleri memnun ediyor. Malum kumrunun saati olmaz ve bu nedenle de günün her saati afiyetle yenilebilir. Ancak doyuruculuğu da önemlidir. Kumrucu Hüseyin’de kumruların iç malzemesi bol, ikram olarak yanında turşu veriliyor. Kumru dışında midye, kumpir ve burger de bulunuyor. Fiyatlar Çeşme standartlarındadır. Şehir merkezindeki kumruculara göre belki biraz pahalı gelebilir. Kumrucu Hüseyin, Çeşme Marina’da açık hava ve deniz eşliğinde kumru yemek için tercih edilebilecek güzel mekânlardan biridir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü 24 saat açıktır.

Adres: Sk., No: 2/8, Çeşme

Telefon: 00 00

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Kırk Merdiven

İzmir Kırk Merdiven Cafe

İzmir’in en gözde seyir noktalarından biri olan Asansör’ün olduğu Dario Moreno yakınlarında bulunan Kırk Merdiven eski bir taş evin restore edilerek kafeye dönüştürüldüğü keyifli mekânlardan birisidir.  Burada her şey doğal ev yapımıdır. Kafenin sakin ve dinlendirici bir havası vardır. Mekânın özellikle de kahveleri çok lezzetlidir. Soğuk karamelli macchiatosu denenebilir. Bununla birlikte, şahane kahvelerinin yanına lezzetli kek ve kurabiyelerinden de tercih edilebilir.

Kırk Merdiven gerek mekânsal olarak iç ambiyans, gerek çalışanların samimiyeti ve sıcaklığından ötürü İzmirli gençlerin takıldığı bir yer olarak ön plana çıkmaktadır. Sahip olduğu hoş atmosferi sayesinde gelenlere gürültüden uzak rahatlatıcı bir ortam sunuyor. Eğer İzmir’in gürültülü yaşamından bir an olsun izole olup yalnız başınıza veya arkadaşlarınızla sakin bir yerde kahvelerinizi yudumlayıp laflamak isterseniz Kırk Merdiven’i düşünebilirsiniz. Küçük şirin bir mekân olan Kırk Merdiven’de uygun fiyatlara kahve keyfi yapabilir, lezzetli kek ve kurabiyelerinden tadabilirsiniz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Turgut Reis, Karataş, Sk., No: 59/A, Konak

Telefon: 00 73

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Asucan Restoran

İzmir Asucan Restoran

İzmir Çeşme’de Çeşme Kalesi’ne yakın bir noktada küçük, şirin bir yeme içme mekânı olan Asucan sandviçlerden hamburgerlere, salatalardan içeceklere varıncaya kadar uygun fiyatlı lezzetli atıştırmalık yiyecekleriyle müşterilerine hizmet vermektedir. Mekânın özel atom tavuk menüsü özellikle denenmeli. Fiyatları Çeşme geneline bakıldığında uygun olduğu söylenebilir. Atom tavuk menüsünde tavuklar çıtır çıtır gelmekte ve çok lezzetli. Yanında sos ve salata da verilmektedir. Porsiyonlar yeterince doyurucu ve lezzetli.

Yaz aylarında Çeşme’de artan kalabalık ile birlikte mekânın müşteri sayısı da haliyle artmakta ve siparişlerde biraz gecikmeler yaşanabilmektedir. Mekân çalışanları güler yüzlü ve samimi. Ellerinden geleni de yapmaya gayret etmektedir. İç mekân yeterince geniş. masa var. Yaz aylarında dışarıda da oturabilecek kadar masa sandalyeler mevcut. Çeşme’de kaldığınız süre boyunca lezzetli ve doyurucu bir tavuk menüsü ve daha önce hiç tatmadığınız salatalarını denemek için Asucan Restorana gelebilirsiniz. Tavuk istemeyenler için köfte ve sosis menülü spesiyaller de bulunmaktadır. Unutmadan, nakit para ile çalışan Asucan Restoranda kredi kartı geçmemektedir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Hafta içi – saatleri arasında açıktır. Hafta sonları kapalıdır.

Adres: 16 Eylül, Sk., Çeşme

Telefon: 70 40

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Söğüşçü Cimbom

İzmir Söğüşçü Cimbom

Kemeraltı’nda yılların eskitemediği İzmir’in meşhur söğüşçüsü Galatasaray aşığı Söğüşçü Cimbom. 20 yılı aşkın bir süredir İzmir’de belki de söğüşün en lezzetlisini yapan Ramazan usta kelle söğüş konusunda oldukça iddialı. Ramazan usta tam bir Galatasaray aşığıdır. Öyle ki, henüz mekâna girmeden dışarıda sizi sarı kırmızı renkler karşılıyor. Duvarlar, masa ve sandalyeler… Her şey Galatasaray’ın renklerini taşıyor. İçeriye girdiğinizde de değişen bir şey olmuyor. İçeride her şey sarı kırmızıdır. Duvarlardan masa sandalyelere varıncaya kadar sarıyla kırmızının hâkim olduğu Söğüşçü Cimbom kelle söğüş konusunda işinin hakkını veren Ramazan usta tarafından işletiliyor. Kendisi oldukça renkli bir kişiliğe sahiptir.

İzmir’de söğüş için en iyi adreslerden biri olan Söğüşçü Cimbom’da uygun fiyatlı, bol malzemeli söğüşlerden afiyetle yiyebilirsiniz. Bol malzemeli lezzetli söğüşler yeterince doyurucudur. Bekleme süresi de pek fazla yaşanmıyor. İster içeride ister dışarıdaki masalarda oturabiliyorsunuz. Yemek sonrası da ikram olarak çay veriliyor. Yolu Kemeraltı’na düşenler için Söğüşcü Cimbom güzel bir lezzet durağı olabilir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – saatleri arasında açıktır.

Adres: Konak Mah., Sk., No: 17/A, Kemeraltı, Konak

Telefon: 64 82

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Meşhur Hisar Söğüşçüsü

Meşhur Hisar Söğüşçüsü

İzmir’in bir başka meşhur söğüşçüsü… Konak’ta Kızlarağası Hanı’na çok yakın bir noktada yer alan meşhur Hisar Söğüşçüsü küçük salaş bir dükkândan ibarettir. yılından bu yana İzmirlilere ve İzmir’e gelenlere aynı yerinde hizmet veren Mustafa usta lezzetli söğüşleriyle isim yapmış biridir. Söğüş yemek için tercih edilen birkaç mekândan biri olan Hisar söğüşçüsünde hazırlanan söğüşler bol malzemeli ve oldukça doyurucudur. Elbette lezzetine de diyecek bir söz yoktur.

Söğüş için hazırlanan malzemeler ve lavaş her zaman tazedir. Dileyen söğüşü lavaşta değil de porsiyon olarak tercih edebilir. İsteğe göre acılı acısız söğüş hazırlanıyor. Yaz aylarında müşteri kalabalığı biraz artsa da personeller güler yüzlü ve servis yeterince hızlı. Yıllardan beri değişmeyen lezzeti ile meşhur Hisar söğüşçüsü birçok lezzetin harmanlandığı tarihi Kemeraltı’nda söğüş yemek için tercih edilebilecek mekânlardan biridir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – , Pazar günleri – saatleri arasında açıktır.

Adres: Sk., No: 16, Konak

Telefon: 19 75

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Magro

İzmir Magro Restaurant

Magro, İzmir Alsancak’ta Atatürk Caddesi üzerinde kalan deniz manzaralı şık ve rahat mekânlardan biridir. Burası pek çok İzmirlinin ve İzmir’i ziyaret eden kişilerin tercih ettiği mekânlar arasındadır. Kahvaltıdan öğle yemeğine, atıştırmalıklardan akşam yemeğine varıncaya kadar çok geniş bir menüye sahip olan Magro’da deniz manzaralı keyifli bir yemek yeme deneyimi yaşayabilirsiniz.

Magro genellikle kahvaltı için tercih edilmektedir. Lezzetli ve çeşit olarak çok fazla ürünün olduğu geniş bir kahvaltıya sahiptir. Ürünlerin hepsi taze ve doğaldır. Genellikle Pazar günleri çok kalabalık olan Magro arkadaş buluşmaları ve çocuklu aileler için de tercih edilebilecek yerlerden biridir. Serviste gecikme yaşanmıyor. Personeller güler yüzlü ve hızlıdır. Kahvaltı dışında gün ortası gelip lezzetli ve doyurucu hamburgerlerinden deneyebilir veya sadece şahane aromalı kahvelerinden içebilirsiniz.

Çeşitli ve lezzetli menüye sahip olan Magro İzmir geneli için ortalama bir fiyat aralığına sahiptir. Restoranın park alanı mevcuttur. Deniz manzaralı rahat ve şık bir mekânda güne güzel bir kahvaltıyla başlamak, gün ortası hamburger, pizza türü yiyecekler yemek veya güzel aromalı bir kahve yudumlamak için burayı tercih edebilirsiniz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Alsancak Kültür Mah., Atatürk Cad., No: /A, Konak

Telefon: 00 48

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Gül Kebap

İzmir Gül Kebap

Gül Kebap, Çanakkale Savaşı Gazisi olan Hacı Mehmet Ali Gülgeze tarafından yılında kurulmuş ve bugün dördüncü kuşak olan Burak Muhsin Gülgeze tarafından işletilen yeme içme mekânlarından biridir. Mekân Kemeraltı’nda yılında açılmış ve nesiller boyunca ilk günkü lezzeti devam ettirerek bugünlere gelmiştir. Pazar hariç her gün sabah 7 den akşam 17’e kadar açık olan Gül Kebap müşterilerine sabah çorba servisi öğlen ise döner ve köfte servisinde bulunmaktadır.

Menüsünde geleneksel yemeklere de yer veren Gül Kebap’ın daha çok lezzetli köfte ve çorbaları ön plana çıkmaktadır. Günlük ve taze olarak her zaman mercimek, tavuk suyu ve domates çorbası çıkmaktadır. Öğlen ise et döner, köfte ve mucidi Hacı Mehmet Ali Gülgeze olan bandıra bandıra köftesi çıkmaktadır. Köfteler tarihi kalaylı bakır sahanlarda soslu ve yanında sıcacık pidelerle servis ediliyor. Yemeklerin üzerine restoranın olmazsa olmaz tatlısı tahinli, fındıklı Kemalpaşa tatlısı tercih edilebilir. Yemek sonrası çay ise Gül Kebap’ın müşterilerine ikramıdır. Yemekleri oldukça doyurucu olan Gül Kebap, dört nesildir değişmeyen lezzetiyle yeni ve müdavimi olan müşterilerini aynı yerinde ağırlamaya devam etmektedir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – saatleri arasında açıktır. Pazar günleri kapalıdır.

Adres: Yenigün Mah., Anafartalar Cad., No: , Konak

Telefon: 01 26

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Emektar Kebap

Emektar Kebap

Emektar Kebap, İzmir Bornova’da Evka 3’te bulunan şahane et menülerine sahip restoranlardan biridir. Geniş ve ferah bir yeme içme alanına sahip olan Emektar Kebap restoranı çorbalardan ara sıcaklara, kebaplardan fırın lezzetlerine, tatlılardan içeceklere varıncaya kadar geniş bir menüye sahiptir. Sabah da kapılarını müşterilerine açan Emektar Kebap’ta dileyen sabah ezogelin, köz patlıcan, etli bamya, işkembe, kelle paça, beyin veya karışık çorbalardan birini tercih ederek içebilir, dileyen öğlen gelip enfes kebap veya pide, lahmacun gibi fırın lezzetlerinden yiyebilir.

Emektar Kebap çok geniş bir menüye sahiptir. Kebaplardan standart Adana, Urfa, İskender’in yanı sıra kuzu pirzola, patlıcan kebabı, kuzu ciğer, tandır kebap, köfte şiş ve tepsi kebap gibi şahane lezzetler ve lahmacun ile dört beş çeşit pide bulunmaktadır. Özellikle restoranın kendine has karışık emektar ızgarası veya atom lahmacunu denenebilir. Damak çatlatan kebap yemeğinin üzerine tatlı olarak soğuk tahinli pide, Kemalpaşa, saray burma veya fırın sütlaçtan birini deneyebilirsiniz. Fiyatlar ortalama düzeydedir. Porsiyonlar yeterince doyurucudur.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: /7. Sk., No: 16, Evka 3, Bornova

Telefon: 76 76

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Doyuran Manisa Kebap Salonu

Doyuran Manisa Kebap Salonu

İzmir Konak’ta bulunan Kemeraltı Çarşısı şehrin en gözde turistik noktalarından biridir. Burada envaı çeşit ürün bulabilir her köşe başında birbirinden lezzetli yöresel tatlara rastlayabilirsiniz. Özellikle yaz aylarında İzmir’in sıcağından kaçıp gölge alanda Kemeraltı’nı dolaşmak, oranın mistik havasını solumak gerçekten insanı rahatlatıyor. Kemeraltı Çarşısı aynı zamanda şehrin en meşhur yeme içme yerlerinden bazılarına da ev sahipliği yapıyor. Bunlardan biri de Doyuran Manisa Kebap Salonu. Kemeraltı Çarşısı’nda yer alan kebap salonu bu bölgenin en gözde yeme içme mekânlarından biridir. En lezzetli kebapların yenilebileceği Doyuran Manisa Kebap Salonu eşsiz lezzetleri içerisinde barındırıyor. Burada etin kalitesine çok önem verilir. Bundan dolayıdır ki, restoranın eti oldukça özeldir.

Gerçek Manisa kebabını İzmir’de yalnızca burada denemenizi tavsiye ederiz. Geçekten çok lezzetli ve doyurucudur. Kebapta kullanılan dana etinin sinirleri temizlendikten sonra hiçbir katkı maddesi ilave edilmeden hazırlanıyor. Yanına salata ve ev yapımı ayran ile afiyetle tüketiliyor. Kebabın üzerine ceviz ve tahinli Kemalpaşa tatlısı yenilebilir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – saatleri arasında açıktır.

Adres: Kemeraltı Çarşısı, Sk., No: 14, Konak

Telefon: 12 63

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Meşhur Tavacı Recep Usta

Meşhur Tavacı Recep Usta

İstanbul ve Ankara’da da birer şubesi bulunan tavacı Recep usta İzmir’de Alsancak şubesiyle İzmirlilere ve İzmir’i ziyaret edenlere lezzetlerini buluşturuyor. Recep usta ilk lokantasını yılında açarak aşçılığa adımını atmış ve o yıllardan günümüze tava, kaburga dolması ve gerdan haşlama ile Türkiye’nin tanınan ustaları arasında yerini almıştır. Aslen Diyarbakırlı olan Recep usta memleketinin yöresel mutfağına has yemeklerden oluşan lezzetleri müşterileriyle buluşturuyor. Ana mönüsünü tava, kaburga dolması, hindi dolması, gerdan haşlama, mumbar, lüle kebabı, kaburga şiş, ezme güveç gibi lezzetli yemekler oluşturuyor.

İzmir’deki restoran son derece şık dekore edilmiş geniş ve ferah bir yeme içme alanından oluşuyor. Masalar arası mesafeler yeterince geniş. Çalışanlar güler yüzlü ve hızlı. Siparişlerde çok aşırı gecikmeler yaşanmıyor. Mönünün çoğunluğu et kebaplarından oluşuyor. Birbirinden lezzetli kebap çeşitlerinin hepsi de oldukça doyurucudur. Tavacı Recep Usta’nın lezzetli yemekleri kadar tatlıları da enfestir. Tavacı Recep Usta, konumu, mekânın kalitesi ve lezzetli yemekleri ile İzmir’de en güzel ve en nezih yemek yiyebileceğiniz yerlerin başında gelmektedir.

Açılış-Kapanış Saatleri:

Adres: Atatürk Cad., No: , Alsancak, Konak

Telefon: 87 97

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Zaim Usta Et Lokantası

İzmir Zaim Usta Et Lokantası

Zaim Usta Et Lokantası, İzmir Atatürk Stadyumu yakınında enfes sulu yemeklerin çıktığı şehrin meşhur yeme içme mekânlarından biridir. Çorbalardan pilavlara, etli yemeklerden tatlılara varıncaya kadar çok geniş bir menüye sahip olan Zaim Usta Et Lokantası lezzetli ev yemekleri ile müşterilerine hizmet vermektedir. Burası İzmir’in en lezzetli yemeklerinin yer aldığı esnaf lokantalarından biridir. Fiyatlar İzmir genelindeki çoğu yere göre oldukça uygundur. Üstelik tabaklara konulan yemekler de yeterince fazla ve doyurucudur.

Lokantada çıkan her yemek lezzetli olsa da özellikle acılı güveci pek bir beğenilmektedir. Sabahın altı buçuğunda açılıp akşamüzeri kapanan lokanta günün her saati kalabalık oluyor. Özellikle öğlen saatlerinde çok yoğunluk yaşanmakta fakat buna rağmen siparişlerde gecikmeler yaşanmamaktadır. İstisnasız her yemeği ayrı bir güzel olan Zaim Usta Et Lokantasında yiyeceğiniz hiçbir şey sizi pişman etmeyecektir.

Mekân olarak da oldukça geniş ve ferahtır. Temizlik konusunda dikkatli olan çalışanlar aynı zamanda müşterilere karşı da oldukça güler yüzlüdür. İzmir’de uygun fiyatlara doyurucu şahane yemekler yemek isterseniz Zaim Usta Et Lokantasını tercih edebilirsiniz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – saatleri arasında açıktır.

Adres: Mersinli Mah., Fatih Cad., No: 91, Bornova

Telefon: 60 34

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Meşhur Midyeci Ahmet

Meşhur Midyeci Ahmet

İzmir Bostanlı’da midye severlere hitap eden midyeci Ahmet şehrin meşhur midyecileri arasında yer alır. Haftanın tüm günü 24 saat açık olan midyeci Ahmet taze midyeleri ile uzun yıllardır İzmir’de midye severlere hizmet vermektedir. İkramları ve renkli sohbetiyle keyifli biri olan midyeci Ahmet müşterilerine günlük taze midye sunmaktadır. Porsiyonlar fazla fazla ve insan bu sayede midyeye doyabiliyor. Fiyatları da oldukça makuldür.

Midyeci Ahmet’te yalnızca midye değil bunun dışında mezgit, sardalye, hamsi, kokoreç ve balık çorbası gibi lezzetler de bulunmaktadır. Çalışanlar müşterilere karşı kibar ve özverilidirler. Kalabalık günlerde verilen siparişlerde herhangi bir gecikme yaşanmıyor. Mekân temiz, ürünler taze ve lezzetli. Günün her saati açık olan Midyeci Ahmet, İzmir’de arkadaşlarınızla veya ailenizle gelebileceğiz yerlerden biridir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü 24 saat açıktır.

Adres: Şehitler Blv., No: 10/B, Bostanlı, Karşıyaka

Telefon: 26 10

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Serkan Hamza Midye ve Balık

İzmir Serkan Hamza Midye Balık

Serkan Hamza Midye ve Balık Restoranı yılından beri İnciraltı’nda hizmet veren İzmir’in bir başka meşhur deniz ürünleri yeme içme mekânıdır. Serkan Hamza küçük bir midye tezgâhı ile işe başlayıp yıllar geçtikçe tezgâhını büyütmüş ve yılında bugünkü restoranın işletmesini aldıktan sonra İzmirlilere balık ve midye üzerine hizmet vermeye başlamıştır.

Deniz manzaralı geniş, ferah ve şık bir restoranda müşterilerine hizmet veren Serkan Hamza’da midye dışında diğer deniz ürünleri, ekmek arası balık, çorba, kokoreç gibi lezzetler de bulunmaktadır. Mekân gayet temiz ve ferahtır. Kalabalık olduğu zamanlarda bile siparişlerde gecikmeler yaşanmıyor. Çalışan sayısı fazla ve hepsi müşterilere karşı oldukça ilgilidir. Gelen yemekler de taze ve lezzetlidir. Alkolsüz bir mekân olan Serkan Hamza bu bakımdan ailelerin de tercih edebileceği yerler arasındadır.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: İnciraltı Mah., Başak Sk., No: 53, Balçova

Telefon: 40 39

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Veli Usta Balık Pişiricisi

İzmir Veli Usta Körfez Balık

İnciraltı’nda İzmir Körfezi’nin harika manzarasına karşı konumlanan Veli Usta Restoranı en iyi mezelerin ve deniz ürünlerinin sunulduğu yerlerden biridir. Veli Usta Restoranı konum olarak şahane bir noktada bulunmaktadır. Şehrin en merkezi konumunda bulunan restoran çeşitli mezeler ve isteğe göre pişirilen balık çeşitleri ile müşterilerine hizmet vermektedir. Veli Usta Restoranı tıpkı manzarası gibi son derece güzel bir iç mekâna sahiptir. Geniş ve ferah olan restoran şık dizayn edilmiş ve bu da yemek yeme keyfini üst düzeye taşıyor. Bununla beraber, olağanüstü gün batımı manzarası ile ön plana çıkan restoranda harika bir ambiyans eşliğinde lezzetli deniz ürünleri yiyebilmek mümkün hale geliyor.

İzmir’in en büyük balık restoranlarından olan Veli Usta Alsancak ve Körfez’de birer şubeleri daha bulunmaktadır. Her üç restoranda da Ege ve Akdeniz mezeleri, balık çorbası, ahtapot, karides ızgara, kalamar tava, deniz mahsulleri salatası, ızgara ve tava balık menüsü bulunmaktadır. Fiyatlar bir tık pahalı olsa da balıkların tazeliği, sunumu ve lezzeti, mekânın şıklığı ve manzarası buna değer olduğunu göstermektedir. Mezeleri ve balık çeşitliliğiyle İzmir’de popüler bir yeme içme mekânı olan Veli Usta alkolsüz, nezih bir yer olup ailecek gelmeye uygundur.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: İnciraltı Cad., No: /A, Balçova

Telefon: 77 66

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Kokoreççi Asım Usta

Kokoreççi Asım Usta

Kokoreççi Asım usta yılından bugüne İzmir’de aynı lezzet ve aynı kalitede kokoreç severlere hizmet veren yerlerden biridir. Asım usta mesleğe ilk başladığı yıllarda 3 tekerlekli arabasıyla kokoreç imalat ve satışı yaparken yakın zamanda açtığı ikinci şubesiyle işleri büyüterek İzmirlilere ve İzmir’i ziyaret eden kişilere lezzetli kokoreçlerini sunmaya devam etmektedir. İzmir Bornova’da yer alan Kokoreççi Asım Usta, hazırladığı kokoreçlerin damaklarda bıraktığı eşsiz lezzetiyle bilinir. Öyle ki, bu lezzetli kokoreçleri İzmir’in dışından dahi gelip yiyen müdavimleri bulunmaktadır.

Hazırlanan kokoreçler lezzetli olduğu kadar hijyenik ortamda hazırlanmaktadır. Asım ustanın en çok temizliğe önem veriyor olması da mekâna yansımaktadır. Oldukça temiz bir yeme içme yerine sahip olan Asım ustada lezzetli kokoreçlerden yiyebilir yanına dileyen şalgam dileyen ev yapımı doğal ayranlardan tüketebilir. İzmir’de İzmir usulü kokoreç yemek için Asım usta en iyi adreslerden biridir. Asım ustanın malzemesi bol ve doyurucu kokoreçlerinden yiyen eminiz pişman olmayacaktır.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Burak Reis Cad., No: /A, Çamdibi

Telefon: 02 14 – 00 75

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Kokoreççi Baki Usta

Kokoreççi Baki Usta

İzmir Bornova’da yer alan Kokoreççi Baki Usta size önerebileceğimiz bir diğer meşhur kokoreççidir. Kokoreççi Baki usta, Forum Bornova’ya yakın ulaşımı kolay bir konumda yer almaktadır. Pazar günleri hariç diğer tüm günler sabah 9’dan akşam 22’e kadar açık olan Baki usta müşterilerine lezzetli kokoreçler sunmaktadır. İster ekmek arası ister ekmeksiz porsiyon olarak yiyebileceğiniz kokoreçler yanında ihtiyaç duyabileceğiniz baharatlar ve turşu tabağı ile servis edilmekte. Yanına dileyen ev yapımı doğal ayran veya şalgam suyu tercih edebilir. Cumartesi günleri atom da çıkmaktadır.

Servis oldukça hızlı ve çalışanlar da müşterilere karşı oldukça ilgili. Fiyatlar diğer kokoreççilerle aynı seviyededir. Baki ustanın güzel sunumlu lezzetli kokoreçleri İzmir’de kokoreç yemek isteyenlerin tercih edebileceği mekânlardan bir diğeridir. Listemizde yer alan diğer kokoreççilerle birlikte Asım ustada yenilen kokoreç de yiyenleri pişman etmeyecektir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – saatleri arasında açıktır.

Adres: Kazımdirik Cad., Sk., No: 4/C, Bornova

Telefon: 90 97

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Uğur Kokoreç

İzmir Uğur Kokoreç

Geldik listemizin son kokoreççisine. Uğur Kokoreç, Karşıyaka’da kokoreç severlerin imdadına yetişen yerlerden biridir. Haftanın tüm günü gece saat 2’ye kadar açık olan Uğur Kokoreç lezzetli kokoreç ve ızgara köfteleri ile uzun yıllardır Karşıyaka’da müşterilerine hizmet vermektedir. Kokoreçler porsiyon olarak tabakta veya çeyrek/yarım ekmek olarak hazırlanmakta, yanına taze turşu ve bol köpüklü ayran veya şalgam ile servis edilmektedir. Kokoreci zor beğenen insanların bile mutlaka beğeneceği lezzetli kokoreçlere imza atan Uğur Kokoreç yağ oranı düşük, kaliteli ve lezzetli bir kokoreç deneyimi sunmaktadır.

Kokoreç porsiyonları bol ve yeterince doyurucudur. Fiyatları İzmir genelindeki diğer kokoreççiler ile hemen hemen aynıdır. Kokoreç dışında ızgara köfte de hem porsiyon hem de köfte olarak müşterilere sunulmaktadır. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgili. Dileyen telefonla sipariş de verebiliyor. Motor kurye ile Karşıyaka ve çevresinde dilediğiniz adrese kokoreç isteyebiliyorsunuz. İzmir genelinde birçok kokoreççi mevcut fakat gerek lezzeti gerekse fiyatı ile güze bir kokoreç yemek istiyorsanız Uğur Kokoreci de sizlere önerebiliriz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Şemikler Cad., Erdoğan Akkaya Sk., No: 37, Karşıyaka

Telefon: 00 95

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Kavurmacı ve Kebapçı Hacı Baba’nın Yeri

İzmir Kavurmacı Kebapçı Hacı Baba

İzmir’de lezzetli ve bir o kadar da uygun fiyatlı sac kavurma veya ciğer yemek istediğinizde rotanızı Hacı Baba’nın Yeri’ne çevirebilirsiniz. Burası buram buram emek kokan ve lezzetlerin usta işi ellerden çıktığı ortada olan esnaf lokantalarından biridir. Adana’yı aratmayacak lezzette kebap türleri, ciğer, kavurma ve salata menülerine sahip olan Hacı Baba kaliteli ve hesaplı bir yerdir. Özellikle kavurması çok methedilmektedir. Çalışanları son derece güler yüzlü ve ilgili. Porsiyonlar yeterince doyurucu ve uygun fiyatlı.

Ciğer şiş Diyarbakır usulü yapılmakta, kebaplar ise Adana ve Gaziantep’i aratmayacak lezzette. Zaten Adana, Urfa kebap, ciğer ve tavuk menüsüne sahip olan Hacı Baba’nın Yeri, lüks bir yer değil fakat gerçek lezzet peşinde olanlara fazlasıyla hitap etmektedir. İzmir’de lezzetli ve uygun fiyata kebap, kavurma veya ciğer yemek isterseniz burayı kesinlikle tavsiye edebiliriz sizlere.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – saatleri arasında açıktır.

Adres: Yenidoğan Mah., Sk., No: 32, Konak

Telefon: 51 05 – 01 83

Haritada Görüntüle >

Cihan Et

İzmir Cihan Et Kasap

Cihan Et ve Kasap yılından beri İzmir’de et severlere hizmet veren hem kasap hem de et pişirici olan yerlerden biridir. Etin en kalitesini, en tazesini ve en lezzetli halini İzmirlilerle buluşturan Cihan Et Bornova ve Mavişehir’de olmak üzere iki restoranda müşterilerine hizmet veriyor. Cihan Et, sahip olduğu kendi çiftliğinde doğal yollarla beslediği hayvanlardan elde ettiği etleri dinlendirip, işledikten sonra hijyenik bir şekilde güvenle müşterilerine sunmaktadır.

Cihan Et hem bir şarküteri hem de restoran olarak hizmet veriyor. Dileyen et çeşitlerinden paket olarak satın alırken dileyen restoranda etlerini kendi seçip şiş veya kebap olarak afiyetle yiyebiliyor. Restoran bölümü geniş ve ferahtır. Masalar arası yeterince mesafe var. Yazın serin, kışın ise ısıtıcılarla gayet sıcak bir ortama dönüşüyor. Şarküteri kısmı da yine restoran ile aynı yerde. Etin onlarca çeşidi müşterilere güzel bir şekilde sunuluyor. Yeme içme mekânı ve hizmet gayet güzel. Çalışanlar ilgili ve siparişlerde de herhangi bir gecikme yaşanmıyor. Et çeşitleri, sosları, salata ve tatlıları ile Cihan Et İzmir’de kaliteli ve lezzetli bir yemek için tercih edebileceğiniz yerlerden biridir. Fiyatları da bir et restoranına göre çok da aşırı pahalı değildir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Kazımdirik Cad., Sk., No: , Bornova

Telefon: 19 56

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Lezzet Steakhouse

İzmir Lezzet Steakhouse

Herkesin favori yiyeceklerinden biri olan etin onlarca çeşidi var. Nasıl ve ne şekilde yapılırsa yapılsın soslu, baharatlı etlere karşı koymak açıkçası biraz zor olabiliyor. Farklı pişirme yöntemleri ve sunumları ile ön plana çıkan Lezzet Steakhouse da parmak ısırtan lezzetli et çeşitleriyle İzmir’de favori et yeme mekânları arasında yer alıyor. Mekân, Türkiye’nin en iyi 10 et restoranlarından biri olarak sayılıyor. Uzun yıllar tekstil mühendisliği ve yöneticiliği yapan Mustafa Dalgıç tarafından açılan Lezzet Steakhouse şık restoranı ile İzmirlileri lezzetli etleriyle buluşturuyor.

Menüde onlarca et çeşidi bulunuyor. Bonfile, kuzu sırt, Dallas steak, burgerler ve bununla da kalmayıp çorba çeşitleri, salatalar, spesiyaller ve tatlılarla çok geniş bir menüyü müşterileriyle buluşturuyor. Restoran gayet nezih ve tasarımsal olarak da harika bir mekândır. Çalışanlar müşterilere karşı ilgili ve hoşgörülü. Siparişlerde çok fazla gecikme yaşanmıyor. Fiyatlar ise bir tık pahalı gelebilir. Fakat et menülerinin lezzeti belki de ödenen rakama değmiş oluyor. Lokum etleri ve çıtır baklavalarını denemenizi tavsiye ederiz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Salı – Pazar – saatleri arasında açıktır. Pazartesi günleri kapalıdır.

Adres: Mansuroğlu Mah., /6 Sk., No: 31/A, Bayraklı

Telefon: 10 00

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Seçkin Et Steak House

İzmir Seçkin Et Steakhouse

İzmir Bornova’da Ege Üniversitesi yakınlarında yer alan Seçkin Et Steak House İzmir’de kaliteli ve lezzetli et yiyebileceğiniz bir başka mekân. Hem şarküteri hem de restoran olarak hizmet veren Seçkin Et müşterilerine kuzu, dana, bonfile, pirzola, köfte, steak, burger gibi lezzetler sunuyor. Menüsü bir hayli geniş ve lezzetli yemeklerden oluşuyor. Yeme içme mekânı da yeterince geniş ve ferah. Mekân alkollü ancak gayet nezih ve aileler rahatlıkla gelip yemeklerini yiyebilirler.

Etleri lezzetli. Özellikle steakleri oldukça başarılı. Çalışanlar ilgili ve hızlı. Siparişlerde çok fazla bekleme süreleri yaşanmıyor. Fiyatlar diğer steakhouse mekânları ile hemen hemen aynıdır. Etleri, mezeleri ve tatlıları ile başarılı bir yeme içme mekânı olan Seçkin et kaliteli ve lezzetli sunumlarıyla İzmir’de et yemek için tercih edilebilecek yerler arasındadır.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Evka 3, Sk., No: 26, Bornova

Telefon: 18 28

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Akbıyık Döner & Steakhouse

Akbıyık Döner, Steakhouse

İzmir’de kaliteli ve lezzetli et yiyebileceğiniz bir başka restoran ise Akbıyık Döner & Steakhouse. İzmir’de 3 farklı şubede müşterilerine hizmet veren mekân 90’lı yılların sonlarında kurulmuş, sırasıyla yılında döner salonu ve ’da Akbıyık Et Yeşilova şubesini kurarak hizmet ve ürün yelpazesini genişletmiştir. Bugün, İzmir’de uygun fiyatlara lezzetli et yemek için tercih edilen Akbıyık et restoranı dana eti, kuzu eti ve tavuk eti çeşitleri ile et severlere hitap etmektedir.

Akbıyık döner ve steakhouse Bornova şubesi çok şık, geniş ve ferah bir yeme içme alanına sahiptir. Masalar arası yeterince mesafe var ve rahat bir yemek yeme deneyimi sunuluyor. Çalışanlar ilgili ve hızlı. Kalabalık günlerde bile çok fazla gecikmeler yaşanmıyor. Mekân, etleriyle olduğu kadar hijyeni ve düzeniyle de müşterilerinden tam puan alıyor. Etlerinin lezzetine gelecek olursak, kuzu gerdan birçok müşterinin favori lezzeti olarak öne çıkıyor. Bununla beraber, dönerleri ile çok methediliyor. İzmir’de döner ve kuzu tandır yemek için tavsiye edebileceğimiz bir yer. Tatlı olarak ise Kemalpaşa, dondurmalı irmik, bademli kazandibi, kabak tatlısı ve fırında sütlaç tatlı çeşitlerinden bazılarıdır.

Açılış-Kapanış Saatleri: Saklı – Pazar – saatleri arasında açıktır. Pazartesi günleri kapalıdır.

Adres: Gaziosmanpaşa Mah., Sk., o: 2/A, D: 23, Bornova

Telefon: 21 99 – 86 36

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Yüzde Yüz Food & Drink & Grill

İ

Konak Pier, Alsancak ve Hilltown Karşıkaya olmak üzere 3 farklı konumda yer alan Yüzde Yüz, farklı ambiyansı ile şehrin kaliteli zaman geçirilebilecek yerlerinden biridir. Mekân şık dekorasyonu, zengin görsel sunumları ve özel menüleriyle İzmirliler tarafından beğenilen yerler arasındadır. İzmir’i ziyaret edenlerin de mutlaka denemesini önerdiğimiz Yüzde Yüz başlangıçlardan ara sıcaklara, atıştırmalıklardan kebap ve deniz mahsulüne varıncaya kadar çok geniş bir menüye sahiptir. Onlarca yemek, onlarca meze ve salata çeşitleri, şahane tatlılar, burgerler ve pizzalar. Hepsi ve daha fazlası kaliteli sunumlarıyla birlikte müşterilere sunulmaktadır.

Yüzde Yüz mekan olarak da çok sofistike bir tasarıma sahiptir. Yeterince geniş bir yeme içme alanına sahip olan restoranda masalar arası mesafeler de fazla. Çalışanlar güler yüzlü ve hoşgörülü. Siparişlerde herhangi bir gecikme yaşanmıyor. Dolayısıyla hizmet kalitesiyle de öne çıkan bir işletme. Gerek mekân tasarımı, gerek hijyeni ve gerekse de yemeklerinin tadı ile Yüzde Yüz İzmir’de arkadaş grupları ve ailelerin yemek yemek için tercih edebilecekleri keyifli yerlerden biridir. Unutmadan, şahane bir manzarası olduğunu da söylemeden geçmek olmaz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Atatürk Cad., No: B, Konak Pier AVM, Konak

Telefon: 55 93

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Can Döner

İzmir Can Döner

İzmir Konak’ta yer alan Can Döner, yılından beri geleneksel Bursa kebabını İzmirlilerle buluşturan yerlerden biridir. İzmirli lezzet düşkünleri tarafından beğenilen bir dönere sahip olan mekân lezzetli etleri ve sunum kalitesiyle başarılı yerlerden biri olarak ön plana çıkmaktadır. Adana, Urfa, İskender kebap, döner ve tatlı çeşitleriyle müşterilerine hizmet veren Can Döner doyurucu porsiyonları ve uygun fiyatlarıyla tavsiye edebileceğimiz bir yerdir.

Çalışanları çok ilgili ve güler yüzlü. Siparişlerde uzun sürelere yayılan bir gecikme yaşanmıyor. Gelen lezzetler porsiyon olarak fazla ve doyurucu. Sunumları da gayet başarılıdır. 2 katlı mekân geniş ve ferah. Bu da müşterilere rahat bir yemek yeme deneyimi yaşatıyor.

İzmir’de en iyi dönerin yenilebileceği adreslerden biri olan Can Döner, uygun fiyatlı lezzetli yemekleri ve çalışanların güler yüzlü hizmeti ile tercih edebileceğiniz yerlerden biridir. Döner dışında meşhur Bursa kebabını deneyebilir, tatlı olarak damla sakızı efsanesi veya tahinli kaymaklı lezzeti tercih edebilirsiniz. Yemekten sonra getirilen kahve ise ikramlarıdır.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – saatleri arasında açıktır.

Adres: Milli Kütüphane Cad., No: 6/B, Konak

Telefon: 13 13

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Esnaf Lokantası Mahmut Usta

İzmir Esnaf Lokantası Mahmut Usta

Esnaf Lokantası Mahmut Usta,  İzmir’de esnaf lokantası denildiğinde akla gelen mekânlar arasında yer alır. Az Yemekçi ismi ile de bilinen lokanta konum olarak Konak Kemeraltı’nda Hisar Camii’nin hemen arkasında yer alır. Lezzetli yemekleri ile ön plana çıkan bu lokanta birçok kişinin yemek yemek için tercih ettiği adreslerden biri haline gelmiştir. İzmir’in meşhur esnaf lokantalarından biri olan ‘’Bizim Lokanta’’ geleneğinden gelen Mahmut Usta, bu lokantanın ismini kullanmaması ile bilinir. Mahmut Usta, 15 yıl boyunca Bizim Lokanta’da çalışmış ve daha sonra bu lokantayı açmıştır. 50 kişi kapasiteli bir alanda hizmet veren lokanta, sıcak ve samimi ortamı ile dikkat çekiyor.

Esnaf Lokantası Mahmut Usta lokantasının menüsü zeytinyağlı yemekleri ve et yemekleri ile dikkat çeker. İzmir’de Bizim Lokantanın alıştırdığı lezzetlerden olan balık çorbası, işkembeli nohut ve ayak paça çorbası bu lokantanın menüsünde yer alan lezzetlerdendir. Ayrıca diğer lokantalarda bulunmayan biber kızartmasını da burada bulabilirsiniz. Kuzu etli şevketi bostan, kuzu incik, atom kokoreç, kokoreçli nohut esnaf lokantasında öne çıkan diğer lezzetler arasında yer alır. Pazartesi ve Perşembe günleri ayak paça çorbası, Salı ve Cuma günleri işkembe çorbası, Cumartesi günü ise kelle paça çorbası hazırlanır. Ayrıca mevsime göre şevketi bostan, arapsaçı ve çağla badem yemeği de lokantanın menüsünde yer almaktadır. Son olarak buraya gelmek isteyenler için lokantanın öğle saatlerinde oldukça yoğun olduğunu belirtmek gerekir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – saatleri arasında açıktır. Pazar günleri kapalıdır.

Adres: Kemeraltı Çarşısı, Sk., No: 45, Konak

Telefon: 54 83 – 37 78

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Bizim Mutfak Lokanta

Bizim Mutfak Lokanta

Bizim Mutfak Lokanta, İzmir Kemeraltı’nda yer alan İzmir’in en köklü lokantalarından biridir. Mirkelam Hanı içerisinde yer alan tarihi bir esnaf lokantasıdır. Bizim Lokanta akımının ilk örneklerinden biri olan Bizim Mutfak Lokanta, klasik esnaf lokantası samimiyetini hissedebileceğiniz adreslerden biridir. Mekân olarak oldukça geniş ve ferah bir atmosfere sahiptir. Ayrıca grup şeklinde gelmeye de uygun yerlerden biridir. Genel olarak oldukça yoğun bir lokanta olsa da bu lokanta için çok uzun kuyruklarda beklemeniz gerekmez. Ancak belirli saatlerde lokantanın önünde uzun kuyruklar oluştuğu bilinmektedir. Burada yemek yiyorsanız yemeğiniz bitince masadan kalkmanız önemli olacaktır. Zira yemek bittikten sonra masada oturanlara pek hoş gözle bakılmaz. Çünkü masanız için sıra bekleyen müşteriler ile karşılaşabilirsiniz.

Bizim Mutfak Lokanta, oldukça geniş bir mutfak portföyüne sahiptir. Ege mutfağı, Osmanlı mutfağı ve İzmir’e özgü ev yemeklerinden oluşan bir mutfak anlayışına sahiptir. Hafta sonları hariç hafta içi açık olan lokantada her gün 30 çeşit yemek çıkar. Ev yemeklerinin yanı sıra bu lokantada balık ve deniz ürünleri de servis edilmektedir. Ayrıca ciğer, işkembeli nohut, yaprak sarma, beyaz lahana sarması, balık çorbası, kelle paça çorbası ve komposto bu lokantanın öne çıkan lezzetlerinden sadece birkaçıdır. İzmir’de yemek yemek için bu lokantayı tercih ediyorsanız özellikle Pazartesi ve Cuma günlerine denk getirmeye çalışabilirsiniz. Çünkü bu günler lokantanın en meşhur lezzetlerinden biri olan zerdeçallı ördek çorbası ve işkembeli nohut çorbası çıkmaktadır.

Açılış-Kapanış Saatleri: Hafta içi – saatleri arasında açıktır. Hafta sonları kapalıdır.

Adres: Yenigün Mah., Sk., No: 12, Mirkelam Han, Konak

Telefon: 99 17

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Cumba Cafe & Restaurant

İzmir Cumba Cafe & Restaurant

Cumba Cafe, yılında Bornova’da hiçbir işe yaramaz denilen bir alanda büyük emek harcanarak yapımı başlanan restoranlardan biridir. yılında yapımı başlanan restoranın yapım aşamasının da bir hayli meşakkatli geçtiği bilinir. Restoranın hazırlık aşamasında ilk önce zeminin düzenlenmesi amacıyla zemine onlarca kamyon taş ve kum dökülmüştür. Daha sonra bina için Çesme’den kamyon taş getirilerek bu taşlardan binanın yüzü kaplanmıştır. Daha sonra bu binanın çevresine çeşitli ağaçlar dikilerek restoranın olduğu alan tamamen ormanlık bir alana dönüştürülmüştür. Bu şekilde büyük bir emek verilerek hazırlanan restoranın ismi ise kişinin katıldığı bir anket sonucu ‘’Cumba’’ olmuştur. Bu ankete Serdar Ortaç ve Emel Sayın’ın da katıldığı bilinmektedir.

Cumba Cafe ve Restaurant, zengin bir menü çeşitliliği ile birçok damak zevkine hitap eden yemek çeşitliliğine sahiptir.  Restoranı kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği için tercih edebilirsiniz. Kahvaltı menüsü zengin serpme kahvaltıdan oluşur ve kahvaltı için restoranın kafe bölümünün kapalı bahçesi kullanılmaktadır. Öğle ve akşam yemeği için ise yemek çeşidi oldukça fazladır ve sevdiğiniz tatları bu restoranın menüsünde bulabilirsiniz. Cumba spesiyal, lokum, dana pirzola, dana antrkot gibi sevilen etler menüde yer almaktadır. Ayrıca 8 çeşitten oluşan şefin tadım menüsü ve diğer özel lezzetleri de burada deneyebilmeniz mümkündür.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – saatleri arasında açıktır. Pazar günleri kapalıdır.

Adres: İstanbul Cad., No: 54, Bornova

Telefon: 37 73 – 28 50

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Ayşa Boşnak Börekçisi

İzmir Ayşa Boşnak Börekçi

İzmir’de lezzetli mi lezzetli Boşnak börekleri için tercih edilebilecek adreslerden ilki hiç şüphesiz Ayşa Boşnak Börekçisidir. İzmir’de 2 şubesi bulunan işletmenin ilk şubesi Kemeraltı Abacıoğlu Hanı’nda diğer şubesi ise Alsancak’ta yer almaktadır. Ayşe Karadan tarafından açılan börekçi, ismini de yine restoran sahibinin adından almıştır. Ayşe Karadan, İstanbul’da doğup büyümüş daha sonra İzmir’e yerleşmiş ve burada ilk işletmesini açmıştır. Restoran lezzetli yemeklerinin yanı sıra restoranın iç dekoru ile de ön plana çıkmaktadır. Duvarların ve tavan süslemelerinin hâkim olduğu restoran bu dekoratif yapısıyla ayrı bir estetik ortama sahiptir. Kemeraltı şubesi ve Alsancak şubesinin her ikisi de konum olarak oldukça kolay bir yerdedir. Bu restoranlara toplu taşıma ile oldukça kolay ulaşılabilir.

Ayşa Boşnak Börekçisi; menüsünde ev yemekleri, börekler, mantı ve tatlı çeşitleri yer alır. Restoranın ön plana çıkan lezzetleri ise şüphesiz Boşnak böreği ve Boşnak mantısı olsa da buradaki yemeklerin birçoğu denemeye değerdir. Zeytinyağlı mezeler, çorbalar, tatlılar ve özellikle aşure burada denemeniz gereken lezzetler arasında bulunuyor. Ayrıca tatlı çeşitleri arasından aşure, kabak tatlısı ve kalburabastı tatlısı ön plana çıkmaktadır.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – saatleri arasında açıktır. Pazar günleri kapalıdır.

Adres: Sk., No: 11/A, Alsancak, Konak

Telefon: 70 85

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Cin Ali Hisarönü Dönercisi

İzmir Hisarönü Dönercisi

Cin Ali Hisarönü Dönercisi, İzmir’de döner ve İskender yemek için tercih edilebilecek adreslerden biridir. Konum olarak İzmir Konak’ta yer alır. Öğlen saatleri için bir hayli yoğun olan dönercide dönerler kimi zaman yoğunluktan dolayı erken bitebilmektedir. Yaz ayları bahçesinde bulunan büyük çınar ağacının bahçesinde oturup lezzetli dönerler yiyebilirsiniz.

Cin Ali Hisarönü Dönercisi menüsünde sade döner, pilav üstü döner, döner dürüm ve İskender gibi lezzetler bulunur. Odun ateşinde pişirilen dönerler isteğinize göre servis edilir. Dönerin yanında ayran tercih edebilirsiniz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Sk., No: , Konak

Telefon: 05 44

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Dönerci Vedat Usta

İzmir Dönerci Vedat Usta

Dönerci Vedat Usta, aslen Mardinli olan bir ailenin yılından bu güne sürdürdüğü bir aile işletmesidir. İzmir Kemeraltı’nda meslek hayatına çırak olarak başlamış ve daha sonra bu işte ilerleyerek yılında Bornova’da küçük ve salaş bir mekân açmışlardır. Daha sonra bu mekânın artan talepleri karşılayamaması üzerine günümüzdeki yerine yani Bornova Çamdibi’ne taşınmıştır. Lezzetli ve kaliteli dönerleri ile büyük başarı sağlayan restoran, her gün yüzlerce müşteri ağırlıyor. Bu restorana sadece İzmir içinden değil aynı zamanda Manisa ve Aydın gibi yakın illerden de birçok müşteri gelmektedir.

Dönerci Vedat Usta, döner, ayran ve tatlısıyla ön plana çıkan bir restorandır. Yaprak et döner, içli köfte, tandır, münver tatlısı ve yayık ayran bu restoranın menüsünde yer alan lezzetlerdendir. Bu restoranın döneri kuzu etinden ve sadece biftekten yapılır ve dönerde kıyma kesinlikle kullanılmaz. Bu restoranda döner, ayran ve tatlı alarak kendinize bir menü hazırlayabilirsiniz. Burada sunulan ayran da küçük bakır kaplarda hazırlanarak servis ediliyor ve küçük kepçelerle içiliyor. Tatlı olarak da münver tatlısı ya da Kıbrıs tatlısı deneyebilirsiniz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Sk., No: 4/A, Koşukavak, Bornova

Telefon: 41 86

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Bergama Sofrası

İzmir Bergama Sofrası

Bergama, İzmir’in bir ilçesi olup tarihi öneme sahip olan bir kenttir. Bu kentte tarihi birçok yapının bulunması buranın turizm açısından gelişmesine katkı sağlamıştır. Böylelikle yöre halkı dışında bölgeye gelen birçok turist için popüler yeme içme mekânları merak edilen konulardan biri haline gelmiştir. Bu noktada Bergama’da yemek yiyebileceğiniz birçok restoran bulunuyor. Burada yer alan restoranlardan biri de Bergama Sofrasıdır. Bergama Sofrası, İzmir Bergama ilçesinin yöresel yemeklerini en iyi şekilde sunan restoranlardan biridir. Konum olarak Bergama Barbaroslarda bulunur. Bergama mutfağını en iyi şekilde tanıtma amacı ile açılmış olan restoran kaliteli hizmet anlayışı ile hareket eder.

Bergama Sofrası, Bergama yöresinin meşhur yemeklerini bulabileceğiniz adreslerden biridir. Bu restoranın öne çıkan lezzetleri Bergama köfte ve çığırtmadır. Yöresel tatlara ilginiz varsa bu yemekleri deneyebilirsiniz. Bergama lezzetlerinden ayrı olarak klasik ev yemekleri ve Ege ot yemekleri de bu restoranın menüsünde yer almaktadır. Bergama gezinizde küçük bir mola vermek ve lezzetli yemekler yemek için sizleri bu restorana davet ediyoruz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Bankalar Cad., No: 44, Barbaros, Bergama

Telefon: 51 31

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Akropolis Restoran

İzmir Akropol Restoran

Akropolis Restoran, İzmir Bergama ilçesi Ulucami yakınlarında yer alan bir restorandır. Bergama’da tercih edebileceğiniz restoranlardan biri olan Akropolis, lezzetli yemekleri ve hoş dizaynı ile dikkat çekmektedir. İç salon ve bahçeden oluşan işletmenin bahçesi, yaz aylarında daha bir başka olur. Müşterilerin birçoğu yaz aylarında bahçede yemek yemeyi tercih eder.

Akropolis Restoran menü bakımından oldukça çeşitli bir menüye sahiptir. Meze çeşitleri, ana yemekleri ve diğer lezzetli ürünlere sahip olan restoran Bergama yöresinde ziyaret edilebilecek restoranlardan biridir. Çoban kavurma, sıcak ot, mezeler ve et yemekleri burada denenebilir. Alkollü bir mekân olan restoranda yemeklerinizin yanına istediğiniz alkol ürününü alabilirsiniz.  Bu restorana geleceğinizde önceden rezervasyon yaptırmanız faydalı olacaktır.

Açılış-Kapanış Saatleri: Salı – Pazar – saatleri arasında açıktır.

Adres: Ulucami, Bergama

Telefon:   77 22 &#; 02 67

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Fasülye Tanesi

İzmir Fasulye Tanesi

İzmir’de en iyi fasulye nerede yenir sorusunun cevabı hiç şüphesiz Fasulye Tanesi’dir. Fasulye Tanesi, konum olarak İzmir’in en eski semtlerinden biri olan Gültepe, Toroslar’da yer almaktadır. Enver Yılmaz tarafından yılında bir aile işletmesi olarak açılan işletme bugün tüm İzmirlilerin sevdiği mekânlardan biri haline gelmiştir. Enver Yılmaz, uzun yıllar bir lisede aşçılık yapmış ve emekli olunca da kendi restoranını açmıştır. Enver Bey bu restoranı açtığında kendine bir hedef koymuş ve bu markanın tüm İzmirliler tarafından bilinmesini sağlamıştır. Fasulye Tanesi’nin lezzet serüveni Enver Beyin Rize Çayelili eşi Hatice Hanımın memleketinden İspir fasulyesi getirip evlerinde pişirilmesi ile başlamış. Bu fasulyenin lezzetine bayılan Enver Bey bu lezzeti paylaşmak isteyerek restoranını açmıştır. Günümüzde bu restoran Enver Beyin oğulları tarafından işletilmektedir.

Fasulye Tanesi ana menüsü fasulye ve pilavdan oluşan bir işletmedir. Kuru fasulye, bol tereyağlı pilav, salata, piyaz ve turşu burada en çok tercih edilen lezzetler arasındadır. Restoranda pişirilen kuru fasulyeler İspir fasulyesidir. Bu nedenle fasulye ayrı bir tat ve lezzete sahiptir. Restoranın tereyağlı pilavında kullanılan tereyağı ise meşhur Trabzon tereyağıdır. Kısacası her malzemesi farklı bir yöreden gelmiştir. Kuru fasulye haricinde Trabzon kavurması da burada denenebilir. Tatlı olarak sütlaç alabilirsiniz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – , Pazar – saatleri arasında açıktır.

Adres: Mehmet Akif Mah., Toros Cad., No: , Konak

Telefon: 66 05

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Çorbacı İsmet Usta

İzmir Çorbacı İsmet Uste

Çorbacı İsmet Usta İzmir’de tarihi bir çorbacıdır. yılında İsmet Yenice tarafından açılmıştır. Konum olarak Alsancak Cumhuriyet Bulvarı üzerinde yer alır. Lezzetli çorbaları, pizzaları ve ızgaraları ile ön plana çıkan işletme mekân olarak klasik bir esnaf lokantası tarzındadır.

Çorbacı İsmet Usta, menüsünde çorba çeşitleri, 20’ye yakın ızgara ve serpme kahvaltı seçeneği yer alır. Oldukça zengin bir çorba çeşitliliğine sahip olan çorbacıda sevdiğiniz her çorbayı bulabilmeniz mümkündür. Çorba çeşitleri arasında işkembe, domates çorbası, mercimek, ezogelin çorbası, kelle paça, ayak paça, tuzlama çorbası, damar tuzlama, beyin çorbası ve karışık çorba bu restoranın çorba menüsünde yer alır. Çorba çeşitlerini dilerseniz terbiyeli olarak da alabilirsiniz. Bu çorbacıda en çok tercih edilen çorbalar kelle paça ve işkembe çorbası olmuştur. Kelle paça çorbası daha çok kokorecin yanında tercih edilmektedir. Çorba dışında menüde ızgara köfte, kiremitte tavuk, kiremitte kuşbaşı et, çöp şiş, bonfile, pirzola ve biftek gibi lezzetler de bulunur. Çorba çeşitleri haricinde en sevilen yemekleri arasında tandır, ızgara köfte, pilav gibi klasik lezzetler bulunmaktadır.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü 24 saat açıktır.

Adres: Kültür Mah., Cumhuriyet Blv., No: /A-B, Konak

Telefon: 57 56

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Çığırtma Evi

İzmir Çığırtma Evi

Çığırtma Evi, İzmir Bergama’da yer alan bir restorandır. Çığırtma, Bergama yöresine ait bir lezzet olup patlıcan ile hazırlanan bir ev yemeği olarak bilinir. Mekân olarak temiz ve nezih bir ortama sahip işletmede gönül rahatlığı ile karnınızı doyurabilirsiniz.

Çığırtma Evi, lezzetli ev yemekleri ve tabii ki çığırtma yiyebileceğiniz adreslerden biridir. Kuzu tandır, yaprak sarma, içli köfte, erenler çorba, keşkek ve tatlı burada deneyebileceğiniz diğer lezzetler arasında yer alır.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – saatleri arasında açıktır.

Adres: Zafer Mah., Galenos Cad., Bergama

Telefon: 98 22

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Çiçeksever Kebap Salonu

İzmir Çiçeksever Kebap Salonu

Çiçeksever Kebap Salonu, İzmir Bergama’da yer alan bir kebapçıdır. Bergama ilçesini geziyorsanız ve canınız nefis kebaplar çektiyse o zaman rotanızı bu kebapçıya çevirebilirsiniz. Oldukça temiz ve nezih bir atmosfere sahip işletme kaliteli hizmet anlayışı ile hareket eder. Ürünlerinin ve etin her zaman taze olmasına özen gösteren işletme, hızlı servisi ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla dikkatleri üzerine çekmiştir.

Çiçeksever Kebap Salonu, ızgara ve kebap çeşitlerinin birçoğunu bulabileceğiniz adreslerden biridir. Izgara çeşitleri haricinde salatalar, tatlı çeşitleri ve meze çeşitlerini de bu restoranın menüsünde bulabilirsiniz. Bergama köftesi, piyaz, karışık ızgara, tahinli kaymaklı Kemalpaşa tatlısı burada bulabileceğiniz lezzetlerdendir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – saatleri arasında açıktır.

Adres: Barbaros Mah., Bankalar Cad., No: , Bergama

Telefon: 38 22

Haritada Görüntüle >

Ciğerci Sinan

İzmir Ciğerci Sinan

Ciğerci Sinan yılında İzmir Gaziemir’de açılmış bir ciğercidir. Gaziemir civarında en iyi ciğer ve şişleri yemek için tercih edilebilecek adreslerden biridir. Hızlı servisi ve lezzetli menüleri ile öne çıkan işletme mekân olarak da kaliteli bir yapıya sahiptir.

Izgaralar, mezeler, içecekler bu restoranın menüsünde yer alan lezzetlerdir. Izgara çeşitleri arasında kuşbaşı şiş, ciğer şiş, Adana kebap, Urfa kebap, tantuni ve tavuk şiş yer alır. Meze çeşitlerinde ise soğan piyaz, maydanoz, Antep ezme, köz soğan, domates ve biber bulunmaktadır. Şiş siparişlerinizin yanına lavaş getirilir ve dilerseniz şişlerinizi kendiniz lavaşta dürüm yaparak yiyebilirsiniz. Yemeklerinizin yanında bol köpüklü yayık ayranı içmeyi tercih edebilirsiniz. Yemeklerinizden sonra burada tatlı yemek isterseniz künefe tercih edebilirsiniz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Atıfbey Mah., Etiler Cad., No: 1, Gaziemir

Telefon: 57 27

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Bergama Köftecisi

İzmir Bergama Köftecisi

Bergama Köftecisi, İzmir Şirinyer’deki bir köftecidir. İzmir’in en sevilen köftecilerinden biri olan bu köfteci, lezzetli köfteleri ile sevilen işletmelerden biridir. Kaliteli hizmet anlayışı ile hareket eden köfteci, lezzetli yemekleri ile olduğu kadar kaliteli hizmet anlayışıyla da ön plana çıkmıştır. İzmir Şirinyer’e yolunuz düştüğünde bu köfteciyi ziyaret edilecekler listesine eklemeyi unutmayın.

Bergama Köftecisi, köfte, çorba, salata gibi lezzetleri bulabileceğiniz adreslerden biridir. Burada 3 çeşit köfte bulunuyor. Acılı köfte, kaşarlı köfte ve sade köfte burada bulunan köfte çeşitlerindendir. Burada hazırlanan köfteler kuzu etinden ve içine bir miktar kuyruk yağı katılarak hazırlanıyor. Kuyruk yağı birçok insan için akıllarda soru işareti bıraksa da kuyruk yağının köftelerin lezzetine lezzet kattığı ifade edilir. Burada yiyeceğiniz köftelerin bir başka artısı ise köftelerin belirli bir kalınlığa sahip olmasıdır. Bu nedenle bu köftelerin doyuruculuk oranlarının bir hayli yüksek olduğu söylenilebilir. Buraya geldiğinizde köfte siparişinizin yanına piyaz almayı unutmayın. Zira buranın piyazları da en az köfteleri kadar lezzetlidir. Yemeğinizi bir tatlı ile sonlandırmak isterseniz o zaman Kemalpaşa tatlısını denemenizi tavsiye ederiz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – saatleri arasında açıktır. Pazar günleri kapalıdır.

Adres: İnkılap Mah., Sk., No: 12/A, Buca

Telefon: 78 04

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Köfteci Mehmet Irmak

İzmir Köfteci Mehmet Irmak

Köfteci Mehmet Irmak, İzmir Konak ilçesinde faaliyet gösteren köftecilerden biri olarak bilinir. Mekân olarak bir köşe başında yer alır ve bu nedenle küçük bir dükkândır. Küçük olmasından dolayı içerisi bir miktar kalabalık vaziyettedir. Yemeklerinin lezzetli olması buranın kalabalık olmasına etki eden en önemli faktördür.

Köfteci Mehmet Irmak, ızgara çeşitleri ve çorba çeşitlerini bulabileceğiniz restoranlardan biridir. Oldukça geniş bir menüye sahip işletmede sevdiğiniz kebap çeşitlerinin birçoğu bulabilmeniz mümkün olacaktır. Izgara köfte, ekmek arası ızgara köfte, tavuk külbastı, vali kebabı, Mardin kebabı, Irmak spesiyal, çökertme kebabı, Adana, Urfa, karışık kebap bu restoranda bulunan et ürünlerinden sadece bazılarıdır. Çorba menüsünde ise kelle paça, ayak paça, mercimek, işkembe ve beyin çorbası bulunur.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Sk., No: 3, Konak

Telefon: 79 55

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Köfteci Salih

İzmir Köfteci Salih

Köfteci Salih, yılından bugüne Kemeraltı Çarşısında Kestane Pazarı bölümünde hizmet veren lezzet duraklarından biridir. Köfteci Salih Makedon ve Arnavut tarzı köfteler hazırlayan ve sunan bir köftecidir. İzmir’de farklı bir köfte lezzeti arayanların ziyaret edebileceği mekânlardan biridir.

Köfteci Salih menüsünde cızbız köfte, piyaz ve özel bir yoğurt bulunur. Bu restoranda sadece ızgara köfte yapılmakla birlikte enfes Arnavut köfteleri bulunur. Arnavut ve Makedon tarzı yapılan bu köfteler birçok insanın beğenerek tercih ettiği bir köfteci olmasını sağlamıştır.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – saatleri arasında açıktır.

Adres: Sk., No: 16/A, Konak

Telefon: 42 96

Haritada Görüntüle >

Şişçi Yaşar’ın Yeri

İzmir Şişçi Yaşar'ın Yeri

Şişçi Yaşar’ın Yeri, İzmir Selçuk ilçesinde faaliyet gösteren köftecilerden biri olarak bilinir. İzmir’de çöp şiş Selçuk ilçesi ile özdeşlemiş bir lezzettir. Bu nedenle kaliteli ve lezzetli çöp şişler arıyorsanız bunun için Selçuk’a gitmekten çekinmeyin. Selçuk ilçesi aynı zamanda tarihi öneme sahip turistik bir ilçedir. Burada Efes Antik Kenti’ni, Meryem Anayı, birçok tarihi yapıyı, Antik kentleri ve tarihin belirli dönemlerine tanıklık etmiş müzeleri ziyaret edebilirsiniz. Bu ziyaretleriniz esnasında verilen molaları en iyi şekilde değerlendirmek için Şişçi Yaşar’ın Yeri’ni ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Şişçi Yaşar’ın Yeri, kuzu etinin küçük küçük kesilerek şişlere geçirilmesi ile yapılan çöp şiş lezzeti ile ünlü mekânlardan biridir. Kömür ateşinde ağır ağır pişirilen çöp şişlerin lezzeti ise kelimenin tam anlamıyla efsanedir. Çöp şiş menünüzün yanına içecek olarak ayran tercih edebilirsiniz. Bu restoranda çöp şiş yemek istemezseniz köfte de tercih edebilirsiniz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Atatürk Cad., No: , Selçuk

Telefon: İletişim bilgilerine ulaşılamamıştır.

Haritada Görüntüle >

Antepli Ramazan Usta

Antepli Ramazan Usta

Antepli Ramazan Usta, yılında Deniz ve Duran Kahveci tarafından klasik Antep lezzetlerini İzmir’e taşımak için açılmıştır. Konum olarak İzmir Bayraklı Manavkuyu’da yer almaktadır. Antep mutfağından yöresel lezzetler yemek istiyorsanız mutlaka bu lezzetli menülere sahip restoranı ziyaret etmelisiniz.

Antepli Ramazan Usta, oldukça zengin bir menüye sahiptir. Menüsünde çorba çeşitleri, ızgaralar, dönerler, tatlılar, pide ve lahmacun çeşitleri yer alır. Çorba çeşitleri arasında beyran ve ezogelin çorbası bulunur. Kebap çeşitlerinde Adana kebap, Urfa kebap, altı ezmeli kebap, yoğurtlu kebap, Halep işi kebap, Ali Nazik, beyti, ciğer, Kilis tava, Hünkâr Kebap, kuzu şiş, beyti sarma, domates kebabı, karışık kebap, kiremitte köfte, ızgara köfte, patlıcan kebabı, soğan kebabı ve tavuk şiş bulunur. Kebap yemek istemeyen kişiler ise pide ve lahmacunları deneyebilir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: /6. Sk., No: 7, Bayraklı

Telefon: 53 03 – 80 89

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Pilita Karadeniz Mutfağı

İzmir Pilita Karadeniz Mutfağı

Pilita Karadeniz Mutfağı, İzmir Bayraklı ilçesinde hizmet veren Karadeniz mutfağı temalı restoranlardan biridir. İzmir’de Karadeniz mutfağı lezzetlerini arıyorsanız Pilita’yı mutlaka ziyaret etmelisiniz. Şirin mi şirin bir işletme olan kendinizi tipik bir Karadeniz restoranında hissedeceğiniz Pilita’yı mutlaka ziyaret listenize eklemeyi unutmayın.

Kahvaltı ve diğer öğünlerinizin için Pilita Karadeniz Mutfağı adlı bu restoranı ziyaret edebilirsiniz. Kahvaltı menüsü klasik Karadeniz kahvaltısını andırır. Serpme kahvaltı veya kahvaltı tabağı olarak alacağınız kahvaltı menüsünde çeşit oldukça fazladır. Kahvaltı haricine geldiğinizde ise Akçaabat köfte, İspir kuru fasulye, hamsi tava, hamsili pilav, karalahana sarması, kavurmalı pilav ve muhlama gibi Karadeniz’in birçok sevilen lezzetlerini bulabilmeniz mümkün olacaktır. Ayrıca yemeklerinizin yanına ikram olarak mısır ekmeği getirilir. Bu restorana geldiğinizde tatlı olarak sütlaç deneyebilirsiniz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Mansuroğlu Cad., /1. Sk., No: 2, D: B, Bayraklı

Telefon: 35 53

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Fafuly Karadeniz Mutfağı

Fafuly Karadeniz Mutfağı

Fafuly Karadeniz Mutfağı, İzmir’de Karadeniz yöresel yemekleri arıyorsanız ziyaret etmeniz gereken restoranlardan biridir. Konum olarak İzmir’in Karşıyaka ilçesinde yer alan restoran, yılında farklı bir konseptle açılarak farklı tatlarda Karadeniz mutfağı lezzetlerini bulabileceğiniz restoranlardan biri olmuştur. Mekân olarak geniş ve ferah bir ortama sahip olan işletme her gün yüzlerce ziyaretçiyi ağırlamaya devam ediyor. Bu mekân bir restoran olmasının yanı sıra aynı zamanda bir şarküteri olarak da hizmet vermektedir.

Fafuly Karadeniz Mutfağı, menü olarak oldukça geniş bir menü anlayışına sahiptir. Bu mutfakta; kahvaltılıklar, çorbalar, Karadeniz pideleri, yöresel yemekler, hamsili lezzetler, ızgaralar, pizzalar, deniz ürünleri, salatalar ve tatlı çeşitleri yer alır. Kahvaltı menüsü Karadeniz lezzetlerinin olduğu bir menüye sahiptir. Çorba çeşitleri arasında ise işkembe tuzlama, mercimek, karalahana çorbası, kelle paça ve balık çorbası yer alır. Bu restoran her ne kadar klasik bir Karadeniz restoranı olsa da burada sadece Karadeniz lezzetleri bulunmaz. Alışkın olmayanlar ya da yöresel yemek istemeyenler için pide veya pizza seçenekleri de mevcuttur. Restoranın şarküteri bölümünden satın alabileceğiniz lezzetler ise; Karadeniz çayları, mısır unu, Kaçkar kalot peyniri, İspir sucuk, anzer balı, kestane balı ve daha birçok yöresel ürünü satın alabilirsiniz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Salı – Pazar – saatleri arasında açıktır. Pazartesi günleri kapalıdır.

Adres: Bahçelievler Mah., Cevdet Bilsay Cad., No: 13/B, Karşıyaka

Telefon: 53 53 – 43 62

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Topçu Restaurant

İzmir Topçu Restaurant

Topçu Restaurant, yılında seyyar olarak başlayan bir lezzet serüvenidir. Bu restoran ismini sahibinin askerlik yaparken aldığı bir lakaptan ileri gelmektedir. yılında seyyar olarak başlayan lezzet serüveni yılında 10 masadan oluşan bir dükkâna taşınmıştır. Konum olarak İzmir Alsancak’ta yer alır. Bugün birçok insan için adres tarifinde en çok kullanılan mekân olma özelliğine sahiptir.  Ayrıca bu işletmenin en önemli özelliği ise İzmir’de çöp şiş yapılan ilk yer olmasıdır. 10 kişilik bir dükkânda başlayan lezzet yolculuğu bugün Çeşme şubesi ile birlikte kişi kapasiteli büyük bir restorana dönüşmüştür.

Topçu Restaurant, temel ürünü çöp şiş olan bir işletmedir. Burada çöp şişin yanında ızgarada kızartılmış soğan ve kızartılmış ekmek verilmektedir. Bugün bu restoranın menüsünde çöp şişin yanı sıra kebap, pide ve ızgara çeşitleri de bulunmaktadır. Bu restoranın İzmir’de ve tüm Türkiye’de ünlenmesinin en önemli sebebinin Zeki Müren olduğu bilinir. Zeki Müren fuardaki bir konseri sırasında bu restoranı tavsiye etmesiyle restoranın ünü bir anda artmıştır. Ayrıca Zeki Müren gittiği her yerde bu restoranı anlatmıştır ve böylelikle restoranın ünü bir anda sanat camiası tarafından artmıştır. Sanat, spor ve televizyon dünyasında oldukça popüler hale gelen işletmede Cem Karaca’nın da tek oturuşta 5,5 porsiyon şiş yiyerek bir rekor kırdığı bilinir. Sanatçılar tarafından sıklıkla tercih edilen bir mekân olması sebebi ile burası ‘’Sanatçıların Mekânı’’ olarak da bilinir. Bu restoranı ziyaret ettiğinizde ziyaret eden ünlülerin resimlerini duvarda görmeniz mümkün olacaktır.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü 24 saat açıktır.

Adres: Akdeniz Mah., Vali Kazım Dirik Cad., No: 3/B, Konak

Telefon: 62 61 – 90 47

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Öteyaka

İzmir Öteyaka Izgara

Öteyaka, yılında İzmir’in Buca ilçesinde açılmış olan bir restorandır. Bu işletmenin sahipleri Selanik göçmeni bir ailedir. Bu aile kendi dillerinde ‘’öteyaka’’ kelimesini restoran adı olarak seçmiştir. Öteyaka ise suyun öte yakası anlamına gelen bir tür kavramdır. Vintage konseptine sahip sıcak mı sıcak bir işletme olan restoran Buca’da ziyaret edilmesi gereken lezzet duraklarından biridir.

Izgara çeşitleri, güveç çeşitleri ve et çeşitleri bu restoranda bulunan yemeklerden bazılarıdır. Izgara ürünleri meşe odununda pişirilmiş ve dinlendirilmiş etlerden oluşmaktadır. Buca’da bulunan bu restorana yolunuz düştüğünde küşleme, mayın, ciğer, yaprak ciğer, pamuk, kuzu incik, antrkot, Kemalpaşa tatlısı ve ev köftesi gibi lezzetleri bulabilmeniz mümkündür.

Açılış-Kapanış Saatleri: Hafta içi – saatleri arasında açıktır. Hafta sonları kapalıdır.

Adres: Adatepe Mah., Erdem Cad., No: 68/A, Buca

Telefon: 58 69

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Alavara

İzmir Alavara

Alavara, İzmir Alsancak’ta Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde Can Yücel Sokakta yer alıyor. İzmir’in ikonik mekânlarından biri olan restoran lezzetli makarnalar yiyebileceğiniz adreslerden biridir. Birçok öğrenci ve arkadaş gruplarının popüler mekânlarından biri olan Alavara lezzetli makarnaların yanı sıra ucuz olması ile de sevilen bir işletmedir. Alavara’nın hikâyesi ise Can Yücel’den gelir. Buna göre Alavara Can Yücel’in bir şiirinin ismidir. Bu mekân ve mekânın üzerinde bulunduğu sokakta Can Yücel’e ait birçok izi de bulabilmek mümkündür. yılında açılan Alavara açıldığı günden bu güne gelişerek büyümeye devam etmektedir. Günümüzde İzmir’de 4 tane şubesi bulunur.

Alavara, makarna menülerinin yer aldığı bir mutfak anlayışına sahip restoranlardan biridir. Alavara tam makarna, alavara penne bolognese, penne, kremalı tavuk penne, köri soslu tavuk penne, özel soslu spagetti, alavara soslu ev mantısı bu restoranın menüsünde yer alan makarna lezzetlerindendir. Lezzetli ve ekonomik makarnalar için bu restoranı mutlaka ziyaret edebilirsiniz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Kıbrıs Şehitleri Cad., Can Yüksel Sk., No: 12, Konak

Telefon: 47 36

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Tarihi Adil Müftüoğlu – Uğur Lokantası

İzmir Tarihi Adil Müftüoğlu Lokantası

Tarihi Adil Müftüoğlu, İzmir Çankaya semtinde Adil Müftüoğlu tarafından açılmış bir lokantadır. Adil Müftüoğlu, yılında Anadolu’dan İzmir’e göç etmiş ve meslek hayatına çok küçük yaşlarda başlamıştır. Aşçılık mesleğine ilk başlarda garsonluk, komilik yaparak başlayan Adil Usta çok küçük yaşlardan itibaren mutfak kültürü ile iç içe yaşamıştır. Kızı Sevgi’nin doğduğu yıl ilk lokantasını açan Adil Usta kızının ona uğur getirdiğini düşünerek lokantanın adını Uğur Lokantası koymuştur. Yıllar içinde kendi ismiyle bütünleşerek Adil Müftüoğlu Uğur Lokantası ismiyle anılmaya başlanmıştır. Açıldığı günden bu güne kısa zamanda ünlenerek İzmir’in sevilen restoranlarından biri haline gelmiştir.

Buca Yemek

  • Yaylacık Izgara. Yaylacık Mhl Başarı Cad. No, Buca, İzmir.
  • Köfteci Haydar Usta. Sok. No/A (Şirinyer), İzmir, İzmir.
  • Buca Tostçusu. Dumlupınar Mah. Sk.
  • Zeytin Ev Yemekleri.
  • Güler Kebap. Aydın Hatboyu Cad.
  • Eski Bahçe Cafe. İzmir, İzmir.
  • Social Adatepe Mah.
  • Kardeşim Mantı Vali Rahmibey Mah.

  • Buca’da geleneksel olarak ne yenir derseniz; oğlak en bilinen yemek. Ayrıca Buca üzüm bağları ile meşhur olduğundan üzüm zamanı giderseniz üzümlerin tadına bakmayı da unutmayın. Buca’nın bereketli köylerinde çeşit çeşit meyve sebze yetişiyor.

Contents

Izmir buca Ne Meşhur?

Geçmiş zamanda zeytinlikleri ve üzüm bağları ile meşhur olan Buca, günümüzde hipodromu ve harları ile meşhur olmaktadır. İzmir &#;in en eski yerleşim merkezlerinden biri olan Buca &#;nın kuzeyinde Kemalpaşa ve Bornova, batısında Konak, güneyinde Menderes, doğusunda da Torbalı ilçesi bulunmaktadır.

Izmir&#;de akşam yemeği nerede yenir?

İzmir &#;de &#; Nerede Ne Yenir?&#; Sorusuna Cevap Veriyoruz! İzmir &#;in 20 Über Lezzet Noktası

  1. Sevinç Pastanesi. Aaah aaah ne aşıklar, ne arkadaşlar, dostlar buluşmuştur bu pastanenin önünde.
  2. Tuzu Biberi.
  3. Köfteci Yusuf.
  4. Tarihi Asansör Restaurant.
  5. Yengeç Restaurant.
  6. Cavit&#;in Yeri.
  7. 7. Meşhur Midyeci Kadir Usta.
  8. 8. Boğaziçi Restaurant.

Karşıyaka Çarşı da ne yenir?

Karşıyaka &#;da Mutlaka Gitmeniz Gereken Restoranlar

  • Lezzetli Köftelerin Adresi:Köfteci Erol.
  • Zengin Kahvaltı Menüsü:Tuzu Biberi.
  • Dondurmanın Sevilen Adresi:Sultan Baklava Dondurma.
  • Karşıyaka &#;nın Ünlü Fast Food Mekanı:Çağdaş Büfe.
  • Dönerin Adresi:Sakıpağa Dönerevi.
  • Ocakbaşı Keyfi:Aralıksonu Ocakbaşı

Izmirde nerede ne yenir?

İZMİR &#;DE NE YENİR, NEREDE YENİR? – İZMİR &#;İN YERLİSİNDEN ÖNERİLER

  • Boyoz ? Dostlar Fırını
  • Kumru ? Kardeşler Büfe ve Kumrucu Ömür.
  • Söğüş ? Söğüşçü Cimbom.
  • Kahvaltı Kumrusu ve Gevrek ? Seyyar Simitçilerde.
  • Sübye ? Alsancak Dostlar Fırını
  • Midye Dolma ? Kordon&#;da Seyyar Satıcılar.
  • Kokoreç ? Kokoreççi Asım Usta & Kokoreççi Baki.

Buca&#;da yemek nerede yenir?

Buca Meşhur Yemekleri ve Restoranları

  • Çapa Lokantası Buca merkezde, Buca Heykel yakınlarında bulunan Çapa Lokantası, ilçenin en ünlü lokantalarından biridir.
  • Kardelen Pide & Kebap.
  • Şini Köşk Restaurant.
  • Park Pide.
  • Enra Şanlıurfa.
  • Ora.

Izmir buca nerelere yakın?

İzmir &#;in merkez ilçelerinden olan Buca ilçesi, hepsi de İzmir ilçesi olan kuzeyinde Konak ve Bornova, doğusunda Kemalpaşa, güneyinde Torbalı, güneybatısında Menderes ve batısında da Karabağlar ve Gaziemir ilçeleriyle komşudur.

Izmirde romantik akşam yemeği nerede yenir?

Sizin için İzmir &#;deki en samimi, en romantik mekanları derledik.

  • La Cigale.
  • Murano&#;s Kitchen &#; Ege Perla.
  • İzmir.
  • Windows On The Bay Restaurant.
  • Cafe La Vie.
  • Cafe Ponte Cheesecake House.
  • Mac Guffin Chocolate & Coffee.
  • Teras Cafe Wine House.

Izmirde nerede yemek yenir?

İzmir &#;in Meşhur Yemekleri ve Restoranları

  • Boyoz.
  • Kumru.
  • İzmir Bombası
  • Söğüş
  • Baki ve Asım Usta&#;da Kokoreç
  • Meşhur Hisarönü Şambalicisi&#;nde Şambali Tatlısı
  • Palet Restaurant&#;ta Izgara Balık.
  • Adil Müftüoğlu- Uğur Lokantası&#;nda İzmir Köftesi.

Alsancak nerede yemek yenir?

İzmir Alsancak Kordon&#;da Ne Nerede Yenir?

  • Ege&#;nin İncisi İzmir. Ege&#;nin İncisi İzmir.
  • İzmir Gezi Önerileri. İzmir Gezi Önerileri.
  • İzmir&#;in Meşhur Lezzetleri. İzmir&#;in Meşhur Lezzetleri.
  • 1- Alsancak Dostlar Fırını Alsancak Dostlar Fırını
  • 2- Kumrucu Apo. Kumrucu Apo.
  • 3- Gölde Köfte.
  • 4- Sevinç Pastanesi.
  • 5- Tuzu Biberi.

Bostanli da ne yenir?

Bostanlı &#;nın En Güzel Mekanları

  • Cafe La Vie. Bostanlı Mah.
  • SWT Cafe. Bostanlı Mah.
  • Paprica. Cengiz Topel Caddesi, 32 Bostanlı, İzmir, İzmir.
  • Café Reci&#;s. Cengiz Topel Caddesi No/1 ( Bostanlı ), Bostanlı, Türkiye.
  • Bravo Pastanesi. Bostanlı Mah.
  • Cafe Ponte Cheesecake House.
  • Coffeemania.
  • Köşebaşı

Izmir Göztepe&#;de ne yenir?

Göztepe Mekanları

  • À La Crème. Göztepe &#; Şu an Açık.
  • Burger Attack. Göztepe &#; Şu an Açık.
  • Charleston Cake & More. Göztepe &#; Şu an Açık.
  • Dönerci Orhan. Göztepe &#; Şu an Açık.
  • Enfes Şeyler Cafe & Bistro. Göztepe &#; Şu an Açık.
  • Köşşe Kahve. Göztepe &#; Şu an Açık.
  • La Folie. Göztepe &#; Şu an Açık.
  • Macır Köfte. Göztepe &#; Şu an Açık.

Izmir hangi yemekleri meşhur?

İzmir &#;in Meşhur Yemekleri

  • Kumru. Eşsiz Lezzetiyle Meşhur İzmir KumrusuÖzellikle İzmir, Çeşme&#;de ünlü olan Kumru, susamlı olarak özel hazırlanan ekmekler ile hazırlanmaktadır.
  • Boyoz.
  • Zeytinyağlı Enginar.
  • Şambali.
  • Söğüş
  • Sura.
  • İzmir Köfte.
  • İzmir Tulumu.

Izmir merkezde nerede yemek yenir?

İzmir &#;de Ne Yenir? İzmir Gezi, Yemek ve Mekan Rehberi – 25 Tavsiye

  • Alsancak Dostlar Fırını
  • Çiçekliköy Kahvaltı Mekanları
  • Kumrucu Şevki.
  • Kordon Yengeç Restaurant.
  • Adabeyi Balık Restaurant.
  • Köfteci Mehmet Irmak.
  • Kahveci Ömer Usta.
  • Tarihi Yudumla Şerbetçisi.

İzmir Nüfusu

Yorumlar & Bilgiler

Necati DİNÇ5 Şubat -

Tekirdağ'ın da gerisinde kalmış.

Şubat -

Ne akıbeti arkadaşım? Nüfus artışı büyük lütuf mu aksine Izmır için iyi bile nüfusun düşmesi.

Neden4 Şubat -

Neden bin nüfuslu Manisa merkez ilçe olurken bin nüfuslu Salihli il oluyor?

Ömür ozbeyinli3 Kasım -

Nasıl koku yok köseafoodplus.info seafoodplus.infotir. biyolojik aritmada çıkan gazlar seafoodplus.infoakada yaz gecesi uyumaya çalışın kokudan derim seafoodplus.info c9grafya ve korfez kac milyon insani bu iklimde seafoodplus.info doğaya saygı sonra seafoodplus.infou daha yaşanıseafoodplus.info hava trafik seafoodplus.info cok

Hasan2 Aralık -

Ben köy olmasından memnunum şehir olursa alt geçit üst geçit metro tek yönlü yol derken insan yolu şaşırır ten beri aynı yolu kullanıyorum değiştirip yeniden öğrenmeye çalşmaya gerek varmı.

Komik1 Haziran -

İzmirin 3 milyonluk ilçesi var da bizim mi haberimiz yok. Antalya'nın en büyük iki ilçeside İzmirin en büyük ilçesinden büyük :))

Başbuğ25 Şubat -

Ya bak bu saçma lafta yeni çıktı. Ne hikmetse diğer şehirlere olumsuz bir şey söylendiği zaman bunu yazanlar hemen "Bursalı" oluyor. İzmir'e laf atanlar Bursalı, Antalya'ya laf atanlar Bursalı, ya kardeşim nedir sizin Bursalılarla alıp veremediğiniz anlamış değilim. Evet ben Bursalıyım ve en az memleketim Bursa kadar İzmir'ide, Antalyayı'da, Ankarayı'da, İstanbul'uda seviyorum. İşsiz bir arkadaşımız sanırım farklı isimlere bürünüp bürünüp yapıyor böyle şeyler. 81 ilimizin hepsi bizim neden kötüleyelim şehirlerimizi akıl yuvası(!) kardeşim benim.

İzmir28 Şubat -

Başbuğ bizim Bursa'lı ile sorunumuz yok. Ama lütfen Bursa'yı İzmir'den üstün göstermeyelim. Bursa bir sanayi ve işçi şehri. O yüzden eğlence ve sosyal hayatı çok az. İzmir ise sosyal hayatın çok yaygın olduğu bir şehir. Bu yüzden İzmir Bursa'dan şehir anlamında üstün. İzmir forumunda Antalya'yı katmak istemediğim için bitiriyorum.

Ali1 Mart -

Hocam sizde Bursayı köy falan zannediyorsunuz sanırım nedir bu işçi şehri yakıştırması anlamış değilim. Oysa Bursa'nın öyle semtleri var ki İstanbul'un en sosyetik semtleri ile kafa kafaya yarışacak düzeydedir. Ayrıca kusura bakmayın ama eğlence merkezi olduğu için üstün görülen bir şehir ilk defa duyuyorum. Merak etmeyin Bursa'nın gece kulüpleri ve eğlence merkezleri İstanbul'u aratmaz siz herhalde daha önce gelmediniz. Ayrıca ben İzmir'ide çok severim saçma bir kıyaslama yapacak değilim.

İzmir1 Mart -

Ali bey Bursa'da Nilüfer ve Mudanya yaşanır merkezde, ancak İzmir'de ise Konak, Bornova, Karşıyaka ve Güzelbahçe çok yaşanır. Eksik yazmışım, özür dilerim. Ancak İzmir'deki sosyal yaşamın olduğu ilçeler daha fazla olduğu için bana kalırsa bu yüzden İzmir, Bursa'dan üstün.

İzmir4 Mart -

Ohooo bize sanayi değil, yaşam standartlarının yüksek olduğu iller lazım. Kusura bakmayın Bursa'lı Ali bey ama Bursa yaşam standartlarının düşük olduğu bir kent. Siz kendinizi sanayi dışında ne ile İzmir'le kafa kafaya tutuyorsunuz ya. Turizmde siz İzmir'in yarısı kadar bile turist ağırlamıyorsunuz, tarımda zaten yoksunuz. Bence siz Ankara, İzmir, Antalya ve Muğla'ya laf atacağınıza bence sanayi size kazandırıyor mu kaybettiriyor mu bir düşünüz isterseniz. Bence kaybettiriyor çünkü eskiden Marmara aşırı güzel bir doğası ve hoşgörüsü ile bilinirdi, şuanda sadece sanayi illeri diye biliniyor. Mesela Ankara'da sanayi şehri ama tarımda 4., turizmde de Bursa'ya bin basar. Bursa sizin Antalya'ya verdiğiniz Konya dengi nişanını hakediyor.

Ali7 Mart -

Bursa nasıl tarımda yok? Bursa sanayi şehri tamam da bunun yanında ülkemizde en önemli şeftali, çilek, armut, ayva, domates, kestane, ayçiçeği, zeytin ve zeytinyağı üretimi konusunda söz sahibi durumda. Ayrıca pardon ama Ankara nasıl turizm konusunda Bursa'dan üstün? Ankara bir bürokrasi bir memur şehridir, turizm şehri değil. Ankara'daki nüfus artışı sanayi veya turizm odaklı değildir. Bursa turizmde yok demiş yukarıda mesaj yazan kardeşimiz iyi de Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezi Uludağ nerede o zaman? Bursa Marmara'nın en güzel sahillerine sahip bir şehir. Yani hayatı boyunca Bursa'ya gelmemiş en ufak bilgisi olmayan insanların sırf Bursa'nın nüfusu artıyor diye çekemeyip bu şekilde afaki ifadeler kullanması gerçekten üzücü.

İzmir21 Mart -

Ankara turizm şehri. Sadece Anıtkabir üç milyon turist ağırlıyor. Hem Bursa sadece işçi şehri. Hayatımda en yaşamak istemediğim yer Bursa ve İstanbul. Ankara'da trafik yok, şehrin yarısı çok güzel. Diğer yarısı da on sene sonra güzel olacak. Ama Bursa belediyesini değiştirmediği sürece duzelemez. Hem nüfus hiç birşey. En çok yaşamak istediğiniz ilçeler dense Kadıköy, Beşiktaş, Çankaya, Yenimahalle, Muratpaşa, Konyaaltı ve Nilüfer denir. Hem refah düzeyi en düşük iller hep Bursa ve İstanbul merkezde. Birazda kabul edin Ankara çok güzel, Bursa ise gelişmesi gerekiyor.

Sanayii7 Şubat -

Lafa gelince Almanya gibi olmak istersiniz ama Bursa'ya işçi şehri deyip hor görürsünüz. Bursa gibi şehir en az 5 tane olsaydı Türkiye her anlamda kendine yeten bir ülke olurdu. Bursa'nın ülkeye katkısı Izmir'den daha fazla. Sosyalleşme eğlence açısından hiçbir şehiri aratmayacak düzeyde boşuna öğrenci şehride değiliz. Uludağ'ın kaynakları, çıkarılan markalar hep Bursa'nın başarısı. Bilip bilmeden Bursa hakkında atıp tutmayın bizim Izmır ile hicbir sorunumuz yok.

Başbuğ22 Şubat -

Hangi okuldan mezunsunuz bilmiyorum ama son cümleniz o kadar saçma ki keşke buraya gelip Ankara takma adıyla İzmir reklamı yapmak yerine nasıl düzgün cümle kurabilirim onu düşünseydiniz. Son cümleniz çok yanlış olmuş, ne demek "Sağ olsun" bunu pek tasvip etmedim.

Başbuğ14 Şubat -

Cenk kardeşim yorumunuza saygı duyuyorum ancak Bursa sanayi anlamında İzmir'den çok daha gelişmiş bir şehir. İzmir'in Türkiye ekonomisine tabi ki katkısı vardır ancak Bursa kadar değildir. Nüfus anlamında Bursa İzmir'i geçebilir. Bursa üçüncü olur, İzmir dördüncü sıraya gerileyebilir bunda alınacak veya üzülecek bir durum yok. Zaten önümüzdeki üç yılda beş yılda olabilecek bir durum değil bu. Sonuçta Bursa nüfusu katlanarak artan bir şehir. Bugünkü değerler ışığında konuşursak nüfusu İzmir'in iki katı artıyor. Hemde bu sadece bu yıl için geçerli değil yıllardır böyle. Ancak Şehirlerimizi nüfus olarak yarıştırmayı ben çok uygun bulmuyorum. İzmir'in yeri ayrıdır benimde çok sevdiğim bir şehirdir ama nüfus artış hızı düşmüş durumda. Bursa İzmir'i nüfus olarak geçse bile İzmir'e olan sevgimde sempatim de azalmaz. Sonuç olarak Bursa'da İzmir'de ülkemizin en güzel ve en büyük kentlerinden nihayetinde.

Serkan Sakizli22 Eylül -

Bana kalirsada izmirmi bursa mi hic tartismasiz izmir tabii seafoodplus.info bir metropol ve bolgesinin lider sehri oradaki butun sehirlerin varligi izmire seafoodplus.infoa buyuk bir sehir olma yolunda ilerliyor ancak bolgesinde istanbul olmasa bursa bir hic seafoodplus.infoendirmenizde katilmadigim nokta izmirin ankara ile rakip seafoodplus.info milyonluk merkez nufusu ile izmirle arasinda buyuk fark olan hem metropol hem sanayi hem ulasim hem saglik hem egitim alaninda ve kamu hizmetleri acisindan izmirden cok ama cok ileri seviyede bir seafoodplus.infoef izmirin siyasi sebeplerden dolayi bircok yatirimdan mahrum kaldigida bir gercek ankarada ayni sekilde ozellikle son 20 yilda mevcut iktidar tarafindan birisi muhalif bir sehir bir digeride cumhuriyet baskenti olmasi sebebiyle almasi gereken yatirimlari seafoodplus.info ve izmir potansiyel olarak istanbulu gecebilecek durumda iken maalesef frenleniyorlar.

Diyarbakır4 Şubat -

Doğu'da bu durum Diyarbakır içinde geçerlidir. Diyarbakır'ın ilçeleri +Mardin +Batman (siirte kadar uzanır) Bingöl,Siverek.

Şubat -

Aynı durum Adana'da da geçerli. Mersin, Tarsus, Osmaniye, İskenderun, Kadirli Adana'ya çok yakın ve Adana'yla neredeyse birdirler. Adana bu il ve ilçelere abilik eder.

Mart -

Adana Mersine abilik filan etmiyor çokta yakın değiller ülkede birbirine çok daha yakın şehirler var

Suat9 Eylül -

İzmir en geri kalmış büyükşehirlerden biridir,değil İstanbul,Ankara nın bile yanına yaklasamaz seafoodplus.info köyün yolları bile daha güzel,evler köy evleri gibi yakında bursa geçer izmiri hatta antalya bile geçseafoodplus.infoç büyüksehire benzemiyor izmir

Ankara' lı23 Şubat -

Bence İzmir güzel ama Ankara daha iyi ve İstanbul bence 1. haketmiyor. Şehrin %80'i gecekondu.

İzmirli30 Ocak -

Bursa Şehir nüfusu m iken İzmir Şehir nüfusu m'dur.
İl nüfusu olarak da Bursa 3m iken İzmir m dur. İzmir'in sadece şehir nüfusu Bursa'nın il nüfusundan fazla.

Abc31 Ağustos -

İzmir merkez nüfusu 3 milyona çok yakın, Bursa merkez ise 2 milyon. Arada bir buçuk katlık bir fark var. İzmir her konuda Bursa'dan daha gelişmiş bir şehirdir. Bursa anca milyon merkez nüfuslu Adana ile yarışabilir.

Ankara' lı23 Şubat -

Ankara'ya yerleşeceksen mahalle önerileri: Eryaman, İncek ve bütün Çankaya-Yenimahalle.

HOLLANDE24 Mayıs -

@Ankaralı
Teşekkürler sana. Ben önce Ankaraya geldim. Ev kiraladım. Eryamamı sevdim. Biraz şehire uzak. Rahat buldum. Böylesi bence daha iyi. Şimdi burada yaşiyorum. Bir de ev almaya karar verdim. Belki Elazızdan ev alabilirim. Orayıda çok sevdim. Şehir mütiş. Araştırıyorum Elazızı. Ve bir ihtimal Kahramammaraşı gezdim. Orayıda araştırıyorum. Ev alıp, kesin yerleşmek isteyorum. Şimdi Eryamanda yaşıyorum. Tavsiye alabilirim. Sahil olmasın. Çok nem, çok boğucu. Yaşayamıyorum. Sakin şehir, kuru hava, orman havalı şehir olur. Maraşta buldum bir ev. Ormana sıfır. Onikişubatmış orası. Avrupaya göre ucuz fiyat. Çok iyi.

Görkem Doğan3 Ekim -

Aynen öyle katılıyorum her bir seafoodplus.infoar

Rifat Bayrakli9 Temmuz -

Antep mi? Daha gecen hafta gittim antepe ve lerde hala o cok ovdugunuz antep. yemekleri olmasa antep bombos bir seafoodplus.info iddia eden anteplidir.

Şerafettin Ünlü29 Kasım -

Şaka yapıyorsun herhalde? Bir yağmur yağdığı zaman Antep'in sokaklarının yüzde 70 inde dolaşamazsınıseafoodplus.info taraf çseafoodplus.info ki çok yağmur yağmıyor da anlaşılmıyor.

Ahmet20 Ekim -

Ankara tabiki daha gelişmiş olacak türkiyeyi ankara yönetiyor ankara istanbuldanda daha gelişmiş çünkü başkent

Selahattin24 Kasım -

Size beton yığınları lazım iyi olması için insanlığın, barışın, demokrasinin, hoşgörünün hiç önemi yok. Bize bunlar lazım bunlarda izmir de var. Siz betonlar arasında yaşamaya devam edin.

Ankara' lı23 Şubat -

Yok artık İzmir gayet gelişmiş bir yer. Ankara ile yarışamaz ama Antalya gibi bir turizm kentiyle yarışabilir. Bu İzmir'i küçük düşürmektir. Hem Ankara bile derken Ankara Türkiye'nin en yaşanabilir kentidir. Bir çok araştırma öyle söylüyor. Bile diyemezsin. Hem bence en gelişmiş 5 kent: İstanbul yok çünkü çarpık kentleşme var.
1.) Ankara
2.) İzmir veya Antalya
3.) Eskişehir veya Antalya
4.) Adana
5.) Konya

SİNAN14 Nisan -

İzmirliyim şu antalya takıntınıza ne demeli ilk 10 sıralama şöyle:
1)Edirne
2)İzmir
3)Çanakkale
4)Artvin
5)Muğla
6)Tekirdağ
7)Eskişehir
8)Zonguldak
9)Sinop
10)Ankara(Çankaya olmasa Ankara koca bir sıfır)
Esenyurt,Bağcılar,Fatih,GOP sağolsun istanbul sırada
Bursa sırada
Antalya 53,Mersin 57,Adana sırada adana derken nasıl düşündünüz
Akdeniz bölgesinde ilk 50'ye giren sadece sıradaki Hatay
Konya ise sırada
Doğu Anadolu'nun birincisi sıradaki Tunceli'yken
Güneydoğu'nun birincisi sıradaki Şanlıurfa

Ankara' lı20 Nisan -

Allah aşkına Sinan bey kendi dediğinize inandığınızı zannetmiyorum. Antalya mü? Ankara çankaya olmasa koca bir 0 mı? Ya da Zonguldak falan nasıl ilk 10'a giriyor? Ya da sıradaki Gaziantep'e ne oldu? Haklı olduğunuz tek bir yer var o da Bursa ve İstanbul'un sıraları. Nüfus olarak değil ama yüzölçümünde Etimesgut'un yarısını kaplayan Eryaman'a ne oldu? Ya da Yenimahalle'ye. Ya da İncek 'e. Ben sizi Bursa 'lı zannediyordum meğer siz Edirne' lisiniz. Aklınızca onu geçen tüm illeri falan yapmışsınız.

Ege30 Mart -

İzmir Türkiye'nin gerçek avrupai şehridir ve birçok Avrupa şehrine benzemektedir. Aşırı büyük olmayan bir merkez, tam ortada gökdelenler, sağında eski tarihiyle Konak ilçesi ve çevresindeki ilçeler; Ortanın solunda İzmir'in güzel ilçesi Karşıyaka ve Karşıyaka'nın mahalleleri (özellikle Mavişehir, Yalı ve Bostanlı Mahallesi) İzmir'in, hatta Türkiye'nin en yaşanılası yerleridir. Mavişehir; güzel siteleriyle, parklarıyla, AVM'leriyle, Tramvay hatlarıyla mükemmel bir yerdir. Onun dışında Çeşme ve Alaçatı bölgeleri Bodrum, Fethiye, Datça'ya göre daha güzeldir velhasılı kelam Antalya hariç en güzel tatil beldeleri İzmir'dedir. (Dikili, Foça, Karaburun çöp bu arada ben onları beldeden saymıyorum.) Bursa ve Ankara'yla kıyaslanamaz bile. İzmir bunların daha önündedir her haliyle..

cengiz13 Şubat -

gel bakayım bide bucanın sokaklarına yada gültepe toros tepecik kuruçay kadife kale bayraklının tepesindeki mahallelere avrupayı orda gör

Ahmet14 Mart -

İzmir ikiye ayrılır: Çirkin, eski, yüksek ve sıradan binalı merkez ilçeleri, insanlar rezillik içinde beton yığını içinde yaşarlar ama kendilerini Türkiye ortalamaya göre daha modern görürler. Halbuki tüm İzmir merkez İstanbulun en kötü mahallelerine eş. Bunun yanında kuzey ve güneyde küçük ilçeler var, bazıları güzel, tarihi yerler. Ama bahsetmek istediğim öbür izmir ilin yarımadası yani Çesme, Urla, Karaburun ve Güzelbahçe. Işte oralar sanki Türkiyeye bağlı değilmiş gibi, aşırı modern ve güzel, bu ülkede nadiren görülen en güzel yerlerden birileri. İşte orada yaşamak istiyorum.

10

Mahmut30 Mayıs -

Konyanın bu listede olmasının sebebi konum,büyüklük,konyalıların egede askerlik yapması,iklim

Deniz Yılmaz10 Şubat -

Nüfus artmasın. İzmire bu nüfus yeter. Herkes kendi köyünde kalsın. Hele hele Kayserililer Konyalılar şehirlerinde kalsın.

Cihan15 Şubat -

Bursa İzmiri nasıl geçecek arada neredeyse bursayla izmir arasında 1 . 5 milyon fark var aklın kesiyormu

kasabalı30 Haziran -

ya rica ederim zaten artmasın izmirin manisanın aydının nufusu
herkes doğdugu yerde kalsın isterse ege bölgesi en küçük en nufusu az olan yer olsun farketmez ama lütfen egeye gelmeyin gari

Deniz Yılmaz10 Şubat -

Saniyi. Aliağa Türkiyenin en cok sanayisi gelişmiş bölgesi.

Timur22 Mayıs -

Kardeş, ben de Buca'da daire bakıyorum İzmir-Buca Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu yakınlarında Yaylacık diye geçiyormuş galiba, ne dersin artısı eksisi nelerdir? O taraflarda daireler daha hesaplı o yüzden.

Cengo6 Ağustos -

İzmir'e güzel diyenlere sormak istiyorum. Nesi ve neresi güzel?
Kentin yüzde 10'unu oluşturan düzlük alanlarını çıkarın geriye beton yığını, kimliksiz, kişiliksiz, çirkin bir kent kalır.
Bu sözlerimin doğruluğunu sınamak isteyenler Konak Karşıyaka arasında çalışan vapurlarla karşıya geçerken kente uzaktan, şöyle bir baksınlar, ne demek istediğimi açıkça göreceklerdir.
Denize küsmüş, Kültürpark ve zorunluluklar sonucu oluşturulmuş Kordon dışında doğru düzgün yeşil alanı bulunmayan, hiçbir mimari karakteri olmayan sıradan yapılarıyla tipik bir geri kalmış ülke kentidir İzmir.
İnsan eliyle, insan emeğiyle oluşturulmuş hiçbir güzellik bulamazsınız İzmir'de.
Bulabileceğiniz her güzellik doğasının ve coğrafyasının verdiği kadardır.
Bunlar da doğru düzgün korunamamıştır.
'lı yıllarda, otoyol geçirme hayaliyle yok edilen ve 'lerin başında bugünkü haline dönüştürülerek ancak kurtarılabilen Kordonboyu bunun tipik bir örneğidir.

Ama insanlarına ve yaşam tarzına gelirsek her şey değişir.
Biraz her şeye boşvermiş gibi olsalar da harika insanlardır İzmirliler.
İnsan sevgisiyle doludurlar.
Yaşam tarzı da öyle.
İzmirli rahat yaşar ve bu rahat yaşamı asla bozulsun istemez.
Bu kentte yaşamak daha kolaydır, öteki büyük kentlere göre.
Belki de bu nedenle garibanı çoktur İzmir'in.
Kısacası İzmir'in en güzel yanı burada yaşamaktır.

Ahmet14 Mart -

Neden bu kadar dislike almış bilmiyorum, ama söylediklerin çok doğru. İzmir merkez Türkiyenin incisi gibi hayal ediniyor, ama kendim gittim ve gördüm. Her yeri eskimis, çirkin ve yüksek binalar kaplamış, 4,3 milyon izmirlilerin 4 milyonu bu çürük yüksek binalarda yaşıyor beton yığını içinde hiç bir yeşillik yok merkezde.

kasabalı30 Haziran -

bir caddesimi var:)
sadece karşıyaka sakaryadan daha gelişmiş büyük ve hareketlidir
sadece karşıyakanın sakaryadan daha hareketli çarşısı vardır

Find how to get to the popular attractions in Izmir - Aydin! Travel to Izmir - Aydin's best attractions by public transit. Get the best route to anywhere you want to go, with step by step directions, maps and schedules for any transit line.

  • Ege Özel Onkoloji Merkezi
  • İsmail Şekip Uyal İlköğretim Okulu
  • Buca
  • Akarca Plajı
  • Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi-ACİL
  • Ulaştırma Caddesi
  • Aydın Atatürk Devlet Hastanesi
  • Aydın Devlet Hastanesi
  • Adnan Saygun Lisesi Yolları
  • Bayındır Adliyesi
  • Hükümet Caddesi
  • Hükümet Konağı
  • Eski Buca Mezarlığı
  • Metro-Hatay-Hakim Evleri
  • Menderes
  • Cumaovası Tren İstasyonu
  • Hilal Necmiye-Hüsnü Ataberk İlköğretim Okulu
  • Otel Antikhan
  • Otel Vatan
  • L'agora Old Town Hotel & Bazaar
  • Otel Manisa-Akhisar
  • Dr. Selahattin Özkurt Caddesi
  • Selahattin Akcicek Kultur Merkezi
  • Izmir Komuta Kontrol Merkezi
  • Narlıdere Komuta Kontrol Binası
  • Narlıdere Belediyesi
  • Ödemiş
  • Ödemiş Tren İstasyonu
  • Atatürk Ortaokulu (Buca Ataturk Ortaokulu)
  • Eski Hava Lojmanları
  • Yeni Hava Lojmanları A Kapısı
  • Yıl Anadolu Lisesi
  • Yalı Mahallesi
  • Goncalar Mahallesi
  • Cemil Akyüz İlköğretim Okulu
  • Goncalar Cami
  • Goncalar
  • Ordu Bulvarı, 69
  • Başöğretmen Atatürk İlkokulu
  • İzeltaş Galeria
  • Seyit Şanlı
  • Dokuz Çeşmeler Et Galerisi
  • Dokuz Eylül Üniversitesi-Çevre Mühendisliği
  • DEÜ-Dokuzçeşmeler Yerleşkesi
  • Süleyman Demirel Bulvarı, 9
  • Yıldızkent Sitesi
  • Şehit Jandarma Er Atilla Sunar İlköğretim Okulu
  • Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Foça Eğitim ve Dinlenme Tesisleri
  • Mersinaki Caddesi
  • İmbat Sitesi
  • Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Hastanesi-ACİL
  • Med Cezir Fast Food
  • Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
  • Nazım Hikmet Rekreasyon Alanı
  • Bornova-Osmangazi
  • Ege Üniversitesi / Üniversite Caddesi
  • Ankara Pasajı
  • Ertuğrul
  • Metro-İzmirspor-Nokta
  • Basın Sitesi
  • Özel Onkomer Onkoloji Dal Merkezi-ACİL
  • Orta Mahalle Halk Plajı
  • Taşıtlar Vergi Dairesi-Şirinyer Vergi Dairesi-Kadifekale Vergi Dairesi
  • Kazım Karabekir
  • Ahmet Ragıp Üzümcü İlkokulu
  • Kısık Köyü
  • Mobilyacılar Çarşısı
  • Evka-7
  • Tarihi Asansör Binası
  • İzmir Tarihi Asansör
  • Halıl Rıfat Pasa
  • İzmir Otogar İzotaş
  • İzotaş Otogar Taksi
  • Karantina Taksi
  • Ahmet Yesevi Bulvarı
  • Sürat Kargo
  • Sürat Kargo
  • Sürat Kargo
  • Sürat Kargo
  • 9 Eylül Ortaokulu
  • Gaziemir Nazmiye Esen Semt Polikliniği
  • Halkapınar Metro İstasyonu
  • Kumrucu Şevki
  • Yeşil Mahallesi
  • Net Göz Dal Merkezi
  • Yalı Castle Aqua Park
  • Lunapark
  • Hayvanat Bahçesi
  • Tortuga Water Park
  • Atatürk Bulvarı
  • Alsancak
  • Görece
  • Görece
  • QNB Finansbank
  • QNB FINANSBANK
  • Özel Karşıyaka Göz Dal Merkezi
  • Görece Cumhuriyet Mahallesi
  • Atatürk Mahallesi
  • Hayyam Meyhanesi
  • Boğaziçi Restaurant
  • Kordon Vergi Dairesi
  • Özdere Cumhuriyet
  • Oğlananası Cumhuriyet
  • Göksel Kanka Oto Kaporta
  • Pergamon Antik Kenti
  • Bergama Antik Kenti
  • Bay Haldun
  • Haldun Koşay Lisesi
  • Siteler
  • Siteler
  • Göztepe Asma Köprü
  • Efes
  • Çamdibi Polis Merkezi Amirliği
  • Urla İskele Pazarı
  • Yeşilyurt Semt Pazar Yolu
  • Demircili Koyu
  • Arkeoloji Müzesi
  • Yelki Pazarı
  • Güzelbahçe Semt Pazarı
  • Bergama Müzesi (Arkeoloji Müzesi)
  • Bergama Müzesi
  • Tire Pazarı
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Arkeoloji Bölümü
  • Kemalpaşa Mahallesi
  • Çiftlikköy
  • Yenifoça Fatih
  • Gümüldür Tabiat Park
  • İzban-Menderes
  • İbrahim Turan Caddesi
  • Çolak İbrahim Bey
  • Pizza Venedik Express
  • Teleferik Taksi
  • Balçova Belediyesi Piknik Alanı
  • Gürçeşme
  • Hatay Nokta Taksi
  • Efesus Outlet Center
  • Maltepe Caddesi
  • 9 Eylül Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu
  • Dokuz Eylül Üniversitesi-Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlık
  • Saadet Emir İlköğretim Okulu
  • İzmir 9 Eylül Üniversitesi
  • Buca Tapu Müdürlüğü
  • Küçük Park Tekel
  • Dokuz Eylül Üniversitesi-Adalet Meslek Yüksekokulu
  • Yavuz Sultan Selim Caddesi, 1
  • Gaziler Mahallesi
  • Ümit Yaşlı Bakım ve Huzur Evi
  • Sevgi Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi
  • Kardelen Sitesi
  • Selimiye Caddesi
  • Çetmen Mobilya
  • Soğukkuyu Kabristan Cami
  • Soğukkuyu
  • Halk Eğitim Merkezi Balçova
  • Eminevim İzmir Çankaya Şube
  • Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi (Karşıyaka Hikmet Şimşek Sanat Merkezi)
  • Prof. Dr. Hikmet Şimşek Sokak
  • Şehit Polis Fethi Sekin Caddesi
  • Şehit Fethi Bey Ortaokulu
  • Şehit Fethi Bey Caddesi
  • Sada Hastanesi-ACİL
  • Metro-Hatay
  • Balçova Belediyesi
  • İzban-Hatundere
  • Swissotel Büyük Efes İzmir
  • Alsancak Plaj Voleybolu Kortları
  • B-Fit İzmir Şirinyer Merkezi
  • Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, 80
  • Sokak
  • Doç. Dr. Bahriye Üçok Bulvarı
  • Fahrettin Altay Aktarma Merkezi
  • Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı
  • Asil Nadir İlkogretim Okulu
  • Selçuk Tren İstasyonu
  • Çamlık İstasyonu
  • Seferihisar İzzet Gül Stadyumu
  • Tınaztepe
  • Aşk Olsun Kır Düğün Bahçeleri
  • Şirinevler Sitesi
  • İzmir-Bornova Özel Mehmet Sabancı Yüksek Öğrenim Kız-Erkek Öğrenci Yurdu
  • İzmir Kara Nakliyeciler Sitesi
  • Ege Üniversitesi Öğrenci Uygulamalı Konuk Evi
  • Fikri Altay
  • Ankara Caddesi,
  • Fahrettin Altay Mahallesi Muhtarlığı
  • Ali Erentürk İlkokulu
  • İzban-Şemikler
  • Alsancak Limanı 29
  • Körfezköy Nar Evleri
  • Karsiyaka Tower
  • / Sokak, 14
  • İzmir Yaprak Tütün İşletmesi
  • Bostanlı Sahil
  • Pırlanta Sitesi
  • Metropol Tıp Merkezi
  • Metropol Tıp Merkezi-ACİL
  • DEÜ Hukuk Fakültesi
  • Hoca Ahmet Yesevi Caddesi, 6
  • Basmane Tren İstasyonu (Metro-Basmane)
  • Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
  • Uğur Mumcu Caddesi
  • 29 Ekim Mahallesi
  • Akşemsettin Ortaokulu
  • Gaziemir Gazi Umurbey Ortaokulu
  • Gaziemir İstasyon Hacı Bayram Cami
  • Emrez Cami
  • Gülhane Camii
  • Işık Cam
  • TOKİ Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi
  • TOKİ Turgut Özal İlkokulu
  • Kokoreççi Asım Usta
  • İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr. Osman Gürsoy-ACİL
  • Halkapınar Bit Pazarı
  • Deniz Tarihi Müzesi (Arkas Deniz Tarihi Muzesi)
  • Dikil Sahil Güvenlik Komutanlığı
  • Havuz Restaurant & Cafe
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu
  • Özbek
  • Koçtaş
  • Koçtaş
  • İhsan Alyanak
  • Arap Hasan
  • Gölcükler Mahallesi
  • Gölcükler
  • Halkapinar Arena
  • Arena
  • Fuat Edip Baksı
  • Kuşadası Otobüs Terminali
  • Söke Şehiriçi Otobüs Terminali
  • Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı
  • Rafet Paşa
  • Şirinköy
  • Yeni Cami
  • Gölcükler Mahalle Muhtarlığı
  • Dokuz Eylül Üniversitesi-Sağlık Bilimleri Enstitüsü
  • Çamlık
  • Çamlık
  • Yenigün Mahallesi Muhtarlığı
  • Alaçatı
  • Konak Subay Orduevi
  • Karşıyaka-Bornova
  • Pınarbaşı-Bornova
  • Amerikan Kültür Koleji
  • Efeoğlu Tabiat Parkı
  • Çay
  • Bayraklı Mahallesi
  • Özdilek AVM
  • Özdilek İzmir
  • Wyndham Grand Izmir Özdilek
  • Namazgah Mahallesi
  • Aras Kargo
  • Yenice
  • Efeler
  • Konak Pier Yaya Üst Geçidi
  • Emlak Bankası Gazikent İlkokulu
  • Emlak Bankası Mavişehir İlkokulu
  • Çamkule
  • Çınarlı Polis Karakolu
  • Dalyan
  • Alaçatı Belediyesi
  • Özel Tamdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
  • Buca Gölet Alanı
  • Özel Atafizik Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi
  • Vosmer Otomotiv
  • Özel Diafiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi
  • İzmir Valiliği İl Müftülüğü
  • İzmir İl Göç Idaresi Müdürlüğü
  • Monofiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi
  • Özel Borfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi
  • Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu İzmir Bölge Müdürlüğü
  • Mistral İzmir
  • Kuruçay Cami
  • Vosmer Alsancak
  • Tire Tren İstasyonu
  • Özel Ekol Göz Hastanesi
  • Buca Birlik Otel
  • Buca Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu
  • Eski İzmir Cad. Narlık Durağı
  • Gode Cengiz Parkı
  • Karşıyaka Bostanlı Mahalle Muhtarlığı
  • Ege Güneş Diyaliz Merkezi
  • Balçova Vergi Dairesi
  • Dokuz Eylül Vergi Dairesi
  • Hürriyet
  • Hürriyet
  • Chp Aydın Efeler İlçe Başkanlığı
  • Sosyal Güvenlik Kurumu İzmir İl Müdürlüğü Konak Sosyal Güvenlik Merkezi
  • Şaşal
  • Şehit Binbaşı Ali Resim Tufan Cad. 17
  • Naldöken
  • İzban-Naldöken
  • İzmir Çevre Yolu
  • Fırat Mahallesi
  • Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü İzmir Misafirhane Şefliği
  • Özel Akut Kalp Damar Hastanesi-ACİL
  • Özel Gazikent Tıp Merkezi
  • Kenet Sitesi
  • Ege Caddesi
  • Captain's Cafe & Bar (Captain's Place)
  • Halil Rıfat Paşa Cad.
  • Sabri Hakkı Ulukartal Anaokulu
  • MNG Kargo
  • MNG Kargo
  • /7. Sokak, 7
  • MNG Kargo
  • Aras Kargo
  • MACFit Asmaçatı
  • Bornova Belediyesi Doğanlar Futbol Sahası
  • MACFit Mavişehir
  • Hatay Pazarı
  • Hatay Sosyete Pazari
  • Kaynaklar Bayrak Cafe Kahvaltı&Gözleme Salonu
  • Kaynaklar Konyalı Bacılar Kahvaltı & Gözleme Salonu
  • Kaynaklar Merkez Mezarlığı
  • Gemisuyu Mevkii Halk Plajı
  • Vergi Dairesi
  • Ege Boncuk Bijuteri & Accessories
  • Nihat Babanın Yeri Tulumbalı Meyhane
  • Atakent Anadolu Lisesi
  • Aras Kargo
  • İzmir Büyükşehir Belediyesi İzbeton A.Ş.
  • Galinos Mevkii
  • İzmir Cumhuriyet Meydanı
  • Celal Bayar
  • Celal Atik Yüzme Havuzu
  • Celal Atik Spor Salonu
  • Kültürpark Yeraltı Otoparkı
  • Gıda Çarşısı
  • Salih Omurtak
  • Salih İşgören İlköğretim Okulu
  • Atakent
  • Buca Açık-Kapalı Ceza İnfaz Kurumu
  • Metro (Metro-Üçyol)
  • Mızraklı Taksi
  • Rossmann
  • Gediz Elektrik
  • Gediz Elektrik
  • Duğrallar İlkokulu
  • Duğrallar İlköğretim Okulu
  • Alternatif Toptan Market
  • Kazım Karabekir Ortaokulu
  • General Kazım Özalp
  • Kazım Karabekir Mahallesi
  • Özel İzmir Masal Gibi Anaokulu
  • Bayramlı
  • Işılay Saygın Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi (Işılay Saygın A. G. S. L.)
  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Eshot Çakalburnu Otobüs Garajı
  • Ergene
  • Turgut Reis Caddesi
  • Özel Hera Derma Polikliniği
  • Atatürk Araştırma ve Eğitim Hastanesi Narlıdere Semt Polikliniği
  • Baysal Narlıdere Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
  • Ege Park Balçova
  • Buca Anadolu Lisesi
  • Hasan Hüseyin Cami
  • Yıkık Minare Cami
  • Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu
  • Gaziemir 6. Sanayi Sitesi
  • Kardelen Sitesi
  • Maya Kadın Sağlığı ve Doğum
  • İzmir Ege Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baştabibliği
  • Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Aydın İl Müdürlüğü
  • Tuğba Kuruyemiş
  • Tuğba Kuruyemiş
  • Özkanlar Sitesi
  • Muzipo Kids İzmir Bornova
  • Cemal Gürsel Caddesi
  • Novada Outlet
  • Novada Menemen
  • Sevgi-Ferit Akın İlköğretim Okulu
  • Sevgi Ferit Akın Ortaokulu
  • Turgutlu
  • Şehit Ceysu Ceylan Sokak
  • Mevlana
  • Mevlana Mahallesi
  • Sevgi Çemberi Sitesi
  • Panorama Smyrna Evleri Sitesi
  • Umurbey
  • Levent
  • Aydın 4 Nolu Sağlık Ocağı
  • Merkez Veteriner Kliniği & Veteriner İlaçları / Aydın
  • Aydın/Kuşadası Feribot İskelesi
  • Nokta Net İnternet Cafe
  • Mimar Kemalettin Caddesi, 1
  • Öğretmen Tuğba Özbek
  • Erdoğan Akkaya Sokak
  • Recep Tayyip Erdoğan Ilköğretim Okulu
  • EGİAD Ortaokulu
  • MİGROS 5M
  • MİGROS MM
  • Cumba Restaurant
  • Karşıyaka Vergi Dairesi
  • Çamlı
  • İzmir Sanat
  • Narlıdere
  • KİPA
  • Kipa Avm-Aydın
  • 9 Eylül Caddesi
  • İhsan Alyanak Bulvarı
  • SSK Sitesi
  • Şehitlik Cami
  • Dalama
  • Dokuz Eylül Üniversitesi-İzmir Meslek Yüksekokulu
  • Gülsefa Kapancıoğlu Anadolu Lisesi
  • Güzelhisar Mahallesi
  • Güzelhisar
  • Güzelhisar Mahallesi Aliağa
  • Belgem Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi
  • Bornova Gençlik ve Spor Parkı
  • Beyazevler
  • Beyazevler Mahallesi
  • Yedi Eylül Mahallesi Muhtarlığı
  • Yedi Eylül Mahallesi
  • Nazım Hikmet Parkı
  • Kuşadası Kapalı Pazar Yeri
  • Kızılay
  • Kızılay Mahallesi Muhtarlığı
  • Konak Katlı Otopark
  • Anemon Çiğli Hotel
  • Mazhar Zorlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
  • Bornova Anadolu Lisesi
  • Selçuk Yaşar Boyacılık Endüstri Meslek Lisesi
  • Altay Ticaret Meslek Lisesi
  • Yeşilbağlar
  • Oğlakçıoğlu Park Hotel
  • Yeşilyurt
  • Bestekar Sadi Hoşses Sokak
  • Menemen Kız Teknik Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi
  • İzmir Alsancak Sevgi Yolu
  • Otel Ege Palas
  • İzyuva Cami
  • Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Urla Yerleşkesi

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir