operatör güncellemesi vodafone / Telefon Ayarlarımı Nereden Öğrenebilirim? | Yardım | Vodafone

Operatör Güncellemesi Vodafone

operatör güncellemesi vodafone

iPhone operatör ayarları güncelleme, telefonun daha verimli ve aktif çalışmasına yardımcı olacak bir detaydır. iPhone modellerinde kimi zaman manuel olarak da operatör güncellemesi ya da ayarı yapılabilir. Böyle bir durumda yalnızca birkaç basit adımla gereken işlemi yapabilmek mümkün olacaktır.

iPhone operatör ayarları güncelleme için biz de bu yazımızda size faydalı olacak detayları derledik. Konu hakkında daha fazla bilgi almak için Tamirci Abi firmasıyla da iletişime geçebilirsiniz.

iPhone Operatör Ayarları Güncelleme Ne İşe Yarar?

iPhone operatör ayarları güncelleme uygulaması, telefonun ait olduğu operatör ayarlarına dönmesini sağlayan oldukça etkili bir yöntemdir. Özellikle de ya da 5G gibi durumlarda bu tip uygulamaların yapılması şarttır. Örneğin iPhone servis yok gibi bir uyarıyla karşılaştığınızda bu sorunu operatör ayarı ile çözmeniz mümkün olacaktır.

Operatör ayarları, Turkcell, Türk Telekom ya da Vodafone operatör ayarları şeklinde üç ayrı grupta incelenir. Siz de sahip olduğunuz oparetöre göre gerekli ayarlamaları manuel olarak yapabilirsiniz.

Operatör ayarlarının yanı sıra iPhone operatör güncelleme ayarları da yine aynı yöntemle yapılmaktadır. Bu konuda gerekli düzenlemeleri yapmak için de sizinle paylaşacağımız birkaç basit adımı eksiksiz olarak uygulamanız gerekmektedir.

iPhone Operatör Ayarları Güncelleme Nasıl Yapılır?

iPhone operatör ayarları düzenleme için öncelikle akıllı telefonun internete bağlı olup olmadığını kontrol etmeniz gerekmektedir. Bu tip ayarlamaları yaparken telefonun internet bağlantısının olması önemlidir. İnternet bağlantısının bulunmadığı durumlarda gerekli güncellemelerin yapılması mümkün olmayacaktır.

Eğer telefon internete bağlı ise o zaman aşağıda yer alan adımları izlemeniz gerekmektedir:

Ayarlar – Genel – Hakkında

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra &#;Hakkında&#; kısmında yer alan güncellemeleri bulabilirsiniz. Hakkında kısmında yer alan sekmede sizi yönlendirecek detaylar çıkacaktır. Bu yönlendirmeleri uyguladıktan sonra telefon için gerekli olan operatör güncellemesini yaptınız demektir. Bu sayede telefonunuzun da daha verimli bir şekilde işlev kazanması sağlanmış olacaktır.

Söz konusu iPhone operatör sorunları olduğunda Tamirci Abi firmasından da yardım almanız mümkündür. Tamirci Abi firması, iPhone modellerine yönelik her zaman akılcı ve etkili çözümler üretebilmektedir.

Yorumlar

Vodafone Pay Uygulaması

Vodafone Pay; herhangi bir banka müşterisi olmadan basit finansal işlemlerin tek bir uygulama içerisinde yönetilmesini sağlayan yeni nesil bir mobil cüzdan uygulamasıdır.

12 yaş üstü herkes Vodafone Pay'e kayıt olabilir. Her operatörden, kurumsal veya bireysel hat sahipleri Vodafone Pay hesabı oluşturabilir. Herhangi bir banka müşterisi olmak gerekmemektedir. Uygulamaya kayıt olurken TCKN, ad, soyad ve doğum tarihi bilgisi gerekir, TCKN bilgisi olmayan kişiler hesap oluşturamaz.

  • Vodafone Pay'i Google Play, App Store ve Huawei AppGallery'dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
  • TCKN, ad-soyad, doğum tarihi ve cep numarası bilgilerini girip şifre belirleyerek uygulamaya üye olabilirsin. Ad-soyad bilgisinin kimlikteki gibi Türkçe karakterlere uygun ve eksiksiz girilmesi gerekmektedir, aksi durumda üyelik işlemi tamamlanamaz.
  • Üyeliğin ardından Sanal Vodafone Pay Kart'ın sistem tarafından oluşturulur.

Vodafone Pay ile; online ve mağaza içi alışveriş, banka ve kredi kartı saklama, Vodafone faturasız hatlara TL ve kolay paket yükleme, Vodafone Mobil Ödeme işlemlerini yönetme gibi işlemleri yapabilirsin.

Aktivasyon kodu bazı işlemlerde kontrol ve güvenlik amacıyla cep telefonuna gönderilen doğrulama kodudur. Vodafone Pay şifresi ise Vodafone Pay uygulamasına giriş yapmanı sağlar.

Uygulama şifreni Profil>Ayarlar bölümünden Uygulama Şifresini Değiştir'e tıklayarak kolaylıkla değiştirebilirsin.

Vodafone Pay dünyasından ayrılmanı istemeyiz, fakat hesabını kapatmak istersen Müşteri Hizmetlerini arayarak işlemini gerçekleştirebilirsin.

Kayıtlı cep telefonu numaranı ve e-posta adresini uygulama üzerinde Profilim> Kişisel Bilgiler’den değiştirebilirsin.

Sim kart değişikliği ya da operatör değişikliği durumlarında güvenliğin için uygulama ve kartlarına bloke uygulanır. Müşteri Hizmetlerini arayarak blokeyi nasıl kaldıracağını öğrenebilirsin.

Mevzuat gereği, 18 yaş altı kullanıcılarımız veli-vasi onayı ile uygulamayı kullanabilir. Sisteme girdiğin Veli-vasi bilgileri kontrol edilerek onay SMS'i iletilir. Veli-vasi numarasına gelen onay SMS'ine 48 saat içerisinde "ONAY" yazarak cevap verildiğinde, uygulama ve kartlarını kullanabilirsin.

Vodafone Pay Kart

Uygulamaya kayıt olduğunda, sistem tarafından otomatik oluşturulan karttır. Sanal kartına bakiye yüklemesi yaparak yüklediğin tutar kadar harcama yapabilirsin. Uygulamaya kayıt olan herkes, Sanal Vodafone Pay Kart kullanabilir.

Vodafone Pay, sanal kartın yanı sıra fiziksel kart seçeneği de sunmaktadır. Fiziksel Vodafone Pay Kart'ın ile ATM işlemlerini ve mağaza içi alışverişlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsin. 12 yaş üstü herkes, banka ve operatörden bağımsız Fiziksel Vodafone Pay Kart'ı kullanabilir.

Vodafone Pay uygulamasında aktive ettiğin Fiziksel Vodafone Pay Kart ile, sanal kart ile yapabileceğin tüm işlemleri yapabilmenin yanı sıra; tüm ATM'lerden nakit para çekebilir veya yatırabilir, ayrıca mağaza içi alışverişlerinde de fiziksel kartını kullanabilirsin.

Fiziksel Vodafone Pay Kart'ı Vodafone Mağazaları'ndan tavsiye edilen satış fiyatı olan 5 TL karşılığında satın alabilirsin.

Sanal kartın, Vodafone Pay uygulamasına giriş yaptığında otomatik oluşturulduğu için para yükleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsin. Fiziksel kartını, Vodafone Pay uygulamasında Fiziksel Vodafone Pay Kart’ını ekleyebilirsin.

Sanal ve Fiziksel Vodafone Pay Kart’lara;

  • Vodafone Pay uygulamasına kayıtlı banka ve kredi kartı ile,
  • Bankaların mobil veya internet şubelerinden hesap numarasına EFT ile:

Banka: Denizbank A.Ş.
Şube kodu: “Genel Muhasebe Dolum”
Hesap numarası: 16 haneli Vodafone Pay kart numarası

  • Fiziksel Vodafone Pay kartlara tüm ATM’lerden bakiye yüklenebilir.

Sanal Vodafone Pay Kart'ı Visa geçen tüm online sitelerde, Fiziksel Vodafone Pay Kart'ı ise Visa geçen tüm online sitelerde ve tüm mağaza içi alışverişlerinde kullanabilirsin.

Vodafone Pay Kart kullanım ücreti yoktur ve yapılan işlemlerden herhangi bir ücret alınmayacaktır.

En fazla 1 adet Sanal Vodafone Pay Kart, 3 adet Fiziksel Vodafone Pay Kart sahibi olabilirsin.

Vodafone Pay Kart'ın aktive edildiğinde, kart şifresi SMS ile iletilir. Kart şifreni değiştirmek için uygulama içerisinde yer alan Kartlarım menüsünden ilgili kartını seçip önce 'Kart Detayları' butonuna ve sonra 'Yeni Şifre Talep Et' butonuna tıklayarak yeni şifrenin SMS ile gelmesini talep edebilirsin.

Fiziksel Vodafone Pay Kart'nın içerisindeki bakiyeyi tüm ATM'lerden yasal limitler dahilinde nakit olarak çekebilirsin.

Sanal ve Fiziksel Vodafone Pay kartlar arası para transferini İşlemler>Bakiye Aktar adımlarını takip ederek yapabilirsin.

Uygulama ana sayfasından Vodafone Pay Kart görseline tıklayarak veya Kartlarım menüsünden Sanal Vodafone Pay Kart'ı seçerek kart numarası, SKT, CVV bilgilerine ulaşabilirsin. Fiziksel Vodafone Pay Kart'ına ait bilgiler kartının üzerinde yer almaktadır.

Vodafone Pay Kart’ınızla yaptığınız harcama detaylarını Cüzdanım> Vodafone Pay Kart>İşlem Detaylarım adımları ile görüntüleyebilirsiniz.

1 Mayıs ’den itibaren geçerli olan Vodafone Pay Kart limit bilgileri aşağıdaki gibidir.

İşlem Tipi

Tek Seferlik

Günlük

Aylık

Yıllık

Bakiye Yükleme

TL

TL

TL

TL

Harcama

TL

TL

TL

TL

Nakit Çekim

TL

TL

TL

TL

Evet, Kartlarım menüsünden ilgili kartını seçip 'Kart Detayları' butonuna tıklayarak Kart Ayarları üzerinden kartını internet alışverişine açıp kapatabilirsin.

Evet, Kartlarım menüsünden ilgili kartını seçip 'Kart Detayları' butonuna tıklayarak Kart Ayarları üzerinden kartını yurt dışı alışverişine açıp kapatabilirsin.

Vodafone Pay Kart ile ilgili öneri ve şikayetlerin için Vodafone Müşteri Hizmetleri'ne Vodafone hattından 'yi, diğer operatörlerden 00 00'ı arayarak ulaşabilirsin.

00 00 no'lu Vodafone Müşteri Hizmetlerini arayarak kartınızı iptal edebilirsin.

Para transferi işleminin iptali yoktur. Ödeme işlemlerinin iptali için alışveriş yaptığın firma ile görüşebilirsin.

Müşteri Hizmetlerini arayarak dilediğin işleme ait dekontu e-posta adresine talep edebilirsin.

Limit artırımını kendi adına kayıtlı banka/kredi kartını uygulamaya eklerken ‘Bakiye yükleme ve harcama limitimin artırılmasına onay veriyorum.’ seçeneğini işaretleyerek, uygulamaya önceden eklemiş olduğun kendi adına kayıtlı banka/kredi kartını ise ‘Limitini artırmak ister misin? Kartımı doğrula’ seçeneğini seçerek gerçekleştirebilirsin.

Mevzuat gereği limit artırma işlemini gerçekleştiren kullanıcılar sadece kendi adına kayıtlı olan banka/kredi kartları ile bakiye yükleme ve harcama işlemi yapabilmektedir.

Limitini artırma işlemini gerçekleştiren kullanıcılar, uygulamada kendi adlarına kayıtlı en az 1 banka/kredi kartı bulundurmalıdır. Bakiye ve harcama limitinin TL altına düşürülmesi için Vodafone Pay kartının bakiyesi TL’nin altında olmalıdır. Mevcut bakiyen bu tutarın altında ise kartını silebilirsin.

Senaryolar

İşlem yapmak istediğin kartın son dört rakamını tuşlaman istenecek.

Alışveriş yaptığın işyerinin müşteri hizmetlerini arayabilirsin.

Alışverişinle ilgili tüm soru ve taleplerin için alışveriş yaptığın işyerinin müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin.

GSM hizmetlerinden ve Vodafone Pay'den izinsiz yararlanılmasını engellemek için hattının geçici olarak kapatılması (veya Vodafone Pay servisinin kapatılması) gerekmektedir.

Müşteri İlişkileri

Değerli bireysel müşterimiz, sunduğumuz hizmetlerden kaynaklı olarak yaşadığınız (bireysel nitelik taşıyan, dolayısıyla ticari faaliyet kapsamına girmeyen) ihtilaf konusunda kuruluşumuza, uyuşmazlığa konu işlem veya eylemin gerçekleştiği tarihten itibaren en geç 2 yıl içerisinde yazılı başvuru gerçekleştirmiş ve bu başvurunuz, başvuru tarihinizden itibaren 20 gün içerisinde; yanıtlanmamışsa yanıt verilmesi gereken 20 günlük sürenin bitiminden itibaren, başvurunuz olumsuz yanıtlanmış veya verilen yanıtı yeterli bulmamanız halinde ise yanıt tarihinden itibaren 60 gün içerisinde Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği (“TÖDEB”) Bireysel Müşteri Hakem Heyetine İlişkin Esas ve Usulleri Hakkında Yönetmelik uyarınca konuyla ilgili TÖDEB Bireysel Müşteri Hakem Heyeti’ne başvurma hakkınız bulunmaktadır.

TÖDEB Bireysel Müşteri Hakem Heyeti’ne başvuru formuna aşağıdaki linkten veya funduszeue.info sitesinden ulaşabilirsiniz. Form ilgili bilgilerin doldurulması ve gerekli belgelerin yüklenmesi sonucu funduszeue.info adresi üzerinden elektronik olarak iletilebilir.

funduszeue.info

TÖDEB Bireysel Müşteri Hakem Heyeti’ne başvuru ile ilgili tüm detaylı bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Bilgilendirme Broşürünü de inceleyebilirsiniz.

Mobil Ödeme

Vodafone Mobil Ödeme alışverişlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayan tahsilat aracıdır. Hattın ile faturalı veya faturasız fark etmeksizin, kredi kartı veya banka kartına ihtiyaç duymadan alışverişlerini gerçekleştirebilirsin. Yapılan alışverişin bedeli; faturalı hatlarda Vodafone faturasına yansıtılır, faturasız hatlarda ise bakiyeden düşülür.

Google Play, App Store, Spotify, PUBG Mobile, Youtube Premium, BluTV, Xbox Game Pass, Exxen, Vodafone Süpermarket, Vodafone Her Şey Yanımda gibi binlerce anlaşmalı iş yerinde Vodafone Mobil Ödeme ile ödemeni yapabilirsin.

Yasal sınırlamalar gereği mobil ödeme işlemleri taksitlendirilemez.

Yasal sınırlamalar gereği mobil ödeme limitleri aylık TL, tek seferlik TL'yi geçemez. Vodafone Mobil Ödeme limiti risk kriterleri değerlendirilerek belirlenir. Bu limit tek seferlik, günlük ve aylık limit olacak şekilde kullanılabilecek maksimum limitleri temsil eder.

Hattınızı Vodafone Mobil Ödeme servisine açmak ücretsizdir. Mobil Ödeme servisi açma işlemlerini; Ana Menü > Mobil Ödeme menüsüne tıklayarak veya Ayarlar > Mobil Ödeme sekmesinden açabilirsin.

Vodafone Mobil Ödeme limitini Vodafone Pay uygulamasında; Ana Menü > Mobil Ödeme> Limitler > Limiti Güncelle yönlendirmesine tıklayarak limitlerini görebilir ve değişiklik gerçekleştirebilirsin.

Vodafone Mobil Ödeme sadece üye iş yerlerindeki alışverişlerine aracılık eden bir servistir. Tüm satın alımlarınla ilgili sorunlarda, alışveriş yaptığın iş yerinin Müşteri Hizmetleri'yle iletişime geçebilirsin.

Vodafone Mobil Ödeme kullanımlarında 3 aylık olacak şekilde üyelik hizmet ücreti alınmaktadır. İçinde bulunan 3 aylık sürede mobil ödeme işlemi yapılmaması durumunda üyelik hizmet ücreti alınmayacaktır.

Hattınızı Vodafone Mobil Ödeme servisine kapatmak ücretsizdir. Mobil Ödeme servisi kapatma işlemlerini; Ayarlar > Mobil Ödeme sekmesinden gerçekleştirebilirsin.

Vodafone Mobil Ödeme sadece üye iş yerlerindeki alışverişine aracılık eden bir servistir. İptal işlemleri ile ilgili üye iş yerleri ile görüşmelisin.

İşlem detaylarını İşlem ve Abonelikler sekmelerinden görüntüleyebilirsin.

Fatura Ödeme

Ana Menü>Hızlı İşlemler veya İşlemler sekmesinden fatura ödemelerini gerçekleştirebilirsin.

Vodafone Pay uygulaması üzerinden Vodafone ve Vodafone Evde İnternet faturalarını kolayca ödeyebilirsin.

Fatura ödeme işlemi esnasında ödeme bilgileri adımında veya Kayıtlı Faturalar alanından, faturanı sonraki ödemeler için kaydedebilirsin.

Hayır, kayıtlı faturaların arasından sorgulama yaparak ödenmemiş faturalarını ödeyebilirsin.

Evet, sana ait olmayan bir hattın faturasını da ödeyebilirsin.

Hatalı numaraya yapılan ödeme işlemine ait dekont bilgisi, konuyu açıklayan dilekçe ve kimlik fotokopisi ile birlikte, Vodafone hizmet kanallarına başvuru yaptığın takdirde işlemler incelenerek düzeltme yapılacaktır.

Cüzdanım

Cüzdanım, uygulamaya kayıt olduğunda sistem tarafından otomatik oluşturulan bir dijital cüzdan hizmetidir. Cüzdanım’a bakiye yüklemesi yaparak yüklediğin tutar kadar harcama yapabilirsin.

Cüzdanım, 18 yaş üstü, banka ve operatör kısıtlaması olmadan herkes tarafından kullanılabilir.

Cüzdanım TL bakiyen ve sanal/fiziksel Vodafone Pay kartlarının toplam bakiyesidir.

Tüm bankaların banka ve kredi kartları, Vodafone Pay sanal ve fiziksel kartları ve Cüzdanım’daki TL bakiyeyi kullanabilirsin.

Cüzdanım ile bakiye yükleme, Vodafone Pay kartlarından cüzdana bakiye transferi, fatura ödeme, Kolay Paket ve Cep TL yükleme, işlemlerini yapabilirsin.

Hayır, kendine ait yalnızca bir adet Cüzdanım’a sahip olabilirsin.

Vodafone Pay uygulamasına kayıtlı veya yeni kaydedeceğin banka ve kredi kartı ile bakiye yükleyebilirsin. Cüzdanım’a bakiye yüklemek istiyorsan “Cüzdanım” sekmesi altındaki “Bakiye Yükle” butonuna tıklayarak işlemini gerçekleştirebilirsin.

Hayır, Cüzdanım TL Bakiyesi ATM’den çekilemez.

Uygulama ana sayfasındaki Varlıklarım sekmesine tıklayarak Cüzdanım içindeki Son İşlemler alanından işlem detaylarını görüntüleyebilirsin.

Cüzdanım işlem limitin aylık TL’dir. Bu tutar toplam işlem limitini kapsar. Dilersen tüm limitini tek seferde de kullanabilirsin.

Müşteri Hizmetleri’ni arayarak iletebilirsin.

Cüzdanım’dan ayrılmanı istemeyiz fakat kapatmak istersen Müşteri Hizmetleri’nden kapatma işlemini gerçekleştirebilirsin.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası