erkeklere etkileyici sürprizler / Erkeğe Evde Yapılabilecek Sürprizler - funduszeue.info

Erkeklere Etkileyici Sürprizler

erkeklere etkileyici sürprizler

Erkeğe Yapılabilecek En Sağlam Sürprizler

4-Çerçeve Ağaç Üzerine Kalp İçinde İsim Baş Harfleri Sürprizi:

erkeğe yapılabilecek sürprizler


Aşkı, ağaç kavukları üzerine taşımak, çakı ile bir kalp çizip, içerisine isim baş harfleri yerleştirmek genellikle erkeklerin bayanlara yaptığı sürprizlerden biridir. Konumuza girerken hani size, erkeğe sürpriz yapmak için erkek gibi düşünmenin öneminden bahsetmiştim ya, işte bu sürpriz tam da bu sözlerimizle bağlantılı! Demek ki erkekler bu tip şeylerden hoşlanıyorlar ki sürpriz olarak buna benzer şeyler yapıyorlar. İşte şimdi siz de bu tip bir sürprizin alasını yapacaksınız:) Üstelik herhangi bir canlı ağaca da zarar vermeden! Laminant parkelerden birini istediğiniz boyutta kestirip, üzerine kalp çizin, ortasına da isimlerinizi ve kalp oku şekli çizdikten sonra, yaptığı bu romantik hediyeyi şık bir ahşap çerçeve içerisine yerleştirin! İşte bir erkeğin beğenebileceği en romantik sürprizlerden biri karşınızda! Böylesi bir el yapımı hediyeyi, erkek sevgilinize doğum günü için hediye edebilirsiniz. İddia ediyorum ki, böylesine özel bir hediye, erkek arkadaşınızın masasından yıllarca kalkmayacaktır. 

5-Kalp Şeklinde Hazırlanmış Fotoğraflı Kart Sürprizi

Romantik sürprizler


Şüphesiz ki, sevgiliye en anlamlı hediyeler, içerisinde samimiyet, duygu ve emek bulunan hediyelerdir. Siz de biraz emek vererek, sevgiliniz hem duygu yüklü bir armağan hazırlayabilir, hem de sürprizlerin en güzelini yapabilirsiniz. Örneğin yukarıda gördüğünüz el yapımı kalpli esprili fotoğraf kartı gibi. Renkli bir kartonu ikiye katlayın. Kartonun iç yüzüne fotoğrafınızı koyup katlayın! Kartonun ön yüzünü ise kalp şeklinde kesip çıkartın! Ancak öyle bir ayarlayın ki, resminiz kalp şeklinin tam ortasına gelsin! Daha sonra bu kartın üzerine el yazınız ile, esprili veya romantik sözlerinizi yazabilirsiniz. Bu da yine erkeğe yapılacak etkili sürprizlerden biri.

6-Hamuru ve Malzemesi Kalp Şeklinde Pizza Sürprizi:

erkeğe ne sürpriz yapılabilir.


 Bir erkeğin kalbini kazanmak için, damak zevkini de bilmek gerekiyor:) Eğer sizin de, gittiğiniz her yerde öncelikle "Karnım Aç, Ne Yesek Aşkım?" diye midesini düşünen bir sevgiliniz varsa, bu sürprize bayılacak! Pizza yapmayı biliyorsanız, bu sefer pizzanızı kalp şeklinde olsun! Hem hamuru, hem de içerisindeki salam, sucuk gibi malzemelerini kalp şeklinde hazırlayacağınız Kalp Pizza erkeğe yapılacak en güzel sürprizlerden biri!

7-El Yazınız ile Kalp Kağıtlara Aşk Dolu Sözler Sürprizi

etkileyici sürprizler


Eşinize veya sevgilinize aşkınızı dolu dolu hissettirecek bir sürpriz peşindeyseniz, işte karşınızda o sürpriz! Yapabildiğiniz sayıda kırmızı ve pembe renklerde kağıtlardan kalp şekli kesin! Mükemmel olmasına gerek yok ancak aynı boyda olursa en güzeli! Kestiğiniz kalp şekillerinin üzerine aklınıza gelen O'nu sevdiğinizi ifade edecek en güzel cümlelerinizi yazın! Mesela sevgilinizi neden çok sevdiğinizden bahsedin, O'nunla ilgili hayallerinizi yazın! Yazdığınız tüm kağıtları, karton bir kutu üzerine doldurun! Karton kutunun da üzerini kalp şekli ile süsleyin ve sevgililer gününde O'na hediye edin! Bence bundan daha samimi, daha romantik ve daha doğal bir sevgililer günü hediyesi düşünülemez bile!

8-Uzaktaki Erkek Sevgilinize Sürpriz & Haritada Kalpli Aşk Yolu

haritada aşk işaretleme


Bu haritada her yol aşka çıkıyor:)) Erkek arkadaşınızdan uzaklarda mısınız? Belki askerlik sebebiyle, belki öğrenciliği nedeniyle, şimdi, yani şu anda sizden uzak bir şehirde yaşayan sevgilinize bu romantik sürprizi yapabilirsiniz. Aşk mesafelere takılmaz! Daha doğrusu takılmamalı:) Uzaktaki sevgilinize romantik bir sürpriz yapmak istiyorsanız, bir Türkiye Haritası bulun ve her ikinizin de yaşadığı şehirleri kalp şeklindeki kağıtlarla işaretleyin. Daha sonra da kara yolu üzerinden kırmızı bir kalemle belli olacak şekilde çizgiler çizin! Bir sonraki adımda da haritaya alt fon oluşturacak kırmızı renkte bir karton kutu üzerine yapıştırın! Tıpkı davetiye kartı gibi hazırlayın. "Birbirimizden uzakta olsak da her an, her yerde kalplerimiz bir.." İşte böyle bir mesaj bu sürprize çok yakışacaktır.

Erkeğe sürprizler


Yukarıda yer alan el yapımı hediye sürprizinin ürün olarak satışının yapıldığı harika bir hediye sitesi de önerelim. Farklı şehirlerde yaşayan çiftlere özel olarak hazırlanan Mutluluğa Giden Yol Kanvas Tablosu, fotoğrafınıza özel olarak hazırlanırken, sevgilinizle yaşadığınız şehirleri en kestirme yoldan süresi ile gösteriyor. Biricik erkek arkadaşınıza yıldönümünüzde bu romantik ve orijinal sürprizle hoş bir armağan verebilirsiniz.

9-Düğmelerle Süslenmiş Kalpli Dekoratif Fotoğraf Çerçevesi


Kesinlikle bir ilişkinin en iyi özetini fotoğraflar yapar. Aramızda kalsın; "Sevgilinizin, Sizi çok sevip sevmediğini cep telefonunda kayıtlı olan fotoğrafların sayısından ya da birlikte çektirdiğiniz fotoğraf adedinden de kolaylıkla anlayabilirsiniz:) Şey her zaman fotoğrafınızı çekmek istiyorsa, emin olun ki sizi kesinlikle çok seviyordur" Gelelim sürpriz önerimize. Erkek arkadaşınız (sevgilinizle) bol bol fotoğrafınız varsa,  bu özel fotoğraflardan bazılarıyla dekoratif bir tablo hazırlayabilirsiniz. Üzerini düğmeler ve romantik mesajlarla süsleyebileceğiniz  bu romantik hediye ile Ona unutamayacağı hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. 

Erkeğe Sürprizler & Mesajınız Var Mandal Sürprizi

Erkeğe Yapılabilecek Sürprizler


Mandallı Bir Aşk Mesajınız Var!
Eminiz ki çamaşır madalıyla erkek arkadaşınıza sürpriz yapacağınız düşüncesi daha önce aklınızın ucundan bile geçmemiştir Ama işte aşk insana neler de yaptırıyor:) Sevgilinize küçük ama son derece şirin bir sürpriz yapmak isterseniz, ahşap mandallar arasına çizeceğiniz mektup zarfı ve  romantik mesajınızla aşkınızı Ona gösterebilirsiniz. Romantik fikirler vermek bizden denemesi sizden:)

Film Şeridi Şeklinde Fotoğraflarınızdan Şişe Lamba

erkeğe sürpriz


 Yalnız başınıza kaldığınızda ve sevgilinizi düşündüğünüzde, aklınıza eminiz ki sizi mutlu eden bir çok şey geliyordur. Mesela bir an onunla geleceğinizin nasıl da güzel olabileceğini hayal ediyor olabilirsiniz. Ya da onunla birlikteyken başınızdan geçen tatlı bir anınız aklınıza geliyor ve kendinizi gülmekten alamıyor olabilirsiniz. Onun size cesaret veren özelliklerini, en önemli yeteneğinin ne  ya da neler olduğunu, Onu neden bu kadar sevip bağlı olduğunuzu bir bir düşünüyorsunuzdur eminim. O halde bu güzel duygularınız içinizde saklı kalmasın! Şimdi sevgiliniz için güzel bir şey yapın ve elinize bir kalem alarak Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kitabını doldurmaya başlayın.

erkeğe sürpriz


Mükemmel bir şekilde tasarlanmış olan ve içerisinde hislerinizi daha da iyi bir şekilde anlamlandırmanıza yardımcı olacak sorular bulunan bulunan Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Kitabı, erkek sevgilinize verebileceğiniz olağanüstü ötesi bir armağana dönüşüyor. Tüm hislerinizi kaleme alabileceğiniz bu  romantik kitapla erkek arkadaşınıza her zaman açıp okuyabileceği romantik bir defter hediye etmiş olacaksınız!

Sevgilinize El Yazınızla Romantik Fotoğraf Çerçevesi Sürprizi:

Orijinal Sürprizler


 Etrafını, aşk dolu sözlerin süsleyeceği, bu fotoğraf çerçevesi de yine erkek arkadaşınızın kalbini tam 12'den vuracak romantik sürprizlerden biri. En sevimli, en aşk dolu fotoğraflarınızdan birini seçip, A4 veya sizin belirleyeceğiniz ebatlardaki beyaz bir kağıt üzerine yerleştirin. Ardından etrafını çok belli olmayacak şekilde kurşun kalemle çizin. Sonrasında ise boş olan alanlara sevdiğiniz bir şiiri, ikiniz için de özel olan bir şarkının sözlerini, O'nun size yaptığı esprileri yazıp doldurun! Daha sonra bu çalışmanızı ahşap bir çerçeve yaptırtıp, sevgilinize yılbaşı hediyesi olarak verin! İşte hem yılbaşı için hediyeniz, hem de o eşsiz sürpriziniz böylece hazır:)  

Balonlar, Mum Işıkları ve Halıda Aşk Dolu Mesaj Sürprizi:


sürpriz önerileri


Yukarıda gördüğünüz sahnenin bir benzerini evinize taşımaya ne dersiniz? Yerde halınızın üzerinde kalp şeklinde dizilmiş mum ışıkları (Bu arada aman dikkat edin, yangın filan çıkartıp evinizi yakmayın:)) ve çıkartma harflerle yazılı aşk dolu mesajınız! Tavanda ise kalpli uçan balonlar. Aşkınızı göstermek için bundan daha samimi, bundan daha şık ve sürpriz bir yol daha düşünemiyorum! Böyle bir ambiyansı, evlilik yıldönümü için, sevgilinizin doğum günü için, sevgililer gününde veya yılbaşında tasarlayabilirsiniz. Sevgilinize yapabileceğiniz diğer sürprizler için buradaki yazımızdan da yararlanabilirsiniz. Lütfen Tıklayın: Sevgiliye Sürprizler

Dikkatini Çekin ve Seksi Olun!

Erkeğe Yapılabilecek Sürprizler


Erkek sevgilinizi/eşinizi bu akşam kapıda seksi bir şekilde karşılayabilirsiniz! Bu gece en kışkırtıcı, en baştan çıkarıcı kıyafetini giy ve Onu en seksi halinle kapıda karşıla! Bu, sevgilinizin için uzun ve sinir bozucu geçen bir günün ardından karşılaşabileceği en şahane sürprizlerden biri olacaktır! Seksi olmak sadece kısa bir şeyler giymekle sınırlı değil tabi! Ona, Onu şaşırtacak, daha önce hiç karşılaşmadığı bir şekilde görünün! Bunun için de ekstra bir çaba göstermeniz gerekecek! Mesela abartılı bir saç, abartılı bir makyaj ve dikkat çekici bir kıyafetle sevgilinizin karşısına çıkabilirsiniz!

erkeğe sürpriz


Düzenli bir ilişki yaşadığınız sevgilinize, aşk yaşamınızı ciddi şekilde hareketlendirip heyecan kazandıracak erotik içerikli bu denge oyunundan alabilirsiniz. Heyecan verici bir oyun olan Erotik Denge Oyunu partnerinize harika bir sürpriz olacak ve birlikte baş başa geçirdiğiniz  zamanlarınız çok daha eğlenceli hale gelecektir. Erotik Denge Oyununu oynamak tıpkı JENGA oyununun mantığı ile aynı. Ama bir farkla, bu taşların üzerinde heyecan verici +18 yaş için uygun erotik görevler var. Oyun oynarken çekeceğiniz taşların üzerinde birbirinden farklı erotik görevler bulunuyor. Eminiz bu oyuna bayılacaksınız.

Nostaljik Bir Oyunla Ona Sürpriz Yapın

Erkeğe sürprizler


El yapımı hediyeler, hem kıymetli olması açısından, hem de şahane anlam yönüyle muhteşem sürprizler içerir. İşte karşınızda % el yapımı bir şekilde hazırlanmış 'lı yılların en eğlenceli oyunlarından biri. Yaşı 30 ve üzeri olan bir sevgiliniz, eşiniz varsa bu sürprizi Ona kesinlikle yapmanızı öneriyoruz. Hayatınızdaki erkeğe çocukluğunun en nostaljik, en neşeli,, en çekişmeli oyunlarından biriyle de Ona sürpriz yapabilirsiniz! Şöyle ki, çivilerden oluşan ahşap bir futbol sahası ve üzerinde bozuk para ile futbol maçı:) Ofiste, evde keyifli zamanlar geçirebileceğiniz Bozuk para-Çivi futbol oyunu, hem Ona etkileyici ve nostaljik bir sürpriz olacak, hem de birlikte keyifli dakikalar geçirmenizi sağlayacaktır. Çivili Ahşap Futbol Sahasını kendiniz de yapabilir veya el yapımı olarak hazırlanmış bu harika ürünü satın da alabilirsiniz.

Bir Erkeğe Hangi Sürprizler Yapılabilir?

Erkeğe komik sürprizler

 Erkekler tabiatları gereği, sert, somut ve sadece sonuç odaklı düşünürler. Oysa ki kadınlarda durum bunun tam tersi istikamettedir. Kadınlar ise daha çok yumuşak, soyut ve sebep odaklı bir düşünce tarzına sahiptirler. İşte bu birbirine % ters düşen iki cins, nasıl olacak da "Sürpriz" konusunda ortak bir payda etrafında bir araya gelecekler? Güzel bir soru öyle değil mi? Belki de şöyle yapmak en basit ve en doğru olanı. Şöyle ki; Bir erkeğe doğum gününde ya da sevgililer gününde güzel bir bir sürpriz yapmak istiyorsanız, tıpkı bir erkek gibi düşünmeye başlamanız gerekiyor:) Mesela, erkeklerin ikili ilişkide cinselliği daha çok ön plana taşıdığı, daha çok o istikamette hareket ettiği herkesçe bilinen bir gerçek! O halde, bir erkeğin aklını başından alabilecek en güzel sürpriz, içerisinde makul dozda cinsel mesajlar barındıran bir sürpriz olacaktır. Bu şekilde erkeğin iç dünyasında kesinlikle tam isabet diyebileceğimiz bir sürpriz etkisi yaratmış olacaksınız! Çok mu basit bir açıklama oldu bu? Bence hiç de değil! Tersi durumda ise; erkekler kadınlara sürpriz yapmak istediklerinde, bir bayan gibi düşünürlerse daha net şekilde olumlu sonuçlar alabilirler.

Erkeğe Sürpriz Ne Yapılabilir?


Erkeğe Yapılabilecek Sürpriz Nasıl Olmalıdır?


Erkeğe özel günlerde yapılabilecek orijinal sürpriz fikirleri oldukça çeşitlidir. Ancak muhtemelen yapacağınız en güzel sürpriz, sürprizinizin içeriğinin doğal ve içten olmasıdır. Bir erkeğe yapılacak sürpriz ancak o zaman etkileyici olabilir ya da başarıya ulaşabilir.


Sevgilime Ne Tarz Sürprizler Yapabilirim?


Sevgiliniz için düşünülmek bile başlı başına  yeter bir sebeptir. Ancak orijinal bir sürpriz isterseniz, anılarınızı belgeleyen fotoğraflarınızdan yola çıkarak kişiye özel fotoğraf albümlerinden yararlanabilirsiniz. Anı çerçevesi, anı kutusu, patlayan kutu sürprizi erkek arkadaşınızı oldukça mutlu edebilecektir.

Doğum Günü Sürprizim Nasıl Olmalıdır?


Erkek arkadaşınız, eşiniz veya sevgiliniz için özel bir yaş günü sürprizi planlıyorsanız, doğum günü sürprizinizin gerçek bir sürpriz olabilmesi için yapacaklarınızı gizli saklı yürütmeniz gerekmektedir. Beklemediği bir anda, beklemediği bir yaş günü partisi her insanı mutlu eder.

sevgiliye alınabilecek hediyeler

Erkege Yapilabilecek Sürprizler


Sürpriz konusunu hep erkekler bayanlara düzenleyecek diye bir kural yok tabi ki de. Erkeklerinde sürpriz konusunda kadınlardan beklentileri olmasa bile yapıldığında hoşlarına gideceği ve çok mutlu olacağını söyleyebiliriz. Erkeğe yapılabilecek sürprizler neler olabilir diye düşünüyor hatta bu sürpriz erkeğe yapılır mı? Yapılırsa komik duruma düşer miyim diye düşünmenize gerek yok artık. Hepsi denenmiş ve beğenilmiş iddialı sürprizler diyebilirim. Sevgiliniz, eşinize zaman zaman onu ne kadar sevip değer verdiğinizi göstermek istersiniz ki bu durumda sürprizler her zaman işe yarar hele ki ortada birde sizin emeğiniz var ise. Erkek sevgiliye yapılabilecek sürprizler en fazla ne kadar olabilir diyorsunuz ama bu yazımda birçok seçenek sizi bekliyor belki de sürprizler arasında kararsız kalabilirsiniz. Erkeğe yapılabilecek sürprizleri yazarken sizlere erkeklerin kişiliklerine göre hangi sürprizlerden hoşlanabilir diye kendi fikrimden bahsedeceğim. Sürprizinizi özel günlere denk getirip o günü eşsiz kılabilir yada hiç beklemediği bir anda yaparak sürprizi asıl amacına ulaştırıp onu şaşırtabilirsiniz. En mutlu anlarımızmış diyip ilerde hatırlarınıza eşsiz bir an eklemek isterseniz hiç düşünmeden harekete geçin derim. Sürprizler bayan erkek herkesin hoşuna gider ve bu bir bayandan erkeğe yapılan bir sürprizse iki kat daha sürpriz olur çünkü erkeklerin böyle beklentileri yoktur diyebiliriz. Size sürpriz yapmıyor diye üzülmeyin ve sürprizi yapan kişi siz olun emin olun erkek arkadaşınızın hem hoşuna gidecek hem de belki de oda böyle fikirlere alışır böylelikle. Sürprizi ben niye yapayım o yapsın demeyin ve sizde sevgilinize, eşinize ona verdiğiniz değeri erkeğe yapılabilecek sürprizler ile gösterin. Gelelim sürprizlerimize

FOTOĞRAFLI UÇAN BALON SÜRPRİZİ

Sevgilinizin yada eşinizin doğum günüyse nu şaşırtacak ve mutlu edecek sürprizlerden en güzeli uçan balonlar ve uçan balonların altında bulunan fotoğraflarınız ve aşk mesajları. Doğum günü hediyesi ne kadar önemliyse doğum günü sürprizi de bir o kadar önemli. Sevgiliniz şaşkınlıktan ne yapacağını bilemediği bir an yaşasın istiyorsanız bu sürprizi mutlaka yapın. Bu sürprizi görselde ki gibi yatak odasında yapmak zorunda değilsiniz. salonunuzda şık bir masa hazırladıysanız kırmızı kalp balonların ucuna asılı mesajlar ortamın havasını bir anda değiştirecektir. 25 adet uçan balon, helyum tüpü ve iplerinde asılı 25 adet fotoğraf veya mesaj ile bu sürpriz kutlama setini siler için hazırladık. tek yapmanız gereken balonları helyum tüpü ile şişirmek. 


FİYAT BİLGİSİ VE SATIN ALMAK İÇİN : whatsapptan yada arayarak ulaşabilirsiniz. KAPIDA ÖDEME ile güvenli alışveriş



SEVGİLİNİZE IŞIKLI KALP FOTOĞRAF PANOSU YAPTIRIN.
Sevgilinize ,eşinize ,arkadaşınıza farklı bir hediye vermeye ne dersiniz. 70 adet fotoğraf kullanılarak hazırlanan ışıklı kalp fotoğraf panosu anılarla dolu ve romantik bir hediye olacaktır. Sevgililer günü yıldönümü ve doğum günü geldi çattı ve alacak farklı bir hediye arıyorsanız bu hediye ilginizi çekmiştir. Fiyat , ödeme bilgisi ve sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilir ve kolaylıkla siparişinizi verebilirsiniz

SİPARİŞ VE FİYAT BİLGİSİ

whatsapp :  88 06 telefon :   88 06 KAPIDA ÖDEME ile güvenli alışveriş

Detaylı bilgi edinmek için tıklayınız


ERKEK ARKADAŞINIZA ANI PANOSU YAPTIRIN
Hediyemutfak olarak güzel bir erkeğe sürpriz ile karşınızdayız. Erkek arkadaşınıza bu zamana kadar çekildiğiniz en güzel fotoğraflarla hazırlatacağınız bu anı panosu en güzel sürprizler arasında yerini alacaktır. Sevgilinize manevi yönden değerli bir sürpriz yapmak istiyorsanız polaroid fotoğraflar ile hazırlanan bu pano güzel bir seçim. Odasına asıp sizinle geçirdiği bu güzel anları izleyerek romantik anılarınızı tekrar canlandıracaktır. Ayrıca erkek arkadaşınıza doğum günü sürprizi hazırlıyorsanız kutlama yapacağınız yerde dekor olarak da kullanabileceğinizi düşünüyorum. 

SİPARİŞ VE FİYAT BİLGİSİ 

whatsapp :  88 06 telefon :   88 06 KAPIDA ÖDEME ile güvenli alısveriş


SEVGİLİNİZE PATLAYAN FOTOĞRAF ALBÜMÜ YAPTIRIN!

Sevgiliye patlayan kutu denilen fotoğraf albümleri yapmak son zamanların modası oldu. Hem hatıralarınızı bir kutuda toplayacak hemde aşk sözleriyle sevgilinizi mest edeceksiniz. Kutunun kapağını açtığınız zaman kutu patlıyor ve ortaya sayfaları dökülüyor. Sevgilinize hiç görmediği ilginç bir hediye vermek isterseniz bu hediyeyi düşünebilirsiniz. Bu hediyeyi hediyemutfak ekibi olarak sizlere hazırlıyoruz. Sipariş vermek ve detaylı bilgi almak isterseniz mail adresimiz : [email protected]

Telefon ile bilgi için : 88 06bu numaradan ister arayarak istersenizde whataspp ileiletişime geçebilirsiniz. Patlayan kutunuzu isterseniz vosvoslu arabaseçeneği ile satın alabilirsiniz.

SEVGİLİNİZE AŞKINIZI VOSVOSLARLA ANLATIN.

Plakasına yazı yazılarak aşkınızı anlatabileceğiniz vosvoslar artık revaçta. Vosvoslara bayılmayan var mı bilemiyorum ama romantik ve sempatik bir hediye olacağına eminim. Ön ve arka plakasına istediğiniz yazıyı yazdırarak oluşturabileceğiniz bu aşk kutusu sevgiliye sevgililer günü , doğum günü ve yıldönümü gibi özel günlerde hediye edilebilecek çok hoş bir hediye. Renk seçeneği neler derseniz  siyah, beyaz, kırmızı, pembe, mavi, ve sarı renkler mevcut. 10 cm ve 13 cm boyutlarında iki seçeneği olan metal arabalar şık hediye kutusu ile gönderilmektedir. Sevgiliye isim yazılan vosvoslar ile evlenme teklifi edenlerde var hatta. Doğum günü partileri bebek mevlütleri, kınalar için toplu siparişte almaktayız. 

SİPARİŞ VE FİYAT BİLGİSİ 

whatsapp :  88 06 telefon :   88 06   KAPIDA ÖDEME ile güvenli alışveriş

ERKEK ARKADAŞINIZA SEVGİLİ SAATİ YAPTIRIN..

Birlikte yaptığınız her şey çok özel. Birlikte aynı kıyafetleri giyip birbirine ait olduğunu hissettirmek de güzel bir duygu bizce. Takım giyinmeyi seviyorsanız kol saatleriyle de bunu yapabilirsiniz. Kalbim her dakika senin için atıyor dediğiniz erkek arkadaşınıza yapabileceğiniz bu yıldönümü sürprizi unutulmayacak hediyeler arasına girmeye aday. Hem orijinal ve aşk dolu hemde kalıcı bir hediye olacaktır. Çift olarak satılan bu saatler kalite ve tasarım olarak bizim size öfunduszeue.infote geçireceğiniz zamanlara eşlik edecek bu romantik sevgili saatleri çok beğenilen erkeğe sürpriz  önerilerinden

Detaylı inceleme ve fiyat bilgisi için Tıklayın


Erkek arkadaşınıza nostaljik şişede aşk mektubu verin
Bazen duygularınızı yazarak ifade etmek istersiniz. Erkek arkadaşınıza romantik sürpriz hazırlamak istiyorsanız bu hediye güzel fikir olacaktır. Bir tartışma yaşadıysanız ve kendinizi affettirmek için yazmak daha iyi geliyorsa işte güzel bir sunum şekli.  Duygularınızı bir kağıda dökün ve nostaljik bir şekilde şişe içerisine yerleştirin. Şişenin içerisine bulabiliyorsanız deniz kumu ve deniz kabuğu koyarsanız bambaşka bir hava verecektir.

SEVGİLİNİZE FOTOĞRAF BASKILI AYICIKLI ÇİKOLATA HEDİYE EDİN..

Çikolata hediyesini böyle özel bir sunumla bambaşka bir boyuta taşıyabilirsiniz. Fotoğraf baskılı çikolatalar 20 adet farklı fotoğraftan hazırlanıp 12 mesaj kartı ile birlikte sevimli ayıcıklı kutusunda göfunduszeue.infoiye, arkadaşa, anneye öğretmene hediye edilebilecek çok şık bir hediyedir. 

SİPARİŞ VE FİYAT BİLGİSİ

 whatsapp : 88 06 telefon :   88 06  KAPIDA ÖDEME ile güvenli alışveriş

ERKEĞE YILDÖNÜMÜ TAKVİMİ SÜRPRİZİ YAPTIRIN

Erkeğe yapılabilecek manevi sürprizlerden biri de yıldönümü takvimi. Yıldönümü tarihiniz sizin için eminim oldukça anlamlıdır. Bu gün ilişkinizin miladı ve hayat arkadaşınızı bulduğunuz gün. Sizin için büyük anlamı olan bu güne gösterdiğiniz değeri bu hediye ile gösterebilirsiniz. Yıldönümü takvimini sizin için hazırlıyoruz desek nasıl olurdu. Evet sizler için hazırladığımız bu panonun ebatları 20x30 cm yani A4 boyutlarında diyebiliriz. 

SİPARİŞ VE FİYAT BİLGİSİ

 whatsapp :  88 06 telefon :   88 06  KAPIDA ÖDEME ile güvenli alışveriş


SEVGİLİYE ANI DEFTERİ HEDİYESİ
Sevgilinize son zamanların modası anı defteri hediye edin. İçinde çok emek barındıran bir hediye bu. Birbirinden çeşitli origami kartlardan oluşan ve her sayfasında anılarınızdan birer parça taşıyan bu hediye sevgilinizin çok hoşuna gidecek. Aşkımızın hikayesi gibi kitaplar genelde sizin cümlelerinizden değil otomatik mesajlardan oluşur. Bu hediyenin onlardan farkı ise sizden cümleler ve birbirinden güzel fotoğraflarınızı içermesi. Tabi şekil şekil origami kartları söylemedim bile. Anı defterini de hediyemutfak olarak sizler için hazırlıyoruz. Yıldönümü için anı defteri olduğu gibi doğum günü için anı defteri de hazırlanabilir diye düşündük. Sevgilinize doğum gününde böyle bir el yapımı anı defteri hediye ederek baktıkça mutlu olacağı bir hediye verebilirsiniz. Adı üzerinde anı defteri ile anılarınızı her daim tazeleyebilirsiniz böylece. Satın almak için iletişime geçebilirsiniz.
SİPARİŞ VE FİYAT BİLGİSİ
Telefon :   Whatsapp :   KAPIDA ÖDEME ile güvenli alışveriş

Erkek arkadaşınıza Sevgili Cüzdanı hediye edin

Yeni bir ilişkiye başladıysanız esprili bir hediye ile tanıştırıyoruz sizleri. Her sevgilinin evlendiğinde bir evlilik cüzdanı oluyor malum . Sevgili olduğunuz tarihi,ilk buluşma yerinizi ve ilk fotoğrafınızı kayıt altında saklayabileceğiniz bir sevgili cüzdanınız olsa çok güzel olmaz mı? İleride evliliğe giderken ve yerini evlilik cüzdanına bırakacak sevgili cüzdanıçok özel bir hatıra olarak kalacaktır. Sevgili cüzdanı istiyorsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterli

SİPARİŞ VE FİYAT BİLGİSİ 

whatsapp :  88 06 telefon :   88 06 KAPIDA ÖDEME ile güvenli alışveriş

Erkek arkadaşa aşk bulmacası sürprizi 

Biraz emek ve özveriyle hazırlanabilecek güzel bir erkeğe sürpriz önerisi daha. Öncelikle boş bir çerçeve alarak işe başlıyoruz. Sonrası resimde gördüğünüz gibi soruların şablonunu çıkartıp boş kalan yerleri de fotoğraflar ve simgeler ile doldurmak. Anlatmam kolay oldu ama gördüğünüz gibi ince işçilik var pano üzerinde. Eeee emek vermeden güzel bir sürpriz hazırlamakta olmuyor. Bu sürprizi yapmaya karar verdiyseniz erkek arkadaşınıza vermeden önce güzel bir hediye paketi yapmayı unutmayın. Ve paketi açtığında yüzündeki şaşkınlık ifadesi her şeye değecektir.

Erkek arkadaşınıza birlikte dinlediğiniz şarkılardan müzik CD'si hazırlayın

Erkeğe sürpriz yapmak için öyle ince ince düşünmeye gerek yok. Onlar bizim kadar ince düşünmüyor ve kolay beğeniyorlar. Ve çoğu erkek kendisine sürpriz yapılmasına alışkın bile değil. Sürprizlerin yarattığı mutluluğu onlarda tatsın. Erkek arkadaşınıza duygusal bir sürpriz hazırlamaya ne dersiniz. Yapmanız gereken bir liste çıkarıp şarkıları belirlemek ve onları güzel bir şekilde kendi tasarımınız ile sunmak. Eminiz duygusal hediye arayanlar için anlamlı bir fikir olmuştur. Bilinen bir fikir olsa da tasarım yeteneğiniz ile bambaşka bir sürprize dönüşecektir. Hayata geçirmek için sabırsızlandığınızı tahmin edebiliyorum.

Erkeğe yapılabilecek keçeden insan figürü sürprizi

Keçeden modelleme yaparak hazırlanan bu figürler oldukça ilginç bir hediye fikri olacaktır. Kimsede olmayan hediyelerin peşindeyseniz ve bütçenizde müsaitse, erkeğe yapılabilecek ilginç sürprizlerden biri olduğunu düşünüyorum. Tabi dediğim gibi bütçe ve zaman olarak kısıtlı olmamanız gerekli çünkü aylar sonrasına dolu olabiliyorlar. Erkek arkadaşınızın figürünü yaptırıp hediye ettiğinizde oldukça şaşıracak ve heyecan duyacaktır. Keçe ile ilgilenen ve bu işi yapan yerleri internetten araştırabilirsiniz. 

SEVGİLİNİZE GÜNE MESAJ KUTUSU YAPTIRIN.
Sevgilinize en çok satan güne mesaj kutusunu el yapımı yaptırın. El yazısıyla yazılmış bu aşk mesajları sevgilinize kendini değerli hissettirecek. Kendiniz yapmaya üşeniyorsanız funduszeue.info ekibi olarak sizlere bu hediyeyi hazırlıyor ve sevgilinize verilmek üzere şık kalp kutusuna koyuyoruz. Kalp kağıtlara yazılmış aşk mesajları adet olup sevgililer gününde, yıl dönümünde ve doğum gününde hediye edebilirsiniz. Ve tabiki yeni bir yılın başlangıcında bu hediyeyi sevgilinize hediye ettiğinizde tam bir yıl aşk mesajlarını okumuş olacak. Sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak oldukça mantıklı bir hediye. Erkek arkadaşınıza sevildiğini hissetirecek bu sürprizimizi sipariş vermek isterseniz [email protected] bizlerle iletişime geçebilirsiniz. 



KİŞİYE ÖZEL TASARLANAN 3 BOYUTLU KUPA BARDAK
Kişiye özel figür çalışması ile tamamen size ait bir kupa bardağa ne dersiniz. Polymerclay adı verilen malzemeye şekil verilerek oluşturulan bardaklar fırınlama işleminden geçtikten sonra elde yıkanmak şartıyla kullanılır. Tamamen sizi anlatan bir kupa bardak ile en güzel kupa bardak sizin olsun. Özel günlerde ilginç hediye arayışlarında olanlar için biçilmiş kaftan olacağını düşünüyorum.
SİPARİŞ VE FİYAT BİLGİSİ
whatsapp :  88 06 telefon :   88 06


SEVGİLİYE ANI DEFTERİ HEDİYESİ
Sevgilinize son zamanların modası anı defteri hediye edin. İçinde çok emek barındıran bir hediye bu. Birbirinden çeşitli origami kartlardan oluşan ve her sayfasında anılarınızdan birer parça taşıyan bu hediye sevgilinizin çok hoşuna gidecek. Aşkımızın hikayesi gibi kitaplar genelde sizin cümlelerinizden değil otomatik mesajlardan oluşur. Bu hediyenin onlardan farkı ise sizden cümleler ve birbirinden güzel fotoğraflarınızı içermesi. Tabi şekil şekil origami kartları söylemedim bile. Anı defterini de hediyemutfak olarak sizler için hazırlıyoruz. Yıldönümü için anı defteri olduğu gibi doğum günü için anı defteri de hazırlanabilir diye düşündük. Sevgilinize doğum gününde böyle bir el yapımı anı defteri hediye ederek baktıkça mutlu olacağı bir hediye verebilirsiniz. Adı üzerinde anı defteri ile anılarınızı her daim tazeleyebilirsiniz böylece. Satın almak için iletişime geçebilirsiniz.
SİPARİŞ VE FİYAT BİLGİSİ
Telefon : Whatsapp :
SEVGİLİNİZE KİŞİYE ÖZEL MESAJLI KURABİYE YAPTIRIN.

Son zamanların popüler butik kurabiyelerden sevgilinize yaptırabilirsiniz. Mesajlı kurabiyeler adeta bir hikayeyi anlatıyor ve sizin aşkınızı kurabiyelerin üstünde bir masala dönüştürüyor. Kurabiyeler sizin isteğinize göre yapılıp sizin aşk hikayenizden oluşuyor. Ona hitap şekilleriniz,aşkım her şeyim gibi yada elimi sonsuza dek bırakma.. gibi mesajlarla onu oldukça mutlu edeceğiniz eşsiz bir hediye olacaktır. En duygu yüklü aşk hikayenize özel bir sürpriz olacaktır. doğum gününde, askere giderken, yada hasta ise evine yollayıp yüzünü gülümsetebilirsiniz. Erkeğe yapılabilecek en eğlenceli ve en lezzetli sürpriz olacağını düşünüyorum.
SİPARİŞ VE FİYAT BİLGİSİ
Telefon :  60 92  Whatsapp :  60 92
Mesajlı butik kurabiye Fiyatını ve Nerede Satıldığını Öğrenmek için tıklayın

Sevgiliye sürpriz hediye kutusu yapın!
Sevgilinize özel olarak hazırlayabileceğiniz sürpriz kutu oldukça eğlenceli bir fikir. İçine aranızda birbirinize söylediğiniz aşk sözleri, parfüm, mesela bir bonibon sevdiği bir abur cuburu koyup sevgilinize bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Bunun için bir kutu alabilir yada ayakkabı kutusundan kendinize elişi kağıtlarıyla bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Erkeğe yapılabilecek bir numaralı sürprizimiz olan sevgiliye sürpriz hediye kutusu denenmiş ve çoğu kişinin memnun kaldığı etkili bir sürprizdir sizde kendinize göre kutunuzun içine sinema bileti, konser bileti, saat, parfüm çikolata jelibon gibi ürünlerle şahane bir kutu hazırlayıp sevgilinizi verdiğiniz emekle sevindirebilirsiniz. Çokta vakit almayan biraz emekle yapılabilecek güzel bir erkeğe yapılabilecek sürprizdir.
Sevgilinizle en özel fotoğrafınızı ölümsüzleştirin!
Sevgilinizle bir çok hatıranız özel anlarınızı bir dolu fotoğrafınız vardır. Sizinde aklınızdan böyle bir fikir geçiyorsa fotoğraflarınızdan duygu yüklü hediyeler yapmaya ne dersiniz. Erkeğe yapılabilecek sürpriz olarak en romantik ve duygu yüklü hediyedir. Erkeğe romantik sürpriz konusunda yapılabilecek makul hediyeleri sizlere maddeledim.
1)  Sevgilinize fotoğraflarınızdan slaytlar hazırlayabilirsiniz örneğin. Sonra bir dvd yapıp dışını tasarlayıp erkeğe doğum gününde, özellikle romantik bir sevgililer günü hediyesi olarak verebilirsiniz.
2) Özel bir fotoğrafınızı bir çerçeveye koyup hediye edebilirsiniz. En klasik her sevgilinin yaptığı bir şeydir. Düşünmeden yapın derim sizinde böyle bir hatıra eşyanız olsun.
3) Sevgilinize sihirli kupa yaptırın. Sevgiliye yapılabilecek en sıcak ve samimi hediyedir. Denenmiş ve kahvesini çayını içerek çokta güzel kullandığı bir hediye halini almıştır. Soğuk günlerde içini ısıtacak romantik bir hediyedir.
Sihirli kupa için bilgi ve sipariş için tıklayınız
Ona romantik görev kutuları hediye edin!

Erkekler romantiklikten anlamıyor diye onları suçlamayı bırakıp onlara özel hazırlanmış ürünlerle ilişkinize heyecan katabilirsiniz. Romantik kalp diye bildiğimiz ve adet romantik görevden oluşan bu hediye çok şaşıracağı ve üzerine birazda görev bineceği bir hediye. Siz şikayet ederken size romantik davranmak istiyor ama nasıl romantik olacağını bilmiyordur belki de. İkiniz içinde güzel bir başlangıç olacak ve aşk hayatınıza unutulmayacak anılar kazandıracak bir sürpriz bu. Erkeğe yapılabilecek sürprizler yazımın içinde en manidar sürpriz bu olabilir ancak onunda çok severek bu görevleri üstleneceğini düşünüyorum.
Detaylı incelemek ve satıldığı sayfaya gitmek için tıklayın.. 


Ona yeni işi için meyve sepeti gönderin!

Yeni iş hediyesi olarak çiçek erkeklere biraz uzak olabilir. Ona meyve sepeti göndererek yeni işinin ilk gününde sürpriz yapabilirsiniz. Bu onu ilk günün verdiği stresten uzaklaştıracak ve sevildiğini bilmesi çok hoşuna gidecektir. ilk iş gününde sürpriz yaparak meyve sepetini ona yollayabilmeniz için adresi internetten öğrenin yada ağzından laf alın daha sonra bu işi yapan pek çok yerden bunu temin edebilirsiniz. Sevineceği ufak bir andan öte unutamayacağı bir güne dönüşecektir. Sizin bu düşüncenizden ona verdiğiniz değeri anlamış olacaktır. Unutamayacağı bir ilk iş günü ve unutmayacağı bir sürpriz olacaktır. Erkeğe yapılabilecek en lezzetli sürprizdir.

Sevgilinize kitap hazırlayın!
Sevgilinizle özel anlarınızı eğer bir yeteneğiniz varsa hikaye şeklinde yazabilir ve çok özel bir sevgili kitabı hazırlayabilirsiniz. Erkeğe yapılabilecek sürpriz konusunda yeteneğinizi konuşturacağınız özel bir hediye olacaktır. Hikayeleri resimli yapabilir ve renklendirip adeta bir masala döndürebilirsiniz kitabınızı. Eğer yeteneğim yok diyorsanız hazır olarak satılıyor bu kitaplar. Sevgili kitabı olarak geçiyor ve Ortaya romantik bir kitap çıkarıyorlar sizin adınıza. Bunu klişe buluyorsanız twitter kitabı diye bir şeyde duydum güzel olacağını düşünüyorum. Erkeğe yapılabilecek en özel hatıralarınızın yer aldığı romantik bir sürprizdir.
Sevgilinize şarkı besteleyin !
Sevgililer için yapılmış onca hediye seçeneği var ki . Bazen bunların tükenme noktasına geldiğini hissedersiniz eğer uzun yıllar süren bir ilişkiniz var ise. Böyle durumlarda çıtayı biraz yükseltmenin zamanı gelmiş diyebiliriz. Her sevgilinin hoşuna  gidecek bir şeydir adına bir şeyler yapışması. Birde bu şarkıyı sizin söylediğinizi düşünürsek mutlu olmaması mümkün mü? Sevgiliniz için şarkı yazdırabileceğiniz yerler var internetten araştırıp bulabilirsiniz. Konuyu siz belirliyorsunuz yani kelimeleri onlarda sizin adınıza ustalıklarını konuşturarak size özel bir şarkı oluşturuyor. Sevgilinizin çok beğeneceğini düşündüğümüz erkeğe yapılabilecek en iddialı sürprizlerden biridir.

Ona romantik kahvaltı hazırlayın!

Kalp kalıplarla hazırlanan kalp şeklinde omletler sevgilinize oldukça güzel bir sürpriz olacaktır. Kalp şeklinde bir omlet sürpriziniz için yeterde artar bile gerisi sizin maharetinizle hazırlanmış onun için hazırlanmış sevdiği kahvaltılıklardan oluşabilir. Bunu sevgilinizi yatağından aşk sözleriyle kaldırıp gözleri kapalı mutfağa götürüp yaptığınızda etkisi iki katına çıkacaktır bizden söylemesi. Sevgiliye hazırlanan pastalar sevgiliye özel kekler de bu sürprizin bir başka tatlı bir boyutu olabilir. Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer mi bilmiyoruz ama sevgilisinin elinden ona özel şeyler yemek onu oldukça mutlu edecek ve sevildiğini hissedecektir. Erkeğe yapılabilecek  en iştah kabartan sürpriz olacaktır.
Sevgilinizle romantik sahneleri canlandırın!
Sevgilinizle eğlenerek yapabileceğiniz bir aktivite olacak ve bu fikri ona sunduğunuzda çok şaşıracaktır. Filmlerin romantik sahnelerini evde eşinizle canlandırıp biraz romantik birazda komik anlar yaşayabilirsiniz. Romantik olup olmaması size bağlı tabi ki ama yapamadığınız takdirde eğlenceye dönüşeceği kesin. Bu fikri ona sunup tv de beğendiğiniz diziler olmadığınızda yapabileceğiniz güzel bir tiyatro denemesi olacaktır. Erkeği şaşırtacak sürprizler konusunda eline su döktürmeyen maddemizde bu olsa gerek.
İsme özel hediyeler verin!
Sevgilinize verdiğiniz hediyeler artık hep aynı diye düşünüyorsanız ismine özel hazırlatabileceğiniz ürünler oldukça ilgisini çekecektir. Erkeğe yapılabilecek sürprizlerin klasik ama hoşuna gideceğini düşündüğümüz bir sürprizdir. İsme özel ürünü onu mutlu edecek ve özel hissettirecektir. İsmine özel hazırlatabileceğiniz çokça ürün var sizde ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz bir ürünü örneğin işinde şans getirmesi için isme özel kalem hazırlatabilir ve bir uğurlu kalem hediye edebilirsiniz. İşin sürprizli kısmı isme özel olmasıdır. Erkekler böyle şeyleri daha kolay benimserler ve bu size sürpriz gibi gelmese de beklemediği bir anda verdiğinizde çok özel erkeğe yapılacak sürprizlerden biridir.
                                      

YILDÖNÜMÜ HEDİYESİ KANVAS TABLO

Eşinize yada sevgilinize yıldönümü için uygun bir hediye arıyorsanız işte size önerimiz. Bir aşk hikayesinin iki kahramanı olarak en romantik fotoğraflarınızdan bu hediyeyi hazırlatabilirsiniz. Sevgilinizle 4. yıldönümünüz ise 4 yıldan birer fotoğraf ile bu hediyeyi daha anlamlı kılabilirsiniz. 4 adet fotoğraf isimleriniz ve bir özel mesajınızdan oluşan bu kanvas tablo önerimiz yıldönümü hediyesi ne alabilirim diye düşünen sevgililere özel.

Detaylı inceleme ve fiyat bilgisi için Tıklayın

ERKEĞE ALINABİLECEK SÜRPRİZ HEDİYELER 
Erkek arkadaşınıza sürpriz yapmak amacıyla bir hediye düşünüyorsanız seçtiğim hediyelere bir göz atın. Habersiz ve aniden vereceğiniz hediyenin erkek arkadaşınız üzerinde yarattığı heyecanı gözlerinizle görün. Kim istemez ki aniden bir hediyeyi karşısında görünce. Uzun zamandır aranızda heyecan taşıyan bir olay olmadıysa ve onu mutlu etmek istiyorsanız gidin ve sıra dışı hediyeniz ile onun önüne gidin diyorum. Hediyenizi seçmek için yazımın devamına buyurun.


KİŞİYE ÖZEL INSTAGRAM YASTIK
Son zamanların popüler sitesi instagram artık instagram yastıkla karşınızda. Instagram fotoğraflarınızdan oluşan bu yastık baş ucunuzda durarak fotoğraflarınızı sergiliyor. Erkek arkadaşınızla instagram fotoğraflarınızı yastığa bastırarak özel bir hediye oluşturabilirsiniz. Yüksek kalite baskı ve uygun fiyatla erkeğe yapılabilecek güzel bir sürpriz hediye olacaktır. 
Detaylı inceleme ve fiyat bilgisi için Tıklayın
CASIO ERKEK KOL SAATİ 
Erkek arkadaşınıza şık bir saat hediye etmeyi düşünüyorsanız size casio marka bir saat seçtim. Kalitesine nazaran ucuz fiyatlı bir saat arıyorsanız bu saati düşünebilirsiniz. Erkek arkadaşa doğum günü hediyesi olarak akla ilk gelen hediyelerden biridir kol saati. Sizde daha önce sevgilinize kol saati hediye etmediyseniz bu şık saati hediye edebilirsiniz. 
Detaylı inceleme ve fiyat bilgisi için Tıklayın


FOTOĞRAF VE MESAJ BASKILI SAAT
Orijinal ve sürpriz niteliğinde bir hediye arayışındaysanız bu saat size göre. Sevgilinizin hiç beklemediği bir hediye olacak bu saate fotoğrafınızı bastırabiliyor ve mesajınızı saatin üzerine yazdırabiliyorsunuz. Erkek arkadaşınıza sürpriz niteliğinde bir hediye olacaktır. İsterseniz erkek arkadaşa doğum gününde de bu hediyeye ile sürpriz yapabilirsiniz.
Detaylı inceleme ve fiyat bilgisi için Tıklayın





YILIN SEVGİLİSİ OSCARI
Sevgilinize bir ödül vermek aklınızdan geçmişmiydi. Yılın en iyi sevgilisi benim sevgilim diyorsanız oscarını sevgilinize verebilirsiniz demektir. Sevgilinizi gururlandırmak ve ona duyduğunuz sevgiyi daha çok göstermek için bu hediyeyi sürpriz yaparak verebilirsiniz. Erkeğe verilebilecek duygulandıran sürpriz hediyedir.
Detaylı inceleme ve fiyat bilgisi için Tıklayın
LAMBORGHINI UZAKTAN KUMANDALI ARABA
Erkeklerin arabaya merakını bilmeyen yok. Sevgiliniz çocuk ruhlu ve eğlenceye meraklı biriyse ona uzaktan kumandalı bir araba aldığınızda oldukça heyecanlanacaktır. Hele ki bu uzaktan kumandalı araba bir lamborghini ise daha çok ilgisini çekecektir. Uzaktan kumandalı araba maisto marka olup orijinaline sadık kalınarak yapılmış ve kalite bakımından oldukça iyidir. Sizlere önerdiğim bu uzaktan kumandalı araba ile sevgiliye yapılabilecek sürpriz önerisinde bulundum.
Detaylı inceleme ve fiyat bilgisi için Tıklayın
UZAKTAN KUMANDALI HELİKOPTER
Erkeğe yapılacak sürpriz hediyelerden biride elbette ki uzaktan kumandalı helikopterler. Erkekler her ne kadar yaş alsalar da içindeki çocuk büyümez. Erkek arkadaşınızı heyecanlandıracak bir sürpriz hazırlamak istiyorsanız bu hediye tam da böyle bir hediye. Erkeklerin ilgisini çeken hediyelerden olan uzaktan kumandalı helikopter güzel bir erkeğe doğum günü hediyesidir.
Detaylı inceleme ve fiyat bilgisi için Tıklayın
SEVGİLİYE HEDİYELİK KUPA
Sevgiliye özel kupa bardaklar arasında klasik fakat oldukça anlamlı bu kupa bardak tam da aradığım şey dedirtiyor. Sevgilinize beklenmedik bir sürpriz yapmak istiyorsanız I love kupa bardak size göre bir hediye olabilir. Sevgilinize I love faruk yazdırarak bu kupa bardağı hazırlatabilir içeceğini içerken sizin onu ne kadar çok sevdiğini bir kez daha hatırlamasını sağlayabilirsiniz.
Detaylı inceleme ve fiyat bilgisi için Tıklayın

FOTOĞRAF BASKILI ÇAKMAK
Sevgilinize sürekli elinin altında bulunacak bir hediye arıyorsanız bu hediyeyi düşünebilirsiniz. Sevgilinize sürpriz hediye arıyorsanız bu hediye oldukça ilgisini çekecektir. Fotoğraf baskılı bir hediye olduğu için her yerde olmayan özel bir hediye olacaktır. Erkek arkadaşa alınabilecek sürpriz hediyeler kategorisinde ilginç bir çakmak hediyesidir. 
Detaylı inceleme ve fiyat bilgisi için Tıklayın


ÇOK SEVİYORUM AŞK DRAJELERİ
Aşkınızı anlatacak o kadar çok kelime ve o kadar çok hediye var ki biri de bu aşk ilacı. Üzerinde çok seviyorum yazan ilaç görünümünde ve içi drajelerle dolu olan bu hediyeyi hiç beklemediği bir anda erkek arkadaşınıza vererek sürpriz yapabilirsiniz. Esprili ve eğlenceli bir sürpriz arıyorsanız bu hediye size göre. 
Detaylı inceleme ve fiyat bilgisi için Tıklayın
KALP KUTUDA FOTOĞRAFLI ÇİKOLATALAR
Romantik bir sürpriz hazırlığı içerisindeyseniz bu hediye konseptinize uygun. Kalp kutuda üzerinde fotoğraflarınızın olduğu bu çikolatayı sevgilinizin iş yerine gönderebilirsiniz. Sevgiliniz daha öncesinde iş yerinize çiçek gönderdiyse karşılık olarak sizde bu çikolata kutusuyla sevgilinize güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.
 Detaylı inceleme ve fiyat bilgisi için Tıklayın
INSTAGRAM SAATİM
Instagram fotoğraflarınızdan sevgilinize bir duvar saati hazırlatıp vererek güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Özene bözene çekildiğiniz o fotoğraflar evinizde güzel bir dekor oluştursun diyorsanız instagram duvar saati güzel bir seçenek. Sekiz adet instagram fotoğrafından oluşan bu duvar saati kişiye özel bir ürün olduğundan oldukça özel bir hediye olacaktır.
Detaylı inceleme ve fiyat bilgisi için Tıklayın
KALBİMİN TAPU SENEDİ
Aşkınızın somut bir belgesi niteliğinde bu hediye sevgilinizi oldukça şaşırtacaktır. Sevgilinize aşkınızı göstermenizin bir yolu da bu kalbimin tapu senedi olabilir. Erkeğe sürpriz konusunda düşünüp taşınıp bir şey bulamadıysanız ilginç bir hediye olan aşk tapusunu düşünebilirsiniz. Erkek arkadaşınıza esprili bir hediyedir. 
Detaylı inceleme ve fiyat bilgisi için Tıklayın

KONUŞAN ÇİKOLATALAR
Sizin yerinize hediyeniz konuşsa ve aşk sözlerini sevgilinize söylese. Sevgilinize iki defa sürpriz yapmak istiyorsanız bu hediyeyi düşünün. Hediyenizi verdiğiniz zaman bir sürpriz hediyeyi eve gidince dinlediğinde ikici bir sürpriz yapmış olacaksınız. Çikolataya ses kaydı yaparak hediyenizin değerini iki kat arttırıyorsunuz. 
Detaylı inceleme ve fiyat bilgisi için Tıklayın
SİHİRLİ KUPA
Sihirli kupa adını içi boş iken siyah bir kupa iken içi sıcak içecekle dolduğunda fotoğraf baskısının ortaya çıkmasından alıyor.  Sihirli kupa son zamanlarda sevgililerin birbirine hediye ettiği popüler hediyelerden biri. Sizde en çok sevdiğiniz fotoğrafınızla bu hediyeyi hazırlatabilir erkek arkadaşınıza etkileyici bir sürpriz yapabilirsiniz. 
Detaylı inceleme ve fiyat bilgisi için Tıklayın

ROMANTİK KALP
Romantik sürprizleri bekleyen tarafsanız ve artık umudunuz kalmadıysa bu hediyeyle bekleyişiniz son bulacak. Erkek arkadaşınıza romantik görevler içeren bu kalp kutuyu hediye ettikten sonra karşılıklı görevler ile romantik anlara adım atmış olacaksınız. Birbirinden romantik yüz görevin bulunduğu romantik kalp oldukça etkileyici bir sürpriz doğrusu. 
Detaylı inceleme ve fiyat bilgisi için Tıklayın


SENİ SEVİYORUM YAZAN SİHİRLİ BİTKİ
Sevginizi göstermenin onlarca yolu var elbet ama bu yolu denemek isterseniz ilginç bir seni seviyorum deme yolu olacaktır. Sevgilinize sana bir bitki aldım diyerek bunu verdiğinizde çok şaşırmayacak belki ama sonrasında içinden çıkan seni seviyorum yazılı bitkiyi görünce sürpriziniz anlamını bulmuş olacaktır. 
Detaylı inceleme ve fiyat bilgisi için Tıklayın

50 Jest İle Sizi Daha &#;ok Sevmesini Sağlayın!

1

Erkekler genelde bağlılık konuşmalarından ürkerler. Açık bir söylem yerine, ilginizin boyutunu ve derinliğini, beklenmedik küçük jestlerle göstermeniz mümkün!İlişki başladıktan belirli bir zaman sonra, yanaktan alınan bir makas,yoğun bir günün sonunda akşamüzeri içilen bir kokteyl gibi karşılıklı yapılan küçük jestler azalmaya başlayabilir. Bir süre sonra bu tür yaklaşımlar yapmacık, gereksiz hatta sıradan bile görünmeye başlar. Burada asıl sorun bu tür ufak, tatlı jestlerin eksikliğinin zaman içerisinde aradaki bağı da zayıflatmasıdıfunduszeue.info Fotoğraflar: Pixabay, Pexels, Google Yeniden kullanım, Pinterest

2

Emotional Fitness for Couples (Çiftler için Duygusal Egzersiz) adlı kitabın yazarı Barton Goldsmith "Erkekler sevgililerini, hayatlarındaki destek ve dertlerden uzaklaşmalarını sağlayan kişi olarak görmeye eğilimlidirler" diyor ve ekliyor: "Ufak bir hareketiniz bile, bir erkeğin kendini sizin yanınızda olduğu gibi kabul gören, çekici biri olarak hissetmesini ve aranızdaki bağın güçlenmesini sağlayabilir." Zaten bir erkeğin ilişkiden beklentisi de ağırlıklı bu noktalarda olduğundan, jestleriniz aranızdaki bağı daha derin ve güçlü hale getirecektir.

14 Adımda Erkeğe Sürpriz Yapmak

Erkeğe güzel bir sürpriz nasıl planlanabilir? Bir erkeği şımartacak etkileyici romantik sürprizler hangileridir? Erkeğe sürpriz yapmak için hangi romantik yollar denenebilir?

adım adım erkeğe sürpriz önerileri
Sevgilinize belki her zaman pahalı veya büyük sürprizler yapamayabilirsiniz ancak özel günler dışında da arada sırada küçük sürpriz yaparak ilişkinizi canlı tutabilir veya daha heyecanlı hale getirebilirsiniz! Sürprizler, duyguları ifade etmenin belki de en etkili yollarından biridir. Biz de bu yazımızda siz değerli okurlarımıza erkeğe doğum günü sürprizi gibi hem özel günler; hem de sıradan normal günler için yapılabilecek parlak sürpriz fikirleri vermeye çalışacağız. Erkeğe yapılabilecek 14 kolay sürpriz önerisi aşağıda beğeninize sunulmuştur! Kısaca Erkeğe güzel bir sürpriz nasıl planlanabilir? Bir erkeği şımartacak etkileyici romantik sürprizler hangileridir? Erkeğe sürpriz yapmak için hangi romantik yollar denenebilir? Erkek için sürpriz bir doğum günü parti nasıl organize edilebilir? Kısacası bu başlıklar etrafında sizlere çeşitli ip uçları sunuyoruz!

1- Sevgilinize Sebepsiz Yere Hediye Verin!
Erkekler için sürpriz önerileri
  • Sevgilinize ortada herhangi bir özel gün ya da başkaca bir neden yokken, sebepsiz bir şekilde hediye verebilir ve Onu çok şaşırtabilirsiniz. Erkeğe seçeceğiniz hediye pahalı ya da ucuz bir şey olabileceği gibi, birlikte yemeğe çıkmak, birlikte yemek yapmak ya da spor yapmak gibi faaliyetler de olabilir.
  • Eğer erkeğe hediye olarak ne alabileceğinizi tam olarak kestiremiyorsanız, işte size bir kaç öneri; İlgi alanlarına, hobilerine yönelik hediyeler seçebilirsiniz. Yine örneğin sevdiği filmlerin DVD'sini satın alabilir, eskimiş cüzdanını yenileyebilir, masasının üzerini süsleyecek sevimli ufak tefek şeyler alabilir veya oynamaktan keyif duyduğu bilgisayar oyunları hediye edebilirsiniz. 
  • Hediyenizi, erkek arkadaşınızı şoke edecek şekilde yani sürpriz yaparak vermeyi unutmayın; Örneğin küçük bir hediye aldıysanız, gardırop içerisindeki gömleğinin cebine, her zaman kullandığı çekmecesine veya arabasının torpidosuna koyabilirsiniz. 
  • Hediye notunuz mutlaka olmalı ve size özel olmalı: Mesela sevgilinize vereceğiniz hediye üzerine "Sadece Seni Düşündüm Aşkım ","Seni Çok Seviyorum" şeklinde notlar yazabilirsiniz. Bu şekilde sevgilinizi büyüleyecek son derece etkili bir sürpriz yapabilirsiniz

2- İzlemekten Keyif Alacağı Bir Şeye Bilet Alın


Maç Bileti sürprizi
  • Futbol, Basketbol veya diğer spor etkinlikleri, konserler, film festivalleri veya diğer sanatsal etkinlikler için bilet almak da erkeğe sürpriz fikirleri içerisinde düşünülebilir.
  • Sürprizin etkili olabilmesi için, sevgilinizin bilet aldığınızdan haberinin olmaması (Spontane) en güzeli Bunun için bilet aldığınız, oyun, film, konser veya müsabaka başlamadan sevgilinizle saatler öncesinden buluşmanız gerekiyor. Ancak şayet sürprizinizi erkek arkadaşınızdan gizleme şansınız yoksa, bu durumda yapacak da bir şey yok! Ama olsun! Sevgilinizle birlikte keyifli ve güzel bir vakit geçireceğiniz en azından garanti:)

3- Gün Boyunca Sevgilinizi Şımartın

Gün boyunca onu şımartın
  • Sevgilinize kendisini krallar gibi hissedeceği özel bir gün yaşatabilirsiniz! Bir gün boyunca onu şımartacak, tamamen kendi kararıyla ve Onun istediği bir şeyler yapın! Böylelikle Ona unutamayacağı çok hoş bir sürpriz yapacaksınız! Sevgilinize "Bugün her şey senin istediğin gibi olacak! Canın ne isterse bugün tamamen sana özel.. Dışarı çıkmak istersen çıkalım, evde kalmak istiyorsan kalalım" tarzında şeyler söyleyebilirsiniz. 

4- En Sevdiği Yemekleri Hazırlayın

erkeğe sürpriz yapmak
  • Çok sevdiği eğlenceli bir yemek hazırlayabilirsiniz. Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer derler. Bu gerçekten de çoğu zaman doğrudur. Onun en sevdiği yemeği hazırlayarak mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Erkekler, güzel yemek yapan kadınları çok severler! Eğer siz de özellikle evde yemek yapmayı ya da güzel sofra hazırlamayı seven biriyseniz, ilişkinizin hangi aşamasında olursanız olun, sevgilinize kendi ellerinizle mutlaka bir yemek sürprizi yapın derim. 
  • Romantik bir sabah kahvaltısı da yine düşünülebilecek en şahane sürprizlerden.
  • Erkek arkadaşınızla birlikte pikniğe de çıkabilirsiniz. 
  • Yemeklerini beğendiği, sürekli gitti veya en sevdiğiniz restoranda bir öğlen yemeği rezervasyonu yapabilirsiniz.
  • Plansız bir şekilde iş yerinde Onu öğlen yemeğine çıkartarak da şaşırtabilirsiniz. Ya da Ona sevdiği bir tatlıyı ısmarlayabilirsiniz. Bu da yine erkek arkadaşınızın beklemediği dolayısıyla şaşıracağı hoş sürprizlerden biri olacaktır. 

5- Küçük Şeylerle Onu Mutlu Edin

erkeklere sürpriz nasıl yapılabilir
Bir bayan olarak belki sizin için küçük sürprizler gibi gelebilir ama erkekler, kendileri için yapılmış küçük şeylerden de büyük mutluluklar çıkartabilirler. Mesela Erkek arkadaşınıza aşağıdaki sürprizlerden yapabilirsiniz. 
  • Örneğin varsa bir arabası, ödünç alıp deposunu doldurabilirsiniz. 
  • Onunla sevdiği bir aksiyon filmini ya da tuttuğu takımın maçını birlikte izleyebilirsiniz. 
  • Televizyon izliyorsa, Ona meyve tabağı hazırlayabilir ya da sevdiği sandviçi hazırlayabilirsiniz.

6- Sürpriz Bir Parti Planlayın

erkeğe sürpriz yapmak
Sevgilinize tüm arkadaş çevrenizin davet edileceği büyük bir doğum günü partisi hazırlamak istiyorsanız, bunun için evinizin dışında başka bir yer ayarlamanız menfaatinize olacaktır:) Bir kere hem parti öncesi, hem de parti sonrası ev temizliği yapmak zorunda kalmayacak,, hem de doğum günü partinizi daha gösterişli bir şekilde kutlamış olacaksınız! Bir restoran ya da cafe'de rezervasyon yaptırmak en iyisi:) 

7- Lezzetli İkramlar Hazırlayın

Lezzetli ikramlar
Doğum günü partisinin en olmazsa olmazı lezzetli ikramlardır. Eşinize/erkek arkadaşınıza sürpriz bir doğum günü partisi yapmak istiyorsanız, bu kutlamada misafirlerinize hangi yiyecek-içecekleri ikram edeceğinizi iyi planlamanız gerekiyor.

8- Sürpriz Konusunda Ser Verin, Sır Vermeyin!

sürpriz nasıl yapılabilir
  • Eğer erkek arkadaşınıza sürpriz bir doğum günü partisi yapmayı planlıyorsanız, herhangi bir ipucu vermemeye çok dikkat edin! Sanki doğum gününü unutmuşsunuz veya sıradan bir günmüş gibi gibi davranın. Partiye davet edeceğiniz ortak arkadaşlarınızı, aile bireylerini iyi bu konuda uyararak iyi şekilde organize edin.

9- Sevgilinizin Arkadaşlarını Eve Davet Edin!

erkeklere sürpriz yapmak
Erkekler TV karşısında tek başına maç izlemeyi sevmez! Hele ki fanatik bir futbol taraftarıysa, yanında iki çift laf edeceği, futboldan anlayan birilerinin olmasını çok isterler. Eşinize/erkek arkadaşınıza hoş bir sürpriz yapmak istiyorsanız, tuttuğu takımın hafta sonu oynayacağı futbol maçı için ya da şampiyonlar ligi maçı için eve arkadaşlarını davet edebilirsiniz. Bu şekilde hem eşinizi/sevgilinizi çok şaşırtacak, hem de Ona unutamayacağı güzel bir sürpriz yapmış olacaksınız. 

Ailesini Yemeğe Davet Edin

Erkeklere sürpriz
Güçlü aile ilişkileri olan veya ailesi uzakta oturan bir eşiniz/sevgiliniz varsa, aile bireylerine ulaşarak sevgilinize, sizin planlayacağınız ve sevgilinizin de asla unutamayacağı güzel bir yemek sürprizi hazırlayabilirsiniz. Bu şekilde hem eşinizi/sevgilinizi ailesi (kardeşi, annesi, babası) ile buluşturmuş olacak (Ki bu Onun için son derece mutluluk verici bir şey); hem de Onu şaşırtarak güzel bir sürpriz yapmış olacaksınız! Dahası, erkek sevgiliniz/eşiniz, kendi ailesi ile birlikte olma konusundaki arzunuzu fazlasıyla takdir edecektir.

Dikkat Çekici Kıyafetlerinizle Onu Baştan Çıkartın

Erkekler için sürprizler
  • Bu gece sevgilinizi/eşinizi kapıda seksi kıyafetlerinizle karşılamaya ne dersiniz? En kısa, en kışkırtıcı, en baştan çıkarıcı kıyafetlerinizden birini giyin ve Onu kapıda tahrik edici şekilde karşılayın. 
  • Eş/sevgilinizin için son derece uzun veya sinir bozucu geçen bir iş gününün sonrasında işte bu sürprizi fazlasıyla Ona iyi gelecek.
  • Seksi olmak sadece kısa ya da açık kıyafetler giymekle mümkün değil elbette! Kıyafet dışında, saç, makyaj ve güzel kokular da son derece önemli.
  • Diğer bir öneri ise, yatak odasının kapısını açık unutmak ve sevgilinizi yatakta beklemek:)

Heyecanlandırıcı Aşk Oyunları Oynayın

erkekler için sürprizler

Şehvetli Bir Masaj

Erkeğe Sürpriz
İşte erkek arkdaşınızın oldukça hoşuna gidecek, zevkten dört köşe olacağı son derece rahatlatıcı bir sürpriz önerisi:) Erkek arkadaşınıza tahrik edici şehvetli bir masaj yapmaya ne dersiniz? Güzel bir omuz veya sırt masajı ile hem kendisini iyi hissetmesini, hem de rahatlamasını sağlayabilirsiniz. 

Tahrik Edici Mesajlar Gönderin

Erkeklere sürpriz yapmak

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası