sefaköy konser / Arel Üniversitesi Sefaköy Konferans Salonu | Mekan | biletinial

Sefaköy Konser

sefaköy konser

CKSM Konser Salonu, Küçükçekmece, nerede, Otobüs, Minibüs / Dolmuş, Tren veya Metro ile nasıl gidilir?

Küçükçekmece şehrinde CKSM Konser Salonu konumuna Toplu Taşıma

Küçükçekmece, Türkiye'deki CKSM Konser Salonu adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile CKSM Konser Salonu adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak CKSM Konser Salonu adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

CKSM Konser Salonu için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Yavuz Selim Camii; Bağlar Caddesi - Halkali Yönü; Orhangazi Sokak - Zeytinburnu Yönü; Florya; Bağlar - Avcilar Yönü.

Otobüs:14634BZ34C34G76O89B98TBTren:MARMARAY (HALKALI - GEBZE)Minibüs / Dolmuş:MİNİBÜS: A-08

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca CKSM Konser Salonu için yol tarifi alın.

CKSM Konser Salonu adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Küçükçekmece konumundaki kullanıcılar dahil 1.5 milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

CKSM Konser Salonu için Otobüs, Minibüs / Dolmuş, Tren ve Metro fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Konum: Küçükçekmece, İstanbul

Son Dakika Küçükçekmece Belediyesi Haberleri

  • 16.06.202316 Haz 12:06Küçükçekmece Belediyesi'nin Masalİstanbul'u Hatay'da çocuklarla buluştuKüçükçekmece Belediyesi'nin Masalİstanbul'u Hatay'da çocuklarla buluştu

    Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen uluslararası masal festivali Masalİstanbul, 'Güneşe Uzanan Masallar' temasıyla Küçükçekmece'de ve Hatay'da çocuklarla buluştu. Masal kamyonu ile depremden etkilenen Hataylı çocuklarla bir araya gelen belediye, hikaye anlatıcılarıyla çocuklara masal anlattı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Hatay'a yaptıkları yardımları ve Masalİstanbul'u Hatay'a taşıma kararını açıkladı ve çocukların mutluluğunu görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

  • 15.06.202315 Haz 15:25Masalİstanbul Festivali, depremden etkilenen çocuklarla buluştuMasalİstanbul Festivali, depremden etkilenen çocuklarla buluştu

    Küçükçekmece Belediyesi'nin Seiba Uluslararası Hikaye Anlatıcılığı Merkezi ile birlikte düzenlediği 'Masalİstanbul' Festivali, depremden etkilenen çocuklarla buluştu. Masallarla moral bulan çocuklar, alanında uzman masal anlatıcıları ile keyifli vakit geçirdi. Festival, Hatay'ın Samandağ, Antakya, Defne ilçelerinde kent sakinleriyle ve depremden etkilenen çocuklarla bir araya geldi. Masal anlatıcıları, çocuklara kentteki 12 ayrı noktada 'Güneşe Uzanan Masallar'ı seslendirdi. Festival sonunda çocuklara oyun seti ve kitap hediye edildi.

  • 15.06.202315 Haz 01:29Deprem bölgesinde çocukların yüzünü gülümseten masalDeprem bölgesinde çocukların yüzünü gülümseten masal

    Depremin vurduğu Hatay'da, Küçükçekmece Belediyesi'nin Seiba Uluslararası Hikaye Anlatıcılığı Merkezi ile birlikte düzenlediği 4. Masal İstanbul Festivali çocukların yüzünü güldürdü.

  • 14.06.202314 Haz 20:02Depremzede Çocukların Yüzü Masal İstanbul Festivali İle GüldüDepremzede Çocukların Yüzü Masal İstanbul Festivali İle Güldü

    Hatay'da meydana gelen depremde etkilenen çocukların moral ve motivasyonu, Küçükçekmece Belediyesi'nin Seiba Uluslararası Hikaye Anlatıcılığı Merkezi ile birlikte düzenlediği 4. Masal İstanbul Festivali ile arttırıldı. Masal anlatıcıları, masal kamyonu ve masal bisikleti, Hatay'ın Samandağ, Antakya, Defne ilçelerinde kent sakinleriyle ve depremden etkilenen çocuklarla bir araya geldi. Festivalde çocuklara oyun seti ve kitap hediye edildi.

  • 07.06.202307 Haz 13:04Iv. Masal İstanbul Festivali'ne Küçükçekmece Gölü'nde Renkli AçılışIv. Masal İstanbul Festivali'ne Küçükçekmece Gölü'nde Renkli Açılış

    Küçükçekmece Belediyesi ve Seiba Uluslararası Hikâye Anlatıcılığı Merkezi’nin bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği Uluslararası ‘Masalİstanbul’ Festivali, “Güneşe Uzanan Masallar” temasıyla Göl Kenarı Amfi Tiyatro’da başladı. Clown ve Sirk Sanatlar Grubu eşliğinde eğlenceli ve renkli bir kortejle başlayan festivalin açılış programına özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi.

  • 07.06.202307 Haz 00:55Masal İstanbul Festivali BaşladıMasal İstanbul Festivali Başladı

    Çocukların ilgiyle takip ettiği Masal İstanbul Festivali'nin 4'üncüsü Küçükçekmece'de başladı. Festival kapsamında yerli ve yabancı masal anlatıcıları çocuklarla buluşacak ve depremden etkilenen çocuklara masal anlatılacak. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, etkinliğin öneminden bahsederek, Küçükçekmece'yi bir kültür kenti haline getirmek istediklerini belirtti.

  • 07.06.202307 Haz 00:09Uluslararası Masal İstanbul Festivali BaşladıUluslararası Masal İstanbul Festivali Başladı

    Küçükçekmece Belediyesi ve Seiba Uluslararası Hikaye Anlatıcılığı Merkezi'nin düzenlediği Uluslararası Masal İstanbul Festivali, 'Güneşe Uzanan Masallar' temasıyla başladı. Festival kapsamında yerli ve yabancı masal anlatıcıları, çocuklarla buluşacak ve depremden etkilenen çocuklara masal anlatacak. Festival, Küçükçekmece'de 5 gün boyunca devam edecek ve son 2 günü Hatay'da gerçekleştirilecek.

  • 06.06.202306 Haz 23:54Uluslararası Masal İstanbul Festivali başladıUluslararası Masal İstanbul Festivali başladı

    Küçükçekmece Belediyesi ve Seiba Uluslararası Hikaye Anlatıcılığı Merkezi'nin düzenlediği Uluslararası Masal İstanbul Festivali, 'Güneşe Uzanan Masallar' temasıyla başladı. Festival kapsamında yerli ve yabancı masal anlatıcıları, çocuklarla buluşacak ve depremden etkilenen çocuklara masal anlatacak. Festival, Türk masal anlatıcılarının yanı sıra Yunanistan ve Estonya'dan gelen alanında uzman masal anlatıcılarını da ağırlıyor.

  • 06.06.202306 Haz 23:49Uluslararası Masal İstanbul Festivali başladıUluslararası Masal İstanbul Festivali başladı

    Küçükçekmece Belediyesi ve Seiba Uluslararası Hikaye Anlatıcılığı Merkezi'nin düzenlediği Uluslararası Masal İstanbul Festivali, 'Güneşe Uzanan Masallar' temasıyla başladı. Festival kapsamında yerli ve yabancı masal anlatıcıları, çocuklarla buluşacak ve depremden etkilenen çocuklara masal anlatacak. Festival, Türk masal anlatıcılarının yanı sıra Yunanistan ve Estonya'dan gelen alanında uzman masal anlatıcılarını da ağırlıyor.

  • 05.06.202305 Haz 15:55Uluslararası Nazım Hikmet Sempozyumu YapıldıUluslararası Nazım Hikmet Sempozyumu Yapıldı

    Nazım Hikmet'in ölümünün 60. yılında düzenlenen Uluslararası Nazım Hikmet Sempozyumu, yurt içi ve dışından bilim ve sanat insanlarını bir araya getirdi. Sempozyumda Nazım Hikmet'in sanatı, kişiliği, barış, özgürlük ve eşitlik mücadelesi, bilinmeyen yönleri ele alındı. Ayrıca sempozyum kapsamında 'Bilinmeyen Yönleriyle Basında Nazım' sergisi açıldı ve Memleketimden İnsan Manzaraları Fotoğraf Yarışması'nın sonuçları açıklandı.

  • 01.06.202301 Haz 14:13Uluslararası Masalİstanbul Festivali başlıyorUluslararası Masalİstanbul Festivali başlıyor

    Küçükçekmece Belediyesi ve Seiba Uluslararası Hikaye Anlatıcılığı Merkezi'nin düzenlediği Uluslararası Masalİstanbul Festivali, 'Güneşe Uzanan Masallar' temasıyla 6 Haziran'da başlıyor. Yerli ve yabancı masal anlatıcıları 13 Haziran'a kadar Küçükçekmece'nin 9 farklı noktasında masal severlerle buluşacak. Festivalin son 2 gününde ise masal kamyonu, Hatay'a doğru yola çıkacak.

  • 01.06.202301 Haz 13:02Uluslararası Masalİstanbul Festivali BaşlıyorUluslararası Masalİstanbul Festivali Başlıyor

    Küçükçekmece Belediyesi ve Seiba Uluslararası Hikaye Anlatıcılığı Merkezi'nin düzenlediği Uluslararası Masalİstanbul Festivali, 'Güneşe Uzanan Masallar' temasıyla başlıyor. Festival, yerli ve yabancı masal anlatıcılarını İstanbul ve Hatay'da buluşturacak.

  • 20.05.202320 May 13:41Küçükçekmece'de 19 Mayıs Coşkusu, Haluk Levent Konseriyle Zirveye ÇıktıKüçükçekmece'de 19 Mayıs Coşkusu, Haluk Levent Konseriyle Zirveye Çıktı

    19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Haluk Levent konseriyle coşku içinde kutlandı.

  • 20.05.202320 May 00:42Küçükçekmece'de 19 Mayıs coşkusuKüçükçekmece'de 19 Mayıs coşkusu

    Küçükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı Haluk Levent konseriyle kutladı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin de katıldığı konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

  • 20.05.202320 May 00:33Küçükçekmece'de Haluk Levent konseriyle 19 Mayıs kutlamalarıKüçükçekmece'de Haluk Levent konseriyle 19 Mayıs kutlamaları

    Küçükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı Atakent 222. caddede gerçekleştirdiği Haluk Levent konseriyle kutladı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin de katıldığı konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

  • 20.05.202320 May 00:32Küçükçekmece'de Haluk Levent konseriyle 19 Mayıs kutlamasıKüçükçekmece'de Haluk Levent konseriyle 19 Mayıs kutlaması

    Küçükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı Haluk Levent konseriyle kutladı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin de katıldığı konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

  • 18.05.202318 May 11:02Haluk Levent 19 Mayıs'ta Küçükçekmece'deHaluk Levent 19 Mayıs'ta Küçükçekmece'de

    Mustafa Kemal Atatürk'ün bağımsızlık ve aydınlanma meşalesini yaktığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104'üncü yıl dönümü, Küçükçekmece'de gerçekleştirilecek Haluk Levent konseriyle, coşkuyla kutlanacak.

  • 18.05.202318 May 10:32Küçükçekmece'de 19 Mayıs Coşkusu, Haluk Levent Konseriyle Doruğa ÇıkacakKüçükçekmece'de 19 Mayıs Coşkusu, Haluk Levent Konseriyle Doruğa Çıkacak

    Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık meşalesini yaktığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Küçükçekmece’de gerçekleştirilecek Haluk Levent konseriyle kutlanacak.

  • 18.05.202318 May 10:26Haluk Levent, 19 Mayıs'ta Küçükçekmece'de konser verecekHaluk Levent, 19 Mayıs'ta Küçükçekmece'de konser verecek

    Mustafa Kemal Atatürk'ün bağımsızlık ve aydınlanma meşalesini yaktığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104. yıl dönümü, Küçükçekmece'de gerçekleştirilecek Haluk Levent konseriyle coşkuyla kutlanacak.

  • 17.05.202317 May 12:22Küçükçekmece'de Özel Gereksinimli Çocuklara Özel Boğaz TuruKüçükçekmece'de Özel Gereksinimli Çocuklara Özel Boğaz Turu

    Küçükçekmece Belediyesi, ‘Engelliler Haftası’ dolayısıyla kentte yaşayan özel gereksinimli vatandaşlara yönelik Boğaz Turu düzenledi. Vatandaşların, fiziksel ve zihinsel olarak günlük hayata uyum sağlamasını kolaylaştırmak amacıyla düzenlenen etkinliğe, 75 özel gereksinimli çocuk ve anneleri katıldı.

  • 17.05.202317 May 11:26Küçükçekmece Belediyesi Engelliler Haftası için Boğaz Turu düzenlediKüçükçekmece Belediyesi Engelliler Haftası için Boğaz Turu düzenledi

    Küçükçekmece Belediyesi, Engelliler Haftası dolayısıyla özel gereksinimli vatandaşlara yönelik Boğaz Turu düzenledi. Etkinliğe 75 özel gereksinimli çocuk ve anneleri katıldı. Belediye Başkanı Kemal Çebi, özel gereksinimli vatandaşların topluma kazandırılması için toplumla bütünleşmesinin en iyi yol olduğunu belirtti. Belediye, düzenli periyotlarla özel gereksinimli çocukların ihtiyaçları ve ilgi alanları göz önüne alınarak etkinlikler düzenliyor.

  • 12.05.202312 May 11:08Usta Sanatçı İlhan Şeşen Küçükçekmece'de Konser VerdiUsta Sanatçı İlhan Şeşen Küçükçekmece'de Konser Verdi

    İlhan Şeşen, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi'nde kendisine ait eserleri seslendirerek seyircilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser sonunda Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, sanatçıya teşekkür ederek çiçek takdim etti.

  • 08.05.202308 May 11:26Küçükçekmece Belediyesi, SMA hastaları için dayanışma sergisine ev sahipliği yapıyorKüçükçekmece Belediyesi, SMA hastaları için dayanışma sergisine ev sahipliği yapıyor

    Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi, İranlı sanatçı Ahmedi Shoeib eğitmenliğindeki 46 sanatçının hazırladığı resimlerden oluşan dayanışma sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergiden elde edilen gelir SMA hastası çocukların tedavisi için bağışlanacak. Sergi 15 Mayıs'a kadar ziyarete açık olacak.

  • 08.05.202308 May 10:31Küçükçekmece'de SMA'lı çocuklar yararına sergi açıldıKüçükçekmece'de SMA'lı çocuklar yararına sergi açıldı

    Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi, İranlı sanatçı Ahmedi Shoeib eğitmenliğindeki 46 sanatçının SMA hastası çocuklar için hazırladığı resimlerden oluşan dayanışma sergisine ev sahipliği yaptı. 'Bir Hayat da Sen Ver' başlıklı 110 adet eserin yer aldığı sergiden elde edilen gelir, SMA hastası çocukların tedavisi için bağışlanacak.

  • 06.05.202306 May 13:0113 yıldır gençlerin hayallerini gerçekleştiriyorlar! Gençlik Otobüsü projesinin sponsorları bir araya geldi13 yıldır gençlerin hayallerini gerçekleştiriyorlar! Gençlik Otobüsü projesinin sponsorları bir araya geldi

    13 yıldır gençlerin hayallerini gerçekleştiren Gençlik Otobüsü projesinin sponsorları, geçtiğimiz akşam İstanbul'da bir araya geldi. Haberler.com Genel Yayın Yönetmeni AV. Bedia Teymur'un da aralarında bulunduğu önemli isimler, projenin daha uzun yıllar sürdürülebilmesi için her desteği vermeye hazır oldukları belirtti.

  • 27.04.202327 Nis 11:11Küçükçekmece'de afetlerin oluşturduğu ruhsal travma ve ilişkili hastalıklar semineri verildiKüçükçekmece'de afetlerin oluşturduğu ruhsal travma ve ilişkili hastalıklar semineri verildi

    Küçükçekmece Belediyesi, 10 ili etkileyen yüzyılın en büyük deprem felaketi sonrası farkındalığı artırmak amacıyla "Afetlerin Oluşturduğu Ruhsal Travma ve İlişkili Hastalıklar" konulu seminer düzenledi.

  • 18.04.202318 Nis 11:52Küçükçekmece'de 40 sanatçıdan 40 Eserle 'Öz'e Yolculuk sergisiKüçükçekmece'de 40 sanatçıdan 40 Eserle 'Öz'e Yolculuk sergisi

    Küçükçekmece Belediyesi Güzel Sanatlar Akademisi, 40 sanatçının 40 eserinden oluşan 'Öz'e Yolculuk adlı sergiye ev sahipliği yaptı.

  • 17.04.202317 Nis 10:47Küçükçekmece Ramazan Bayramı'na hazırlanıyorKüçükçekmece Ramazan Bayramı'na hazırlanıyor

    Küçükçekmece Belediyesi, Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala ilçe genelinde vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

  • 17.04.202317 Nis 10:47Küçükçekmece Ramazan Bayramı'na HazırlanıyorKüçükçekmece Ramazan Bayramı'na Hazırlanıyor

    Küçükçekmece Belediyesi, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala ilçe genelinde vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

  • 12.04.202312 Nis 11:46'Doğanın Renkleri' Resim Sergisi Küçükçekmecelilerin Ziyaretine Açıldı'Doğanın Renkleri' Resim Sergisi Küçükçekmecelilerin Ziyaretine Açıldı

    Küçükçekmece Belediyesi Atakent Kültür ve Sanat Merkezi, 17 ressamın eserlerinden oluşan ‘Doğanın Renkleri’ adlı resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

  • 12.04.202312 Nis 11:46'Doğanın Renkleri' Resim Sergisi Küçükçekmecelilerin Ziyaretine Açıldı'Doğanın Renkleri' Resim Sergisi Küçükçekmecelilerin Ziyaretine Açıldı

    Küçükçekmece Belediyesi Atakent Kültür ve Sanat Merkezi, 17 ressamın eserlerinden oluşan ‘Doğanın Renkleri’ adlı resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

  • 11.04.202311 Nis 10:33Küçükçekmece'de 23 Nisan Satranç Turnuvası HeyecanıKüçükçekmece'de 23 Nisan Satranç Turnuvası Heyecanı

    Küçükçekmece Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla satranç turnuvası düzenlendi. Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen turnuvada, İstanbul genelinden katılım sağlayan 256 sporcu en iyi hamleyi yapabilmek için kıyasıya yarıştı.

  • 07.04.202307 Nis 11:45Depremden etkilenen vatandaşlara moral gezisiDepremden etkilenen vatandaşlara moral gezisi

    Küçükçekmece Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek ilçeye gelen vatandaşlar için moral gezisi düzenledi.

  • 06.04.202306 Nis 00:59Küçükçekmece'de dolu dolu ramazan etkinlikleri devam ediyorKüçükçekmece'de dolu dolu ramazan etkinlikleri devam ediyor

    Küçükçekmece Belediyesi eski Ramazanları aratmayan birbirinden güzel etkinlikleri vatandaşlarla buluşturuyor.

  • 29.03.202329 Mar 00:58Küçükçekmece Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların faydalanabileceği 'Sosyal Market'in açılışını yaptıKüçükçekmece Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların faydalanabileceği "Sosyal Market"in açılışını yaptı

    Küçükçekmece Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların gıda ve hijyen malzemelerini alabileceği sosyal market, yoğun katılımla açıldı.

  • 28.03.202328 Mar 17:16Küçükçekmece Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların faydalanabileceği 'Sosyal Market'in açılışını yaptıKüçükçekmece Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların faydalanabileceği 'Sosyal Market'in açılışını yaptı

    Küçükçekmece Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların faydalanabileceği 'Sosyal Market'in açılışını yaptıİSTANBUL Küçükçekmece Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların gıda ve hijyen malzemelerini alabileceği sosyal market, yoğun katılımla açıldı.

  • 27.03.202327 Mar 11:47Gazeteci-Yazar Ayşe Kulin, Küçükçekmeceli kadınlarla buluştuGazeteci-Yazar Ayşe Kulin, Küçükçekmeceli kadınlarla buluştu

    Kendine has tarzı ve sürükleyici kalemiyle Türkiye'nin en çok okunan kadın yazarları arasında yer alan Ayşe Kulin, Küçükçekmeceli kadınlarla buluşarak, "Veda-Esir Şehirde Bir Konak" kitabı üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

  • 25.03.202325 Mar 17:31Küçükçekmece'de Down sendromlu çocuktan anlamlı sergiKüçükçekmece'de Down sendromlu çocuktan anlamlı sergi

    Küçükçekmece Belediyesi'nin Güzel Sanatlar Akademisinde resim dersi alan 13 yaşındaki Down sendromlu Sarp Elifoğlu, eserlerini düzenlenen sergi ile sanatseverlerin beğenisine sundu.

  • 24.03.202324 Mar 12:04Küçükçekmece Belediyesi, İlçenin Kalabalık Noktalarında İftariyelik Dağıtımına BaşladıKüçükçekmece Belediyesi, İlçenin Kalabalık Noktalarında İftariyelik Dağıtımına Başladı

    Küçükçekmece Belediyesi, iftar saatinde dışarıda olan yurttaşlar için kentin en kalabalık noktalarında iftariyelik dağıtımına başladı. Metrobüs, marmaray durakları, meydanlar, hastane acil servisleri ve AVM önlerinde yapılan iftariyelik ikramı, bir ay boyunca sürecek.

  • 22.03.202322 Mar 10:55Küçükçekmece'de 'Sera Gazı Emisyonu Azaltım ve İklim Uyum Çalıştayı' DüzenlendiKüçükçekmece'de 'Sera Gazı Emisyonu Azaltım ve İklim Uyum Çalıştayı' Düzenlendi

    Küçükçekmece Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ve İstanbul Enerji A.Ş iş birliğiyle, ‘Sera Gazı Emisyonu Azaltım ve İklim Uyum Çalıştayı’ düzenlendi. Paydaşlar, kentin geleceğine yönelik öncelikli olarak atılacak adımlar konusunda görüş alışverişinde bulunarak, iklim riski ve çevre sorunlarına yönelik çözüm önerilerini sundu.

  • 21.03.202321 Mar 10:16Küçükçekmece'deki İmzalı Kitaplar Müzesi'ne ünlü spor yorumcusu Cem Dizdar konuk olduKüçükçekmece'deki İmzalı Kitaplar Müzesi'ne ünlü spor yorumcusu Cem Dizdar konuk oldu

    Küçükçekmece Belediyesi, İmzalı Kitaplar Müzesi sohbetlerinde bu ay Gazeteci, Spor Yorumcusu ve Bibliyoman Cem Dizdar'ı ağırladı.

  • 20.03.202320 Mar 11:53Cumhuriyetin kadın yüzü sergisi Küçükçekmece'de kapılarını aralıyorCumhuriyetin kadın yüzü sergisi Küçükçekmece'de kapılarını aralıyor

    Cumhuriyetin kadın yüzü sergisi Küçükçekmece'de kapılarını aralıyor Cumhuriyetin bir asırlık kadın yüzleri sergisi CKSM'de Küçükçekmece Belediyesi, Cumhuriyetin 100.

  • 20.03.202320 Mar 11:53Cumhuriyetin kadın yüzü sergisi Küçükçekmece'de kapılarını aralıyorCumhuriyetin kadın yüzü sergisi Küçükçekmece'de kapılarını aralıyor

    Cumhuriyetin kadın yüzü sergisi Küçükçekmece'de kapılarını aralıyor Cumhuriyetin bir asırlık kadın yüzleri sergisi CKSM'de Küçükçekmece Belediyesi, Cumhuriyetin 100.

  • 19.03.202319 Mar 12:38Küçükçekmece'de Çanakkale şehitleri anıldıKüçükçekmece'de Çanakkale şehitleri anıldı

    Küçükçekmece Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümünde düzenlediği etkinliklerle Çanakkale şehitlerini andı.

  • 19.03.202319 Mar 12:38Küçükçekmece'de Çanakkale şehitleri anıldıKüçükçekmece'de Çanakkale şehitleri anıldı

    Küçükçekmece Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümünde düzenlediği etkinliklerle Çanakkale şehitlerini andı.

  • 18.03.202318 Mar 11:43Kursiyerlerden Çanakkale Zaferi anısına resim sergisiKursiyerlerden Çanakkale Zaferi anısına resim sergisi

    Küçükçekmece Belediyesi Atakent Kültür ve Sanat Merkezi, tarihin seyrinin değiştiği 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünde "Ufkun Ötesindeki Zafer Çanakkale" adlı resim sergisine ev sahipliği yaptı.

  • 17.03.202317 Mar 12:36Küçükçekmece Belediyesi'nden Hataylı Üreticiye DestekKüçükçekmece Belediyesi'nden Hataylı Üreticiye Destek

    Küçükçekmece Belediyesi, deprem felaketinin ardından ürünlerini satmakta zorlanan Hataylı yurttaşların ürünlerini satın alıyor. Alınan ürünler hem Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde kullanılacak hem de Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Sosyal İnceleme ekibi tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacak.

  • 15.03.202315 Mar 11:12Küçükçekmece Belediyesi'den personele afet farkındalık eğitimiKüçükçekmece Belediyesi'den personele afet farkındalık eğitimi

    Küçükçekmece Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve Sivil Savunma Amirliği işbirliğiyle belediye personeline yönelik "Afet Farkındalık Eğitimi" gerçekleştirdi.

  • 09.03.202309 Mar 10:43KÜÇÜKÇEKMECE'DEN HATAY'A DAYANIŞMA KÖPRÜSÜKÜÇÜKÇEKMECE'DEN HATAY'A DAYANIŞMA KÖPRÜSÜ

    Küçükçekmece Belediyesi Hünerli Eller Çarşısı'ndaki kadınlar, Hatay Samandağ'da depremden etkilenen kadınlara 'dayanışma kutuları' gönderdi.

  • 09.03.202309 Mar 00:58Küçükçekmece'den Hatay'a dayanışma köprüsüKüçükçekmece'den Hatay'a dayanışma köprüsü

    Küçükçekmece Belediyesi Hünerli Eller Çarşısı'ndaki kadınların, Hatay'da depremden etkilenen kadınlar için hazırladıkları kutular, dayanışmayı örmek amacıyla Hatay'ın Samandağ ilçesindeki kadınlara gönderildi.

  • Kemal Çebi

    51 yıldır Küçükçekmeceli

    1956 yılında, Trabzon’da doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ni 1982 yılında bitirdi. Evli ve iki çocuk babası olan, 51 yıldır Küçükçekmece’de yaşayan Kemal Çebi, Küçükçekmece’nin sosyal hayatında her alanda yer almaktan mutluluk duydu; 17 yıl boyunca Cennet Barbaros Spor Kulübü başkanlığı yaptı. SHP ve CHP’de 9 yıl ilçe yöneticiliği, dört dönem Küçükçekmece CHP İlçe Başkanlığı, farklı dönemlerde İlçe, İl ve Kurultay Delegelikleri yaptı. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Küçükçekmece Belediye Başkanlığı'na seçildi. 1974 yılında, Bakırköy Ticaret Lisesi 2. sınıfta başlayan siyasi mücadelesini bugün de ilk günün heyecanıyla, kararlılıkla sürdürüyor. Atatürk ilke ve devrimlerinin, çağdaş, sosyal, laik bir hukuk devletinin her zaman savunucusu oldu. Bireyin özgürlüğüne, cinsiyet eşitliğine, çevrenin korunması gerekliliğine inandı, bunlar için çalıştı. Sosyal demokrat bir ailenin bir ferdi olarak daima insanların mutlu yaşadığı bir dünya hayal etti ve bu uğurda 44 yıldır aralıksız mücadele vermeye devam ediyor.

    nest...

    oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır