lina termal kızılcahamam telefon / Kızılcahamam'daki Asya Termal Tesisleri Satıldı - Haberler

Lina Termal Kızılcahamam Telefon

lina termal kızılcahamam telefon

Asya Termal Tesisleri satıldı

Haberin Devamı

Asya Termal Tesisleri’ni devralan yeni yönetim Kurulu Başkanı Kızılcahamam İş adamlarından Ali Yeşil otel binasında toplantı düzenledi. Toplantıya; Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye meclis üyeleri Tesis Ortakları ve basın mensupları katıldı. Asya Termal Tesisleri ile ilgili merak edilen konularda bilgilendirme yapan Ali Yeşil tesisin isminin Lina Termal Turizm olarak değiştirdiklerini açıkladı. Yeşil, tesise işadamlarından Ali Yeşil, Yusuf Öztürk, Mustafa Fırat, Tamer Karaalp ve Murat Özdoğan'ın ortak olduğunu duyurdu.

Asya Termal Tesisleri satıldı
BANK ASYA KIZILCAHAMAM OTELİNİ SATTI

PERSONELDE DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAK

Kızılcahamam Lina Termal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu belirten Ali Yeşil tesis için 1,5 yıl süren beklediklerini ve daha devir işlemlerinin tam olarak tamamlanmadığını belirterek, yönetici olarak çalışanların dışında çalışan personelde değişiklik yapılmayacağını vurguladı. Yeşil, Otel'in devre mülklerle birlikte 3 bin yatak kapasiteye sahip olduğunu kaydederek, “Kızılcahamam'ı marka yapan bu tesisin sahibi biz değil Kızılcahamam'dır” dedi.

Haberin Devamı

AK PARTİ İLE TEMAS KURULACAK

Lina Termal Tesis için düşüncelerini ve ilk etapta yapılacakları anlatan Başkan Ali Yeşil devir işlemleri tamamlandıktan sonra geniş katılımlı bir toplantıda düzenleyeceklerini ifade etti. Toplantıda söz alan Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ise, “Tesisimizin yeni ortaklarına hayırlı olmasını diliyorum” diyerek geleneksel AK Parti Kızılcahamam kamplarının kaldığı yerden Kızılcahamam'da devam etmesi için girişimlerde bulunulacağını söyledi.

AK Parti’nin Kamplarının Yapıldığı Otelin İsmi Değiştiriliyor

IHA

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

AK PARTİ’NİN KAMPLARININ YAPILDIĞI ASYA TERMAL TESİSLERİ’NİN EL DEĞİŞTİRMESİNİN ARDINDAN İSMİ LİNA TERMAL TURİZM OLARAK DEĞİŞTİRİLİYOR.

AK Parti’nin kamplarının yapıldığı Asya Termal Tesisleri’nin el değiştirmesinin ardından ismi Lina Termal Turizm olarak değiştiriliyor.
Asya Termal Tesisleri’ni devralan yeni yönetim Kurulu Başkanı Kızılcahamam İş adamlarından Ali Yeşil otel binasında toplantı düzenledi. Toplantıya; Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye meclis üyeleri Tesis Ortakları ve basın mensupları katıldı. Asya Termal Tesisleri ile ilgili merak edilen konularda bilgilendirme yapan Ali Yeşil tesisin isminin Lina Termal Turizm olarak değiştirdiklerini açıkladı. Yeşil, tesise işadamlarından Ali Yeşil, Yusuf Öztürk, Mustafa Fırat, Tamer Karaalp ve Murat Özdoğan’ın ortak olduğunu duyurdu.
Kızılcahamam Lina Termal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu belirten Ali Yeşil tesis için 1,5 yıl süren beklediklerini ve daha devir işlemlerinin tam olarak tamamlanmadığını belirterek, yönetici olarak çalışanların dışında çalışan personelde değişiklik yapılmayacağını vurguladı. Yeşil, Otel’in devre mülklerle birlikte 3 bin yatak kapasiteye sahip olduğunu kaydederek, “Kızılcahamam’ı marka yapan bu tesisin sahibi biz değil Kızılcahamam’dır” dedi.
AK PARTİ KIZILCAHAMAM KAMPLARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK
Lina Termal Tesis için düşüncelerini ve ilk etapta yapılacakları anlatan Başkan Ali Yeşil devir işlemleri tamamlandıktan sonra geniş katılımlı bir toplantıda düzenleyeceklerini ifade etti. Toplantıda söz alan Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ise, “Tesisimizin yeni ortaklarına hayırlı olmasını diliyorum” diyerek geleneksel AK Parti Kızılcahamam kamplarının kaldığı yerden Kızılcahamam’da devam etmesi için girişimlerde bulunulacağını söyledi.

Asya Termal Otelin Yeri İyi, Etrafı Bomboş

16 Eylül tarihinde yorum yapıldı

Temzi Orman Havasında Kaplıca

Otel el değiştirmiş ve swiss gruba geçme aşamasında. Ad zannedersem Lina Otel olacak. Hala eski isimle anılıyor. Havuzlar ve SPA bölümleri çok güzel. Bayanlar için ayrı erkekler için ayrı havuzları var! Termal suyu kas ve iskelet sistemi rahatsızlıklarına iyi geliyormuş. Otel odasında kaldım. Çok temizdi. Her gün çarşaf, havlu değişimi oluyor. Odalarda ihtiyacı karşılayacak her şey var. Yemekleri lezzetli ve hijyenik. Dağ yamacında kurulmuş bir otel olması sebebiyle apart odalar yukarıda. Dizaynları iyi, ancak çok rampa çıkılıyor. Gerçi içeride ring servisi var ama saat başı çalışıyor. Yaşlılarda sıkıntı olabilir. Otel genelde temiz, çevre düzeni iyi. Orman havası sizi sarmış durumda. İçerisinde bulunan market pahalı. Dışarıdaki marketlere uzak. Çay kahve içmek için ilk başta epeyce aranıyorsunuz ama otele alışınca kolaylaşıyor. Çalışanlar hep iyi niyetli. Yegane sorun geçiş aşaması, bence kim alacaksa bir an evvel alıp sahiplenmeli. Animasyon eğlence gibi aktiviteler yok. Bunun dışında çok iyi bir otel.

Oda ipucu: Otel bölümündeki tüm odaların manzarası güzel ancak apart odaları görmedim.

Konaklama tarihi: Eylül

  • Seyahat türü: İş için seyahat etti

Dr Okan G adlı kullanıcıdan Güven Termal Kızılcahamam- Spa & Convention Center hakkında bilgi alın

8  Teşekkürler Dr Okan G

Bu yorum, bir Tripadvisor üyesinin öznel görüşü olup Tripadvisor LLC şirketine ait değildir. Tripadvisor, yorumlar üzerinde kontroller yapmaktadır.

Kızılcahamam'daki Asya Termal Tesisleri Satıldı

Asya Termal Tesisleri el değiştirdi, tesisin yeni adı "Lina Termal Turizm" oldu.

Asya Termal Tesislerini devralan Kızılcahamam Lina Termal Turizm'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yeşil, otel binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Yeşil, tesisin ismini "Lina Termal Turizm" olarak değiştirdiklerini açıkladı. Yeşil, tesise kendisinin yanı sıra iş adamları Yusuf Öztürk, Mustafa Fırat, Tamer Karaalp ve Murat Özdoğan'ın ortak olduğunu ifade ederek, devir işlemlerinin devam ettiğini, ilerleyen günlerde geniş katılımlı toplantı düzenleyeceklerini söyledi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Güney ise siyasi partilerin toplantılarını yine ilçelerinde yapmasını beklediklerini belirterek, "Yine aynı şekilde davet edeceğiz. Başbakanımıza gideceğiz, ilçemize tekrar gelmesi için davet edeceğiz" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

KızılcahamamTermalAsyaYerelHaberler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası