vebi draker 10.2 da lt 1 / DRAKER (1 LT ) BÖCEK İLACI

Vebi Draker 10.2 Da Lt 1

vebi draker 10.2 da lt 1

v4

Vebi Konsantre Genel Haşere Ilacı Draker Cs 1 Litre

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Tahmini Kargoya Teslim: 11 gün içinde

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün Aysa Haşere İlaç & Bahçe Market tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Konsantre Genel Haşere Ilacı Draker Cs 1 Litre
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Vebi Konsantre Genel Haşere Ilacı Draker Cs 1 Litre

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Konsantre Genel Haşere Ilacı Draker Cs 1 Litre
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

Draker CS

Çift Etkili Güç 

Hem serbest hem de mikrokapsüllenmiş durum için formüle edilmiş, son derece yenilikçi bir böcek ilacı olan Draker®, aşağıdaki üstün etkilerin ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

* Kene,Karınca,Pire,Hamamböceği,Sivrisinek,Karasinek ve Tatarcık mücadelesinde
   T.C. Sağlık Bakanlığınca ruhsatlıdır..
*  Haşereye ani düşürücü ve öldürme etkisi.
*  Haşereyi uzaklaştırmadan, ortamda uzun süreli kontrol etkisi.
*  Kapalı alanlarda 90 gün, Açık alanlarda 21 gün ETKİLİDİR.
*  KOKUSUZ ve LEKESİZDİR..
*  Biyosidal Yönetmeliğine göre ithal edilmiş Orijinal üründür.

Draker®

  • İlaç uygulama sıklığını düşürür.
  • Tahriş edici ve aşındırıcı etki oluşturmaz.
  • Kokusuzdur, yüzeylerde Leke yapmaz.
  • Su ile kolayca karışabilir.
  • Püskürtücüleri tıkamaz.

Draker®, aşağıdaki etken maddeleri içermektedir.

  • Tetramethrin - Ani düşürücü (Knock- Down) etkisine sahip pirethroid
  • Cypermethrin - Geniş spektrumlu güçlü öldürme etkisine sahip pirethroid
  • PBO (Piperonyl Butoxide) - Sinerjist etken madde.

Uzun Süreli Etki

Ortamda uzun süre kalarak etki gösteren normal böcek ilaçları, işlem gören alandaki böcekleri öldürmek için gerekli asgari miktarda etken madde salmalıdır. Şartlara göre, en az bir hafta ve mümkünse daha uzun süreyle etki göstermelidir. Cypermethrin gibi pirethroidler, normal koşullarda ışık, sıcaklık ve nem nedeniyle bir kaç günde veya bir haftada etkinligini yitirmektedir. Draker® ürününde ise Cypermetrin mikrokapsüller içine alınmakta ve böylece maddenin etkinlik süresi uzatılmakta, etken maddelerin salımı kontrol altında tutulmaktadır. Bunun yanında, mikrokapsülleme islemi ile böcekleri ilaçtan uzaklaştırma etkisi de azaltılmakta veya tamamen ortadan kaldırılmakta, böylece hedef böceklerle ( Kene,Pire, Hamamböceği,Karınca vb.) ilacın temas olasılığı yükseltilmektedir. Kapalı alanda minimum 90 gün kalıcı etkilidir. Draker® diger ilaçlarda olmayan, AÇIK ALANLARDA 21 gün minimum etkisini (Yağmur Dışında) sürdürür. 50 micron çapından büyük damlacık oluşturacak şekilde motorlu sırt atomizörü, Blower makineleri veya sırt pompaları ile 10 litre su için ml Draker® m2 alanda uygulanır.

Mikrokapsüller

PBO’nun bir kısmının ve Cypermetrinin içine konulan mikrokapsüller, bu maddelerin etrafında ince gözenekli bir polimer tabakası oluşturarak şu etkileri sağlamaktadır:
1. Mikrokapsüllerin içerisinde bulunan Cypermetrin, bozulmaya karşı korunmaktadır.
2. Mikrokapsüllerde bulunan yarı geçirgen zar, ürün su içerisine saklandığı sürece, etken maddelerin salımını engellemektedir. Draker mikrokapsülleri, ortama püskürtüldükten sonra etkin hale gelmektedir.Püskürtme sonrasında, mikrokapsülleri çevreleyen su buharlaşmakta ve etken madde yavaşça dısarı çıkmaya başlamaktadır.
3. Etken madde tamamen salındığında, mikrokapsüller boşalmakta ve sönmektedir.

Her Türlü Yüzey Üzerinde Uzun Süreli Kalıcı Etki

  • Emülsiyon şeklindeki normal böcek ilaçlarının etkinliği ve kalıcılığı, uygulamanın yapıldığı yüzey tipine bağlı olarak ciddi ölçüde azalabilmektedir. Gözenekli ve emici yüzeyler, etki yaratan etken madde miktarını önemli oranda azaltmaktadır. Draker® ise, mikrokapsüllerin yüzey tarafından emilememesi nedeniyle, yüzey yapısından daha az etkilenmektedir.
  • Mikrokapsüller, etken maddeleri ısıktan, nemden ve yüksek sıcaklıktan koruyarak, açık alanlar ve sıcak, nemli ortamlar, yağlı yüzeyler gibi en güç koşullarda bile ürünün etkinlik
  • düzeyini yükseltmektedir.
  • Test sonuçları, gözenekli yüzeylerde bile, uygulamadan 2 ay sonra Draker®’ın etkinliğini sürdürebildiğini ortaya koymaktadır.

Kokusuzdur, İz / Leke Bırakmaz ve Aşındırmaz

Draker®, suda çözünen bir ürün olup, herhangi bir çözücü içermemektedir.

Kokusuzdur, iz/leke bırakmaz ve uygulandığı yüzeyleri aşındırmaz.

Etki

  • Draker®’ın yapısında bulunan serbest etken maddeler, solunum ve temas yoluyla, uygulamanın hemen ardından etki göstermektedir. Uygulamanın bir kaç dakika ardından zehirlenme belirtileri sergileyen böcekler (Kene,pire,hamamböceği,sinekler vb), koordinasyon yeteneklerini kaybetmekte, uçamamakta veya yürüyememektedir.
  • Böcekler (Kene,pire,sinekler, hamamböceği vb.), korundukları alanlardan çıkma ve uygulama bölgesinde kaçma eğilimi göstermektedir. (Flushout Etki)
  • Cypermetrin mikrokapsülleri ise böcekleri uzaklaştırıcı etki sergilememektedir. Ortamdan kaçmayarak, uygulama yapılan yüzeyin üzerinden geçen böceklerin ayaklarına, gövdesine ve antenlerine mikrokapsüller yapışmaktadır. Ardında, etken madde, kütikül vasıtayla yavaşça emilmektedir.
  • Mikrokapsülleri alan böcekler (Kene,Pire,hamamböceği,Sinekler vb.) yuvalarına veya saklanma alanlarına döndügünde, mikrokapsüller temas yoluyla başka böceklere de bulaşmakta ve böylece uygulama bölgesine girmeyen böcekler de etkilenmektedir. (Domino Etkisi)
  • En küçük mikrokapsüller, tozla ve ortamdaki diğer maddelerle karışmakta ve böcekler tarafından yenerek, onların ölümüne neden olmaktadır.

Yürüyen Haşereler

  • Karıncalar, Kınkanatlılar: Draker, doğrudan etki göstermesinin yanı sıra, mikrokapsüllerin böcekler tarafından yuvalara ve saklanma alanlarına taşınması sonucunda, dolaylı etki de sergilemektedir.
  • Pireler, Keneler ve Tahtakuruları: İstilacı böceklerin dolaşabileceği evler, köpek kulübeleri, ahırlar, bahçeler ve diger alanlarda uygulanabilmektedir.
  • Örümcekler: İşlem gören alanlarda uzun süre örümcek ağlarına rastlanmayacaktır.
  • Gümüş Böceği, Toz Akarları ve Diğer Haşereler: Bu böcekler, mikrokapsüllerle karışmış tozu ve organik içerikli diğer maddeleri yiyerek, beslenme yoluyla etkilenmektedir.

Uçan Haşereler

  • Sivrisinekler,Keneler : Fitotoksik içeriğe sahip olmayan Draker, sivrisineklerin,Kenelerin barındığı çimenlik alanların, normal korunma alanlarının, konma yüzeylerinin işleme tabi tutulmasında son derece etkilidir.
  • Sinekler: Konma yüzeylerinin isleme tabi tutulması için uygun bir üründür.
  • Yaban Arıları, yuvaların işleme tabi tutulması için mükemmel bir üründür.
  • Yiyeceklere Gelen Böcekler: Depolardaki konma ve saklanma alanlarının işleme tabi tutulması için uygun bir üründür.
Havale / EFT (%1) :TL (KDV Dahil)

Bankalara özel taksit seçenekleri :


ETİKETLER : DRAKER CS, DRAKER, ENTOKİM, VEBİ, EGEİLAÇMARKET, İNSEKTİSİT, SİNEKİSİVRİSİNEK, KARASİNEK, KALORİFER BÖCEĞİ, HAMAMBÖCEĞİ, BİT, PİRE KENE, TAHTAKURUSU, ALTLIKBÖCEĞİ, AKREP, DRAKER CS 1 LİTRE, İLAÇLAR, VEBİ

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır

ShopPHPE-Ticaret

Vebi Draker® CS - 1 L - Uzun ömürlü, geniş spektrumlu su bazlı konsantre mikrokapsüllü insektisittir. Solventsiz, kokusuz, kalıntı bırakmaz ve bitki dostudur. Tetramethrin ile, çok hızlı ve ölümcül bir etkiye sahiptir. Cypermethrin mikrokapsülasyon tarafından desteklenen uzun vadeli etki için sorumludur. Mikrokapsülasyon sayesinde aktif maddeyi korur ve yavaş yavaş serbest bırakılır. Draker® tedavi sırasında odada bulunan zararlıları öldürür ve mikrokapsülasyon nedeniyle en az hafta boyunca yeni istilayı önler. Ürün çoğunlukla rahatsız edici ve zararlı böceklere (hamam böcekleri, karıncalar, sinekler, gümüş balığı, örümcekler, güveler, hatta bazı mağazaları ve dükkanları işgal edebilen) özel, ticari ve endüstriyel kullanıma çok etkili ve dayanıklıdır. Draker® çok etkilidir, aynı zamanda satış alanları, duvarlar, zeminler, kepenkler, döşeme ve perde ile temas eden sinek, sivrisinek, yaban arı ve eşek arı vb. gibi uçan böceklere karşı uygundur. Kullanıma hazır ürünü herhangi bir basınçlı püskürtme spreylerle kullanabilirsiniz, uygulamayı zararlıların olduğu her yere kullanın, mesela Köşeler, yarıklar ve çatlaklar, süpürgelik panoları, mobilyaların arkasına, mutfaklarda (fırın, buzdolabı, dolaplar, vb.), atıkların toplandığı yerlere ve tuvaletlere. Kanatlı haşereler için, konabileceği yerleri tespit edin ve duvarlara, pencere kenarlarını spreyleyin. Ahir, Tarım yada çiftlik gibi yerleri ilaçlamadan önce, hayvanları ortamdan uzaklaştırıp sonrasında da hava sirkülasyonu yaptıktan sonra hayvanları tekrar yerine alınız. Binaları uzun vadede zararlılardan arındırmak için dış duvarları yaklaşık 1 metre yüksekliğinde ve binaların etrafına 1 metre genişliğinde bir şerit püskürtmenizi öneririz. Kapalı alandaki etken süresi 90 gündür, açık alanlarda ise 21 gün boyunca etki gösterir.

Emici olmayan yüzeylerde uygulama: 1 L su başına 5 ila 10 ml konsantre - istila derecesine bağlı olarak

Pürüzlü duvarlar gibi emici yüzeylere uygulama: 1 L su başına 10 ila 20 ml konsantre

Sinek ve hamam böceklerine karşı: 1 L su başına 10 ila 30 ml konsantre

Aktif Maddeler: Cypermethrin (mikro kapsüller) g/L, Tetramethrin 20 g/L, PBO (Piperonyl Butoxide = Piperonyl Bütoksit) sinerjik bir bileşen g/L

Saklama koşulları: 

Çocukların erişemeyeceği yerde muhafaza ediniz. Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz, sadece kendi ambalajında saklayınız.

Üreticinin talimatlarına uyun ve tüm Kullanım Koşulları, Yasal Uyarı ve Kullanım Talimatlarını okuyun.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası