metin2 dönüştürme / Dönüştürme Eşyaları - Metin2 Wiki

Metin2 Dönüştürme

metin2 dönüştürme

Metin2 Futbol Topu

Metin2 Futbol Topu

Metin2 Futbol Topu genel olarak etkinliklerde karşımıza çıkan bir Metin2 nesnesidir. Bu nesne genelde sadece etkinliklerde görülür ve genel olarak oyun içerisinde satılmaz. Metin2 Nesne Market sisteminde satılabilmektedir fakat bu sürekli olarak markette olacağı anlamına gelmemektedir.

Futbol Topu Etkinliği başladığında bu top düşmeye başlar.

Metin2 Futbol Topu nerden düşer?

Futbol Topu sadece belli etkinlikler etkin olduğunda düşmektedir. Topları seviyenize yakın yaratık ve bosslardan elde edebilirsiniz. Tüm yaratık ve bosslardan düşmektedir. Seviyenize yakın olmaları yeterlidir. Örneğin 1 level bir karakterin düşüreceği yaratıklar; Yaban Köpekleri, Kurtlar ve Domuzlar olacaktır.

Metin2 Futbol Topu ne işe yarar, içinden ne çıkar?

Futbol Topunu açılabilir bir nesnedir ve içerisinden bazı eşyalar çıkmaktadır. Futbol Topunu açmak için envanterinizdeki topa sağ tıklamanız yeterlidir. Topların içeriği aşağıdaki gibidir.

  • Mavi İksir
  • Kırmızı İksir
  • Zen Fasulyesi
  • Kutsama Kağıdı
  • Beceri Kitabı
  • Altın Bar
  • Gümüş Bar

Yukarıda görüldüğü üzere önemli sayılabilecek eşyalar; Kutsama Kağıdı ve Zen Fasulyesi şeklindedir. Bu iki eşya oyun içerisinde ciddi miktarda fiyatlara satılabilmektedir.

Futbol Topu Eventi ne zaman yapılır?

Genellikle Futbol Topu Eventi genellikle oyun yöneticileri tarafından belirlenen bir takvim ile yapılır ve bu takvimin genel olarak belli bir süresi yoktur. Genelde özel günlerde yapılan bu etkinliğin katılımcı sayısı çok fazladır. Çünkü oyun içerisinde Zen Fasulyesine ve Kutsama Kağıdına ihtiyaç çok fazladır.

Bu iki nesne her zaman için oyunda değer görmüştür.

Son olarakMetin2 At Zırhlama isimli yazımızda, At Zırhlama Görevi hakkında bilgi verdik.

Metin2 Yang ve Metin2 Won Nedir? Nasıl Kullanılır?

Metin2 yangMetin 2 oyununda oyun parası olarak kullanılmakta olan yang oyundaki gücünüzü artıracak itemleri ve materyalleri almanızı sağlayacağı şeklinde seviyeleri de kolay bir halde atlamanızı elde edecektir. Yangı won’a dönüştürme işlemi yapmak yada direkt olarak won almak için funduszeue.info adresinden keyifli oyunlarla ilgili en güncel haberleri ve seçenekleri takip edebilirsiniz.

Metin2 Yang Kullanımı&#;


Metin2 yangkullanımı için ilk olarak seviyeleri atlamak ve oyunda ilerleme kaydetmek gerekmektedir. Bu tarz şeyleri yaptıktan sonrasında deponuzda bulunan yangları ne için kullanacağınız tamamen size bağlıdır. Bilhassa karakterinizi güçlendirmek, yeni özellikler kazandırmak ya da yeni itemler alabilmek için kullanabilirsiniz. Sadece oyunda won üretmek oldukça zor olduğundan yanglarınızı uzun süre harcamamanız ve biriktirmeniz gerekmektedir.


Metin2 item özelliklerini satın alarak, seviyeleri kolay bir halde atlamanız ve oyunda ilerleyerek, güç kazanmanız da sizin elinizdedir. Oyun için yang satın alma yada yang satma işlemi yaparak, oyundaki gücünüzü artırabilir ve yeni server özelliklerini keşfedebilirsiniz. Keyifli bir oyun olan Metin2 oyunundaki itemlere ulaşmak ve bu itemleri kullannak da oldukça kolay ve bununla birlikte oyun süresince size güç kazandırmaya devam edecektir.


Metin2 Yang Satış Ve Alış&#;


Metin2 oyununda oldukça kıymetli olan yang, item özellikleri dolayısıyla alım ve satımı meydana getirilen oyun parasıdır. Bilhassa yang dönüştürme özelliği yardımıyla, oyunda başka materyaller ve itemler kazanma, karakterlere özellik verme ve düzey atlama işlemlerini de kısa zamanda yapabilirsiniz. Metin2 oyununda keyifli vakit geçirirken, kısa zamanda güçlenmenizi sağlayacak yang alma işlemini de kısa zamanda yapabileceğiniz şeklinde oyundaki itemlerinizi de satabileceğiniz alanlar elde edebilirsiniz.

Altın barları depocusundan alabileceğiniz yanglar, takas ve tecim amaçlı kullanılarak oyunda yardımlaşmayı da en üst seviyede görmenizi sağlayacak şekilde düzenlenmiştir. İtem alım ve satım işlemi yaparak, Metin2 oyununda istediğiniz seviyeye kolay bir halde gelebilirsiniz.

funduszeue.info


Metin2 Won Dönüştürme&#;


Metin2 won tutarları, yang fiyatına oranla daha azdır. Bu gerçek hayatta, demir parayla altın almak şeklinde denilebilir. Bu yüzden yang biriktirmek oldukça zor olsa gerek ve bununla beraber won’a dönüştürmek de uzun vakit alabilmektedir. Bu işlemi daha kısa zamanda yapabilmek için çoğunlukla yang alınır ve yang’ın won’a dönüştürmesi yapılır. Bunun için oyuncunun altın barları deposu üstünden yang dönüştürme işlemini yapması ve takas yöntemiyle gereksinim duyan won’u alabilmesi sağlanır. Dünya genelinde sevilerek oynanan Metin2 sizin gücünüze güç katacak keyifli özellikleriyle keyifli vakit geçirmenizi elde edecektir. Son devrin en popüler oyunlarını site üstünden bulabilir ek olarak yang ve won dönüştürme işlemleri hakkında da informasyon alabilirsiniz.

Metin2 Won Fiyatı Nedir?&#;


Metin2 won tutarları, oyun parası üstünden hesaplandığı vakit 1 Won, yang olarak hesaplanmaktadır. Bununla birlikte 10 won ise 1 T olarak kullanılabilmekte, won ve T yangtan daha yüksek bir para birimi olarak kabul edilmektedir. Aynı şekilde eğer won dönüştürme işlemi yapmak isterseniz, 1 won karşılığında M şu demek oluyor ki yang olarak verilecektir. Won fiyatı üstünden alım ve satım işlemleri yaparak, yang dönüştürme özelliğinden de yararlanabilirsiniz.

Metin2 Yang Ve Won Nereden Alınır?&#;


Oyun özelliklerinde won ve yang kullanımı, oyundaki itemlere ve materyallere daha acele ulaşmanızı sağlamaktadır. Bunun için site üstünden güvenli bir halde yang ve won alma işlemi yapabilir ve oyunda daha acele ilerleyebilirsiniz. Yang ve won item özellikleri için oyunun size sunmuş olacağı seçeneklerden de yararlanabilirsiniz. Süratli bir halde alım yapabileceğiniz site, kısa zamanda oyunda yang ve won kullanmanızı elde edecektir.

Keyifli Metin2 oyununda gücünüze güç katacak itemleri ve karakter özelliklerini bu şekilde kısa zamanda alarak, seviyeleri hızlıca atlamaya ve oyunda zirveye tırmanmaya başlayabilirsiniz.

 

Bir dönemin en iyi MMORPG’lerinden biri olan Metin2, günümüzde hala pek çok kişi tarafından oynanan bir oyun. Hem orijinal sunucusunda hem de oyuncular ve hayranlar tarafından açılan PvP sunucularıyla yaşamına devam eden Metin2 bir dönemin en çok konuşulan oyunlarından bir tanesiydi. 

Metin2 ilk olarak yılında Kore’de yayınlandı. yılında Gameforge isimli şirket tarafından satın alındı ve 17 dilde hizmet vererek batı pazarı öncelikli olmak üzere tüm Dünya’ya açıldı. Ülkemizde de bu tarihlerde Metin2 çok büyük oyuncu sayılarına ulaştı. Günümüzde hala sıkı bir şekilde oynanan Metin2 genellikle nostaljik duygularla belirli aralıklarla oynanan bir oyun haline geldi. Pek çok insanın çocukluğunu ve gençliğini sembolize eden bu oyun ilk çıktığı günden bugüne kadar oldukça gelişti ve değişti. 

Oyunda en çok merak edilen konulardan biri de EP isimli para birimidir. Oyunun ilk çıktığı dönemden bugüne kadar değişmeyen nadir sistemlerden birisi de EP’dir. Biz de sizlere bu yazımızda Metin2 EP nedir ne değildir izah edeceğiz.

metin2-ep-nedir2

Metin2 EP Nedir?

EP, Ejderha Parası anlamına gelmektedir. Oyun içerisindeki Nesne Market’ten pek çok kıymetli eşyayı satın almaya yarayan bir para birimidir. Metin2 EP’ler yalnızca gerçek parayla satın alınabildiği için oldukça değerlidir. Metin2’deki karakterinizi hızlı bir şekilde geliştirmek için EP’ler oldukça büyük bir öneme sahiptir. Karakterinizi güçlendirmek için EP’ler olmazsa olmaz denebilecek kadar büyük etkiye sahiptir.

Metin2 EP Nasıl Alınır?

  • Kredi Kartı
  • Telefon
  • E-pin

Metin2 çok köklü ve eski bir oyun olduğu için EP satın almak için pek çok satın alma seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Bunlardan başlıcaları kredi kartı, e-pin ve telefonla ödeme olarak sıralanabilir. 

Kredi kartınızla kolay bir şekilde Metin2 EP alabilmeniz mümkündür. 
Kredi kartı olmayan Metin2 oyuncuları ise telefonları ile EP alabilirler. E-ticaret sitelerinden satın alabileceğiniz e-pin’lerle de Metin2 EP alabilmeniz mümkün. İlgili e-ticaret sitelerinden satın alabileceğiniz bu kodları oyun içerisindeki bölüme girerek kolay ve hızlı bir şekilde EP alabilirsiniz.

metin2-ep-nedir3

Metin2 EP ile Neler Alınır?

Metin2’de EP ile alınabilecek çok fazla eşya bulunmaktadır. Eğer oyundaki hesabınız  yeniyse karakterinizi özelleştirmek isteyebilirsiniz. Saç stilinizi özelleştirmek yapılabilecek ilk özelleştirme olabilir.

Oyunda kullanım kolaylığı sağlamak adına pek çok özel eşya da bulunmaktadır. Örneğin “Üçüncü El” eşyasını alarak yangları otomatik olarak toplayabilmeniz mümkün. “Depo Geçici Genişletmesi” ile belirli bir süre boyunca deponuzda daha çok eşya bulundurabilirsiniz.

Nesne markette karakterinizi güçlendirmek için pek çok eşya da bulunuyor. “Tecrübe Yüzüğü” ile belli bir süre kazandığınız EXP’i artırmanız mümkün. “Cesaret Pelerini” ile kalabalık düşman gruplarını üzerinize çekerek hızlı bir şekilde gelişmeniz mümkün. Geçit biletleri ve benzeri eşyalar ile Örümcek Zindanı-2 ve Şeytan Katakombu gibi özel haritalara girebilirsiniz. Bu özel haritalar karakterinizi geliştirmek için oldukça büyük öneme sahip bölgelerdir.

 

Nesne Markette sağlığınızı, saldırı ve hareket hızınızı artıracak pek çok iksir bulunmakta. Ekipmanlarınızı geliştirmek için gerekli olan Kutsama Kağıdı, Demirci Taşı gibi eşyalar da yine Nesne Market üzerinden EP karşılığında satın alınabilir.

Gördüğünüz gibi Metin2 EP’lerini kullanarak pek çok farklı eşyaya sahip olabilirsiniz. Karakterinizin ihtiyaçlarını belirledikten sonra doğru eşyaları satın alarak karakterinizi doğru ve etkili bir şekilde geliştirebilirsiniz. 

Metin2 EP hakkında paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası