massimo dutti стамбул / Massimo Dutti İstanbul Mağazaları | Telefonlar & Çalışma saatleri | Tiendeo

Massimo Dutti Стамбул

massimo dutti стамбул


Zara, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Oysho, Zara Home ve Uterqüe markalarını bünyesinde barındıran Inditex Group, dünyada 93 ülkede, 'den fazla mağazasıyla moda akımlarına öncülük ediyor.

İstanbul'daki mevcut ve yeni açılacak mağazalarımızda çalışacak liderlik ve iletişim becerilerine sahip, müşteri memnuniyeti vizyonumuzu benimseyecek mağaza yöneticileri arıyoruz.

Kariyerine mağazacılık sektöründe devam etmek ve modanın kalbinde bulunmak isteyen senin gibi motivasyonu yüksek profesyonelleri bünyemize katmak ve seninle birlikte büyümeye devam etmek istiyoruz.

Bu heyecan verici ve dinamik çalışma ortamında bizimle beraber çalışmak ister misin?

İş Tanımı

Mağazadaki operasyonel süreçleri organize etmek ve yönetmek,

Müşteri memnuniyetini sağlamak ve bu konuda ekibe örnek olmak,

Mağaza ihtiyaçları doğrultusunda her türlü ürün faaliyetlerini ticari bakış açısıyla yönetmek ve mağazanın satış hedeflerine ulaşmasını sağlamak,

İşe alım ve idari işler süreçlerini hatasız yürütmek,

Mağazadaki ekibinin performansından sorumlu olarak onları geliştirmek.

Nitelikler

Tercihen önlisans/lisans mezunu,

Tercihen İngilizce/İspanyolca bilen,

Esnek çalışma saatlerine (Haftada 40 saat, vardiyalı, bir gün haftaiçi bir gün haftasonu izin sistemi) uyum sağlayacak,

Profesyonel alanda en az 3 yıl iş tecrübesine sahip olan.

  • Massimo Dutti İstanbul BUYUKDERE CAD., 22/A Cevahir AVM adresindeki mağazanın açılış saatleri ve bilgileri

    Massimo Dutti CEVAHIR

    BUYUKDERE CAD., 22/A. - İstanbul

    km

  • Massimo Dutti İstanbul TEŞVİKİYE CAD. NİŞANTAŞI - ŞİŞLİ, 39A adresindeki mağazanın açılış saatleri ve bilgileri

    Massimo Dutti TEŞVİKİYE CAD. NİŞANTAŞI - ŞİŞLİ, 39A

    TEŞVİKİYE CAD. NİŞANTAŞI - ŞİŞLİ, 39A. - İstanbul

    km

  • Massimo Dutti İstanbul ANKARA YOLU HAYDARPASA YONU CECEN SOK. ACIBADEM, Akasya AVM adresindeki mağazanın açılış saatleri ve bilgileri

    Massimo Dutti AKASYA

    ANKARA YOLU HAYDARPASA YONU CECEN SOK. ACIBADEM, - İstanbul

    km

  • Massimo Dutti İstanbul OSMANIYE MAHALLESI COBANCESME KOSUYOLU BULVARI, 3 Marmara Forum adresindeki mağazanın açılış saatleri ve bilgileri

    Massimo Dutti FORUM MARMARA

    OSMANIYE MAHALLESI COBANCESME KOSUYOLU BULVARI, 3. - İstanbul

    km

  • Massimo Dutti Beyoğlu ESENTEPE MAH BUYUKDERE CAD, adresindeki mağazanın açılış saatleri ve bilgileri

    Massimo Dutti KANYON

    ESENTEPE MAH BUYUKDERE CAD, - Beyoğlu

    km

  • Massimo Dutti İstanbul NISPETIYE CAD., Akmerkez adresindeki mağazanın açılış saatleri ve bilgileri

    Massimo Dutti AKMERKEZ

    NISPETIYE CAD., - İstanbul

    km

  • Massimo Dutti İstanbul ZEYTİNLİK MAH. FİSEKHANE CAD., 7 Capacity AVM adresindeki mağazanın açılış saatleri ve bilgileri

    Massimo Dutti CAPACITY

    ZEYTİNLİK MAH. FİSEKHANE CAD., 7. - İstanbul

    km

  • Massimo Dutti İstanbul BAĞDAT CAD., adresindeki mağazanın açılış saatleri ve bilgileri

    Massimo Dutti BAĞDAT CAD.,

    BAĞDAT CAD., - İstanbul

    km

  • Massimo Dutti İstanbul PINAR DISTRICT, ISTINYE BAYIRI STREET, 73 İstinye Park adresindeki mağazanın açılış saatleri ve bilgileri

    Massimo Dutti ISTINYE PARK

    PINAR DISTRICT, ISTINYE BAYIRI STREET, - İstanbul

    km

&#;stanbul şehrinde Massimo Dutti mağazasını mı arıyorsunuz?

&#;stanbul içindeki tüm Massimo Dutti mağazalarını keşfedin. Şubenin adresini, telefonunu ve çalışma saatlerini ve sunulan tüm teklifleri görmek için ilginizi çekene hemen tıklayın. &#;stanbul şehrinde Massimo Dutti tarafından sunulan yeni tekliflerden haberdar olmak için sitemize kaydolun ve en iyi tekliflerden ilk siz haberdar olun. Beklerken, &#;etinkaya broşürü gibi Giyim, Ayakkab&#; ve Aksesuarlar kategorisindeki en yeni kataloglara göz atabilirsiniz "&#;etinkaya Outlet 50% Off" 21/06/ ile 21/07/ tarihleri arasında geçerlidir.

İstanbul içindeki diğer Giyim, Ayakkabı ve Aksesuarlar katalogları

İstanbul şehrinde öne çıkan fırsatlar

Massimo Dutti

Stil sahibi kadın ve erkeklerin tercihi olan Massimo Dutti, geniş ürün yelpazesi ile bireylere farklı seçenekler sunar. Uzun ya da kısa Massimo Dutti çanta modelleri, kıyafetlerinize ayrı bir şıklık katar. Her mevsim kaliteli giyim için tercih edilebilen Massimo Dutti ürünleri, modanın çizgilerini en iyi şekilde yansıtır. Sadelik ve şıklığı bütünleştiren gömlek, kazak, elbise ve mont modelleriyle farkını ortaya koyar.

Kazak ve Gömlek Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Sonbahar ve kış mevsimlerinin vazgeçilmez kıyafetlerinden olan kazak ve gömlek seçiminde rol oynayan nokta, ürünün bedene uygun olmasıdır. Birbirinden farklı bedenlerde üretilen Massimo Dutti gömlek ve kazaklar, kaliteli malzemeler kullanılarak elde edilir. Pantolonların üzerinde tercih edilen Massimo Dutti gömlek, kadın ve erkekleri iyi hissettirme özelliğine sahiptir. İnce yapılarıyla bedende ağırlık yapmayan Massimo Dutti gömlek, çok farklı tarzlarda yorumlanabilir. Kaliteli olmaları bakımından yıllarca tercih edilebilir. Düz renkli yün kazak, kapüşonlu panço kazak, oversize yün kazak ve kaşmir kazak çeşitleriyle göz kamaştıran Massimo Dutti, her zevke hitap eder. Kazak ve gömlek seçerken ürün yelpazesinin geniş olmasına dikkat edilmelidir. Vücut yapısına uygun modellere yönelmek hoş görüntü elde edilmesi açısından oldukça önemlidir. Tunik kesimli modeller, kişilere rahat kullanım olanağı sunar.

Çanta ve Elbise Uyumu Nasıl Olmalı?

Tercih edilen Massimo Dutti elbise ile kullanılacak olan çantanın uyumlu olması görsel açıdan oldukça önemlidir. Her türlü zevke hitap eden Massimo Dutti çanta seçenekleri ile harika kombinler oluşturabilirsiniz. Rahat kullanım özelliği ve şık görüntüleriyle ön plana çıkan Massimo Dutti çanta modelleri, kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir. Özellikle deri çantalar konusunda oldukça başarılı olan Massimo Dutti, kadınların yaşamlarını büyük ölçüde kolaylaştırır. Çanta seçimi yaparken ürünün kullanışlı, bilek ve kol ergonomisine uygun olması gibi özelliklere dikkat edilmesi gerekir. Tüm bu kriterler göz önüne alınarak üretilen Massimo Dutti çanta modelleri, stil açısından da büyük önem taşır. Günün farklı zaman dilimlerinde değişik Massimo Dutti çanta seçenekleri kullanılabilir. Elbisenizin rengine göre çanta seçimi yapmanızda fayda vardır. Siyah renkli Massimo Dutti çanta, pek çok elbiseyle uyum sağlayabilir. Hem askılı hem de askısız olabilen Massimo Dutti çanta, kişileri çanta değiştirme zahmetinden kurtarır. Değişik modeller arasından kıyafetinize uyum sağlayabilecek Massimo Dutti çanta modelini tercih edebilirsiniz.

Trend Mont Modelleri Nelerdir?

Spor yapmayı seven ve rahat giyimi benimseyen kişilerin beğenisini kazanan Massimo Dutti mont modelleri, farklı mevsimlerde kullanılabilir. Günlük hayatta ihtiyaç duyacağınız montlar, şık detaylarla kıyafetlerinize uyum sağlayabilir. Kaliteli malzemelerden üretilen Massimo Dutti mont yıllar boyu giyilebilir. Kemerli ve içi doğal kuş tüylü olan Massimo Dutti kadın montları oldukça popülerdir. Çift şerit fermuarlar, iki yandan cep ve elastik manşetle sonlanan uzun kol yapısı ile Massimo Dutti kadın montları kullanışlı yapılarıyla dikkat çeker. Fermuarlı montlar, kişilere kullanım açısından büyük kolaylık sağlar. Soğuktan korunmaya yardımcı olur. Dış giyim ürünü olarak Massimo Dutti mont, diğer kıyafetlerle uyum sağlayabilir. Şıklığı ve sadeliği bütünleştiren seçenekleri ile modanın çizgilerini takip eder. Marka, trend olan modelleri ile ön plana çıkar. Dış giyimde rahatlığın yanı sıra şıklık da sunar. Günlük olarak ya da gece dışarı çıkarken tercih edilebilir.

Hangi Kazak Modelleri Tercih Edilmeli?

Kış mevsiminin vazgeçilmez kıyafetleri arasında yer alan Massimo Dutti kazak modelleri ile harika kombinler oluşturabilirsiniz. Dünyanın en nadir tekstil ürünü olan kaşmir kazak oldukça kalitelidir. Giyim ürünlerinde kaliteye önem veren Massimo Dutti, kazak ürünleriyle büyük beğeni toplar. Özellikle kaşmir ve triko kazaklarıyla fark yaratır. Tüm Massimo Dutti kazak modellerini tayt, pantolon ve etekle birlikte kullanabilirsiniz. Kazağın boyu, kumaşı, modeli ve rengi diğer giyim parçalarınızla uyumlu olmalıdır. Şık bir görüntü elde etmek için renkli ya da sade ürünlere yönelebilirsiniz. Şehirli ve modern bir profil çizebilirsiniz. Seçmiş olduğunuz Massimo Dutti kazak, zorlu hava koşullarında bile vücudunuzu koruyabilir. Bisiklet yaka, balıkçı yaka, V yaka ve şal yaka gibi değişik yaka seçenekleri tercih edilebilir. Sırt ve omuz dekolteli modeller ile gece şıklığı yakalanabilir. Bol ve uzun Massimo Dutti kazak modelleri, son zamanlarda oldukça popülerdir. Gündelik hayatta sıklıkla tercih edilebilir. Tarzınıza uygun Massimo Dutti kazak modelini seçenekler arasında bulabilmeniz mümkündür.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası